Ότι πεις φίλε μου (στην πίστα η επίδειξη στον δρόμο η μαγκιά), έχεις ένα δίκιο, πάω πίστα να μάθω να οδηγώ και βγαίνω δρόμο να δείξω τι έμαθα. Μπερδεύτικα..Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Δεν έγινε στο 1ο λεπτό το ατύχημα.
Εξαρτάται τι εννοείς "μαλλιά". Το μηχανάκι ΔΕΝ έχει μεγάλη ταχύτητα. Και μου κάνει εντύπωση ότι εγώ το παρατήρησα πρώτος. Μέχρι τότε όλοι πέσατε να τον φάτε. Χαίρομαι να καβαλάω με τέτοιους μοτοσυκλετιστές τριγύρω μου...
Αυτό δε σε καλύπτει αν δημιουργήσεις ατύχημα. Αναλαμβάνεις πλήρη ευθύνη όταν κάνεις ελιγμό.
Εδώ είναι το σημείο που πάντα γελάω. Γιατί οποιοσδήποτε τρέχει στο δρόμο το κάνει για να εντυπωσιάσει, είναι κάγκουρας και κουλός, ενώ στην πίστα είναι πρώτη μούρη και συνειδητοποιημένος? Η επίδειξη γίνεται στην πίστα, αγαπητέ μου φίλε. Στο δρόμο παίζει να χάσεις τη ζωούλα σου, οπότε δεν το διακινδυνεύουν πολλοί. Πίστα για επίδειξη, στο δρόμο κυρίες και μετά μπαίνουν στα διάφορα φόρουμ και κάνουν μαθήματα ηθικής.
Ναι. Δεν έχω εμποδίσει ποτέ μου μοτοσυκλετιστή. Δε μου έχουν κορνάρει καν. Αν ποτέ χτυπήσω κάποιον, θα θέλω να αυτοκτονήσω. Υποτίθεται εμείς που οδηγούμε και μηχανάκια, έχουμε πολύ καλύτερη αντίληψη και κρίση.
Θα μπροούσα να το δεχτώ, αλλά δε φταίει η "επιθετικότατη" συμπεριφορά για το ατύχημα εδώ. Φταίει μια κοινή παραβίαση προτεραιότητας.
Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που διαφωνώ, αν δεν μου αρέσει ο τρόπος που οδηγάς σε αφήνω να πας να τσακιστείς μόνος σου, α και που 'σαι στις κόρες μου μαθαίνω να οδηγούν σε ερημιές (που οι μόνοι που κινδυνεύουμε από τα λάθη μας, είμαστε εμείς) κακώς, θα τις βγάλω εθνική κι όποιον πάρει ο χάρος.
Ποιός σας είπε ρε λεβέντες ότι το να βάζετε σε κίνδυνο την δικιά μας τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα είναι δικαίωμά σας?
Άκου λοιπόν αυτό: Το προηγούμενο καλοκαίρι είχαμε πάει επίσκεψη στους γονείς μου (μένουν στο ρετιρέ πολυκατοικίας που η μπροστινή βεράντα βλέπει Εθνική). Ακούγεται από μακριά ο κινητήρας μεγάλης ΜΟΤΟ ξετάπωτης, κάπνιζα χαζεύοντας την εθνική και τους αδειανούς δρόμους της Πάτρας. Δευτερόλεπτα πριν ένα μικρό αυτοκίνητο είχε αρχίσει ελιγμούς για παρκάρισμα. Ακούγοντας το τούμπανο να κατεβαίνει γύρισα τα μάτια μου προς την κατεύθυνσή του. Ο μάγκας "που δεν ήταν κάγκουρας" τρόμαξε από την κίνηση του αυτοκινήτου κι ενώ αυτό είχε σχεδόν παρκάρει, τσαρούχωσε τα φρένα, έχασε το μηχανάκι, ανέβηκε πεζοδρόμιο (5 μετρα πλατύ) αφού παρέσυρε δύο σταθμευμένα παπάκια κι έπεσε πάνω σε μια κυρία που με το μικρό της κοριτσάκι κοιτούσαν βιτρίνες παπουτσάδικου. Έσπασαν όλοι μαζί την τζαμαρία του μαγαζιού. Κατέβηκα αστραπή κάτω και πήγα στο σημείο. Πλημμύρα το αίμα, οι δικοί μου κάλεσαν ασθενοφόρο. Το κοριτσάκι ζει αλλά ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να περπατήσει περισσότερα από 10 μέτρα και χρειάζεται την συνεχή φροντίδα των δικών του. Σταμάτησε το σχολείο (πήγαινε 1η δημοτικού) και θα περάσει τουλάχιστον 1 χρόνος ακόμα μέχρι να καταφέρει να ξαναπάει σχολείο. Έχει κάνει συνολικά 7 χειρουργεία κι έπονται ακόμα 2.
Ποιος τελικά φταίει, πιθανότατα η μητέρα και το κοριτσάκι που καθονταν εκεί στο λάθος σημείο την ώρα που ο "οδηγάω γαμιώντας μέσα στην ΠΟΛΗ" έχασε τη στροφή. Σημείωσε ότι το αυτοκίνητο που έκανε ελιγμούς ήταν τουλάχιστο 200 μέτρα μακριά από το ατύχημα και η τροχαία δεν το συμπεριέλαβε καθόλου στην περιγραφή του ατυχήματος.
Καλά χιλιόμετρα παιδιά και να ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ.
ΥΓ. Αν ήμουν ο πατέρας του κοριτσιού δεν σου λεω που θα ήταν ο μαλάκας που διέλυσε το παιδάκι. Είμαι 42, έχω δικιά μου μηχανή από τα 16 μου κι έχω άπειρα χλμ σε 2 ρόδες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δικαιολογώ τον κάθε καυλογκαζάκια είτε αυτός οδηγάει μηχανή είτε αυτοκίνητο.