Παναγιωτη γνωμη μου ειναι να κανεις ολες τις μετρησεις που χρειαζονται και ελεγχους ,να μαζεψεις ολα τα εξαρτηματα που θα χρειαστεις ,αλλα στο δεσιμο θα σου συνιστουσα να βρεις καποιον μηχανικο να σε βοηθησει να το κλεισετε μαζι,γιατι ειναι παρα πολλα αυτα που πρεπει να γινουν και τοσες οι λεπτομερειες που θελει καποιον που εχει την εμπειρια και τις γνωσεις να το κλεισετε σωστα,γιατι η παραμικρη λεπτομερεια μπορει να προκαλεσει ζημια ,η οποια στην καλυτερη περιπτωση θα περιοριστει στον κινητηρα .Αρχικά δημιουργήθηκε από macgyver2180
τωρα το εχω λυσει.δεν εχω αλλη επιλογη πρπει να το καθαρισω να αλλαξω φλαντζες να κανω μετρησεις που λεει το manual.
το κανω γιατι γουσταρω !!!!!!!!! γιατι αν το πηγαινα στο μηχανικο δεν θα ειχε καμια αξια και θα μου ζητουσε μια περιουσια.ειναι ευκαιρια να μαθω.παντα υπαρχει η πρωτ φορα
ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ!!!!!!!δεν ειναι και τοσο δυσκολο οσο ακουγεται.περισσοτερο απο ολα με εχουν καθυστερησει ο βιδες που δεν βγαινανε!!!!!:
Και εγω να σου δωσω να καταλαβεις στο δεσιμο θα το κανω μαζι με εναν φιλο που ειχε συνεργειο και εχει δουλεψει πανω σε ολες αυτες τις μηχανες της εποχης.
Καλη συνεχεια και βγαζε φωτο μπολικες οσο πιο πολλες βγαλεις στο λυσιμο τοσο πιο καλα θα παει το δεσιμο μετα...
Καλη συνεχεια...