δεν θελω να δω αλλα!
οκ οσα εχω δει απο αλλους.............
κ απο μενα καποιες φορες (να βλεπουμε κ εμας)
αλλα.................................γινεται να μην δω αλλα?![]()
![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Σας είδα, σήμερα το πρωί, 8-10 endurάδες από Χορτιάτη για Άγιο Βασίλειο, "αρματωμένους" και τι πιο φυσικό, όλα σχεδόν "πορτοκαλί" EXC....![]()
Σε ειδα πριν 15 λεπτα στην Βουλιαγμενης στην Δάφνη με ss και οδηγουσες λες και σε ειχε πιασει λυσσα.Ελεος ρε φιλε,κουλαρε λιγο.(Σκεφτομουν μαλιστα να σου πεταξω το καρβελι που μολις ειχα αγορασει αλλα επερεπε να φαω)ΚΟΥΛΑΡΕ.
θα ετρεχε για να μην τον προλαβαινει η βροχη...Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Σε ειδα πριν 15 λεπτα στην Βουλιαγμενης στην Δάφνη με ss και οδηγουσες λες και σε ειχε πιασει λυσσα.Ελεος ρε φιλε,κουλαρε λιγο.(Σκεφτομουν μαλιστα να σου πεταξω το καρβελι που μολις ειχα αγορασει αλλα επερεπε να φαω)ΚΟΥΛΑΡΕ.![]()
![]()
Σε ειδα γιαγια τσιγγανα που περασες το δρομο στην ευθεια του αεροδρομιου της Καλαματας,χωρις να υπολογιζεις και πολυ την κατασταση.. Ετρεχα, δε θα πω ψεμματα. Ενας θεος ξερει πως σταματησε το cb1 χωρις να σκορπισει στα 4 σημεια ( ειναι λιγο ριμαδι ) οταν κατεβασα μεχρι και 1η για να αποφυγω τα χειροτερα.. Η μονη μου απορια.. Καλα οκ,δε με ειδες να ερχομαι απο μακρια. Τη motorsport που κανει πιο πολυ φασαρια απο τα αεροπλανα που περνανε απο εκει ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΣ?
Την αλλη μερα εμαθα οτι εκει καπου μενει μια κωφαλαλη τσιγγανα...Απορω ποιος την αφησε λυμμενη..
ΨΩΝΙΟΑρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
. Τη motorsport που κανει πιο πολυ φασαρια απο τα αεροπλανα που περνανε απο εκει ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΣ?
![]()
ένα μεγάλο ευχαριστώ στο παλικάρι με το κόκκινο στρομ που ενώ περίμενα στο φανάρι μου έκλεισε το top case και μου έδωσε και τα κλειδιά που είχα ξεχάσει πάνω!![]()
![]()
![]()
επίσης.... την προηγούμενη βδομάδα είδα 2 τρακαρίσματα σε 2 συνεχόμενες μέρες στα οποία εμπλέκονταν ταρίφας πάντα. όλα ήταν παραβιάσεις προτεραιότητας. δεν θέλω να σκέφτομαι καν τι θα γινόταν αν το ένα από τα δύο οχήματα ήταν μηχανή αντί κουτιού...
![]()
![]()
![]()
σε είδα που δε με είδες.....
Σε είδα πριν 1-2 ώρες στη λεωφόρο Δημοκρατίας, πάνω σε παπάκι, με ένα ωραίο γυαλιστερό Shoei στο κεφάλι. Κοίταξες καθρέφτες πριν έρθεις πιο αριστερά και με άφησες να περάσω (αν κι εγώ είχα ψιλοφρενάρει για να αφήσω εσένα). Είμαι σίγουρος ότι έχεις και μεγάλη μοτό. Πάντα όρθιος και με τις δύο φίλε.
![]()
Σε είδα με το Dominator, πριν λίγη ώρα, στη Βουλιαγμένης, μέχρι Γλυφάδα, όπου έστριψα προς παραλία. Δεν άντεχα να σε βλέπω να ανοίγεις και με ανάγκασες να φτάσω στη δουλειά μου νωρίτερα :P Εγώ με μαύρο XT. Πλάκα είχε. Πάντα τέτοια και πάντα όρθιος.
Life begins at 45°.
Σας είδα όλους εσάς που διευκολύνατε να περάσει το ασθενοφόρο στη συμβολή Μιχαλακοπούλου και Β.Σοφίας. Μπράβο![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
φιλε στην ερωτηση σου <<παει γρηγορα το ερΓαΛΛΛειο>> επειδη δεν προλαβα....πιανει τα διακΟΣΑ .... για αυτο το λενε χαιδευτικα τυφωνα απο typhoon ....αλλος ενας χαζος σε φαναρι
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
:a029:Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
φιλε στην ερωτηση σου <<παει γρηγορα το ερΓαΛΛΛειο>> επειδη δεν προλαβα....πιανει τα διακΟΣΑ .... για αυτο το λενε χαιδευτικα τυφωνα απο typhoon ....αλλος ενας χαζος σε φαναρι![]()
θάνατος στους φαλλοκράτες :a39:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
φιλε στην ερωτηση σου <<παει γρηγορα το ερΓαΛΛΛειο>> επειδη δεν προλαβα....πιανει τα διακΟΣΑ .... για αυτο το λενε χαιδευτικα τυφωνα απο typhoon ....αλλος ενας χαζος σε φαναρι![]()
η σωστη απαντηση ηταν: "εχω αντρα"!![]()
:rotflmao: