μετα απο αρκετες δοκιμες κατεληξα στις απλες αφρου,εδω κ 4-5 χρονια παντα σε καθε βολτα,ταξιδι.
εχω πολλα ζευγαρια μαζι μου κ καθε φορα βαζω καινουργιο.
κανουν εξαιρετικη δουλεια κ απογευγεις μη αναστρεψιμες ζημιες στην ακοη σου.
μετα απο αρκετες δοκιμες κατεληξα στις απλες αφρου,εδω κ 4-5 χρονια παντα σε καθε βολτα,ταξιδι.
εχω πολλα ζευγαρια μαζι μου κ καθε φορα βαζω καινουργιο.
κανουν εξαιρετικη δουλεια κ απογευγεις μη αναστρεψιμες ζημιες στην ακοη σου.
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
υπαρχουν αφρου οι οποιες ειναι για πανω απο μια χρηση;
Ωτοασπίδες. Τις χρησιμοποιείτε;
Πάντα.Έχω κάτι ειδικές που συνδέονται μάλιστα στο κινητό/ΜΡ3 και παίζουν AC/DC,Purple,Clapton κλπ.
Μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός;
- Κόστος
- Διάρκεια ζωής
- Άνεση
- Ευκολία εφαρμογής
- Τρόπος εξίσωσης της πίεσης όταν αλλάζει το υψόμετρο.
Το τελευταίο είχε συζητηθεί και παλαιότερα, αλλά δε δόθηκε σαφής απάντηση. Προσωπικά, χρησιμοποιώ τις ωτασπίδες αφρού, αγορασμένες σε μεγάλη ποσότητα από ebay..
Εδώ και πολλά χρόνια τις motosafe της alpine κυρίως σε πολύωρα ταξίδια στην εθνική. Σε μικρότερες διαδρομές απο επαρχιακούς δεν μου είναι πάντα απαραίτητες. Έχουν το καλό πως φιλτράρουν συγκεκριμένες συχνότητες και έτσι μπορείς να ακούς πολύ εύκολα ομιλίες (πχ σε βενζινάδικα, διόδια που με τις απλές αφρού δεν άκουγα τίποτα).
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Το μυαλό μου πήγε συνειρμικά σε διάφορα
Σε τι ταχύτητες ενδείκνυται να φοράμε ωτοασπίδες; Με τα 70 - 80km του παπιού δε με ενοχλεί κάτι. Έχει να κάνει και με το κράνος;
Νοιώθω ότι θα έχανα προσανατολισμό με βουλωμένα αυτιά
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Εχω αλλά δεν τις βάζω γιατί βαριέμαι το βάλε-βγάλε..
Βλακεία μου
ευχαριστω για τις απαντησεις.Αυτο προσπαθουσα να κανω και το εκανα.Ισως ηταν ιδεα μου αλλα μετα την πρωτη χρηση δεν ειχαν την αποδοση που επρεπε.Οι συνθηκες που εκανα χρηση ηταν απανθρωπες τρομερος ο θορυβος και για περισσοτερο απο 1-2 ωρες καθε 2- 3 μερες.
Τελικα ενας φιλος μου εφερε απο USA 3 ζευγαρια σιλικονουχες εκει στις αρχες της δεκαετιας του 90 και καταλαβα τι εστι ωτοασπιδα.
Σε χώρο με πολλά db μπορεί να είναι έτσι, το κράνος δεν έχει τόσο θόρυβο όμως.
Ναι εννοειται! Οταν βγαινω εκτος περιοχης! Αναγκαιες θαρρω.
Εχω καμποσες απο φιλο που δουλευε σε εργοστασιο και μου εφερε καμια 40αρια ζευγαρια μιας χρησης (υποτιθεται) αλλα ειναι για 4-5.
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W