Ok, thanks, θα ποστάρω και φωτό το απόγευμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Νομίζω ότι θα είσαι καλά με τα 160χλμ/ω
![]()
Ok, thanks, θα ποστάρω και φωτό το απόγευμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Νομίζω ότι θα είσαι καλά με τα 160χλμ/ω
![]()
Πολύ καλό το πινακάκι του Freedom. Συνεπώς η επόμενη επιλογή -αν πιστέψω τη Bgridgestone , θα πρέπει να είναι ΒΤ020, μπας και βγάλουν καμιά 10.000 χλμ, ή να αλλάξω μάρκα.
Αντε να δούμε.
Σε κάποιο περιοδικό έίχα βρεί ένα φανταστικό διαγραμματάκι (σαν και αυτό που πόσταρα) με ολα τα μοντέλα (στρητάδικα) ολων των εταιριών και για ποια χρήση προορίζονται...κάποια παρουσίαση-τεστ Avon πρεπει να ήταν...θα ψάξω να το βρω, θα το σκανάρω και θα το ποστάρω για να δείς και τα αντίστοιχα λάστιχα άλλων εταιριών για να επιλέξεις πιο ευκολα...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
Πολύ καλό το πινακάκι του Freedom. Συνεπώς η επόμενη επιλογή -αν πιστέψω τη Bgridgestone , θα πρέπει να είναι ΒΤ020, μπας και βγάλουν καμιά 10.000 χλμ, ή να αλλάξω μάρκα.
Αντε να δούμε.
Προς το παρών πές μου τι ακριβώς μοντέλο Hornet 600 έχεις (βασικά χρονολογία παραγωγής θέλω) για να σου βρώ απο το tyre selector της Bridgestone τι σου προτείνει η ίδια η εταιρία και μετά αποφασίζεις...
EDIT:
Το λοιπόν...
Τα αποτελέσματα απο το Tyre Selector ήταν τα εξής:
Για:
Country: Greece
Brand: HONDA
Model: CB 600 F Hornet
Type: PC 34 bis (?????)
προτείνει ΒΤ-56F/BT-56RG και ΒΤ-50FG/BT50RG (μπρός/πίσω)
(?????)
Γιά:
Country: UK
Brand: Honda
Model: CB600SF Hornet (PC34A) ('98>'99)
προτείνει ΒΤ-012SS (μπρός και πίσω) και ΒΤ-014 (μπρός και πίσω)
(???????)
Γιά:
Model: CB600F Hornet (PC34) ('00>'02)
προτείνει ότι και στην προηγούμενη περίπτωση ΣΥΝ τα ΒΤ-020/ΒΤ-020G (μπρός/πίσω)
Το ίδια με το παραπάνω και για:
Model: CB600F Hornet (PC36) ('03>)
(ναι και μένα μου δημιουργήθηκαν μερικές απορίες...αλλά το θετικό είναι οτι τα 020 προτείνονται απο την εταιρία για το 600αρι σου αν είναι απο το 2000 και μετά)
http://img214.imageshack.us/img214/2570/cyborgfenderyv2.jpg
"That's what happens when Earth fucks with Space... never forget that..."
Είναι 600αρι του 2000 και το owners man. προτείνει τα ΒΤ56 και τα Michelin Hi sport, τα οποία και φορούσε σαν πρώτη τοποθέτηση. (τα πέταξα στα 15.000 χλμ ενώ είχαν πολύ ψωμί ακόμα και κρατούσαν ...εμ, αποδεκτά, γιατί ήταν 6 χρόνων!)
Να ' σαι καλά
Ελα, δες το προηγούμενο ποστ μου (εκανα edit)...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
Είναι 600αρι του 2000 και το owners man. προτείνει τα ΒΤ56 και τα Michelin Hi sport, τα οποία και φορούσε σαν πρώτη τοποθέτηση. (τα πέταξα στα 15.000 χλμ ενώ είχαν πολύ ψωμί ακόμα και κρατούσαν ...εμ, αποδεκτά, γιατί ήταν 6 χρόνων!)
Να ' σαι καλά
Ήταν σε κάποιο 0-300, το οποίο ξεφύλλισα μια φορά σε ένα μαγαζί.Αρχικά δημιουργήθηκε από modeerf
Σε κάποιο περιοδικό έίχα βρεί ένα φανταστικό διαγραμματάκι (σαν και αυτό που πόσταρα) με ολα τα μοντέλα (στρητάδικα) ολων των εταιριών και για ποια χρήση προορίζονται...κάποια παρουσίαση-τεστ Avon πρεπει να ήταν...θα ψάξω να το βρω, θα το σκανάρω και θα το ποστάρω για να δείς και τα αντίστοιχα λάστιχα άλλων εταιριών για να επιλέξεις πιο ευκολα...
Αν το θυμηθείς και το βρεις, βάλτο γιατί το ψάχνω κι εγώ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stokos
Ήταν σε κάποιο 0-300, το οποίο ξεφύλλισα μια φορά σε ένα μαγαζί.
Αν το θυμηθείς και το βρεις, βάλτο γιατί το ψάχνω κι εγώ.
φτού, τελικά δεν την γλιτώνω την "ανασκαφή"...
Εντάξει αδερφέ...
Το απόγευμα με βλέπω με φτυάρι και γκασμά στο πατάρι...
Stay tuned...
+1 ευχαριστούμεΑρχικά δημιουργήθηκε από stako
Πολύ καλό το σχεδιάκι, να'σαι καλά.....
![]()
![]()
Αίρεθυελε είσαι άψογος.
Να΄σαι καλά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stokos
Αίρεθυελε
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!!
Παιδιά ξεχάστε το...ειλικρινά αν στοιχειωδώς "βοηθησα", η χαρά είναι δικιά μου...
ςοιρέθυελε ο ασχετόπουλος...