Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 81

Θέμα: Πληρώνεις & Οδική? Νομίζεις!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Μην κανείς ΤΙΠΟΤΕ

Πόσες φορές έχεις μείνει στον δρόμο; Εγω ούτε μια. Και ποσά μακρινά ταξίδια κανείς μόνος σου;

Να δίνεις 100-200 ευρώ τον χρόνο μόνο για οδική βοήθεια είναι για μένα τζάμπα χρήματα. Εάν σου κάτσει η στραβη, έχε το τηλέφωνο κάποιας οδικής και τους πληρώνεις επί τόπου τα 100 που θελουνε και σου περισευουν και τα υπόλοιπα.
    Μα δεν ειναι 100 αμα την κανω με την ασφαλεια μαζι...Ειναι 30/εξαμ ή 60/ετος...
    Κ ποιος μου λεει οτι αμα ξεμεινω θα εχω απαραιτητα και 100Ε(που παραπανω θα θελουν ) να τους δωσω...
    Κ νομιζω οτι τουλαχιστον ενα λαστιχο ειναι πολυ ευκολο να παθεις καπου!!!Κ μαζι με αλλους να ειμαι ,τι να κανουν?Τις τρομπες για να φτασω σπιτι

Θελω να ρωτησω και κατι αλλο οποιον γνωριζει...Εστω οτι εχω οδικη...
    Κ το μηχανακι ειναι στο σπιτι μου στο γκαραζ και εχει παθει λαστιχο,εχει μεινει απο μπαταρια κλπ κλπ...

Αν τους καλεσω ερχονται να το φορτωσουν να το πανε στον μαστορα Η εστω να μου βαλουν μπροστα ή τιποτα τετοιο...
    Ρωταω τετοια απλα πραγματα γτ αυτα ειναι που χρειαζομαστε συνηθως.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Μην κανείς ΤΙΠΟΤΕ

Πόσες φορές έχεις μείνει στον δρόμο; Εγω ούτε μια. Και ποσά μακρινά ταξίδια κανείς μόνος σου;

Να δίνεις 60-100 ευρώ τον χρόνο μόνο για οδική βοήθεια είναι για μένα τζάμπα χρήματα. Εάν σου κάτσει η στραβη, έχε το τηλέφωνο κάποιας οδικής και τους πληρώνεις επί τόπου τα 100 που θελουνε και σου περισευουν και τα υπόλοιπα.
    Σε αύτή την περίπτωση σου ζητάνε πάνω από 300.
    Sent from me using a computer.

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Σε αύτή την περίπτωση σου ζητάνε πάνω από 300.

ΟΚ θα κανω οπωσδηποτε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Στην περίπτωση του φίλου όμως είδες τι έγινε....Τι να κάνουμε...Αν το έχεις μαζί σου όμως τους λες αριθμό συμβολαίου και το δείχνεις και στον οδηγό χωρίς να βρίσκεις δικαιολογίες και 15Ε πουρμπουαρ για <<εξυπηρέτηση>>....Τα πισιά μπορεί να χαλάσουν,μπορεί ο/η υπάλληλος να κάνει λάθος,να ακούσει Μ αντί Ν κτλ....

Συνήθως ξέρουν..Η συντριπτική πλειοψηφία..Μερικοί όμως έχουν την τάση να πέρνουν τηλέφωνο Σάββατο στις 10 το βράδυ και να σε ρωτάνε αν έχουν οδική,θραύση κρυστάλλων,κλοπή,μικτή κτλ κτλ....Υπάρχουν άλλοι που κόβουν την βεβαίωση ασφάλειας και κρατάνε μόνο το σήμα με τα στοιχεία του οχήματος,οπότε τηλέφωνο δεν....Άλλοι που ξεχνάνε τα χαρτιά στο άλλο μπουφάν,στο αυτοκίνητο κτλ κτλ....Πίστεψέ με δεν είναι όλοι ψείρες...

Εγώ όχι...Κρίνεις εξ'ίδίων

Το συμβόλαιο όπως και η ανανέωση έχουν το σηματάκι πάνω τους,συνήθως,και πρέπει να το σκίσεις...Οπότε το βάζεις όπως είναι διπλωμένο με άδεια/δίπλωμα κτλ,πετάς το παλιό και ησυχάζεις...Μια σελίδα Α4 όλο μαζί..

Δεν διαφωνώ....Το συμβόλαιο δεν είναι για τον μπάτσο,για τον ίδιο είναι να μην τρέχει σε περίπτωση στραβής όπως αυτές στο 1ο)...

ΥΓ

Σε γενικές γραμμές οι οδικές μέσω ασφαλιστικής δεν έχουν τις καλύψεις που θα έχει η συνδρομή στην ΕΛΠΑ κτλ....Για αυτό στην ΕΛΠΑ κάνει 100Ε και στην ασφάλειά σου 40-60Ε τον χρόνο....Διάβασε όρους στην μεν και στη δε και αποφάσισε αν σου φτάνει η φτηνή ή θες τα εξτρά της ανεξάρτητης...
    στην φαση του φιλου μας εμεις δεν εχουμε να κανουμε τιποτα...ο φιλος μας πρεπει να παει να τους...μην πω τι...το 1-2-10-15 ευρω πουρμπουαρ εκτος απο οτι παρανομο οσες φορες εχω καλεσει οδικη (πιο παλια με το αυτοκινητο) και πηγα να δωσω για το καλο ''πιες μια μπυρα ρε φιλε''ο υπαλληλος ευγενικοτατα αρνηθηκε... μια απλη τηλεφωνητρια (φανταζομαι) δεν εχει προσβαση στα γραφεια/αρχεια οπου υπαρχουν τα πρωτοτυπα συμβολαια...αρα και εσυ να το εχεις μαζι σου το συμβολαιο αν στο πισι δεν βλεπουν οδικη καλυψη ΔΕΝ στελνουν τιποτα...τα πισια απαγορευετε να χαλασουν (σε μια σοβαρη εταιρια εννοουμε παντα) η αν γινει αυτο πρεπει να ειναι υπερ του ''πελατη'' και μετα να βρουνε αν εγινε κατι λαθος...και φανταζομαι οτι ενας απλος υπαλληλος οδικης βοηθειας δεν τον νοιαζει τι συμβολαιο εχεις μαζι σου...απλα ακολουθουνε εντολες απο την εταιρια...το Μ με το Ν δεν το σχολιαζω καν...γιατι οταν δινεις αριθμο πινακιδας λες Ν οπως Νικος η Μ οπως ΜΑΛΑΚΑΣ...

δεν καταλαβα το σκεπτικο του να ξερεις οτι δεν εχεις καποιες καλυψεις (του πουστη ξερεις οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ασφαλεια κλοπης πχ )και να παιρνεις τηλεφωνο...εμενα σε ενα περιστατικο που απο μαλακια μου ΔΕΝ ειχα οδικη πηρα τον ασφαλιστη μου μπας και καταφερει και με καβατζωσει με καμμια οδικη φτηνα...βεβαια αυτος μου ειπε παπαδες που τελικα δεν εγινε τιποτα... οποιος κοιταξει ΤΩΡΑ το ειδικο σημα θα δει οτι ΕΧΕΙ επανω τηλεφωνο...στην Μινετα/Chartis/Ασπις εχει σιγουρα...και το τελευταιο...μου λες οτι υπαρχει καποιος που εχει ολα τα χαρτια χυμα???και οταν αλλαζει μπουφαν μπορει να ξεχασει κατι???δεν ειναι θεμα ψειρας η μυγας...ειναι απλη λογικη...αδεια ασφαλεια και τελη ολα μαζι...αν εχω και μονο ενα οχημα ισως και το διπλωμα...αν ξεχασεις στο αλλο μπουφαν τα χαρτια μπορει να περασεις και ενα ομορφο απογευμα στα κεντρικα με τους "φιλους" μας...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε ΚΑΤΑ πηγαινε στα γραφεια τους και καντα πουτανα λεμε...και πες μας τι εγινε κιολλας...

οταν καλεις οδικη χωρις να εισαι συνδρομιτης πληρωνεις συνηθως διπλασια (αυτα περι 300 ειναι για γελια)...δηλαδη...την ετησια συνδρομη συν αλλα τοσα που ειναι ας πουμε για την κληση κλπ...και ναι...ειναι υποχρεωμενοι να ερθουν σπιτι σου να σου φορτησουν και την μπαταρια αμα λαχει...οπως και αμα μεινεις απο βενζινα καπου να ερθουν και να σου φερουν...

Αντίστοιχο πρόβλημα για όσους θυμούνται, είχαμε όταν έπεσε ο Alximistis και εσπασε το πόδι του. Η μηχανή ήταν άθικτη και η οδική δε δεχόταν να την παραλάβει αφου δεν είχε συμβεί ατύχημα (ενα καταγμα κνήμης/περονης μπορεί να συμβεί και σε τουρνουά μπρίτζ...)

Η μηχανή τελικά φορτώθηκε με "πουστιά" μεχρι το νοσοκομείο τρίπολης

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    οταν καλεις οδικη χωρις να εισαι συνδρομιτης πληρωνεις συνηθως διπλασια (αυτα περι 300 ειναι για γελια)...δηλαδη...την ετησια συνδρομη συν αλλα τοσα που ειναι ας πουμε για την κληση κλπ...και ναι...ειναι υποχρεωμενοι να ερθουν σπιτι σου να σου φορτησουν και την μπαταρια αμα λαχει...οπως και αμα μεινεις απο βενζινα καπου να ερθουν και να σου φερουν...

Ενταξει μπορει να μην ειναι 300 αλλα τα 200 ειναι σιγουρα:hypnotize
    Μαλιστα...Μαλλον θα μεινω στην "ΥΔΡΟΓΕΙΟ" και θα προσθεσω οδικη βοηθεια...Απο οτι βλεπω συνεργαζεται με αυτην:

http://www.victoria.gr/index/CMS95bb...57181001e4a9e/$FILE/EUROSOS.pdf
    (πατηστε το pdf στην μεση της σελιδας!!!!!!!!!!!!!)

Και στο site της η "ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ" γραφει:

Οδική Βοήθεια

Η εταιρεία προσφέρει ένα πλήρες πακέτο Οδικής και Ταξιδιωτικής Βοήθειας σε συνεργασία με τη μεγάλη Διεθνή Εταιρεία Οδικής Βοήθειας EUROSOS ASSISTANCE.

Οποτε ευελπιστω να με καλυψουν αν τους χρειαστω...Αν και θα τα ξεκαθαρισω ολα αυτα με τον ασφαλιστη απο κοντα αυριο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Η μηχανή ήταν άθικτη
    Κ δεν καρφωνατε κατι στο λαστιχο

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Κ δεν καρφωνατε κατι στο λαστιχο
    Δεν ξέρω ρε Θωμα...

Ειλικρινά, μετα απο αναμονη 2-3 ωρών στον ήλιο, καπου σε επαρχιακό δρομο της Αρκαδίας, έχοντας δει τον αναβάτη να φεύγει με ασθενοφόρο και το πόδι να κουνιέται, δε μας πέρασε απ' το μυαλό να πιάσουμε το κατσαβίδι στο χέρι...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Δεν ξέρω ρε Θωμα...

Ειλικρινά, μετα απο αναμονη 2-3 ωρών στον ήλιο, καπου σε επαρχιακό δρομο της Αρκαδίας, έχοντας δει τον αναβάτη να φεύγει με ασθενοφόρο και το πόδι να κουνιέται, δε μας πέρασε απ' το μυαλό να πιάσουμε το κατσαβίδι στο χέρι...
    Καλα ναι αν εισαι πανω στον πανικο θολωνεις...Αλλα μια κατσαβιδια θα της ριχνατε και αμα θελανε ας μην ερχονταν μετα

Που κακως δεν ηρθαν φυσικα και χωρις αυτο...:a31: :a31: :a31: :a31:

Αντίστοιχο πρόβλημα για όσους θυμούνται, είχαμε όταν έπεσε ο Alximistis και εσπασε το πόδι του. Η μηχανή ήταν άθικτη και η οδική δε δεχόταν να την παραλάβει αφου δεν είχε συμβεί ατύχημα (ενα καταγμα κνήμης/περονης μπορεί να συμβεί και σε τουρνουά μπρίτζ...)

Η μηχανή τελικά φορτώθηκε με "πουστιά" μεχρι το νοσοκομείο τρίπολης

ρε καπετανιο...ειχε κανονικη οδικη βοηθεια η φροντιδα ατυχηματος???στην πρωτη περιπτωσημπορεις να τους καλεις καθε μερα για να σου φουσκωνουν τα λαστιχα πχ και στην δευτερη σου τονιζουν ρητα οτι εχεις δικαιωμα για μια μονο μεταφορα...σε συνεργειο η στον χωρο σου...

ΡΕ ΣΤΕΛΙΟ ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ FB ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Που να θυμάμαι ρε μλκ...

Μονο τον Ανταμ θυμαμαι να τσακώνεται στο τηλέφωνο με την κοπελια της οδικής/ασφαλιστικής και τελικα να κλειδώνουμε το ιμομπιλάιζερ λεγοντας "η μηχανή δεν παίρνει μπρος"

Κατσε να βρει ποιος το χακαρε το προφιλ....
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Που να θυμάμαι ρε μλκ...

Μονο τον Ανταμ θυμαμαι να τσακώνεται στο τηλέφωνο με την κοπελια της οδικής/ασφαλιστικής και τελικα να κλειδώνουμε το ιμομπιλάιζερ λεγοντας "η μηχανή δεν παίρνει μπρος"

δεν μας αφησατε τοτε να μεινουμε να δεις πως θα καθαριζαμε...θελατε να μεινετε μονα σας...να κανετε τα δικα σας...και εκαιγε και ο ηλιος...ξερετε εσεις πιοι εισασταν...

σιγα μην χακαρε κανεις το προφιλ του κρυφοβαζελου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Το πολύ πολύ να περάσει να πει χρόνια πολλά...

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
    από zolotas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2005, 23:09
  2. Οδική βοήθεια Ducati
    από skous στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2005, 10:51
  3. Οδική βοήθεια
    από THEOD στο forum Off topic