Κανενας δεν ειπε οτι ηταν ταινιες της προκοπης.Ουτε τοτε βλεποντουσαν και -αντικειμενικα- ουτε και τωρα βλεπονται, αλλα τωρα τις βλεπουμε ακριβως για αυτην την αθλιοτητα τους, (βλεπε "cult" χαρακτηρας) η για λογουςε ρομαντικους η γιατι εχουμε δυο κιλα "χορτο" στο σπιτι και θελουμε να το ξεφορτωθουμε γρηγορα κοκ.Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Ρε παιδια σιγα δηλαδη που δεν θα ειναι το remake της προκοπης.Δηλ ολα τα "ροδα τσαντα και κοπανα" ηταν ταινιες της προκοπης και δεν κανει να γινουν remake?Οκ και εγω ειμαι fan εκεινης της εποχης και συγκεκριμενα των ταινιων αυτων αλλα δεν ετρεφαν και δαφνες ποιοτητας σαν ταινιες.
Και σε οσα εχουν να κανουν με την "κονομα" και τοτε για να τα κονομησουν τις γυρνουσανε τις ταινιες οπως επισης και τωρα για τον ιδιο σκοπο.Εξαλλου ειναι γνωστο οτι σχεδον ολες οι ταινιες των 80s γυριζοντουσαν σε μια μολις μερα!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Επισης ολες, (σχεδον) ,οι ταινιες, για τα λεφτα γινοντουσαν γινονται και θα γινονται.
Αυτο που λεω εγω ειναι οτι για να μπορεσεις να κανεις ενα ριμεηκ/σικουελ/ριβιζιτ/γουοτεβερ, μιας ταινιας που θεωρειται πια cult, πρεπει να εχεις τεραστια αρχιδια για να μπορεσεις να της προσδωσεις επιτηδευμενα cult χαρακτηρα.Που σημαινει οτι πρεπει να εχεις κανει αλματα μπροστα, για να μπορεσεις να επιστρεψεις σε αυτο το πραγμα και να το ξαναδιηγηθεις.
Θες να σου πω το ανεκδοτο για τον Ελληνικο κινηματογραφο "ειδους" ; (που δεν υπηρξε ποτε) ;