Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
εσυ παλι μην προσπαθεις να τον καλοπιασεις για να την πασαρει σε σενα! εισαι εσυ μια μουσιτσα!![]()
![]()
![]()
οριστε μας! στο moto.gr και λες οτι θα πας με κουτι να παρεις το κοπελουδι που 'ναι σαν τα κρυα τα νερα! :rotflmao: :rotflmao:
Α... όχι!! δεν καλοπιάνω κανέναν. Την αλήθεια λέω. Με παρεξήγησες. Τώρα όμως που το λές, χμμμ... καλή ιδέα. όσο για το κουτί, αν δε βάζει κράνος τι να κάνουμε; με το ζόρι δε γίνεται. Κουτάκι και άγιος ο Θεός. Η ζώνη πάντως δε χαλάει τα μαλλία. Μην ακούσω οτι τσαλακώνει τις μπλούζες!!!!!!!
Όχι βέβαια. Σιγά μην κάνω πίσω. Τις ξέρω τις κομπίνες αυτές! Δε μασάω εγώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
![]()
![]()
![]()
![]()
Alx 84, μην μασήσεις!
Θέλει να σε ρίξει στο φιλότιμο, για να πάει μόνος του, να φέρει την κοπέλα, γιατί ξέρει ότι μπροστά σου, δεν έχει ελπίδα!
Έμπαινε!
![]()
![]()
Α. και κάτι άλλο. Μην τσακώνεστε άλλο παιδιά. Την έφερα πίσω!!!![]()
![]()
![]()
ναι, σε πιστεψαμε οτι θα την αφησεις να φοραει και μπλουζα! στο καπακι μολις μπει στο τουτου θα της πεις να βγαλει μπλουζα για να μην τη τσαλακωσει. εισαι ενας αλητης εσυ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Α... όχι!! δεν καλοπιάνω κανέναν. Την αλήθεια λέω. Με παρεξήγησες. Τώρα όμως που το λές, χμμμ... καλή ιδέα. όσο για το κουτί, αν δε βάζει κράνος τι να κάνουμε; με το ζόρι δε γίνεται. Κουτάκι και άγιος ο Θεός. Η ζώνη πάντως δε χαλάει τα μαλλία. Μην ακούσω οτι τσαλακώνει τις μπλούζες!!!!!!!![]()
![]()
το μωρο με μηχανη και μαλιστα με AFRICA θα ερθει Ελλαδα, ή τελως παντων με AFRICA θα κανει τις βολτες της. δεν νομιζω να στραβωσε ουδεις εδω μεσα?Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Δικο του καταδικο του !! Κατσε να το πεισω να βαλει κρανος το επομενο ΣΚ στη Γερμανια !
Θελει μπλα μπλα να του εξηγας καθε λεπτομερεια γι αυτο και ειναι οτι πρεπει για bartlal που εχει χρονο !
![]()
αλλιως ο tifoefs (υπενθυμιζω οτι ειναι κατοχος AFRICA) δεν θα σας δειξει τιποτα παραπανω!
![]()
τωρα, ο tifoefs θα ειναι που θα την φερει, εγω, ο afro, καποιος αφρικανος θα ειναι!![]()
![]()
χαχαχαχα!!! όχι ρε παιδί!! δεν παίζει τίποτα τέτοιο. έχεις όμως φοβερές ιδέες. θα βάλω και καλοριφέρ για να φτιάξω ατμόσφαιρα!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ναι, σε πιστεψαμε οτι θα την αφησεις να φοραει και μπλουζα! στο καπακι μολις μπει στο τουτου θα της πεις να βγαλει μπλουζα για να μην τη τσαλακωσει. εισαι ενας αλητης εσυ!![]()
![]()
![]()
δεν ντρεπεσαι βρε? αθωα και αβγαλτη κορασιδα ειναι, για δωρο πηγαινει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
χαχαχαχα!!! όχι ρε παιδί!! δεν παίζει τίποτα τέτοιο. έχεις όμως φοβερές ιδέες. θα βάλω και καλοριφέρ για να φτιάξω ατμόσφαιρα!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
κανε οτι θελεις αρκει να μην την πειραξεις. θα το ελεγξω, οκ? TIFOEEEEEFS, βαλε της το τσιγκινο βρακακι και στειλε μου το κλειδιιιιιιιι!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
δεν ντρεπεσαι βρε? αθωα και αβγαλτη κορασιδα ειναι, για δωρο πηγαινει.![]()
![]()
κανε οτι θελεις αρκει να μην την πειραξεις. θα το ελεγξω, οκ? TIFOEEEEEFS, βαλε της το τσιγκινο βρακακι και στειλε μου το κλειδιιιιιιιι!![]()
![]()
![]()
![]()
ρε συ....το κοριτσακι το ρωτησες αν σε θελει???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
ρε συ....το κοριτσακι το ρωτησες αν σε θελει???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πές τα,πές τα τον μονοφαγά!!!
Α,batlal ξέχασα να σου πω. Έχω φίλο κλειδαρά!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα του πω να μου μά8ει τα μυστικά τις δουλείας και θα είμαι έτοιμος μετα!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
KAPNIZEI?![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
OOOOXXXII !
Δε καπνιζει !!!
Τι το περασατε το μωρο ;;
:hypnotize :hypnotize