Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 49 από 49

Θέμα: 600 or 1000

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εμένα μου την δίνει ο τραχανάς, το φασκόμηλο, ο χειμώνας

και η βαρεμάρα να γράψουμε κάτι σχετικό με μηχανές όταν γεμίζουν threads με 1000+ απαντήσεις καλημέρες, καλησπέρες και άλλα τέτοια θέματα ουσίας που απασχολούν ένα Forum σχετικό με μηχανές......

Όλα τ' αλλα είναι του Φωσκώλου.

ΕΝ ΜΕΡΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΑΤΟ, ΝΑ ΤΑ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΦΤΟ ΛΟΓΟ.

ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, "ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ" ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗΣ, ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ 2ΣΕΛΙΔΑ Ή 3ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΝΑ ΧΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΙΝΩ (ΟΤΑΝ ΞΕΡΩ) ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΤ, ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ, ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΝΟΜΟΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ.

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ...

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

βλεπω ξεσαλλοσαν οι γνωστοι γνωστοι με το τυπογραφικο λαθακι των 200...
    μπραβο μπραβο... βαλτε αλλα 100 μιλιομετρα τωρα...

και για να επανελθω τωρα...

δεν συγγρινουμε ακριβως τα 600 με τα 1000...
    συγγρηνουμε τους οδηγους που αγοραζουν 1000 με αυτους που αρκουντε στα 600 ή και λιγοτερα...

και ξαναλεω γιατι κανεισ δεν απαντισε...

αν ευγενε ενα ss των 1200 ή των 1500 με πραγματικη συμπερηφορα ss αλλα απιστευτα παραπανω γκαζι απο τα 1000 θα το αγοραζατε? και αν ναι γιατι? ποιο ειναι δλδ το οριο σας???

Υ.Γ. sniper με τον ερανο πως παει? εχουμε πιασει αρκετα money? αντε γιατι καλοκαιρι ερχετε και εχουμε αναγκες... :rotflmao:

Αναποφάσιστο Μέλος... Το avatar του/της darkwing
    πιστευω οτι οποιος θελει να κανει την (πλακα) του η επειδη θελει ενα ss τελως παντων παιρνει ενα 600 αφου εχει αποκτησει καποια εμπειρια και εφοσον θελει τετοιου ειδους μηχανη...
    ΟΤΑΝ το βαρεθει η απλα ειναι ενας τυπος που θελει ενα μηχανακι που να τον τρομαζει για παντα και θελει να ειναι σε ενγρηγορση (παντα) γιατι ειναι πολυ το γκαζι του 1000 η θελει το κατι παραπανω...
    παιρνει ενα 1000

κατα την δικη μου ταπεινη αποψη ενα 1000 ειναι υπερβολικο για μενα το 1000 στην Ελλαδα.
    π.χ.
    ενα φιλαρακι πηρε το 1000RR και μετα του εβαλε το προγραμμα της HRC,δηλαδη θες να μου πεις οτι τα 180 αλογα (ποσα εχει τελως παντων) τα κανεις καλα και θες περισοτερα???
    Ξερω οτι το μονο που καταλαβε ηταν να του και τα κερατα του και μια σπασμενη αλυσιδα (οταν βαλεις το προγραμμα της HRC πρεπει να αλλαξεις την αλυσιδα.Το λεει η HONDA οχι εγω).Και τωρα βριζει...
    Currently driving a papaki...

Αφού δε σκοτώθηκαι,μια αλυσίδα δεν είναι τίποτα.Πάντως πολλοί δε λένε να καταλάβουν ότι απο το παπί δεν πάνε κατευθείαν σε 750-1000cc...Προσωπικά η θητεία μου στο ZXR 250 με έμαθε πολλά.Και αν είμουν τυχερός να κάνω μαθήματα σε πίστα θα ήμουν καλύτερος.Θα γλυτώναμε πολλούς θανάτους αν υπήρχαν σε τακτά χρονικά διαστήματα σχολές ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας.Αλλά δεν υπάρχουν πίστες οπότε...Αυτή είναι η διαφορά με τις άλλες χώρες της Ευρώπης.Στην Ισπανία σε κάθε πόλη σχέδον υπάρχει μια πίστα επιπέδου Σερρών.Το ίδιο και στην Ιταλία.Γι'αυτό εμφανίζονται Rossi,Melandri,Elias,Barbera,Pedrosa...Εδώ μαθαίνουμε μόνοι μας να οδηγούμε!!!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 102
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2010, 09:28
  2. Gsxr 600,750,1000 / Katoxoi Moto ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
    από nktR στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 18:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ