Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 59 από 59

Θέμα: Helios

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Ηρακλη και ομως ο Master Arm ηταν συνεχως σε NAV! Ακομα και οταν βλεπουν οτι πηγαινει προς κατοικημενη περιοχη.

Μα δεν είπα ότι θα ήταν εύκολη απόφαση Γιώργο,προς Θεού.Σε τέτοιες περιπτώσεις όμως πρέπει να είσαι έτοιμος για τα πάντα και αν το αεροπλάνο αντί για Τανάγρα,κατευθυνόταν προς το κέντρο της Αθήνας ή σε κάποια κατοικημένη περιοχή και δεν υπήρχε άλλο περιθώριο κάποιος θα έπρεπε να πάρει αυτή την απόφαση.Ακούγεται σκληρό αλλά δυστυχώς έτσι είναι και πρέπει να είναι τα πράγματα...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Μα δεν είπα ότι θα ήταν εύκολη απόφαση Γιώργο,προς Θεού.Σε τέτοιες περιπτώσεις όμως πρέπει να είσαι έτοιμος για τα πάντα και αν το αεροπλάνο αντί για Τανάγρα,κατευθυνόταν προς το κέντρο της Αθήνας ή σε κάποια κατοικημένη περιοχή και δεν υπήρχε άλλο περιθώριο κάποιος θα έπρεπε να πάρει αυτή την απόφαση.Ακούγεται σκληρό αλλά δυστυχώς έτσι είναι και πρέπει να είναι τα πράγματα...
    +675..
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Eίναι ο αρχηγός σμήνους σε θέση (ή με εξουσιοδότηση) να πράξει κάτι τέτοιο; Την αυτόβουλη κατάριψη του κινδύνου;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

όπου γης Το avatar του/της iosif
    και κει που επεσε ειναι να γινει ο χυτα γραμματικου
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Ανθρώπινο μελος Το avatar του/της manos*gsxr
    συκλονιστικο....
    Ποτέ μια δυνατή καρδιά
    στον πόνο δε λυγίζει,
    ακόμα και αν θα πληγωθεί
    κατέχει να ελπίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Eίναι ο αρχηγός σμήνους σε θέση (ή με εξουσιοδότηση) να πράξει κάτι τέτοιο; Την αυτόβουλη κατάριψη του κινδύνου;

Όχι αυτόβουλη.Με εντολή άνωθεν.Δεν γνωρίζω το πρωτόκολλο σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά φαντάζομαι θα έρχεται από πολύ ψηλά (πρωθυπουργό-αρχηγό ΓΕΕΘΑ κτλ)
    Fortis Fortuna Adiuvat

Στην προκειμενη περιπτωση ο πιλοτος αναφερει ο,τι βλεπει. Αυτα μεταβιβαζονται στους παραπανω, και αυτοι ειναι που δινουν την εντολη!
    Σε αλλες καταστασεις μπορει να ενεργησει με μια πιο μεγαλη ευχαιρια "αυτοσχεδιασμου" αναλογως των κανονων εμπλοκης που εχει.
    Μπαινω στο merge...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Στην προκειμενη περιπτωση ο πιλοτος αναφερει ο,τι βλεπει. Αυτα μεταβιβαζονται στους παραπανω, και αυτοι ειναι που δινουν την εντολη!
    Σε αλλες καταστασεις μπορει να ενεργησει με μια πιο μεγαλη ευχαιρια "αυτοσχεδιασμου" αναλογως των κανονων εμπλοκης που εχει.
    Στην τραγική περίπτωση που αναμοχλεύουμε, πιστεύετε ότι ό,τι μετέδιδε ο αρχηγός του σμήνους έφταναν άμεσα και με ακρίβεια στους άνωθεν; Περιθώριο αντίδρασης δε φαίνεται να υπήρξε (εξ άνωθεν τουλάχιστον)...Όλα έγιναν τόσο γρήγορα...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Στην τραγική περίπτωση που αναμοχλεύουμε, πιστεύετε ότι ό,τι μετέδιδε ο αρχηγός του σμήνους έφταναν άμεσα και με ακρίβεια στους άνωθεν; Περιθώριο αντίδρασης δε φαίνεται να υπήρξε (εξ άνωθεν τουλάχιστον)...Όλα έγιναν τόσο γρήγορα...

Γνωριζω οτι εχουν την δυνατοτητα ακριβως εκεινη τη στιγμη να ακουνε ολες τις συνομιλιες, οποτε θελω να πιστευω (γιατι και στην Ελλαδα ειμαστε..) πως εφτασαν στα αυτια αυτων που επρεπε να φτασουν!
    Μπαινω στο merge...

Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Στην αρχη του βιντεο μιλανε με τον πιλοτο του αεροσκαφους?

Ο χειριστής του F-16 δεν είχε καμμία επαφή με τον κυβερνήτη του 737.Ακους συνομιλία με τον πύργο ελέγχου του Ελ.Βενιζέλος και με την 111 Π.Μ
    Fortis Fortuna Adiuvat

Εμένα με άρεσε που πετάχτηκαν όλα τα γεράκια των αιθέρων να αναλύσουν τι πήγε στραβά και να κριτικάρουν τους πιλότους και το κέντρο ελέγχου και όποιον τέλος πάντων είχε ανάμιξη, λες και μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο από αυτό που έκαναν και θα σώζονταν η κατάσταση.

Στην αρχη του βιντεο μιλανε με τον πιλοτο του αεροσκαφους?

Πολύ συγκηνητικό...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Helios. Οι τελευταίες φωτό, ή απλά Photoshop ???
    από Μήτσος1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2005, 15:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF