Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 122

Θέμα: Motorbikes & women..

απο σπορ μηχανακια τετοιου κυβισμου και τιμης δεν ξερω και πολλα...

ειμαι περισσοτερο του eduro (σαν το αχ-1)

αλλα μπορεις να παρεις ενα περιοδικο μοτοσηκλετας και να δεις στις πισο σελιδες τι μηχανακια υπαρχουν και σε τι τιμες..

οπου βλεπεις μηχανακι σε καλη τιμη πσαχε στο ιντερνετ για φωτο και μετα ξανα ελα απο εδω να το συζητησουμε..

παντος να ξερεις πωσ οτι και να παρεις σε κανα χρονο θα θες να το αλλαξεις για κατι καλυτερο, αφου θα εχεις μαθει να οδηγας και καλυτερα...

xranna με τα χρήματα που διαθέτεις,ψάξε σε καταστήματα με μεταχειρησμένα για KAWASAKI ZXR 250 απο έτος 1996 και μετά.Είναι εκπληκτική μηχανή για να μάθεις.Και μπορείς να πας όπου θέλεις εκτός Αθηνών.
    Αν θες να δεις πως είναι πήγαινε στην παρακάτω σελίδα.

http://www.bikepics.com/pictures/350114/

kawasaki ZXR 250

downhill,poli kali , epsaksa ligo xrisi eukairia na dw gia metaxeirismenes poso pouliountai.. kai de poyliete oute mia!! mou ekane entipwsi..! Na ipothesw oti stin odigisi exoun ton idio vathmo diskolias me th cbr,e? Oson anafora tis metaxeirismenes den einai ligo risko??
    Hey man you know I'm really okay..
    The gun in my hand will tell you the same...

Re: kawasaki ZXR 250

Αρχικά δημιουργήθηκε από xranna
    downhill,poli kali , epsaksa ligo xrisi eukairia na dw gia metaxeirismenes poso pouliountai.. kai de poyliete oute mia!! mou ekane entipwsi..! Na ipothesw oti stin odigisi exoun ton idio vathmo diskolias me th cbr,e? Oson anafora tis metaxeirismenes den einai ligo risko??
    Τα μεταχειρησμένα είναι ρίσκο.Ότι βρεις πρέπει να τη δει ένας μηχανικός.Δε φτάνει να είναι γυαλισμένη εξωτερικά.Το ZXR είναι εύκολο στην οδήγηση του.Μην ανησυχείς.Για να βρεις μια μοτοσυκλέτα θέλει και υπομονή.Μην περιμένεις να πάρεις μια εφημερίδα και να βρεις αμέσως αυτό που θέλεις.

Αυτό εισάγεται στην Ευρώπη;

Αρχικά δημιουργήθηκε από downhill
    Αυτό εισάγεται στην Ευρώπη;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kawasaki-zxr250-05-bikepics-21347845.jpg 
Προβολές:	360 
Μέγεθος:	54,7 KB 
ID:	17232

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    ...ειμαι περισσοτερο του eduro (σαν το αχ-1)...

Άμα ξανακούσω κανέναν να πει ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ, θα τον δαγκώσω άσχημα...!!!

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Άμα ξανακούσω κανέναν να πει ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ, θα τον δαγκώσω άσχημα...!!!

ti se vrike re oldy kai exases tin pisti sou kai mirologas???

to zxr 250 ειναι εξαιρετικο μηχανημα (το ειχε ενας φιλος.. που μετα πειρε xr... λετε να σημαινει κατι αυτο????)

τεσπα...

ειναι και σχετικα γρηγορο και θα το κρατησεις για χρονια αν δεν σου χαλασει...

μονο που στην αρχη πρεπιε να δειξεις σεβασμο και αυτοσυγκρατηση φυσικα...

και κατα την γνωμη μου ειναι πολυ καλυτερο απο το cbr125 σε ολα!!

το δηπλωμα μονο το συκωνει το 250αρι??

... το cbrιδιο ειναι ευκολοδηγητο...

..εχω ενα τετοιο και ειμαι ευχαριστημενη παρα πολυ.. ειναι το καλυτερο μηχανακι για αρχη....

..στην αρχη οτι και να παρεις θα δυσκολευτεις εφοσον δεν εχεις ξαναοδηγησει....

..για το διπλωμα.. εδωσα με παπι.. επισης ευκολο στην οδηγηση αλλα δεν το γουσταρα καθολου...

...η πιο σωστη συμβουλη ειναι να παρεις οτι γουσταρεις πιο πολυ (νταξ΄χωρις υπερβολες.. και μενα μου αρεσε παντα το R6 αλλα δεν θα μπορουσα να παρω τετοιο για πρωτο...)

...το θεμα ειναι να το θελεις πολυ και αν εχεις και καποιον να σε βοηθησει στην αρχη της μοτοσυκλετιστικης σου ζωης ακομα καλυτερα....

..σορρυ δεν εχω χρονο τωρα να σου γραψω κατι παραπανω....

(αντε παρε και μια φωτο να γουσταρεις!)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cbr1.jpg 
Προβολές:	331 
Μέγεθος:	95,8 KB 
ID:	17263

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CHRISTINE
    ... το cbrιδιο ειναι ευκολοδηγητο...

..εχω ενα τετοιο και ειμαι ευχαριστημενη παρα πολυ.. ειναι το καλυτερο μηχανακι για αρχη....

..στην αρχη οτι και να παρεις θα δυσκολευτεις εφοσον δεν εχεις ξαναοδηγησει....

..για το διπλωμα.. εδωσα με παπι.. επισης ευκολο στην οδηγηση αλλα δεν το γουσταρα καθολου...

...η πιο σωστη συμβουλη ειναι να παρεις οτι γουσταρεις πιο πολυ (νταξ΄χωρις υπερβολες.. και μενα μου αρεσε παντα το R6 αλλα δεν θα μπορουσα να παρω τετοιο για πρωτο...)

...το θεμα ειναι να το θελεις πολυ και αν εχεις και καποιον να σε βοηθησει στην αρχη της μοτοσυκλετιστικης σου ζωης ακομα καλυτερα....

..σορρυ δεν εχω χρονο τωρα να σου γραψω κατι παραπανω....

(αντε παρε και μια φωτο να γουσταρεις!)
    Πεισε τη κορη μου να παρει ενα τετοιο !
    Εγω δε μπορω να της αλλαξω γνωμη !
    Θελει το thunderbird και εχω χασει τον υπνο μου !!!

Xm...

ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ.. ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑ ,ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 490?.
    ΤΑ 110? ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ,
    30? ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ..
    . ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΛΕΕΙ, ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ Η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ..ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ..
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 30 ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 185? , ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΟΛΥ 10. ΚΑΙ 20 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 150?.
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕΧΡΙ 250cc... ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ.. ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ,ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ.
    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΚΟΙΤΑΚΣΑ ΣΕ ΕΝΑ SITE ΚΑΙ ΕΚΤΩΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΛΕΝΕ 10 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ, ΔΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΩΣ 250 cc , ΑΛΛΑ ΕΩΣ 125cc!!
    ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ;;

ΥΓ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΕ 50ΑΡΙ ΠΑΠΙ, ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΤΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΚΑΙ 250 ΑΚΟΜΑ..! ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ CBR 500,ΚΑΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..
    Hey man you know I'm really okay..
    The gun in my hand will tell you the same...

με τα δηπλωματα δεν εχω ιδεα τι γινετε...

καθε τοσο ακουω πως αλλαζουν οι κατηγοριες και ο τροπος αποκτησης του δηπλωματος...

παντος για την κατηγορια Α1 (125cc palia) με παπακι εδηνες... και ηταν και πιο ευκολα απο μηχανη με συμπλεκτη...

μην το βαζεις κατω!!!

τελικα για μηχανη βρικες τιποτα νεο??

Μπορείς να μάς πεις πόσων ετών είσαι;(Μη σάς πιάσουν τα φεμινιστικά τώρα!!!!)Ο αδερφός μου φέτος έμαθε να οδηγάει με ένα Suzuki Bandit 400cc και πήρε το δίπλωμα άνετα.Τα πρώτα 3 μαθήματα τα έκανε σε παπί αλλά τα άλλα 23 σε Suzuki Bandit.
    (Ο αδερφός μου είναι 33 ετών και πήρε για ανεξαρτήτου κυβισμού μοτοσυκλέτες)

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. The ultimate womens piercing
    από marine521 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 23/06/2005, 13:16
  2. Women driving II
    από gollum στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2005, 22:53
  3. Women driving
    από gollum στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ