Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 64

Θέμα: H αλήτικη καθηγητική μαφία

Πέφτουλας
    καπου αναφερθηκε η παιδεια....
    Πριν 2 βδομαδες πηγα στη βιβλιοθηκη της σχολης μου να αναζητησω κανα βιβλιο παραπανω,μπας και βγαλω ακρη σε ενα μαθημα που χρωσταω.Βιβλιο δεν βρηκα στο ευρετηριο,αλλα καποια ηλεκτρονικα συγγραμματα.Παω να συνδεθω για να δω τι λενε και μου πεταει "το συγγραμμα που επιλέξατε δεν ειναι διαθεσιμο".Αυτο μου το εκανε σε ολα ηταν συναφη με το αντικειμενο που εψαχνα...
    Η απαντηση της βιβλιοθηκονομου γιατι συμβαινει αυτο,ειναι οτι γιναν καποιες "περικοπες¨ λογω της κρισης και πλεον θα μεινουν σταδιακα μονο τα hard copies που εχουν ηδη αγοραστει,γιατι τα αλλα πανε με ετησιες συνδρομες...
    Κ μιλαμε οτι αυτα συμβαινουν σε σχολη που το μεταπτυχιακο κοστιζει απο 7Κ και πανω...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
    καπου αναφερθηκε η παιδεια....
    Πριν 2 βδομαδες πηγα στη βιβλιοθηκη της σχολης μου να αναζητησω κανα βιβλιο παραπανω,μπας και βγαλω ακρη σε ενα μαθημα που χρωσταω.Βιβλιο δεν βρηκα στο ευρετηριο,αλλα καποια ηλεκτρονικα συγγραμματα.Παω να συνδεθω για να δω τι λενε και μου πεταει "το συγγραμμα που επιλέξατε δεν ειναι διαθεσιμο".Αυτο μου το εκανε σε ολα ηταν συναφη με το αντικειμενο που εψαχνα...
    Η απαντηση της βιβλιοθηκονομου γιατι συμβαινει αυτο,ειναι οτι γιναν καποιες "περικοπες¨ λογω της κρισης και πλεον θα μεινουν σταδιακα μονο τα hard copies που εχουν ηδη αγοραστει,γιατι τα αλλα πανε με ετησιες συνδρομες...
    Κ μιλαμε οτι αυτα συμβαινουν σε σχολη που το μεταπτυχιακο κοστιζει απο 7Κ και πανω...
    παιδια πρεπει να παραδεχτουμε και μεις

οτι ψαχνουμε δικαιολογιες πολλες φορες

δεν αμφισβητω το παραδειγμα σου φιλε, και γω εχω ζησει παρομοια,

αλλα αν θες πραγματικα να βρεις κατι και να μαθεις θα το βρεις και θα μαθεις..

ανθρωποι που ειναι τωρα 50 χρονων καθηγητες σε πανεπιστημια
    ειχαν παρα πολυ λιγοτερα μέσα απο εμας και ομως τα καταφεραν..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Εγω την εκανα. Πριν απο 14 μηνες. Το παλευω. μαθαινω την γλωσσα και σπουδαζω και κατι ακομα, να ναι καλα η Ε.Ε. και ελπιζω να βρεθει και για μενα μια δουλιτσα. Δεν ειναι οτι δεν νοιαζομαι για την Ελλαδα ή οτι δεν το παλεψα και εκει ή οσο μπορουσα δεν απεφευγα την "ελληνικη" νοοτροπια. Αλλα κάποια στιγμη ειπα να δοκιμασω την τυχη μου μπας και κανω και κατι καλο και για μενα. Βεβαια σημαντικο ρολο παιζει η κοπελα μου που μου εθεσε τελεσιγραφο. Εγω φευγω. Εσυ κανε οτι νομιζεις. ε και ως γνωστον αν δεις καραβι στο βουνο...χαχα. Αυτη ηταν η αφορμη. Δεν μετανιωνω ακομα και αν φαω τα μουτρα μου και γυρισω.
    done.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Με την λογικη σου ειμαστε μαλακες που καθομαστε εδω περα ετσι?
    Ουτε εννοησα ουτε ειπα κατι τετοιο.
    Αυτο ομως που εννοησα και δεν ειπα, ειναι οτι ειμαστε μαλακες που καναμε τη χωρα σα τα μουτρα μας.

Τοπολατρες ειμαστε, αλλα του κωλου, διοτι οταν δε μας κοιταει κανεις πεταμε σκουπιδια οπου βρουμε, δεν ανακυκλωνουμε, βγαζουμε τους καταλυτες απο τα μηχανακια μας, μπαζωνουμε ρεματα, εχουμε χωματερες, δεν εχουμε βιολογικους καθαρισμους, καιμε δαση, κλεβουμε την εφορια, εχουμε φτιαξει ενα κρατος κουασιμοδο, και γενικα δεν κανουμε ΤΙΠΟΤΑ σε εθνικο επιπεδο που να μας αξιζει να λεμε οτι εχουμε ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

Ενα ματσο ΣΚΑΤΑ ειμαστε, και ισως το καλλιτερο μαθημα που παιρνει κανεις αν ζησει εξω και εχει λιγο τα ματια του ανοιχτα ωστε να ξεφυγει απο στερεοτυπα του στυλ 'αδερφες' και 'κρυοκωλοι', ειναι το ποσο μα ποσο πισω ειμαστε σε σχεση με τον 'ανταγωνισμο'.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Ουτε εννοησα ουτε ειπα κατι τετοιο.
    Αυτο ομως που εννοησα και δεν ειπα, ειναι οτι ειμαστε μαλακες που καναμε τη χωρα σα τα μουτρα μας.

Τοπολατρες ειμαστε, αλλα του κωλου, διοτι οταν δε μας κοιταει κανεις πεταμε σκουπιδια οπου βρουμε, δεν ανακυκλωνουμε, βγαζουμε τους καταλυτες απο τα μηχανακια μας, μπαζωνουμε ρεματα, εχουμε χωματερες, δεν εχουμε βιολογικους καθαρισμους, καιμε δαση, κλεβουμε την εφορια, εχουμε φτιαξει ενα κρατος κουασιμοδο, και γενικα δεν κανουμε ΤΙΠΟΤΑ σε εθνικο επιπεδο που να μας αξιζει να λεμε οτι εχουμε ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

Ενα ματσο ΣΚΑΤΑ ειμαστε, και ισως το καλλιτερο μαθημα που παιρνει κανεις αν ζησει εξω και εχει λιγο τα ματια του ανοιχτα ωστε να ξεφυγει απο στερεοτυπα του στυλ 'αδερφες' και 'κρυοκωλοι', ειναι το ποσο μα ποσο πισω ειμαστε σε σχεση με τον 'ανταγωνισμο'.
    Δεν εχω απαντηση τωρα.Ετσι ακριβως ειναι.

Πέφτουλας
    Πηγα Ουτρεχτη κ ενιωσα πραγματικα οτι στερουμαι πραγματα σε σχεση με την Ελλαδα.Βιβλιοθηκες ναααααααα...Πανεπιστημιο με εγκαταστασεις να...Καθηγητες που φερονται οπως πρεπει με ανθρωπινο προσωπο κ προοπτικες για δουλεια και ας εισαι αλλοδαπος.Γιατι ρε π@υστη μου εγω να μαι εδω με βυσματιες που οταν θελω να ρωτησω κατι μου λενε οτι "κανουν διαλεξη" και οτι ερωτησεις εχω στο γραφειο τους με ραντεβου??Στο ΙΚΑ ειμαι,ή θα δω τον πρωθυπουργο?
    Ανθρωπους που τους αρεσει η ταξη και η σκληρη εργασια που θα ανταμοιφθει,πρεπει να την κανουν για εξω.Να μεινει μια χωρα με λαμογια και κανιβαλλους.Δεν ειμαι ανθελληνας,αλλα δε μου αρεσει η νοοτροπια μας.
    Ακατανομαστε δε λεω οτι εχεις αδικο,αλλα σου στερουν διοδους μαθησης και αντιλαμβανεσαι οτι κανεις δεν ενδιαφερεται...
    Ατομ ευχαριστησε την κοπελα σου(με τα δεοντα:rotflmaoκαι να ξερεις οτι τα καλυτερα ερχονται....

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus

Ακατανομαστε δε λεω οτι εχεις αδικο,αλλα σου στερουν διοδους μαθησης και αντιλαμβανεσαι οτι κανεις δεν ενδιαφερεται...
    και γω δεν λεω οτι εχεις αδικο

απλα δινω και την αλλη ενοχλητικη οψη της χωρας της δικαιολογιας(ΕΛλαδα)

επισης, και σε πολλα πανεπιστημια στο εξωτερικο
    διαφοροι καθηγητες θελουν ραντεβου για να σε δουν..
    αυτο ειναι περισσοτερο θεμα ανθρωπου..

και τελος, απο την μικρη προσωπικη εμπειρια που εχω,

το καλητερο ειναι να ζησεις ο ιδιος πραγματα για να καταλαβεις..και να δεις την δικια σου αληθεια..
    στο μυαλο σου εχεις (και ειχα) πολυ διαφορετικη εικονα απο την πραγματικη..

δεν ειναι ολα καλητερα εξω, αλλα ουτε και ολα χειροτερα..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK

konstantinos, iosif, DrBig κτλ ...συμφωνούμε αλλά πρέπει πλέον να κάνουμε και κάτι...
    Τι να σου πω ρε Λουκι. Ο καθε ανθρωπος ως προιον μιας βιολογικης εξελικτικης πορειας (creationists, please excuse me), εχει δυο ενστικτα, της επιβιωσης και της ηδονης. Μερικες χιλιαδες χρονια πριν φτιαξαμε και κοινωνιες, και συνεπως χρειαστηκε να αναπτυξουμε και μια βερσιον των παραπανω ενστικτων σε συλογικο επιπεδο. Εμεις αυτο το τελευταιο δεν το εχουμε καταφερει ακομα.

Πιστευω ακραδαντα, οτι αν ολοι καναμε αυτο που πρεπει να κανουμε στην καθημερινοτητα μας με ποιοτητα, τοτε δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα. Τετοιου ειδους σαπιλα και ξεκιναει και γιατρευεται μονο απο κατω προς τα πανω. Οποτε, για να καταληξω, το 'κατι πρεπει να κανουμε' δε το βλεπω σαν κατι μεγαλο, ασαφες και δυσκολο. Ειναι εδω, το βλεπουμε καθημερινα και καθε μερα που περναει εχουμε την ευκαιρια να το κανουμε.

Το θεμα ειναι αν εχει καποιος την υπομονη να τρωει το σκατο στη μαπα....εγω, νομιζω οχι.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Αυτο αναφερω και εγω.Πως σταδιακα αποκτας εμπειριες ειτε καλες ειτε κακες που σε βοηθανε να μπορεσεις στην καθημερινοτητα που ζεις.Αλλιως βλεπει τα δρωμενα ενας 10χρονος σε σχεση με εμενα και αλλιως εγω σε σχεση με εσενα.
    δεν διαφωνουμε.αρα μαλλον συμφωνουμε
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Πέφτουλας
    δεν ειναι δικαιολογια,αλλα εγω γιατι να πρεπει να ταξιδεψω σε αλλη σχολη,να το βρω 'η να παω να σκασω 100ε για να το αγορασω??
    Κ δεν αναφερθηκε ως δικαιολογια,αλλα σημαδι των καιρων.Που αντι να ενισχυσεις την παιδεια που θα φερει καρπους μακροπροθεσμα,καθεσαι και κοβεις απο αυτη....
    Ειδα χθες διαφημιση,λογαριασμος της εθνικης τραπεζας που ανοιχτηκε για την μειωση του δημοσιου χρεους....
    Πλακα μου κανουν???Εμ και σου παιρνουν πραγματα,εμ και σου ζητανε να δωσεις και απο πανω...Δεν ξερω,εμενα δε μου φαινονται λογικα...
    ΥΓ:Το να μου κλεισει ραντεβου,μου φαινεται οκ,αλλα τελειως ακυρο για να μου λυσει μια απορια της στιγμης,που αν δεν το κανει αμεσα θα μου χαρισει ενα 45λεπτο παραδοσης με ασυναρτησιες...

μαχη για να υπερασπισεις τι?
    Την "υποθεση" μενω εδω και το παλευω.
    "Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

Τι να σου πω ρε Λουκι. Ο καθε ανθρωπος ως προιον μιας βιολογικης εξελικτικης πορειας (creationists, please excuse me), εχει δυο ενστικτα, της επιβιωσης και της ηδονης. Μερικες χιλιαδες χρονια πριν φτιαξαμε και κοινωνιες, και συνεπως χρειαστηκε να αναπτυξουμε και μια βερσιον των παραπανω ενστικτων σε συλογικο επιπεδο. Εμεις αυτο το τελευταιο δεν το εχουμε καταφερει ακομα.

Πιστευω ακραδαντα, οτι αν ολοι καναμε αυτο που πρεπει να κανουμε στην καθημερινοτητα μας με ποιοτητα, τοτε δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα. Τετοιου ειδους σαπιλα και ξεκιναει και γιατρευεται μονο απο κατω προς τα πανω. Οποτε, για να καταληξω, το 'κατι πρεπει να κανουμε' δε το βλεπω σαν κατι μεγαλο, ασαφες και δυσκολο. Ειναι εδω, το βλεπουμε καθημερινα και καθε μερα που περναει εχουμε την ευκαιρια να το κανουμε.

Το θεμα ειναι αν εχει καποιος την υπομονη να τρωει το σκατο στη μαπα....εγω, νομιζω οχι.

Πολυ οργη και σε πνιγει, οι αμερικανοι λενε (ναι καμμια φορα!) "to a man with a hummer everything looks like a nail"

Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
    Πολυ οργη και σε πνιγει, οι αμερικανοι λενε (ναι καμμια φορα!) "to a man with a hummer everything looks like a nail"

Το χαμερ το πουλησα, τωρα εχω καγιεν!

Σοβαρα τωρα, οχι, δεν ειμαι οργισμενος, παραειμαι ηδονιστης για να μου το επιτρεψω.
    Τωρα αν αναψα λιγο διαβαζοντας το θρεντ, ε τι να κανουμε μου το συγχωρω και ελπιζω κι εσεις!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    [B]Το χαμερ το πουλησα, τωρα εχω καγιεν!

πουλα το και παρε...hammer...αλλο φρουτο

όπου γης Το avatar του/της iosif
    για μενα καθε πιτσιρικας που ψαχνεται οφειλει να σηκωθει να φυγει απο δω. ας ζησει λιγο εξω ειτε για σπουδες ειτε ψαχνοντας το ονειρο του. η χωρα εχει κλεισει. προσωπικα εψαχνα 4 χρονια μεταπτυχιακο ωσπου το εκανα γιατι μου το πληρωσε η τοτε δουλεια. και με δεχτηκαν επειδη με προτεινε η εταιρεια σε ανα φορεα οπου ενα χρονο πριν ειχα κανει αιτηση σαν ιδιωτης (και με 7,5 χιλιαρικα ετσι) και με απερριψαν

οπως σε σχεδον ολα τα πραγματα η ελλαδα δουλευει με βισμα

και εχετλαιε

εχεις την τυχη να ζεις ισως στην ομορφοτερη περιοχη της χωρας. ισως καποια σημεια του πηλιου , της σαμοθρακης και της ικαριας σε συναγωνιζονται.

αλλα φιλε η χωρα εχει ηδη παραδοθει.και οι παραγωγικοι της ποροι επισης. εδω και χρονια. σε καποιες "επωνυμες" οικογενειες, σε καποια απροσωπα funds αλλα δεν εχει καμια σημασια η εθνικοτητα αυτων που μας την εχουν στερησει. ηδη σε πολλα χιλιομετρα ακτογραμμων δεν μπορει καν να μπεις στην θαλασσα διοτι εχουν δοθει για εκμεταλευση και ποσως με ενδιαφερει εαν τον αστερα βουλιαγμενης πχ τον διαχειριζονται ελληνες ή πολωνοι.

χθες πορεια κατα των ασφαλιστικων, των φορολογικων κλπ μετρων ειχε 1000 ατομα και 1000 ατομα κκεδες. στην μεγαλυτερη μειωση αποδοχων και κλοπης εισοδηματος η γσεε απαντησε με 1 (μια) ημερα απεργια.
    ο κουγιας προσπαθει να βγαλει εναν δολοφονο ο οποιος ουτε συγνωμη δεν ζητησε περιπου σαν ηρωα που απαλαξε τη χωρα απο εναν 15χρονο τρομοκρατη. και ο κουγιας κυκλοφορει και μονο σε ελαχιστες περιπτωσεις τον κραζουν.
    ο προεδρος της κρατικης ερτ (η οποια παρολες τις επιχορηγησεις διαφημισεις και τελος υπερ της εχει ζημιες καπου 10 εκ / ετησιως) εξακολουθει να αμοιβεται με μισθο τριπλασιο του προεδρου του αριου παγου

μια θεοσταλτη ομορφια εχουμε σε αυτη τη χωρα, εναν ηλιο, ενα φως και κανουμε οτι μπορουμε να τα εξαφανισουμε μεσα σε πετρελαια του sea diamond και ορυχεια χρυσου.
    δατς γκρις. δεν μας αξιζει αυτη η χωρα

ή οπως ειπε ο τσαρουχης 'η ελλαδα ειναι υπεροχη χωρα αλλα δυστυχως κατοικειται απο νεοελληνες"
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. "Τράπεζα", η μεγαλύτερη μαφία..
    από menos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2011, 16:06
  2. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2009, 13:29
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2009, 20:50
  4. Απαντήσεις: 885