Σελίδα 39 από 41 ΠρώτοΠρώτο ... 293435363738394041 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 571 έως 585 από 614

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    :a24: :a31:
    :a24: :a24::a31: :a31: :a31:

εχεις 6 (χωρίς την φετινή) και εχω 14 (με την φετινή)...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    η ριζούπολη....

οκ ας δεχτούμε ότι έγινε στην ριζούπολη....λαθος???λάθος για τον Θρύλο

ΑΛΛΑ....

η ριζούπολη έγινε ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ και ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ??????ως και φωτιά είχαν βάλει στις κερκίδες κ ενώ ο Θρύλος θα μπορούσε να πάρει διακοπή του αγώνα και 0-3 στα χαρτια κατσαν οι μαλάκες οι παίκτες μας να τελειώσει κανονικά ο αγώνας για να μην τιμωρηθου΄ν.....

κ πολύ καλα κάναν....τις μαλακίες των ζώων δεν μπορεί να την πληρώνουν οι ποδοσφαιριστές
    Μην μετράς μόνο τα τελευταία 15 χρόνια. Μέτρα και λίγο παλιότερα. Μέτρα επίσης και τα εκτός έδρας παιχνίδια σου που έγιναν επεισόδια... Μέτρα και διάφορα άλλα αθλήματα και θα δεις την πραγματικότητα. Απλά επειδή στη μπάλα παίρνετε τίτλους κάθεστε ήσυχοι. Καθίστε 2-3 χρονάκια χωρίς τίτλο και θα δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος!

Επίσης, η Ριζούπολη -αν και λάθος- σου έδωσε το 1 από τα 11 (και σύντομα 12) για τα οποία περηφανεύεσαι...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Μην μετράς μόνο τα τελευταία 15 χρόνια. Μέτρα και λίγο παλιότερα. Μέτρα επίσης και τα εκτός έδρας παιχνίδια σου που έγιναν επεισόδια... Μέτρα και διάφορα άλλα αθλήματα και θα δεις την πραγματικότητα. Απλά επειδή στη μπάλα παίρνετε τίτλους κάθεστε ήσυχοι. Καθίστε 2-3 χρονάκια χωρίς τίτλο και θα δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος!

Επίσης, η Ριζούπολη -αν και λάθος- σου έδωσε το 1 από τα 11 (και σύντομα 12) για τα οποία περηφανεύεσαι...
    Δεν μας λενε τι θα γινοταν αν το ματς του κυπελου ηταν στην Τουμπα κι εχανε ο γαυρος με 2-0 παιζοντας με 9 παικτες(σεναριο Ε.Φ ειναι το ξερω)
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Δεν μας λενε τι θα γινοταν αν το ματς του κυπελου ηταν στην Τουμπα κι εχανε ο γαυρος με 2-0 παιζοντας με 9 παικτες(σεναριο Ε.Φ ειναι το ξερω)

αν ήταν ΣΩΣΤΕΣ όπως ήταν τις ΤΕΤΑΡΤΗΣ απολύτως τίποτα....

ΟΠΩΣ τίποτα δεν εγινε ΚΑΙ δεν γράφτηκε με ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ τιτλους στα πρωτοσέλιδα στο κατς του Οφη με τον Θρύλο στην Κρήτη....
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

ΟΠΩΣ τίποτα δεν εγινε ΚΑΙ δεν γράφτηκε με ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ τιτλους στα πρωτοσέλιδα στο κατς του Οφη με τον Θρύλο στην Κρήτη....
    Νασαι καλα γελασαμε παλι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Αυτό είναι υπόθεση και δεν ξέρω τί μπορεί να γινόταν.

Τα γεγονότα όμως είναι πραγματικά και καταγεγραμμένα!

Προς Θεού δε λέω ότι μου αρέσουν αυτά που έγιναν, γιατί ξέρω πολύ καλά πόσο έχει υποφέρει αυτή η ομάδα από τέτοιους βλαμμένους και γιατί είναι από τους βασικότερους λόγους που έκοψα το γήπεδο. Από την άλλη όμως δε μπορώ και να δέχομαι μαθήματα ήθους από τους οπαδούς του Ολυμπιακού μετά από όσα έχουν κάνει κατά καιρούς.

Σαν την Κύπρο είμαι κι εγώ "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ"!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Απορία:

αν ο Οσκαρ χθες έχωνε μια κλωτσιά χωρίς λόγο στο κέντρο και έφευγε με 2η κίτρινη ο Ολυμπιακός θα ήταν αδικημένος επειδή έμεινε με 9;

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ <<< : "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί την συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο και με τη συμπεριφορά τους απέδειξαν στις Κασσάνδρες ότι ο ΠΑΟΚ αλλάζει εποχή. Αισθανόμαστε επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους εργάστηκαν για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού και για την εφαρμογή των μέτρων τάξης. Μέσα σ’ αυτούς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και τους απλούς αστυνομικούς, που με αυτοθυσία εκτέλεσαν τις εντολές των ανωτέρων τους.

Πρέπει όμως να μας προβληματίσει όλους η εγκληματική επιπολαιότητα εκείνων που σχεδίασαν τα μέτρα και που έδωσαν εντολή για εκτεταμένη χρήση (ληγμένων) χημικών, εναντίον φιλάθλων που το μόνο τους παράπτωμα ήταν η προσέλευσή τους στο γήπεδο... Πρέπει να προβληματίσει ακόμη και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού το γεγονός, ότι για να δημιουργήσουν την εμπόλεμη εικόνα που βόλευε την προπαγάνδα τους, αφενός ενεργοποίησαν αστυνομική δύναμη υπερπολλαπλάσια των πραγματικών αναγκών και αφετέρου έκαναν μικρά παιδιά να κλαίνε από τα χημικά και τον πανικό που δημιούργησαν.

Το ποδόσφαιρο που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ είναι μακριά από τον πόλεμο εντυπώσεων , από τους στρουθοκαμηλισμούς και την αλλαζονία. Αισθανόμαστε την ανάγκη παράλληλα με τη δική μας ομάδα, να βοηθήσουμε την εξυγίανση ενός ολόκληρου χώρου που πάσχει. Δεν ζητήσαμε ποτέ την παρουσία των...τανκς για την προστασία της ομάδας μας, δεν κλαφτήκαμε σε κανέναν για να μη μας αντιμετωπίζουν σκληρά, δεν δυναμιτίσαμε το κλίμα με ανακοινώσεις και ψευτοπαληκαριές κι όμως οι φιλαθλοί μας και μεις πάλι αντιμετωπίστηκαν ως... κατηγορούμενοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου! Ας συναισθανθούν όλοι επιτέλους τη δική τους ευθύνη, μα περισσότερο ας σταματήσουν πλέον οι Αστυνομικές Αρχές να επιδεικνύουν επιλεκτική ευαισθησία εναντίον των φιλάθλων μας. Εμείς σας αποδείξαμε ότι προχωρήσαμε στην αυτοκάθαρση. Κάντε το κι εσείς, απομακρύνοντας τους ανίκανους και τους υποτελείς". >>>

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    καταλαβαινεις τι γραφεις

οτι ΑΝ στα ματια των οπαδων του ολυμπιακου ειχε αδικηθει η ομαδα τους θα καναν τα ιδια, και δεν θα ηταν τοσο πολιτισμενοι οσο μας πουλαν τωρα..

αυτο ακριβως καναν οι μπαοκτζηδες, γιατι στα ματια τους αδικηθηκε η ομαδα (και στα δικα μου)
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    καλα τα λεει, αν και λιγο υπερβολικος σε μερικα σημεια
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Απορία:

αν ο Οσκαρ χθες έχωνε μια κλωτσιά χωρίς λόγο στο κέντρο και έφευγε με 2η κίτρινη ο Ολυμπιακός θα ήταν αδικημένος επειδή έμεινε με 9;

Γιατί είπε κανείς ότι οι κόκκινες ήταν λάθος;

Ρε παιδιά διαβάζετε τί γράφεται εδώ μέσα ή μας κάνετε πλάκα;

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αυτό είναι υπόθεση και δεν ξέρω τί μπορεί να γινόταν.

Τα γεγονότα όμως είναι πραγματικά και καταγεγραμμένα!

Προς Θεού δε λέω ότι μου αρέσουν αυτά που έγιναν, γιατί ξέρω πολύ καλά πόσο έχει υποφέρει αυτή η ομάδα από τέτοιους βλαμμένους και γιατί είναι από τους βασικότερους λόγους που έκοψα το γήπεδο. Από την άλλη όμως δε μπορώ και να δέχομαι μαθήματα ήθους από τους οπαδούς του Ολυμπιακού μετά από όσα έχουν κάνει κατά καιρούς.

Σαν την Κύπρο είμαι κι εγώ "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ"!
    Απο ποιους οπαδους δηλ δεχεσε μαθηματα ηθους.......???

Εγω απο φιλαθλους.... Ισως....

Απο οπαδους ... Κανενα.....

Αν ξερεις καποια ομαδα με οπαδους που "διδασκουν " μαθηματα ηθους να μου την πεις και εμενα....

Εκτός αποστολής Κλέιτον

γιατι?
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Γιατί είπε κανείς ότι οι κόκκινες ήταν λάθος;

Ρε παιδιά διαβάζετε τί γράφεται εδώ μέσα ή μας κάνετε πλάκα;
    Αν φίλε μου παραδέχεσαι ότι οι κόκκινες ήταν σωστές τότε τη ζημιά την τετάρτη στη κάναν οι παίκτες σου και όχι ο διαιτητής και δεν ήταν η πρώτη φορά φέτος

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Απο ποιους οπαδους δηλ δεχεσε μαθηματα ηθους.......???

Εγω απο φιλαθλους.... Ισως....

Απο οπαδους ... Κανενα.....

Αν ξερεις καποια ομαδα με οπαδους που "διδασκουν " μαθηματα ηθους να μου την πεις και εμενα....

Οπαδός δε σημαίνει απαραίτητα και χουλιγκάνος άσχετα αν έτσι έχουμε μάθει στην Ελλάδα.

Από την άλλη, θα μπορούσες να αναφερθείς και στο νόημα αυτών που γράφω και όχι να παίζεις με τις λέξεις.

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε