χχχααχχαχχαχχαχχαχαχχααχχχ πνίγηκα ρε φίλε :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Εμένα τώρα γιατί δε μ’ αρέσει αυτό που βλέπω από πλευρά ποιότητας κατασκευής;
Πόσο λογικό είναι ρε παιδιά να γίνετε 3 κομμάτια και να υπάρχουν μέρη που είναι άθικτα;![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
re mpas perisepse kana mprostino poy thelo??Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
χχχααχχαχχαχχαχχαχαχχααχχχ πνίγηκα ρε φίλε :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν παλεύεσαι ρε ...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
re mpas perisepse kana mprostino poy thelo??![]()
Οι φώτος είναι ανατριχιαστικές , ακόμα και να μη πιστεύεις , δεν ξέρω αν έπιασε το τζόκερ χτες αλλά Άγιο μαζί του είχε . Εύχομαι να ξανασκεφτεί κάποια στιγμή τι του συνέβει και να επαναπροσδιορίσει τα όρια του και της μοτοσυκλέτας που οδηγεί .
DEN TIPOTA RE... ME LIGH ALOIFH FTIAXNEI LEME..Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Δεν παλεύεσαι ρε ...
Οι φώτος είναι ανατριχιαστικές , ακόμα και να μη πιστεύεις , δεν ξέρω αν έπιασε το τζόκερ χτες αλλά Άγιο μαζί του είχε . Εύχομαι να ξανασκεφτεί κάποια στιγμή τι του συνέβει και να επαναπροσδιορίσει τα όρια του και της μοτοσυκλέτας που οδηγεί .
+1340Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
DEN TIPOTA RE... ME LIGH ALOIFH FTIAXNEI LEME..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
+1340
δια 3
![]()
περαστικα ρε στο παιδι.... πωπω...
ειναι κανενας δικος μας?![]()
μεσα στην πολη δεν ειναι να κουμπωνεις πανω απο 2α... 300 κιλα ευφλεκτα & σιδερα ειναι αυτα
ΠΡΟΣΟΧΗ....
Accipere quam facere praestat injuriam
ίσα που μπορεί να την κάνει για μοναχός. Σιγά μην καθαρίσει με λαμπάδα και τάματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Δεν παλεύεσαι ρε ...
Οι φώτος είναι ανατριχιαστικές , ακόμα και να μη πιστεύεις , δεν ξέρω αν έπιασε το τζόκερ χτες αλλά Άγιο μαζί του είχε .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί!Δεν ήταν απλά τυχερός...έχει άλλα σχέδια γι'αυτόν ο Θεός μάλλον!
προφανώς και δεν πήγαινε με τα χιλιόμετρα που λέτε, γιατί δε θα ήταν ζωντανός αυτή τη στιγμή... η μοτοσυκλέτα κόπηκε γιατί χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού...και 100 χλμ είναι αρκετά για να γίνει κάτι τέτοιο...
και αντε να μη κουμπώνουμε πάνω απο 2α μέσα στην πόλη...200 φτάνει η ρημάδα σε αυτο το μοτοσακό!
Τα 100 πάντως για το μπούσα μου ακούγονται λίγα , όπως λες κι εσύ με 2α σκάει στα 200 !!!
Eλα ρε παιδια τωρα τα ιδια και τα ιδια...![]()
Αμα εχεις τετοια μηχανακια στα χερια σου ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μην το ανοιξεις καπου...Κ τα 200 τα εχει φτασει πριν το καταλαβεις καν...![]()
Καταλαβαινεις τα χλμ που εχεις μαζεψει μονο οταν ερχεται η στροφη και εσυ δεν σταματας...![]()
Αφου το παλικαρι ειναι οκ,αφηστε το εκει...Δεν εχει κανενα νοημα το ποσα πηγαινε...![]()
![]()
![]()