Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 60

Θέμα: ηλίθιος και η παν ηλίθια ελληνική κοινωνία!

Ρε παιδια ολοι εχετε δικιο.Δεν θα κατσω να ασχοληθω ποιος τα λεει καλυτερα.Αλλα ειλικρινα μιλαω εχω κουραστει ψυχολογικα να ακουω τα ιδια και τα ιδια.Απο τα ΜΜΕ,στην δουλεια,στους φιλους,στην οικογενεια κτλ.Παντου ασχολουμαστε με την οικονομια και το ποσο λαθος ειναι η κοινωνια σημερα.Χαλαρωστε λιγο.Δεν εχετε πηξει με ολα αυτα?

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    στην αρχή που διάβασα αυτό που ποσταρες ,έλεγα ότι κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά για να τω λες αυτό.αλλά...
    Η αλήθεια κατά την γνώμη μου βρίσκεται κάπου στη μέση.ισχύει και αυτό που λες και όσα λένε και τα παιδιά που υποστηρίζουν το αντίθετο.και εξηγούμαι...
    Όταν ο κώλος μας θέλει γκλάμουρατο καφενείο με εσπρέσο και 3 ευρώ το φλιτζάνι ,τι στιγμή που του κοστίζει του μαλάκα του ιδιοκτήτη 1 ή και γω δε ξέρω πόσο ,σημαίνει ότι αυτός θα κάνει τζίρο και θα τσεπωνει αρκετά.όλοι ξέρουμε ότι οι περισσότεροι επαγγελματίες είναι πρώτοι στην άδηλωτοι εργασία όπως επίσης και στη φοροδιαφυγή,που σημαίνει ότι με τον τρόπο τους έχουν συμβάλει στο κακο χαλί αυτού του τόπου.άρα με τα δικα μας λεφτά έκαναν ότι έκαναν.και εμείς είμαστε η κορυφή του παγόβουνου.αλλά όλοι βάλαμε το λιθαράκι μας για την κατολίσθηση...

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Δίκιο έχεται ολοι

Οσο και να φαίνεται το κράτος είμαστε εμείς .....εμείς χρωστάμε γιατι ?
    Απλά τα τελευταια χρονια (απο το 90....) δέν παράγουμε αλλά μόνο εισάγουμε προιόντα και εξάγουμε
    χρήματα. Μήν Πάρεις τον καφέ απο τα starbucks αλλά από τον κάθε ντόπιο να μήνουν τα χρήματα σε τοπικά (ελληνικά) συμφέροντα και προιόντα

Σιγουρα θα πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία σαν πολίτες αυτου του κράτους να γίνουμε πιο υπεύθυνη
    στάση σαν πολίτες

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    χαθηκε η μπαλα καπου στα μεσα των 80ς μπερδευτηκε η κοινωνια μας μπηκε στο οχημα αλλων προτυπων να γινουμε αμερικανακια η δεν ξερω τι αλλο......
    στερημενοι γονεις απο δυσκολες εποχες θεμιτο ειναι να κανουν ονειρα για το καλυτερο στα παιδια τους ειδικα στην επαρχια οπου και εγω εκει μεγαλωσα ολοι ειχαν στοχο την αστικοποιηση το δημοσιο το καλο αυτοκινητο την καλοπεραση και καλα ειναι ολα αυτα αλλα βιομηχανια δεν κρατησαμε ουτε την λιγη που ισως υπηρξε τα χωραφια ερημωσαν γτ δεν ειναι δουλειες αυτες οικοδομη θυμαμαι οταν δουλευα εγω οι συνομηλικοι την σνομπαραν αλλα το χαρτζηλικι υπηρχε ακομα τοτε............φτασαμε λοιπον στον δυτικοτατο τροπο ζωης γιναμε κακεκτυπα αλλων χωρων αλλα στην τηλεοραση ξεχασαν να δειξουν ας πουμε οτι το αμερικανικο ονειρο εκρυβε και εκατομμυρια αστεγους στο μετρο.
    γεμισαμε πτυχιουχους αλλα υδραυλικο ελληνα δεν βρισκεις ας πουμε.
    ειναι κριμα δεν μας αξιζει αυτο το χαλι γτ και εξυπνος λαος ειμαστε και ικανος και φιλοτιμος και δουλευουμε και παραπανω απο αλλους που μας λιδωρουν.....δεν ασχολουμαι με πολιτικες και πολιτικους αλλα με τα μυαλα και τις αξιες μας.....καπου εκει ειναι οι απαντησεις.
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

ενας καφές που θελεις να τον πιεις ας τον πιεις,,,,αλλα ρε σει.....στην λαρισα άνοιξε ενας 5 μαγαζιά και τρέχουν ολοι σε αυτον.......

ηλεκτρολόγοι,μαστάρια,δικηγόροι,κτλ κτλ.................

αυτο που απορώ ειναι....οταν κάθονται κ λενε δεν εχω δουλειά εχουν σκεφτεί πως τα λεφτά τους τα δώσανε ολοι σε ενα άτομο???? ποσους ηλεκτρολόγους να δωσει δουλειααυτος ο ανθρωπος????

20 ηλεκτρολογοι δηνουν καθε μερα σε αυτον για καφέ τα λεφτα τους αλλα αυτος την δουλεια σε εναν!!!!

δεν υπαρχει κυκλος χρημάτων σωστός! αρα με συνεπεια να φτωχαινουμε συνέχεια και λιγοι να γινονται πλουσιοτεροι......!

αλλα το μονο που μάθαμε ειναι να φωνάζουμε και να παπαριαζουμε ,,,,,για αυτους που εχουν τα λεφτα!!!!

ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ......ΤΙ ΦΩΝΆΖΟΥΜΕ?
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    ενας καφές που θελεις να τον πιεις ας τον πιεις,,,,αλλα ρε σει.....στην λαρισα άνοιξε ενας 5 μαγαζιά και τρέχουν ολοι σε αυτον.......

αυτο που απορώ ειναι....οταν κάθονται κ λενε δεν εχω δουλειά εχουν σκεφτεί πως τα λεφτά τους τα δώσανε ολοι σε ενα άτομο???? ποσους ηλεκτρολόγους να δωσει δουλειααυτος ο ανθρωπος????

20 ηλεκτρολογοι δηνουν καθε μερα σε αυτον για καφέ τα λεφτα τους αλλα αυτος την δουλεια σε εναν!!!!

δεν υπαρχει κυκλος χρημάτων σωστός! αρα με συνεπεια να φτωχαινουμε συνέχεια και λιγοι να γινονται πλουσιοτεροι......!

αλλα το μονο που μάθαμε ειναι να φωνάζουμε και να παπαριαζουμε ,,,,,για αυτους που εχουν τα λεφτα!!!!

αυτα που λεω ειναι παραδείγματα .....δεν ειναι κατι συγκεκριμένο....για τον καφέ.....αλλα για οτιδήποτε προϊών!

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας

αμα εκεινο το μασταρια το κανεις μαστορια θα συμφωνουμε σε ολα :rotflmao:
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
    αμα εκεινο το μασταρια το κανεις μαστορια θα συμφωνουμε σε ολα :rotflmao:

εχεχεχεχε...........................!!!!!!!!!!!!!

σαν μαστάρια ειναι ετσι που περιμένουν τον καφέ πρωι πρωι!!!!

στην αρχή που διάβασα αυτό που ποσταρες ,έλεγα ότι κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά για να τω λες αυτό.αλλά...
    Η αλήθεια κατά την γνώμη μου βρίσκεται κάπου στη μέση.ισχύει και αυτό που λες και όσα λένε και τα παιδιά που υποστηρίζουν το αντίθετο.και εξηγούμαι...
    Όταν ο κώλος μας θέλει γκλάμουρατο καφενείο με εσπρέσο και 3 ευρώ το φλιτζάνι ,τι στιγμή που του κοστίζει του μαλάκα του ιδιοκτήτη 1 ή και γω δε ξέρω πόσο ,σημαίνει ότι αυτός θα κάνει τζίρο και θα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    Όταν ο κώλος μας θέλει γκλάμουρατο καφενείο με εσπρέσο και 3 ευρώ το φλιτζάνι ,τι στιγμή που του κοστίζει του μαλάκα του ιδιοκτήτη 1 ή και γω δε ξέρω πόσο ,σημαίνει ότι αυτός θα κάνει τζίρο και θα
    το κακο σε αυτην την χωρα ειναι το μπέρδεμα.....και θα στο εξηγισω τι εννοω!

γκλαμουρατο κωλο εχουν αυτοι που δεν τα εχουν στον ηλιο μοιρα

ενω αυτοί που τα έχουν ειναι οι τσιγκούνηδες !

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    εμενα στη δλεια μου ειναι ο καφες τζαμπα και τον ξεσκιζω ....

κοιτα πως τρεμω !!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ξέχασα να σας πω αγαπητοί μου αυριο θα πιάσουμε το θέμα .......!

στοιχηματα κτλ!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γυρίστε όλοι στην επαρχία Το avatar του/της glargkatzis
    καλα μην νομηζεις πως στο εξωτερικό ειναι τΑ πραγματα γαματα.........επισης πολυ πήγανε σουηδια κ γυρίζανε σφαίρα ελλαδα.............

γιοργω παμε μια αστροφεγγια το βραδάκι??? να πνίξουμε τα φαρμάκια? και να πιουμε κανα κρασακι???

να φαμε κ λιγο κοτοπουλάκι???

πάμε ρε σύ πατρίδα να κάνουμε και λίγο οικονομία???? το μοναδικό μαγαζί στη λάρσα που έχει το παιδάκι κάτω από 20 ευρώ!!! άντε πάμε να ακουμπήσουμε το μεροκάματο.... 9+15 εκεί
    Vstrom 650
    PieceLand,Larissa

χεχεχεεχ,,,,αφου ξέρεις,,,,,,με ενα 10 ρικο αντε βαρια 15 θα γίνουμε καζάνια!!!! κα ίσως ειναι και απο τα καλύτερα στην λαρισα!!!!!

εχεχεχεχε...........................!!!!!!!!!!!!!

σαν μαστάρια ειναι ετσι που περιμένουν τον καφέ πρωι πρωι!!!!

εισαι κορυφη...το διρθωσες με μαεστρια... :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Η εκπαίδευση και η κοινωνία στην Φιλλανδία
    από Nikoskazer2000 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2011, 02:51
  2. Υπάκουη, όχι όμως και ... ηλίθια
    από sergiosm στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2009, 18:50
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2004, 22:42
  4. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF