Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 61

Θέμα: Απατεωνας βενζινας.

Καπως ασχετο, αλλο θα ρωτησω ουτως η αλλως.

Χτες επειδη βιαζομουνα να ανεβω κηφισια απο ν.κοσμο με αδειο τεμποζιτο στο παπι, κανω σταση στο BP που ειναι σχεδον διπλα στο μετρο Συγγρου-φιξ και βαζω just 2 ευρω, αφου την ειχε 1.5 το λιτρο. Ισα ισα να παω και να γυρισω. Μετα απο λιγα χιλιομετρα, το παπι αρχισε να ρεταρει (μια να αποκρινεται στο γκαζι, μια οχι), οπως οταν τελειωνει η βενζινη.

Αυτο συνεχιστηκε και στο γυρισμο, και σταματησε λιγα χιλιομετρα πριν αδειασει το τεποζιτο (αφου με ταλαιπωρησε σε ολη την εθνικη οπως γυρνουσα απο πανω (που ηταν και αρκετα επικινδυνο). Καπου εκει το ξαναγεμισα σε ενα αλλο βενζιναδικο και ημουν ενταξει.

Το παπι κινεζικο ειναι οποτε δεν παει για δαφνες αξιοπιστιας, αλλα πρωτη φορα μου εμφανισε τετοια συμπεριφορα, και αυτη ακριβως μετα το γεμισμα απο το συγκεκριμενο ΒP. Μπορει να ηταν νερο στη βενζινη η κατι αλλο?

Waterproof V-strom.. Το avatar του/της KIMONAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

ειμαστε εγκλωβισμενοι μαγκες.και ξερετε κατι?το μονο που πετυχε το παλικαρι με την καταγγελια ειναι:
    1.να του τα κλασει
    2.να χασει χρονο
    3.να νιωσει την αδικια και αυτο να τον κανει να νιωθει ακομα χειροτερα.

ας το αφησουμε καλυτερα.ειμαι καταπτυστος,ταραξιας κλπ κλπ.

Φιλε μου Τροπεα,μερικες φορες πρεπει να κανουμε απλα αυτο που πρεπει, για να τα εχουμε καλυτερα με τον ευατο μας.Δεν ξερω αν θα του τα κλασω του τυπου....ισως να λαδωσει η να αναγκαστει να παρακαλεσει γνωστο να τους διαγραψουν το προστιμο...ισως και να αναγκαστει να το πληρωσει...δεν ξερω...το μονο σιγουρο ειναι οτι εγω εκανα αυτο που ενιωθα σωστο εκεινη την στιγμη..να μην αφησω το λαμογιο ετσι.ενα ακομα κοροιδο δηλαδη.
    Θα ημουν 2 φορες κοροιδο δηλαδη απο την στιγμη που καταλαβα και την πουστια.
    Αλλα εκανα την καταγγελια και το ποσταρα εδω μεσα για να γνωριζουν και τα αλλα παιδια...ισως το θρεντακι αυτο να του κανει και περισσοτερη ζημια απο την καταγγελια..
    Θα ενιωθα πολυ χειροτερα με εμενα αυτη την φορα αν δεν ειχα κανει απολυτως τιποτα.
    "Sir, we are surrounded!"
    "Excellent, so we can attack in every direction!"

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
    ... που θα σταματήσει αυτο;...
    στο κιργισταν ?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
    Καπως ασχετο, αλλο θα ρωτησω ουτως η αλλως.
    .......?
    ενδεχομενως να ητανε νοθευμενη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από KIMONAS
    Φιλε μου Τροπεα,μερικες φορες πρεπει να κανουμε απλα αυτο που πρεπει, για να τα εχουμε καλυτερα με τον ευατο μας.Δεν ξερω αν θα του τα κλασω του τυπου....ισως να λαδωσει η να αναγκαστει να παρακαλεσει γνωστο να τους διαγραψουν το προστιμο...ισως και να αναγκαστει να το πληρωσει...δεν ξερω...το μονο σιγουρο ειναι οτι εγω εκανα αυτο που ενιωθα σωστο εκεινη την στιγμη..να μην αφησω το λαμογιο ετσι.ενα ακομα κοροιδο δηλαδη.
    Θα ημουν 2 φορες κοροιδο δηλαδη απο την στιγμη που καταλαβα και την πουστια.
    Αλλα εκανα την καταγγελια και το ποσταρα εδω μεσα για να γνωριζουν και τα αλλα παιδια...ισως το θρεντακι αυτο να του κανει και περισσοτερη ζημια απο την καταγγελια..
    Θα ενιωθα πολυ χειροτερα με εμενα αυτη την φορα αν δεν ειχα κανει απολυτως τιποτα.
    πρωτον μην με μπερδευεις με τον λαμπρο (τρομπεα).αυτος καβαλουσε κομπρεσερ,πλεον εχει αμαξι,ηταν κουλαδι και ετοιμαζεται να παντρευτει σε λιγο καιρο αρα ουδεμια σΚεση εχουμε :rotflmao:
    και δευτερον εσυ καλα εκανες φιλε μου.αφου ενοιωθες οτι κατι πρεπει να κανεις εγω μαζι σου!απλα εμενα δε μου φτανει αυτο το κατι μονο μια και επι της ουσιας θα συνεχισει να πουλαει.
    το γεγονος οτι το εγραψες εδω μεσα μαλλον ειναι το σημαντικο της υποθεσης και φυσικα ευχαριστουμε.

παντα ορθιος

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    στο κιργισταν ?
    Θα προσπαθήσω να ερμηνεύσω τον χρησμό σου!

Αγροτικό Μέλος Το avatar του/της anwrimos
    η τελευταια φραση σου λευτερη ειναι εκει που πρεπει να επικεντρωσουμε νομιζω.ετσι θα επρεπε να συμβαινει και τοτε σαφως και θα ειχε νοημα η καταγγελια.αλλα απο τη στιγμη που το αποτελεσμα ειναι 0 εις το πηλικο τι σκατα νοημα εχει η καταγγελια?

αλλωστε πριν απο τον φιλο πηγανε κι αλλοι και το καταγγειλανε το συγκεκριμενο αλλα ακομα δουλευει.οποτε δωρον αδωρον μου κανει εμενα.το πλεον εξοργιστικο ειναι οτι για ολα υπαρχουν νομοι που δεν εφαρμοζονται παρα μονο αν συμφερουν τα μεγαλυτερα ψαρια.και οταν πας να αντιδρασεις με οποιονδηποτε αλλο τροπο εισαι και παρανομος απο πανω.πολλες φορες δε και καταπτυστος,ταραξιας κλπ...

ειμαστε εγκλωβισμενοι μαγκες.και ξερετε κατι?το μονο που πετυχε το παλικαρι με την καταγγελια ειναι:
    1.να του τα κλασει
    2.να χασει χρονο
    3.να νιωσει την αδικια και αυτο να τον κανει να νιωθει ακομα χειροτερα.

συμπερασματικα λοιπον (και ειναι προσωπικη μου αποψη αυτη) η καταγγελια ειναι μια μαλακια και μιση.τωρα τι θα μπορουσαμε να κανουμε???τι προτεινω???

ας το αφησουμε καλυτερα.ειμαι καταπτυστος,ταραξιας κλπ κλπ.

σίγουρα η μία και μόνη καταγγελία δεν κάνει δουλειά ( ας μην γελόμαστε στην Ελλάδα ζούμε ). άν όμως τον συγκεκριμένο τον καταγγείλουν 3 την ίδια μέρα και 3 την επόμενη κ.ο.κ. του πο@στη κάποιος θα σχοληθεί με το θέμα του... όπως πολύ σωστά έπραξε το παλικάρι αν το κάνανε το 50% των πελατών του συγκεκριμένου τότε το κόστος του λαδώματος θα έφτανε σε πολύ μεγαλύτερα ύψη απο το κέρδος του....
    Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό

Γιάννης

Πρόστιμο σε βενζινάδικο στο Χαλάνδρι... Κοίτα εδώ

Μήπως είναι το βενζινάδικο που αναφέρθηκε στην αρχή του θέματος;

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz
    όχι άλλο είναι, στη Παπανικολή και Νικηταρά δίπλα από τη μοτοκίνηση

Τι στο καλό... όλα πειραγμένα είναι?? Θα μου πεις τι ρωτάω....

Πάντως αυτό το πρόστιμο είναι μια απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι πρέπει να μένουμε άπραγοι απέναντι σε απατεώνες... Δεν ξέρω αν τελικά ο συγκεκριμένος θα λαδώσει και θα σβήσει το πρόστιμο αλλά σίγουρα κάτι παραπάνω θα κερδίσουμε ως καταναλωτές αν δεν καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια να κλαίμε τη μοίρα μας!

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    ΕΚΟ ειναι αυτο που αναφέρει το παλικάρι.Αλλα ολα εκει στην περιοχή εχουν θέμα.ειμαι πολυ περίεργος να μαθω αν τα πρόστιμα πληρώνονται και τι θα γινει με την τροποποίηση του νομου για το κλείσιμο των επιχειρήσεων αυτων.

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    http://www.newsit.gr/default.php?pna...=21700&catid=3

Μονο 4000 χιλιαρικα......?

Τοσα που εχει βγαλει απο το κλεψιμο........

Προστιμα της πλακας ......γιατι λοιπον να μη το κανουν και οι αλλοι

Αγροτικό Μέλος Το avatar του/της anwrimos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    http://www.newsit.gr/default.php?pna...=21700&catid=3

ο συγκεκριμένος έχει αναρτήσει και πανώ που πρσφέρει δωρεάν εξωτερικό πλύσιμο με 30-40 ευρό βενζίνη δεν θυμάμαι για να προσελκύει πελάτες. το θέμα είναι ότι και το άλλο πρατήριο που αναφέρθηκε στο θέμα αυτό είναι πάλι ΕΚΟ στο Χαλάνδρι και μάλιστα σε απόσταση 2 το πολύ χλμ απο αυτό. Η ΕΚΟ δεν έχει άποψη στο θέμα? δεν δυσφημίζεται η κάθε εταιρία με αυτα? ρωτάω δεν ξέρω.
    Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό

Γιάννης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lantz
    Μα γιατί προβληματίζεστε άδικα βρε παιδιά? Δεν ξέρετε ότι ή βενζίνη είναι το μοναδικό υγρό που συμπιέζεται?!?!?!?

Σε δεξαμενή 20lt μπορούν να χωρέσουν μέχρι 40+... Ειδικά οι 100άρες έχουν λόγο συμπίεσης που μπορεί ακόμα και να ξεπεράσει το 2,5:1 :rotflmao: :rotflmao:
    I consume therefore I exist

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2011, 11:07
  2. Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2007, 05:40
  3. Ο καλός ο βενζινάς (μάλον ο ΗΛΙΘΙΟΣ ο βενζινάς)
    από hidefnick στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2006, 10:08
  4. Απατεώνας έμπορος μοτοσυκλετών!
    από dhzou στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2005, 08:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας