Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 89

Θέμα: Η κοπέλα έχει σοβαρό πρόβλημα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    [...]Άμα θέλεις ψάχνεις, βρίσκεις, δημιουργείς, αφήνεις άφωνο τον κόσμο που σ'ακούει.. [...]
    Ειδικά εαν μαθαίνεις χαλκινα πνευστά
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ειδικά εαν μαθαίνεις χαλκινα πνευστά
    Αφήνεις άφωνο τον κόσμο που κουφαίνεις

Μα όλοι μπορούμε να γίνουμε οτιδήποτε! Γιατί σας φαίνεται περίεργο; Αν αφιερώσει κάποιος τη ζωή του σε κάτι που έχει μια στοιχειώδη κλίση, δε θα διακριθεί και δε θα είναι πολύ καλύτερος από την πλειοψηφεία; Αλλά όποιος νομίζει πως η κοπέλα δεν κάνει τίποτα, ας το κάνει καλύτερα! Κι αφού όλοι παραδέχεστε πως είναι καλή, γιατί θεωρείτε αναγκαίο να το υποβαθμίσετε λέγοντας "εε, εντάξει...αν είχα κι εγώ ένα σταθερό εισοδημα, ένα άνετο σπίτι στο δάσος όπου να μην ενοχλούνται οι γειτόνοι, ένα σούπερ γκαμπαντάνγκ όργανο σαν και της γκόμενας, θα της έδειχνα 'γω τι πα να πει Έλληνας οργανοπαίχτης!" Προς το παρόν ας παίξουμε όλοι, ο καθένας ότι όργανο ξέρει κι ας μη σπεύδουμε αμέσως να υποβαθμίσουμε.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Α μπράβο!!!!

Για κάποια πράγματα χρειάζεται εξάσκηση και να το έχεις κιόλας!!!!

Αν δεν το έχεις, άστα βράστα!!!!

Κάποιοι σε ένα αντικείμενο μπορούν να φτάσουν το 1, κάποιοι το 2, κάποιοι το 3........ και κάποιοι το 10!!!!

Δε λέω ότι η κοπέλα κάνει θαύματα αλλά είναι σε πολύ καλύτερα επίπεδα από πολλούς εδώ μέσα!!!

Όπως και ο Rossi άλλωστε!!!!

Πάντως αν πλερώνει άλλος εγώ να τα φάω τα "νιάτα" μου στην πίστα!!!!

Κανένα πρόβλημα!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
    Μα όλοι μπορούμε να γίνουμε οτιδήποτε! Γιατί σας φαίνεται περίεργο; Αν αφιερώσει κάποιος τη ζωή του σε κάτι που έχει μια στοιχειώδη κλίση, δε θα διακριθεί και δε θα είναι πολύ καλύτερος από την πλειοψηφεία; Αλλά όποιος νομίζει πως η κοπέλα δεν κάνει τίποτα, ας το κάνει καλύτερα! Κι αφού όλοι παραδέχεστε πως είναι καλή, γιατί θεωρείτε αναγκαίο να το υποβαθμίσετε λέγοντας "εε, εντάξει...αν είχα κι εγώ ένα σταθερό εισοδημα, ένα άνετο σπίτι στο δάσος όπου να μην ενοχλούνται οι γειτόνοι, ένα σούπερ γκαμπαντάνγκ όργανο σαν και της γκόμενας, θα της έδειχνα 'γω τι πα να πει Έλληνας οργανοπαίχτης! Προς το παρόν ας παίξουμε όλοι ο καθένας ότι όργανο ξέρει κι ας μη σπέυδουμε αμέσως να υποβαθμίσουμε.

+600

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Πάντως αν πλερώνει άλλος εγώ να τα φάω τα "νιάτα" μου στην πίστα!!!!
    Κανένα πρόβλημα!!!!
    Για τι πίστα μιλάς τώρα; Γι'αυτές με τα Κ1,Κ2,Κ3 κλπ ή τις άλλες με τις γαρδένιες και τα πιατοθρύψαλα;

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Αλλα ΟΛΟΙ εαν ασχοληθουν για 2-3 χρονια με καποιο οργανο θα παιζουν prima vista χωρις να κοιτάνε.
    Δεν είναι κριτήριο αυτό για να αξιολογήσεις κάπως έναν μουσικό.Μπορεί να κοιτάς την ταστιέρα ή το κλαβιέ αλλά κανείς δεν ξέρει τι βλέπεις όταν παίζεις.
    Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν,και που δεν μπορώ να περιγράψω,όταν πραγματικά ΠΑΙΖΕΙΣ μουσική.Τέλος πάντων...

Η κοπέλλα τού βίντεο έχει καλό αυτί και αξιοποίησε τίς δυνατότητες τής τεχνολογίας.
    Απλά αυτό που άκουσαμε ήταν εντυπωσιακό,όχι μουσική απαραίτητα
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Δεν είναι κριτήριο αυτό για να αξιολογήσεις κάπως έναν μουσικό.Μπορεί να κοιτάς την ταστιέρα ή το κλαβιέ αλλά κανείς δεν ξέρει τι βλέπεις όταν παίζεις.
    Μα δεν αξιολόγησα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Για τι πίστα μιλάς τώρα; Γι'αυτές με τα Κ1,Κ2,Κ3 κλπ ή τις άλλες με τις γαρδένιες και τα πιατοθρύψαλα;

:rotflmao:

Τεχνικά και στις δύο λάστιχα θα τρώω......... (η δεύτερη είναι λίγο πιο χωμάτινη και θέλει
    τακούνια )

Και στην τελική.......

Κουμάντο στα λεφτά των άλλων θα κάνω????

Αν πλερώνει για την πρώτη μπορεί να πλερώνει και για την δεύτερη!!!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Μα δεν αξιολόγησα
    Δεν εννοώ αυτό.Υπάρχει απλά η άποψη ότι,άμα δεν κοιτάς τό'χεις και ότι κοιτάς για να μην κάνεις λάθη.
    Ισχύει κατά πολύ βέβαια,δε λέω.Πάντως δεν αναφέρθηκα σε σένα προσωπικά,το ίντερνετ μου μέσα!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

Γιατί κάποιος :a13: έκανε σύγκριση μηχανής και πλήκτρων!

αν δεν θες να καταλαβεις δεν φταιω εγω!

Ηλια, απαντησε μου τι εννοουσες! Μπορει να μη καταλαβα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
    Αλλά όποιος νομίζει πως η κοπέλα δεν κάνει τίποτα, ας το κάνει καλύτερα! Κι αφού όλοι παραδέχεστε πως είναι καλή, γιατί θεωρείτε αναγκαίο να το υποβαθμίσετε λέγοντας "εε, εντάξει...αν είχα κι εγώ ένα σταθερό εισοδημα, ένα άνετο σπίτι στο δάσος όπου να μην ενοχλούνται οι γειτόνοι, ένα σούπερ γκαμπαντάνγκ όργανο σαν και της γκόμενας, θα της έδειχνα 'γω τι πα να πει Έλληνας οργανοπαίχτης!" Προς το παρόν ας παίξουμε όλοι, ο καθένας ότι όργανο ξέρει κι ας μη σπεύδουμε αμέσως να υποβαθμίσουμε.

ο,τι να ναι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    αν δεν θες να καταλαβεις δεν φταιω εγω!

Σίγουρα δε φταις εσύ! Η μάνα μου φταίει που δε μ' έκανε έξυπνη!!!!

Και πάμε πάλι!!!

Η κοπέλα δεν είναι το παιδί θαύμα αλλά ε, δεν το κάνουν κι όλοι αυτό που κάνει!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Δεν εννοώ αυτό.Υπάρχει απλά η άποψη ότι,άμα δεν κοιτάς τό'χεις και ότι κοιτάς για να μην κάνεις λάθη
    Ναι υπάρχει και σαφώς ειναι λαθος να ειναι αυτοσκοπος το να μην κοιτας.

Εγώ απλά ειπα οτι μετα απο λίγο καιρό εξασκησης με καποιο οργανο, θελοντας και μή, παυεις να κοιτάς, το χέρι/πόδι πάει μονο του. Αυτό δε σε κάνει καλό μουσικό απαραίτητα, ουτε καν μουσικό...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Απο κοντά
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εμένα δε με ενδιαφέρει αν κοιτάζει ή όχι. Το θέμα είναι πως ακούω το indiana jones theme και δεν καταλαβαίνω αν είναι το cd ή η κοπέλα με το synth. Αν μπει άλλο ένα video με κάποιον* άλλο που να κάνει το ίδιο ακριβώς με την ίδια επιτυχία, θα το βουλώσω για πάντα! Να η ευκαιρία να με ξεφορτωθείτε, αφού είδατε κι αποείδατε με τα ban και τις @@ριές.

*Όχι απαραίτητα κάποιος από σας. Άλλον Έλληνα ερασιτέχνη που παίζει μουσική στο παιδικό του δωμάτιο!

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Modenas Kristar 125cc με ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα...
    από aian στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2016, 15:43
  2. Σοβαρό πρόβλημα
    από paranoikos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2007, 21:46
  3. Σοβαρο Προβλημα
    από samoure στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2007, 22:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα