Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καλοτάξιδοι και πάντα όρθιοι χωρίς άλλες αναποδιές, τσεκάρισμα σου έκανε να δει αν την φροντίσεις..!![]()
Να τη χαρείς διπλά από'δώ και στο εξής![]()
![]()
Θα την συμβούλευα να μην με ξαναδοκιμάσει.![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καλοτάξιδοι και πάντα όρθιοι χωρίς άλλες αναποδιές, τσεκάρισμα σου έκανε να δει αν την φροντίσεις..!![]()
Να τη χαρείς διπλά από'δώ και στο εξής![]()
![]()
Θα την συμβούλευα να μην με ξαναδοκιμάσει.![]()
![]()
![]()
η τρυπα που εχει ψηλα και χανει γυρω στα 45 αλογα δεν σε πειραζει ΡΕ?Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Το μόνο που με χάλασε, είναι η ''τρύπα'' που έχει στις 6000 / 7000 στροφές, γιατί θεωρώ πως (για ΄μένα) είναι η ιδανικότερη ταχύτητα για ταξίδια πολλών χιλιομέτρων.![]()
παποβιοι ρπμ...![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Εγω απο κρητικο και δη ηρακλιωτη, μηχανη δεν ξαναγοραζω!Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Ξεκινάω, και μετά από 15 χιλιόμετρα...ναι ναι, 15 χιλιόμετρα...
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
η τρυπα που εχει ψηλα και χανει γυρω στα 45 αλογα δεν σε πειραζει ΡΕ?![]()
παποβιοι ρπμ...![]()
![]()
Πόσο ψηλά ρε rein ?![]()
Μέχρι 260 που είδα στο κοντέρ δεν κατάλαβα τίποτα.![]()
Για κόκκινα μιλάς εσύ ?
υ:γ:Μην ξεχνάς πως οι επαφές μου με τέτοια μοτό είναι ελάχιστες. Ααα, και ήρθα και με ρουλεμάν λαιμού φτησμένο.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Εγω απο κρητικο και δη ηρακλιωτη, μηχανη δεν ξαναγοραζω!
Βεροιώτης είναι το παιδί, απλά μένει και εργάζετε εκεί. Αλλά για πες ?
πλακα κανω ρε συ για τα 130 που βγαζει ροδα...Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Πόσο ψηλά ρε rein ?![]()
Μέχρι 260 που είδα στο κοντέρ δεν κατάλαβα τίποτα.![]()
Για κόκκινα μιλάς εσύ ?
υ:γ:Μην ξεχνάς πως οι επαφές μου με τέτοια μοτό είναι ελάχιστες. Ααα, και ήρθα και με ρουλεμάν λαιμού φτησμένο.![]()
![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
ναι, γιααααα πεςΑρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Βεροιώτης είναι το παιδί, απλά μένει και εργάζετε εκεί. Αλλά για πες ?![]()
![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕ!!!!
Καλοριζικο και καλοταξιδο...
Λουκουμακι και ενα ποτηρι νερο βαλε και εισαι ετοιμος...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μετά από την αντι-βασκανική επίσκεψη θα σε πάει η "κούκλα", απροβλημάτιστα, ως το Nord Kapp ...Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Σωστός. Όλα σε μία επίσκεψη. Πωλήσεις / Αντιπαροχές / Αγιασμοί.![]()
Καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιος.![]()
Το μεσο κρητικατσι-ηρακλειωτατσι ειναι ο πιο πονηριδης μαγκας που εχω γνωρισει. Ειδικα οταν πουλαει μηχανη. Γενικα οταν ακους πολλα κερασια...Η εμπειρια δεν ειναι μονο δικη μου (που εχω δει 10 τουλαχιστο μηχανες ως υποψηφιος αγοραστης) αλλα και φιλων που μενουν/μεναν εκει. Σιγουρα συμβαινουν και στην αθηνα (και αλλου) αναλογα, αλλα ρε παιδια, στη συχνοτητα και ποσοτητα του ηρακλειου, πολυ αμφιβαλλω. Και το ιδιο ισχυει και για τους μηχανικους. Θα προτεινα σε φιλους που σκεφτονται για αγορα μηχανης απο περιοχη ηρακλειου να εχουν τα ματια τους 950. Και κατι αλλο, αν εχεις αναπτυξει καποια ευαισθησια σε γλωσσα σωματος, εκφρασεις, βλεμμα κλπ, κανει μπαμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ναι, γιααααα πες![]()
![]()
![]()
![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Το μεσο κρητικατσι-ηρακλειωτατσι ειναι ο πιο πονηριδης μαγκας που εχω γνωρισει. Ειδικα οταν πουλαει μηχανη. Γενικα οταν ακους πολλα κερασια...Η εμπειρια δεν ειναι μονο δικη μου (που εχω δει 10 τουλαχιστο μηχανες ως υποψηφιος αγοραστης) αλλα και φιλων που μενουν/μεναν εκει. Σιγουρα συμβαινουν και στην αθηνα (και αλλου) αναλογα, αλλα ρε παιδια, στη συχνοτητα και ποσοτητα του ηρακλειου, πολυ αμφιβαλλω. Και το ιδιο ισχυει και για τους μηχανικους. Θα προτεινα σε φιλους που σκεφτονται για αγορα μηχανης απο περιοχη ηρακλειου να εχουν τα ματια τους 950. Και κατι αλλο, αν εχεις αναπτυξει καποια ευαισθησια σε γλωσσα σωματος, εκφρασεις, βλεμμα κλπ, κανει μπαμ.
Δεν το γλυτώνω το Άγιο Όρος.:wacko:
![]()
εμ την βρήκαμε την λύση ε????Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Δεν το γλυτώνω το Άγιο Όρος.:wacko:
![]()
φταίνε οι κρητικατσι?? ειπα κ εγω το xx!!!
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com