εσυ παντως το χρυσό δεν το χανεις...
παίζεις "μπάλα" μονος σου.....
πιστευω τώρα σου λύθηκε και η απορία τι σημαίνει το lavilla...
γιατι 100 φορες σε προκάλεσα να απαντησεις αλλά δεν....περιορίσου στον σισε![]()
γιατι 100 φορες σε προκάλεσα να απαντησεις αλλά δεν....περιορίσου στον σισε![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
![]()
![]()
και κλασικά οδηγός kawasaki
δεν μας πρόλαβε ο ρόσσι γαμωτ...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
σου χα απαντησει..Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
αλλο αν δεν το καταλαβες..
βρες την απαντηση μηπως τωρα το νιωσεις λιγακι..
εγω τουλαχιστον γραφω για ενα σισσε
εσυ που γραφεις με τοσο παθος για τον μητρογλου ειναι για κλαματα![]()
το χερακι σε μαρανε![]()
μαλλον στις γενικες το "παιζεις" γλυκουλης![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
o κολλητος μου κλεινει το dvdαδικο που εχει...αν υπαρχει η ταινια θα την παρεις με 2 euro...
υ.γ. πανω στο dvd η στο κουτι εχει τον κωδικο???
edit...βασικα τωρα προσεξα οτι αφησες την ταινια...αν υπαρχει πας και τις δινεις την αλλη (αν υπαρχει θα σου πω αυριο) και δεν μπορει να πει και τιποτα...![]()
Δινετε και συμβουλες ενω ολοι ξερουμε γιατι τρεχει ο Λιακο...
Pou einai h foto?
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
thanks ρε μαν!!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
o κολλητος μου κλεινει το dvdαδικο που εχει...αν υπαρχει η ταινια θα την παρεις με 2 euro...
edit...βασικα τωρα προσεξα οτι αφησες την ταινια...αν υπαρχει πας και τις δινεις την αλλη (αν υπαρχει θα σου πω αυριο) και δεν μπορει να πει και τιποτα...![]()
![]()
![]()
έλα που θες και φώτο... :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Δινετε και συμβουλες ενω ολοι ξερουμε γιατι τρεχει ο Λιακο...
Pou einai h foto?
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Δεν μας κάνεις και μια λιστούλα, με τι του έχει απομείνει, για εμάς τους σινεφίλ που μαζύουμε dvd?
![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Δεν μας κάνεις και μια λιστούλα, με τι του έχει απομείνει, για εμάς τους σινεφίλ που μαζύουμε dvd?
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Σας χαλαει αμα κανει τα ιδια (οπως ο λιακο) και ο μηχανικος σας, οταν χαλασει κατι με ευθυνη του στο μηχανακι σας? Οχι βεβαια...
"Is this all that's life of my life before me?
Straitjacket memories? Sedative highs?
No happy ending like they’ve always promised?
There’s got to be something left for me."
------------------------------------
κι άν η γιαγιά μου είχες ρόδες θα ήταν πατίνι.Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
Σας χαλαει αμα κανει τα ιδια (οπως ο λιακο) και ο μηχανικος σας, οταν χαλασει κατι με ευθυνη του στο μηχανακι σας? Οχι βεβαια...
τι λες ρε φίλε?
εκτός του ότι είναι καραάσχετο αυτό που λες...
δεν του έσπασα το μαγαζί... ένα DVD ήταν και προσπαθώ να δω αν μπορώ να γλυτώσω κάτι. από τα 60 ευρό που μου είπε στην αρχή και μετά την "καλή τιμή" των 40 ευρό.
και αν ήθελα, αφού το έχω πληρώσει και έχω φύγει από το μαγαζί, μπορούσα να το παίξω και κινέζος και να μην ξαναπατήσω ποτέ.
είπαμε,δεν πας να νοικιάσεις dvd εκέι.Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
και αν ήθελα, αφού το έχω πληρώσει και έχω φύγει από το μαγαζί, μπορούσα να το παίξω και κινέζος και να μην ξαναπατήσω ποτέ. [/B]![]()
![]()
Get your motor running..
καλε μου φιλε δουλευω σε οπτικους δισκους.αν μου στειλεις την ταινια (data) αλλα και τη μακετα του εξωφυλλου σε jpeg,tif θα σου εκτυπωσω και γραψω το dvd δωρεαν.αλλα χλωμο σε βλεπω να σου δωσουν τη μακετα για τι το πιθανοτερο δεν την εχουν ουτε αυτοι...![]()
πιά είναι η μακέτα?Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
καλε μου φιλε δουλευω σε οπτικους δισκους.αν μου στειλεις την ταινια (data) αλλα και τη μακετα του εξωφυλλου σε jpeg,tif θα σου εκτυπωσω και γραψω το dvd δωρεαν.αλλα χλωμο σε βλεπω να σου δωσουν τη μακετα για τι το πιθανοτερο δεν την εχουν ουτε αυτοι...![]()
http://www.dvdcopyplanet.com/site_co...es_2009_cd.jpg
http://www.coverdude.com/covers/2692...nish_r2_cd.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_xiPBsCdeDN...over-12968.jpg
αυτά?
Get your motor running..
Να πας να το πλερωσεις φιλε...γιατι το εσπασες, το πως πας να τα γλυτωσεις το διαβαζουμε...κινεζικα θες να του πασαρεις,Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
κι άν η γιαγιά μου είχες ρόδες θα ήταν πατίνι.
τι λες ρε φίλε?
εκτός του ότι είναι καραάσχετο αυτό που λες...
δεν του έσπασα το μαγαζί... ένα DVD ήταν και προσπαθώ να δω αν μπορώ να γλυτώσω κάτι. από τα 60 ευρό που μου είπε στην αρχή και μετά την "καλή τιμή" των 40 ευρό.
και αν ήθελα, αφού το έχω πληρώσει και έχω φύγει από το μαγαζί, μπορούσα να το παίξω και κινέζος και να μην ξαναπατήσω ποτέ.
με αλλα λογια μαθε να πλερωνεις και αν δεν τα εχεις, μαζεψε τα και δωστα και σε παρακαλουμε μην του σπασεις το μαγαζι δεν θα το ξανακανει.
"Is this all that's life of my life before me?
Straitjacket memories? Sedative highs?
No happy ending like they’ve always promised?
There’s got to be something left for me."
------------------------------------
Δεν νομιζω να μην θελει να το πληρωσει,απλα 40 ευρω πιστευω ειναι πολλα.Ο καθενας θα παραξενευοταν απο αυτη τη τιμη.Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
Να πας να το πλερωσεις φιλε...γιατι το εσπασες, το πως πας να τα γλυτωσεις το διαβαζουμε...κινεζικα θες να του πασαρεις,
με αλλα λογια μαθε να πλερωνεις και αν δεν τα εχεις, μαζεψε τα και δωστα και σε παρακαλουμε μην του σπασεις το μαγαζι δεν θα το ξανακανει.