SPAM:
ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ THREAD!!!!!
@ Σε όλους όσους μεταλαμπαδεύουν γνώσεις για το στρίβειν:
Τελευταία τροποποίηση από Manalishi; 01/10/2012 στις 12:38.
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
μ’ αρέσεις γιατι γουστάρεις το μηχανάκι σου και το υπερασπίζεσαι. Αυτό για μένα λέει πολλα. Όσο και πατάτα να είναι, αρκει να μας κάνει τα κέφια και να γουυστάρουμε να το καβαλάμε. Και πίστες και βόλτες και δουλειές και όλα. Να μην είμαστε γκρινιάριδες και να ξέρουμε ότι τα μηχανάκια μας έχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες από έμας.
Αλλά να ξέρουμε όμως και τα όρια του. Μην πάμε να βγάλουμε τρελούς όλους τους άλλους. Το ότι ο ο Παπαεωργιου jr (o motocrossας ντε...) το πάει φέτες δε σημαίνει τίποτα.
Το ότι ο Kevin Carmichael σουζάρει το Triumph Rocket αυτό δεν κάνει το rocket μηχανάκι για σούζες.
Το TDM έχει δυο μέτρα απόσταση από τη σέλα μέχρι το μπροστινό. Η σχεδίαση του (μεταξόνιο, κέντρο βάρους, τρειλ, κάστερ κτλ) είναι παλαιότερης κοπής πώς να το κάνουμε. Όλοι μας λιγο πολύ το έχουμε καβαλήσει. Όλοι μας τελικά στρίψαμε καλύτερα με οτιδήποτε άλλο σε σχέση με αυτό. Τυχαίο δεν είναι.
Ωσπου να πληροφορηθείς (ότι αναρτήσεις και να χεις) για το τι συμβαίνει με τη πρόσφυση σου στο μπροστινό το χεις χάσει ήδη.
Εκτός και αν δε το πιέζεις πολύ που σε αυτή τη περίπτωση τότε όλα καλά και μεγιά σου με χαρά σου. Το τι πέρασες και κανα cbrrrrtrm 12335 όμως δε μου λεει τίποτα γιατι αυτό έχει συμβεί και με ένα σκουτεράκι και έναν τυπά αεράτο που πέτυχα εγώ στα Μέγαρα πέρσι και τους πέρναγε από πάνω διάφορους με cbrrrrtrm 12335. Αυτό δεν έκανε το εν λόγω σκουτεράκι άξιο μηχανάκι για στρίβειν στη πίστα.
λοιπόν σε μία απο τις δοκιμές π έκανα βγάζοντας το σώμα μ αφου είχα ήδη μπεί στη στροφή (το ξέρω είναι λάθος να βγάζεις σώμα μεσα στη στροφή αλλα είχα λίγα χιλιόμετρα κ το δοκίμασα) παρατήρησα οτι σηκώθηκε το εργαλείο. Μειώθηκε η κλίση με τα ίδια χιλιόμετρα. ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΓΟΥΣΤΑΡΑ
επίσης υστερα απο αυτο π συνειδητοποίησα εκανα βόλτα με το ποδήλατο σε άκυρη χρονική στιγμή.. εχω το συνήθειο απο μικρός, για άγνωστους λόγους να σηκώνομαι όρθιος κ να γέρνω το ποδήλατο είτε αριστερά είτε δεξιά. ε παρατήρησα οτι τελικα δε γέρνω το ποδήλατο απλα εγώ στην ευθεία που πάω βγάζω το κορμί μου δεξιά ή αριστερα κ το ποδήλατο πάει απο μόνο του στην αντίθετη!! ( πιστευω ειναι σωστο συμπέρασμα αυτο π λέω)
Επιτέλους ανακάλληψα την Αμερική!
Απο αύριο πίστα!
Από τη φωτο που βλέπω 3 πράγματα θα σου πω.
Προσπάθησε πριν τη στροφή να βγάλεις το ένα κωλομερι εξω,κατά την επιταχυνση πλησιασε οσο μπορεις τον αριστερο ωμο προς τον δεξι καθρεφτη σου,και θα δεις ότι το αριστερο σου ποδι τραβαει μεσα στην στροφη το μηχανακι, ετσι μπορεις να επιταχυνεις με ασφαλεια.
Και το tdm είναι γαμω τα μηχανακια για αυτό που χει φτιαχτει να κανει.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...