sosta o Giannis....
Simfono meta thn koybenta poy egine...
pao na διαβασω εκει που γραφεις για ta μονοτυπα 2.5 η 5 sae giati exo μπερδευτει με τους τυπους μετρησης ρευστοτητας...
sosta o Giannis....
Simfono meta thn koybenta poy egine...
pao na διαβασω εκει που γραφεις για ta μονοτυπα 2.5 η 5 sae giati exo μπερδευτει με τους τυπους μετρησης ρευστοτητας...
...εχω βαρεθει να βουλωνω τρυπες...
...δεν πληρωνω διοδια
Και το είδα το όνειρο (Παπάς τηγάνιζε παγωτό και δεν καβουρτιζόταν..)Αρχικά δημιουργήθηκε από libali10
pao na διαβασω εκει που γραφεις για ta μονοτυπα 2.5 η 5 sae giati exo μπερδευτει με τους τυπους μετρησης ρευστοτητας...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Κοιμηθηκα πολυ το μεσημερι και δεν εχω υπνο...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και το είδα το όνειρο (Παπάς τηγάνιζε παγωτό και δεν καβουρτιζόταν..)![]()
Λοιπον για ασε τα τηγανια και τα κατσαρολια και πες μας τι να βαλω μεσα στο R1.
Να διαβασω για τα μονοτυπα εννουσα στο αλλο κατεβατο( με αφορμη αυτο που αναφερε ο Γιαννης 2,5, 5 sae... τα οποια επι την ευκαιρια προκειται για λαδια με ιξωδες κατω απο τα αντιστοιχα 0W-30?
Tα μονοτυπα για τι κινητηρες προοριζονται και για τι σκοπο?(μαλλον για κασκαντερ)
...δεν πληρωνω διοδια
Δεν διάβασες και μας τρέχεις τώρα..Αρχικά δημιουργήθηκε από libali10
Tα μονοτυπα για τι κινητηρες προοριζονται και για τι σκοπο?
Τα μονότυπα (ή μονόβαθμα) λάδια έχουν αμετάβλητο ιξώδες σε οποιαδήποτε θερμοκρασία περιβάλλοντος...
Τα πολύτυπα μεταβάλλουν το ιξώδες τους αντιστρόφως ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία...
(κάνει κρύο - λεπταίνει το λάδι και vice versa)
Πια απλά δεν γίνεται..![]()
το vice εμενα μου αρεσει πολυ...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Bad to the bone σε κόβω....Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
το vice εμενα μου αρεσει πολυ...![]()
![]()
vale simpiesometro ke alaze ladia na dis ke monos sou..Αρχικά δημιουργήθηκε από libali10
Δεν φοραω wisekο..gia paradeigma το εγραψα.Αν βαλεις 30W λαδι σε μοτερ με wiseko κιτ και πας Αθηνα-
κορινθο με χουφτομενο γκαζι δεν τι βγαζεις ...θα τα παρεις το μοτερ παραμασχαλα.
Οσο για τα υπολοιπα συζητηση να γινετε.
Ο φιλος πως εξηγει το φαινομενο οτι με τη μια μαρκα ΜΕΙΩΝΕΤΕ η ΣΥΜΠΙΕΣΗ και με αλλη μαρκα αυξανετε?
ΤΑ ΛAΔIA ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΡΚΩΝ DEN EXOYN KAΠOIΕΣ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ?
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ BELΕRAY ΟΤΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΜΟΤΕΡ?
ειναι παντετα τηςς εταιρειας?
to bel ray ine ladi polon dekaetion ine apodedigmena aristo den xriazete ipodiksis
ke i iparxi ke i periptosi opou agonizomenoi forane bel ray ke diafimizoun torco as poume..![]()
otan oloi i ameriki gia peripou 40 xronia xrisimopioi se mixanokinita agonistika ke oxi mono bel ray ke exi ke ena terastio tmima erevnas pou sxedon kamia ali eteria den exi pou exi toses asfalistikes diklides pou den mpori na no8efti
opos kati motorex pou ixa pari apo gnosto katastima ta opia itan mavra eno to motorex ine san par8eno meli as poume...
ke epidi ime palios ligo emis ta motul ta ixame gia kati fititakia pou den ixa lefta gia ladia![]()
tora tin exoune pesi stous emporous ke tous dinoun perisotero kerdos ke ta proo8oune os kala ke ine efamila tou venzinadikou san na pernis ladia BP...![]()
ala min akous emena kane dokimes
ola etsi ekselisonte ke ma8enonte dokimes ke dokimes ke dokimes....
masimeni trofi den iparxi
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Εχω μαθει αρκετα...και αυτα ειναι κατανοηταΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δεν διάβασες και μας τρέχεις τώρα..
Τα μονότυπα (ή μονόβαθμα) λάδια έχουν αμετάβλητο ιξώδες σε οποιαδήποτε θερμοκρασία περιβάλλοντος...
Τα πολύτυπα μεταβάλλουν το ιξώδες τους αντιστρόφως ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία...
(κάνει κρύο - λεπταίνει το λάδι και vice versa)
Πια απλά δεν γίνεται..![]()
αλλα σε τρεχω γιατι δεν μου απαντας για τα 2,5 και 5 sea...λαδι ειναι για μπουκαλες η οχι?
Ειναι λεπτοτερο απο το 30αρι οπως γραφει το νουμερο η αυτο μετριετε διαφορετικα?
Ο φιλος παραπανω μας ειπε οτι παιρνει ρισκο ...ενω εγω λεω οτι ξερω το αποτελεσμα...θα γεμισει της μασχαλες στροφαλοπιελα διοτι ο ρισκος ειναι πολυ μεγαλος .
Αν διαφωνει να μας το πει ...ειναι τρομερη εξελιξη αν εχει τεκμιριωμενη αποψη πανω στο θεμα οτι δηλαδη το μοτερ δουλευει εστω και "φτιαγμενο" στα μετρα που θελει...
...δεν πληρωνω διοδια
Εμμ δεν έχεις μάθει αρκετά ...Αρχικά δημιουργήθηκε από libali10
Εχω μαθει αρκετα...και αυτα ειναι κατανοητα
αλλα σε τρεχω γιατι δεν μου απαντας για τα 2,5 και 5 sea...λαδι ειναι για μπουκαλες η οχι?
Ειναι λεπτοτερο απο το 30αρι οπως γραφει το νουμερο η αυτο μετριετε διαφορετικα?![]()
Κατά SAE υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος μέτρησης του ιξώδους (τον έχουμε αναφέρει αρκετές φορές) ο οποίος αφήνει αρκετά "μπόσικα" στο να χαρακτηριστούν ίδια 2 λάδια ίδιου ιξώδους ...
Ο αμέσως αποδεκτός (η Παναγιά να το κάνει...) τρόπος μέτρησης του ιξώδους είναι τα centistokes (ειδικά για "υδραυλικά" λάδια) και αν έχεις όρεξη για κάτι πιο specialπάς στα Κινηματικά ιξώδη και Dynamic viscosities με ιστογράμματα σε διάφορες θερμοκρασίες...
![]()
κοιτα να δεις που αυτος θα τα χρησιμοποιησει τελικα...![]()
για να μην παραπαιδευτεις,οι σοβαρες εταιρειες,στα μανιουαλ τους,κανουν αναφορα της ρευστοτητας στους 40 κι 100 c...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Θέλω να πιστεύω πως δεν θα το κάνει ...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
Δεν σας καταλαβαίνω...Γιατί να μην τα χρησιμοποιήσει...?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Θέλω να πιστεύω πως δεν θα το κάνει ...![]()
![]()
Δεν θέτε να μάθετε τι θα γίνει...?
Εγώ πάντως θέλω.![]()
Τα χρησιμοποιησα...παιχνιδακι ηταν π...
Λοιπον,
πωλειται R1 του 2007 με χαρτια κυκλοφοριας ...
διχως μοτερ...
...δεν πληρωνω διοδια
Tους πάτησες πρώτα τουλάχιστον?Αρχικά δημιουργήθηκε από libali10
Τα χρησιμοποιησα...παιχνιδακι ηταν π...
Λοιπον,
πωλειται R1 του 2007 με χαρτια κυκλοφοριας ...
διχως μοτερ...
:wacko:
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
oxi tous travmatiseΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Tους πάτησες πρώτα τουλάχιστον?
:wacko:
fagane mpistoni sto kefali pou pige sinefo....:rotflmao: :rotflmao: