Σελίδα 4 από 22 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 326

Θέμα: Για πέτε, ποιός φταίει εδώ?

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Δεν έγινε στο 1ο λεπτό το ατύχημα.

Εξαρτάται τι εννοείς "μαλλιά". Το μηχανάκι ΔΕΝ έχει μεγάλη ταχύτητα. Και μου κάνει εντύπωση ότι εγώ το παρατήρησα πρώτος. Μέχρι τότε όλοι πέσατε να τον φάτε. Χαίρομαι να καβαλάω με τέτοιους μοτοσυκλετιστές τριγύρω μου...

Αυτό δε σε καλύπτει αν δημιουργήσεις ατύχημα. Αναλαμβάνεις πλήρη ευθύνη όταν κάνεις ελιγμό.

Εδώ είναι το σημείο που πάντα γελάω. Γιατί οποιοσδήποτε τρέχει στο δρόμο το κάνει για να εντυπωσιάσει, είναι κάγκουρας και κουλός, ενώ στην πίστα είναι πρώτη μούρη και συνειδητοποιημένος? Η επίδειξη γίνεται στην πίστα, αγαπητέ μου φίλε. Στο δρόμο παίζει να χάσεις τη ζωούλα σου, οπότε δεν το διακινδυνεύουν πολλοί. Πίστα για επίδειξη, στο δρόμο κυρίες και μετά μπαίνουν στα διάφορα φόρουμ και κάνουν μαθήματα ηθικής.

Ναι. Δεν έχω εμποδίσει ποτέ μου μοτοσυκλετιστή. Δε μου έχουν κορνάρει καν. Αν ποτέ χτυπήσω κάποιον, θα θέλω να αυτοκτονήσω. Υποτίθεται εμείς που οδηγούμε και μηχανάκια, έχουμε πολύ καλύτερη αντίληψη και κρίση.

Θα μπροούσα να το δεχτώ, αλλά δε φταίει η "επιθετικότατη" συμπεριφορά για το ατύχημα εδώ. Φταίει μια κοινή παραβίαση προτεραιότητας.
    Ότι πεις φίλε μου (στην πίστα η επίδειξη στον δρόμο η μαγκιά), έχεις ένα δίκιο, πάω πίστα να μάθω να οδηγώ και βγαίνω δρόμο να δείξω τι έμαθα. Μπερδεύτικα..
    Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που διαφωνώ, αν δεν μου αρέσει ο τρόπος που οδηγάς σε αφήνω να πας να τσακιστείς μόνος σου, α και που 'σαι στις κόρες μου μαθαίνω να οδηγούν σε ερημιές (που οι μόνοι που κινδυνεύουμε από τα λάθη μας, είμαστε εμείς) κακώς, θα τις βγάλω εθνική κι όποιον πάρει ο χάρος.
    Ποιός σας είπε ρε λεβέντες ότι το να βάζετε σε κίνδυνο την δικιά μας τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα είναι δικαίωμά σας?
    Άκου λοιπόν αυτό: Το προηγούμενο καλοκαίρι είχαμε πάει επίσκεψη στους γονείς μου (μένουν στο ρετιρέ πολυκατοικίας που η μπροστινή βεράντα βλέπει Εθνική). Ακούγεται από μακριά ο κινητήρας μεγάλης ΜΟΤΟ ξετάπωτης, κάπνιζα χαζεύοντας την εθνική και τους αδειανούς δρόμους της Πάτρας. Δευτερόλεπτα πριν ένα μικρό αυτοκίνητο είχε αρχίσει ελιγμούς για παρκάρισμα. Ακούγοντας το τούμπανο να κατεβαίνει γύρισα τα μάτια μου προς την κατεύθυνσή του. Ο μάγκας "που δεν ήταν κάγκουρας" τρόμαξε από την κίνηση του αυτοκινήτου κι ενώ αυτό είχε σχεδόν παρκάρει, τσαρούχωσε τα φρένα, έχασε το μηχανάκι, ανέβηκε πεζοδρόμιο (5 μετρα πλατύ) αφού παρέσυρε δύο σταθμευμένα παπάκια κι έπεσε πάνω σε μια κυρία που με το μικρό της κοριτσάκι κοιτούσαν βιτρίνες παπουτσάδικου. Έσπασαν όλοι μαζί την τζαμαρία του μαγαζιού. Κατέβηκα αστραπή κάτω και πήγα στο σημείο. Πλημμύρα το αίμα, οι δικοί μου κάλεσαν ασθενοφόρο. Το κοριτσάκι ζει αλλά ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να περπατήσει περισσότερα από 10 μέτρα και χρειάζεται την συνεχή φροντίδα των δικών του. Σταμάτησε το σχολείο (πήγαινε 1η δημοτικού) και θα περάσει τουλάχιστον 1 χρόνος ακόμα μέχρι να καταφέρει να ξαναπάει σχολείο. Έχει κάνει συνολικά 7 χειρουργεία κι έπονται ακόμα 2.
    Ποιος τελικά φταίει, πιθανότατα η μητέρα και το κοριτσάκι που καθονταν εκεί στο λάθος σημείο την ώρα που ο "οδηγάω γαμιώντας μέσα στην ΠΟΛΗ" έχασε τη στροφή. Σημείωσε ότι το αυτοκίνητο που έκανε ελιγμούς ήταν τουλάχιστο 200 μέτρα μακριά από το ατύχημα και η τροχαία δεν το συμπεριέλαβε καθόλου στην περιγραφή του ατυχήματος.

Καλά χιλιόμετρα παιδιά και να ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ.

ΥΓ. Αν ήμουν ο πατέρας του κοριτσιού δεν σου λεω που θα ήταν ο μαλάκας που διέλυσε το παιδάκι. Είμαι 42, έχω δικιά μου μηχανή από τα 16 μου κι έχω άπειρα χλμ σε 2 ρόδες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δικαιολογώ τον κάθε καυλογκαζάκια είτε αυτός οδηγάει μηχανή είτε αυτοκίνητο.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4

Εδώ είναι το σημείο που πάντα γελάω. Γιατί οποιοσδήποτε τρέχει στο δρόμο το κάνει για να εντυπωσιάσει, είναι κάγκουρας και κουλός, ενώ στην πίστα είναι πρώτη μούρη και συνειδητοποιημένος? Η επίδειξη γίνεται στην πίστα, αγαπητέ μου φίλε. Στο δρόμο παίζει να χάσεις τη ζωούλα σου, οπότε δεν το διακινδυνεύουν πολλοί. Πίστα για επίδειξη, στο δρόμο κυρίες και μετά μπαίνουν στα διάφορα φόρουμ και κάνουν μαθήματα ηθικής.

Moνο που παιζει να παρεις και ζωες ΑΛΛΩΝ και οχι μονο να χασεις τη δικη σου....
    Θα το στρωσω που θα παει..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
    Μην εισαι απολυτος...απο τη στιγμη που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ επαφη.....τρεχα γυρευε ποιος φταιει νομικα

καμια σχεση!
    Ακομα&η προθεση μπορει να σκοτωσει. . .

Προσφατο παραδειγμα που μοτοσυκλετιστης εχασε την ζωη του επειδη δεν ηθελε να χτυπησει πεζο&το δικαστηριο καταδικασε τον πεζο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Ότι πεις φίλε μου (στην πίστα η επίδειξη στον δρόμο η μαγκιά), έχεις ένα δίκιο, πάω πίστα να μάθω να οδηγώ και βγαίνω δρόμο να δείξω τι έμαθα. Μπερδεύτικα..
    Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που διαφωνώ, αν δεν μου αρέσει ο τρόπος που οδηγάς σε αφήνω να πας να τσακιστείς μόνος σου, α και που 'σαι στις κόρες μου μαθαίνω να οδηγούν σε ερημιές (που οι μόνοι που κινδυνεύουμε από τα λάθη μας, είμαστε εμείς) κακώς, θα τις βγάλω εθνική κι όποιον πάρει ο χάρος.
    Ποιός σας είπε ρε λεβέντες ότι το να βάζετε σε κίνδυνο την δικιά μας τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα είναι δικαίωμά σας?
    Άκου λοιπόν αυτό: Το προηγούμενο καλοκαίρι είχαμε πάει επίσκεψη στους γονείς μου (μένουν στο ρετιρέ πολυκατοικίας που η μπροστινή βεράντα βλέπει Εθνική). Ακούγεται από μακριά ο κινητήρας μεγάλης ΜΟΤΟ ξετάπωτης, κάπνιζα χαζεύοντας την εθνική και τους αδειανούς δρόμους της Πάτρας. Δευτερόλεπτα πριν ένα μικρό αυτοκίνητο είχε αρχίσει ελιγμούς για παρκάρισμα. Ακούγοντας το τούμπανο να κατεβαίνει γύρισα τα μάτια μου προς την κατεύθυνσή του. Ο μάγκας "που δεν ήταν κάγκουρας" τρόμαξε από την κίνηση του αυτοκινήτου κι ενώ αυτό είχε σχεδόν παρκάρει, τσαρούχωσε τα φρένα, έχασε το μηχανάκι, ανέβηκε πεζοδρόμιο (5 μετρα πλατύ) αφού παρέσυρε δύο σταθμευμένα παπάκια κι έπεσε πάνω σε μια κυρία που με το μικρό της κοριτσάκι κοιτούσαν βιτρίνες παπουτσάδικου. Έσπασαν όλοι μαζί την τζαμαρία του μαγαζιού. Κατέβηκα αστραπή κάτω και πήγα στο σημείο. Πλημμύρα το αίμα, οι δικοί μου κάλεσαν ασθενοφόρο. Το κοριτσάκι ζει αλλά ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να περπατήσει περισσότερα από 10 μέτρα και χρειάζεται την συνεχή φροντίδα των δικών του. Σταμάτησε το σχολείο (πήγαινε 1η δημοτικού) και θα περάσει τουλάχιστον 1 χρόνος ακόμα μέχρι να καταφέρει να ξαναπάει σχολείο. Έχει κάνει συνολικά 7 χειρουργεία κι έπονται ακόμα 2.
    Ποιος τελικά φταίει, πιθανότατα η μητέρα και το κοριτσάκι που καθονταν εκεί στο λάθος σημείο την ώρα που ο "οδηγάω γαμιώντας μέσα στην ΠΟΛΗ" έχασε τη στροφή. Σημείωσε ότι το αυτοκίνητο που έκανε ελιγμούς ήταν τουλάχιστο 200 μέτρα μακριά από το ατύχημα και η τροχαία δεν το συμπεριέλαβε καθόλου στην περιγραφή του ατυχήματος.

Καλά χιλιόμετρα παιδιά και να ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ.

ΥΓ. Αν ήμουν ο πατέρας του κοριτσιού δεν σου λεω που θα ήταν ο μαλάκας που διέλυσε το παιδάκι. Είμαι 42, έχω δικιά μου μηχανή από τα 16 μου κι έχω άπειρα χλμ σε 2 ρόδες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δικαιολογώ τον κάθε καυλογκαζάκια είτε αυτός οδηγάει μηχανή είτε αυτοκίνητο.

Λυπαμαι για το γεγονος, αλλα αυτα τα δυο περιστατικα δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους.
    Και εδω η κουβεντα εχει τελειως διαφορετικη κατευθυνση.
    Κριμα παντως να ταλαιπωρειται ασχημα κοσμος για τη μαλακια που δερνει καποιον...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    για καντο λιγο πιο λιανα...
    δεν θελω.θα εκνευριστω.

βασικα εχω ηδη εκνευριστει αλλα προσπαθω να μην το εκφρασω.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Λυπαμαι για το γεγονος, αλλα αυτα τα δυο περιστατικα δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους.
    Και εδω η κουβεντα εχει τελειως διαφορετικη κατευθυνση.
    Κριμα παντως να ταλαιπωρειται ασχημα κοσμος για τη μαλακια που δερνει καποιον...
    Σωστά η κουβέντα ξέφυγε, τέλος άλλο ποιος φταίει νομικά κι άλλο ποιος τελικά φταίει. Εγώ έκανα την ερώτηση "αν αντί του βαν πεταγόταν σκύλος ή γάτα ποιος θα έφταιγε?" κι απάντηση δεν πήρα.

Τώρα αν τα χλμ ήταν λίγα, αυτός ο χεράς που έστριβε τάπα, γιατί δεν κράτησε το μηχανάκι? Απάντηση δεν πήρα.

Τελικά εμείς οι ίδιοι είμαστε αυτοί που οδηγούν τις μηχανές κι αυτοί που οδηγούν τα "κουτιά". Την παιδεία μας την βλέπω καθημερινά γύρω μου. Μεγ. Σάββατο σε όλη την Πάτρα φορούσαμε κράνη 10 άτομα (γιατί οι μπάτσοι δεν γράφουν τέτοιες μέρες), ενώ τις καθημερινές φοράνε κράνη σχεδόν όλοι. Απλά μας βολεύει να ξορκίζουμε το κακό μέσα από την ανωνυμία του φόρουμ και να λέμε ότι είμαστε οι αδικημένοι της υπόθεσης. Θλίβομαι όταν βλέπω νέα παιδιά να οδηγάνε χωρίς το στοιχειώδες κράνος όπως επίσης θλίβομαι όταν βλέπω τα ίδια αυτά παιδιά να πετάνε τις βρωμιές τους στο δρόμο ή στις παραλίες και να θεωρούν ότι είναι κάτι το απολύτως φυσιολογικό. Και μην ξεχνάτε ότι όλοι εμείς οι μεγαλύτεροι είμαστε υπεύθυνοι για τις συμπεριφορές των μικρότερων (πρότυπο του γονέα στο παιδί).

Δεν είμαι "πολίτικαλ κορέκτ" έκανα κι εγώ πολλάκις μαλακίες αλλά τελικά κατάφερα να μάθω, να βελτιωθώ και μετά να διδάξω τα παιδιά μου. Και είμαι χαρούμενος γι' αυτό.

Δεν έγινε στο 1ο λεπτό το ατύχημα.

Το 1 λεπτό το αναφέρω για να δούμε πως πήγαιναν οι λεβέντες.

Δεν κάνω μαθήματα ηθικής (ποτέ δεν έκανα), νομίζω κάνουν στα κατα τόπους κατηχητικά σχολεία. Λέω το αυτονόητο, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ!!!

πάντως στα σχόλια στο tube το 95% κράζει τον valentino της άνω ράχης.

μάλλον και εκεί στα ξένα δεν θα έχουν σωστή οδηγική παιδεία όπως εμείς εδώ

οι πρωτοπόροι των πάντων!!!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δεν υποστήριξα ποτέ ότι κάτι από τα 2 είναι απαραίτητα μαγκιά. Εσείς, οι οποίοι δεν τρέχετε ποτέ στο δρόμο και βγάζετε το άχτι σας μόνο στην πίστα, συνηθίζετε να ονομάζετε. Δες το πρώτο σου ποστ που έκανα κουότ

Πραγματικά λυπηρό γεγονός. Σαφώς και φταίει 100% ο μοτοσυκλετιστής. Αλλά καμία σχέση με αυτό που λέμε.

Και αν θες να στο πω και διαφορετικά, ο τύπος ήταν πιθανότατα από αυτούς που τρέχουν μόνο πίστα και δεν είχε συναντήσει ποτέ εμπόδιο μπροστά του, ενώ έτρεχε.

Το 1 λεπτό το αναφέρω για να δούμε πως πήγαιναν οι λεβέντες.

Δεν κάνω μαθήματα ηθικής (ποτέ δεν έκανα), νομίζω κάνουν στα κατα τόπους κατηχητικά σχολεία. Λέω το αυτονόητο, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ!!!
    Κανείς τους δεν πήγαινε "φέτες" και "μαλλιά". Εγώ περισσότερο εξοργίστηκα βλέποντάς τους να βγαίνουν στο αντίθετο συνεχώς χωρίς ΚΑΝΕΝΑ λόγο. Πάντως 200 δεν είχε κανείς στο βίντεο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres

Αν μπεις σε κανά αμερικανικό φόρουμ, θα καταλάβεις γιατί. Εντελώς διαφορετική νοοτροπία, επειδή εκεί οι αρχές δε χαρίζουν. Δε λέω ότι είναι λάθος. Απλά χαίρομαι που δε ζω εκεί. Δε θα αγόραζα ποτέ μηχανάκι μάλλον :/
    Life begins at 45°.

Δεν υποστήριξα ποτέ ότι κάτι από τα 2 είναι απαραίτητα μαγκιά. Εσείς, οι οποίοι δεν τρέχετε ποτέ στο δρόμο και βγάζετε το άχτι σας μόνο στην πίστα, συνηθίζετε να ονομάζετε. Δες το πρώτο σου ποστ που έκανα κουότ

Πραγματικά λυπηρό γεγονός. Σαφώς και φταίει 100% ο μοτοσυκλετιστής. Αλλά καμία σχέση με αυτό που λέμε.

Και αν θες να στο πω και διαφορετικά, ο τύπος ήταν πιθανότατα από αυτούς που τρέχουν μόνο πίστα και δεν είχε συναντήσει ποτέ εμπόδιο μπροστά του, ενώ έτρεχε.

Κανείς τους δεν πήγαινε "φέτες" και "μαλλιά". Εγώ περισσότερο εξοργίστηκα βλέποντάς τους να βγαίνουν στο αντίθετο συνεχώς χωρίς ΚΑΝΕΝΑ λόγο. Πάντως 200 δεν είχε κανείς στο βίντεο.

:/
    Δεν μπαίνω πίστα να βγάλω το άχτι μου, τώρα δεν μπαίνω καθόλου (με το BMW ΧΑ ΧΑ), έχω κάνει ουκ ολίγες μαλακίες το παραδέχομαι κι ανέλαβα πλήρως τις ευθύνες μου γι' αυτές. Τώρα για το αν πάνε φέτες ή όχι μπορώ να κρίνω και με τα δικά μου κριτήρια ΝΑΙ πηγαίνουν φέτες και μαλλιά.
    Τελικά για να το λήξουμε, το βανάκι έχει την ευθύνη λόγω του ότι δεν είχε προτεραιότητα κι έκοψε κάθετα τον δρόμο, αλλά και ο λεβέντης με τόσα που πήγανε δεν του έδωσε την ευκαιρία (ούτε και στον εαυτό του) να διορθώσει. Τώρα για τους απανταχού ROSSI, μακρυά από τον κώλο μου κι ας είναι κι ένα μέτρο, που λέει κι ο πάνσοφος λαός μας.
    Φιλικά
    Βασίλης

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δεκτό ρε μεγάλε. Δε θέλει κανείς να σκοτωθεί. Και, φυσικά, δεν ενθαρρύνουμε ποτέ κανέναν να πηγαίνει με την ταυτότητα στο στόμα, ακόμα κι αν εμείς το κάνουμε (που εγώ ΔΕΝ το κάνω), αλλά με κουράζει να βλέπω ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ να κράζουν μοτοσυκλετιστές, επειδή πηγαίνουν με 100, σε δρόμο με όριο 60.

Στο συγκεκριμένο, ο τύπος ΔΕ φαίνεται να τρέχει πολύ. Όποιος έχει φωτογραφίες του κοντέρ του ή κάτι, να ενημερώσει. Εμείς εδώ οι άσχετοι δε διακρίνουμε υπερβολική ταχύτητα. Και, ναι, όταν κάνεις ελιγμό και κόβεις κάθετα ΤΕΤΟΙΟ δρόμο και γίνει μαλακία, ΦΤΑΙΣ. Αν δε μπορείς, κάνε τον κύκλο. Τέλος.

Ο μοτοσυκλετιστής "φταίει" πάντα, όταν εμπλέκεται σε ατύχημα. Ακόμα κι όταν δε φταίει. Φταίει που δεν προέβλεψε τη μαλακία. Γιατί εκείνος την πληρώνει πάντα. Αυτό.
    Life begins at 45°.

Επειδη εχουμε Ηχο & Εικονα απο ενα ατυχημα με μηχανη και εχουν γραφτει αναλυσεις που χρηζουν ψυχιατρικης ερευνας αλλα και (μονον) αγνοιας απο αρκετα παιδια, προτεινω να τοποθετηθει Το Μοτο Φορουμ με μια υπευθυνη απαντηση για να κλεισει και το παρον πριν υπογραψουν την γνωμη τους ολα τα μελη διογκωνοντας την σύγχυση.
    "Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres

To 95%..... Εχουν πιστες ! Πολλες πιστες !!! (Σαν αυτες που λετε παραπανω... αλλα στην Ελλαδα.......

Δεν εχουμε. Πλην μιας στην αθηνα ( ο θεος να την κανει πιστα ) και μιας 1000 κμ μακρυα (Σερρες...)

Σε Αυτο το 95% καθε κυριακη το κρατος κλεινει καποιους δρομους ( με εναλακτικη για την υπολοιπη κυκλοφορια ) για να αποφευγονται δυσαρεστες καταστασεις ( τουλαχιστον οποιος θελει να παει .... Να παει χωρις βοηθεια και απο δικο του λαθος και μονο...)

Ετσι που λες.... Με αυτο το 95 % !! Την οδηγικη παιδεια δεν την αποκτησαν μονοι τους...

Ουτε γεννηθηκαν με αυτη....

Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
    Επειδη εχουμε Ηχο & Εικονα απο ενα ατυχημα με μηχανη και εχουν γραφτει αναλυσεις που χρηζουν ψυχιατρικης ερευνας αλλα και (μονον) αγνοιας απο αρκετα παιδια, προτεινω να τοποθετηθει Το Μοτο Φορουμ με μια υπευθυνη απαντηση για να κλεισει και το παρον πριν υπογραψουν την γνωμη τους ολα τα μελη διογκωνοντας την σύγχυση.

Γιατί ρε σύ? Στίς αντιπαραθέσεις το έβαλα ξέροντας πώς θα γίνει χαμός να περάσω την ώρα μου χαζεύοντας, δε το βαλα στις υπεύθυνες δηλώσεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Πάντως ο ίδιος ο μοτοσυκλετιστης επρεπε να το περιμένει οτι σε εκεινο το σημείο (που ειναι πεντακαθαρο οτι υπάρχει διακεκομμενη διαχωριστικη γραμμη) πολλοι κόβουν το δρόμο κάθετα για να μπουν στο παρκινγκ αφου μετάξυ 0.17 - 0.22 ξαναπέρασε,στο 0.22 μάλιστα το γκρι audi παει ακομα πιο δεξιά για να τον αποφυγει αφου μπαινει αντιθετο ρευμα πριν απο στροφη, στο 2.20 συμβαίνει ξανα το ίδιο,εχει βγει στο αντίθετο ρευμα και την γλυτώνει για 2η φορά την μετωπικη με το audi station wagon... στο 2.57 δυστυχως δεν ειχε την ίδια τυχη. Κι αν δεν ειναι αυτο επίδειξη για να τον βγαλουν οι φιλοι του φωτο να πλαγιάζει που περασε μεσα σε 3 λεπτα 3 φορες απο το ιδιο σημειο τοτε τι είναι?
    Νομικά.... φαινεται να φταιει το βαν αλλα ,αν ξερει καποιος καλυτερα να μας πει, εχω την εντύπωση πως εφόσον δεν υπάρχει επαφη και εφόσον "ειχε χωρο να περασει η μοτο" νομίζω πως περιπλέκονται τα πράγματα,δεν ξέρω, παντως σίγουρα δεν θα θελα να ειμαι και στη θεση του οδηγού του βαν...

Σελίδα 4 από 22 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποιος φταίει;
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2008, 16:39
  2. Δήλωση ατυχήματος.... Ποιός φταίει????
    από ermiss στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 10:36
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑNΗΓΥΡΙΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΩ
    από NAKANO-1100 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2007, 08:07
  4. Για ΡιΧτε Ενα Βλεφαρο Εδω!!!
    από maintenance στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 16:15
  5. ποιος πιγκουίνος εδώ να δεις