το πρόβλημα το έχω και γω αλλά μήπως είναι ανορθωτής.
επίσης σκέφτομαι να αλλάξω και καμπάνα.
το πρόβλημα το έχω και γω αλλά μήπως είναι ανορθωτής.
επίσης σκέφτομαι να αλλάξω και καμπάνα.
ONLY THE GOOD DIE YOUNG
Γιατί το ξανακατέβασες? Μια χαρά είναι εκεί. Αστο όταν ζεσταίνεται να πηγαίνει 1700 και είναι η χρυσή τομή χειμώνα καλοκαίριΑρχικά δημιουργήθηκε από ledz
Τους το'πα και μου ανεβασαν το ρελαντι τοσο που οταν ζεσταθει ειμαι κοντα στις 1700 στροφες.
Το ξανακατεβασα... αλλα ο Αlexander μου φαινεται ειχε το ιδιο προβλημα και ηταν ανορθωτης? Για να δουμε.
Διευκρύνιση: 1700 όταν έχει λιώσει έτσι, π.χ. μετά από ταξίδι. Κάνε μια μεγάλη σβέλτη βόλτα, σταμάτα στην άκρη, και βάλτο στις 1700. Αυτό έχω κάνει και βρήκα την υγειά μου
Συμφωνοι αλλα οταν στο manual λεει 1400 +/- 100 δε ξερω κατα ποσο θα επηρεασει τη λειτουργεια του καρμπυρατερ (εχω μια μικρη υποψια οτι δε λειτουργει καλα το δικο μου) Ξερω γω, σε λιγο εχω σερβις 12000 και θα'μαι Αθηνα. Ποιο εξουσιοδωτημενο προτεινετε; Κουτσουμπος λεει; Παπαγεωργιου;
Silence in the studio!
Εγώ το πηγαίνω στο Μυτηληναίο και είμαι ευχαριστημένος...Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
Συμφωνοι αλλα οταν στο manual λεει 1400 +/- 100 δε ξερω κατα ποσο θα επηρεασει τη λειτουργεια του καρμπυρατερ (εχω μια μικρη υποψια οτι δε λειτουργει καλα το δικο μου) Ξερω γω, σε λιγο εχω σερβις 12000 και θα'μαι Αθηνα. Ποιο εξουσιοδωτημενο προτεινετε; Κουτσουμπος λεει; Παπαγεωργιου;
Χα! Το πήρα το μωρό...
Παω Ναξο... Απο Παρασκευη! Καλα να περνατε παιδια!Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Εγώ το πηγαίνω στο Μυτηληναίο και είμαι ευχαριστημένος...
Silence in the studio!
Telika piga gia service se eksousiodotimeno kai mou ton epiasan ton kwlo.
Kat'arxin ksexaste ta eksousioodotimena giati i egguisi kaluptei mono an sou kaei kanena moter,kamia mpiela kai sou kaiei tipota ladia...
Opote mia sumvouli : Agoraste ta antallaktika kai na ta pate se ena gnwsto sas mixaniko na sas ta allaksei.
Loipon mou allaksan ta eksis...
- Ladia Castrol 27 € (Pithanon kanena tiganolado tha mou evale...Egw ta motul 15-50 imisunthetika ta pairnw 17€)
- Filtro ladiou 5.75 €
- Filtro aeros 32.95 €
- Mpouzi 8.33 €
- Flantza kefalis 12.95 €
- Kapelwta kefalis 15 € (Mou allakse 2 kai kala oti eixan provlima...)
- Frena pisw 22.43 €
- Frena mprosta 30 €(Mou eipe oti epeidi eixan 102€ mou evale kati Daytona me 30€ kai kala...Egw pira stin Honda kai rwtisa kai mou eipan oti exoun 40,50€)
- Ntiza konter 17.27 €
- O-ring 7.31 € (Den kserw ti akrivws einai auto...)
- Ergasia 70.32 €
SYNOLO : 249.31 EURO mono !!!
To service auto einai stin Bouliagmenis ekei pou itan tou Baksevani to service alla exei allaksei autos pou to exei.
Opoios to paei gia service as kanei ena kopo na mou pei poso tou pige to koustoumaki.
Ksexasa na anaferw oti oi mprostines mou anartiseis theloun allagi elatiria kai ladia giati exoun malakwsei polu kai mou eipe oti einai kamia 80ara euro + lastixa pou theloun allagi kai einai kamia 200ara akoma...
Kalo xeimwna !
GhOsT RiDeR
Telika piga gia service se eksousiodotimeno kai mou ton epiasan ton kwlo.
Kat'arxin ksexaste ta eksousioodotimena giati i egguisi kaluptei mono an sou kaei kanena moter,kamia mpiela kai sou kaiei tipota ladia...
Opote mia sumvouli : Agoraste ta antallaktika kai na ta pate se ena gnwsto sas mixaniko na sas ta allaksei.
Loipon mou allaksan ta eksis...
- Ladia Castrol 27 € (Pithanon kanena tiganolado tha mou evale...Egw ta motul 15-50 imisunthetika ta pairnw 17€)
- Filtro ladiou 5.75 €
- Filtro aeros 32.95 €
- Mpouzi 8.33 €
- Flantza kefalis 12.95 €
- Kapelwta kefalis 15 € (Mou allakse 2 kai kala oti eixan provlima...)
- Frena pisw 22.43 €
- Frena mprosta 30 €(Mou eipe oti epeidi eixan 102€ mou evale kati Daytona me 30€ kai kala...Egw pira stin Honda kai rwtisa kai mou eipan oti exoun 40,50€)
- Ntiza konter 17.27 €
- O-ring 7.31 € (Den kserw ti akrivws einai auto...)
- Ergasia 70.32 €
SYNOLO : 249.31 EURO mono !!!
To service auto einai stin Bouliagmenis ekei pou itan tou Baksevani to service alla exei allaksei autos pou to exei.
Opoios to paei gia service as kanei ena kopo na mou pei poso tou pige to koustoumaki.
Ksexasa na anaferw oti oi mprostines mou anartiseis theloun allagi elatiria kai ladia giati exoun malakwsei polu kai mou eipe oti einai kamia 80ara euro + lastixa pou theloun allagi kai einai kamia 200ara akoma...
Kalo xeimwna !
GhOsT RiDeR
Αυτο το εργασια 70,..32....πολυ μου αρεσει
Τα τακακια -σιαγονες σου θελαν αλλαγμα;
Αυτα ειναι 55 ευρο και ειναι ψιλολογικα
Φιλτρο αερα γιατι σου αλλαξε;Μηπως αλλαξες φιλτρακι για καλητερη αναπνοη;
Γιατι απ΄οσο ξερω δεν αλλαζεις φιλτρο στα 18000χλμ.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Γιατί τα καπελώτα?
για να είχανε χτυπήσει έπρεπε να ήταν αρύθμιστες η βαλβίδες, άρα ή δεν έκανε καλή δουλειά πρότερα, ή απλά δεν το είδε, ή έτσι και αλλιώς είναι η πολιτική του...
τα ποιο πολλά εργατικά αναλογούν στο άνοιγμα της κεφαλής και στα καπελώτα πάντως...
:a53: Eληξε, θα την πουλησω πριν φτασω τα 18000χμ! Θελουνε και εξουσιοδωτημενα... Εξουσια στο να σε κλεβουν. Δεν ισχυει οτι μπορεις να πας και σε αλλα συνεργεια για σερβις να σε σφραγιζουν και να ισχυει και η εγγυηση? Καπου το'χα ακουσει... στον υπνο μου ισως... Τι μαπα μηχανακι πηραμε ρε παιδια.
Silence in the studio!
ΤΙ ΦΛΑΝΤΖΑ ΚΕΦΑΛΗΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ?
ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ? Η ΦΛΑΝΤΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ....
Σιγά μην θέλει 100 Ευρώ για τακάκια το ρημάδι
40 και πολλά είναι...
35€ αγοράζω για το ΧΧ
ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ....
Όπως καταλάβατε τα πήρα....
Υ.Γ Έχουμε και εμείς CBF250
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
Έλα ρε Κωστάκη ηρέμησεΑρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
ΤΙ ΦΛΑΝΤΖΑ ΚΕΦΑΛΗΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ?
Μάλλον θα εννοεί το Η (το λάστιχο που στεγανοποιεί το καπάκι της κεφαλής) Βέβαια να θέλει αλλαγή από τα 18000 χλμ λίγο απίθανο μου φαίνεται...
ΥΓ: Χαθήκαμε λέμεεεεεεεεε
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
1. Μην βάζεις στο κόστος σέρβις αναλώσιμα όπβς τακάκια κλπ.... (αυτά είναι φθορές που θα τις έκανες ουτως ή αλλιώς)
2. το ότι σε μάδησε σαν κοτόπουλο δεν σημαίνει ότι μπορείς να βρίζεις τους πάντες συλύβδην.
Κάνε ότι σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω.... Καταγγελία στον Σαρακάκη...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
1. Μην βάζεις στο κόστος σέρβις αναλώσιμα όπβς τακάκια κλπ.... (αυτά είναι φθορές που θα τις έκανες ουτως ή αλλιώς)
2. το ότι σε μάδησε σαν κοτόπουλο δεν σημαίνει ότι μπορείς να βρίζεις τους πάντες συλύβδην.
Κάνε ότι σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω.... Καταγγελία στον Σαρακάκη...
Εγω ειμαι στα 17.000 και ηδη σταζει λιγο λαδακι αν το ζορισω...
Άμα θέλει τόσα το ρημάδι για service
Θα πάρω στη Σοφία ένα LC4 να γουστάρουμε κιόλας...
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...