Σελίδα 39 από 79 ΠρώτοΠρώτο ... 29343536373839404142434449 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 571 έως 585 από 1184

Θέμα: Σε είδα...... vol ΙΙΙ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00001m.jpg 
Προβολές:	859 
Μέγεθος:	67,2 KB 
ID:	191022
    safety doesn't happen by accident

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    δεν θελω να δω αλλα!
    οκ οσα εχω δει απο αλλους.............
    κ απο μενα καποιες φορες (να βλεπουμε κ εμας)
    αλλα.................................γινεται να μην δω αλλα?

επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Βουνό και θάλασσα... Το avatar του/της Greg_950 S
    Σας είδα, σήμερα το πρωί, 8-10 endurάδες από Χορτιάτη για Άγιο Βασίλειο, "αρματωμένους" και τι πιο φυσικό, όλα σχεδόν "πορτοκαλί" EXC....

Σε ειδα πριν 15 λεπτα στην Βουλιαγμενης στην Δάφνη με ss και οδηγουσες λες και σε ειχε πιασει λυσσα.Ελεος ρε φιλε,κουλαρε λιγο.(Σκεφτομουν μαλιστα να σου πεταξω το καρβελι που μολις ειχα αγορασει αλλα επερεπε να φαω)ΚΟΥΛΑΡΕ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Σε ειδα πριν 15 λεπτα στην Βουλιαγμενης στην Δάφνη με ss και οδηγουσες λες και σε ειχε πιασει λυσσα.Ελεος ρε φιλε,κουλαρε λιγο.(Σκεφτομουν μαλιστα να σου πεταξω το καρβελι που μολις ειχα αγορασει αλλα επερεπε να φαω)ΚΟΥΛΑΡΕ.
    θα ετρεχε για να μην τον προλαβαινει η βροχη...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Σε ειδα γιαγια τσιγγανα που περασες το δρομο στην ευθεια του αεροδρομιου της Καλαματας,χωρις να υπολογιζεις και πολυ την κατασταση.. Ετρεχα, δε θα πω ψεμματα. Ενας θεος ξερει πως σταματησε το cb1 χωρις να σκορπισει στα 4 σημεια ( ειναι λιγο ριμαδι ) οταν κατεβασα μεχρι και 1η για να αποφυγω τα χειροτερα.. Η μονη μου απορια.. Καλα οκ,δε με ειδες να ερχομαι απο μακρια. Τη motorsport που κανει πιο πολυ φασαρια απο τα αεροπλανα που περνανε απο εκει ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΣ?
    Την αλλη μερα εμαθα οτι εκει καπου μενει μια κωφαλαλη τσιγγανα...Απορω ποιος την αφησε λυμμενη..

Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    . Τη motorsport που κανει πιο πολυ φασαρια απο τα αεροπλανα που περνανε απο εκει ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΣ?
    ΨΩΝΙΟ

Εισπνοή.... εκπνοή....
    ένα μεγάλο ευχαριστώ στο παλικάρι με το κόκκινο στρομ που ενώ περίμενα στο φανάρι μου έκλεισε το top case και μου έδωσε και τα κλειδιά που είχα ξεχάσει πάνω!

επίσης.... την προηγούμενη βδομάδα είδα 2 τρακαρίσματα σε 2 συνεχόμενες μέρες στα οποία εμπλέκονταν ταρίφας πάντα. όλα ήταν παραβιάσεις προτεραιότητας. δεν θέλω να σκέφτομαι καν τι θα γινόταν αν το ένα από τα δύο οχήματα ήταν μηχανή αντί κουτιού...

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Σε είδα πριν 1-2 ώρες στη λεωφόρο Δημοκρατίας, πάνω σε παπάκι, με ένα ωραίο γυαλιστερό Shoei στο κεφάλι. Κοίταξες καθρέφτες πριν έρθεις πιο αριστερά και με άφησες να περάσω (αν κι εγώ είχα ψιλοφρενάρει για να αφήσω εσένα). Είμαι σίγουρος ότι έχεις και μεγάλη μοτό. Πάντα όρθιος και με τις δύο φίλε.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Σε είδα με το Dominator, πριν λίγη ώρα, στη Βουλιαγμένης, μέχρι Γλυφάδα, όπου έστριψα προς παραλία. Δεν άντεχα να σε βλέπω να ανοίγεις και με ανάγκασες να φτάσω στη δουλειά μου νωρίτερα :P Εγώ με μαύρο XT. Πλάκα είχε. Πάντα τέτοια και πάντα όρθιος.
    Life begins at 45°.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Σας είδα όλους εσάς που διευκολύνατε να περάσει το ασθενοφόρο στη συμβολή Μιχαλακοπούλου και Β.Σοφίας. Μπράβο
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    φιλε στην ερωτηση σου <<παει γρηγορα το ερΓαΛΛΛειο>> επειδη δεν προλαβα....πιανει τα διακΟΣΑ .... για αυτο το λενε χαιδευτικα τυφωνα απο typhoon ....αλλος ενας χαζος σε φαναρι

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    φιλε στην ερωτηση σου <<παει γρηγορα το ερΓαΛΛΛειο>> επειδη δεν προλαβα....πιανει τα διακΟΣΑ .... για αυτο το λενε χαιδευτικα τυφωνα απο typhoon ....αλλος ενας χαζος σε φαναρι
    :a029:
    θάνατος στους φαλλοκράτες :a39:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

η σωστη απαντηση ηταν: "εχω αντρα"!

:rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας