Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 99

Θέμα: τι μελλον εχω εγω??

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Κάτσε, με αγχώνεις τώρα!
    Βρε δε συμφωνήσαμε ότι το μπαμ θα γίνει κάποια στιγμή; Γιάντα με ξενερώνεις εδά;

εγω σου πα το απογευμα για πολεμο μεταξυ χωρων, οχι ΜΠΑΜ απο τον κοσμο

και δεν εννοουσα οτι θα γινει στην ελλαδα ο πολεμος
    ισως εμπλεχτουμε αλλα δεν θα τον ξεκινησουμε εμεις
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ...οχι ΜΠΑΜ απο τον κοσμο...
    Kρίμας...

Ε, τότε να πάω ωσάν το βούι για ύπνο. Καληνύχτα σας...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Kρίμας...

Ε, τότε να πάω ωσάν το βούι για ύπνο. Καληνύχτα σας...
    θα σε φωναξουμε ρε αμα γινει τιποτα

μην αγχωνεσαι:rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
    @makis206
    Μιλάω βέβαια εκ'του ασφαλούς, όσο σκέφτομαι ότι παραλίγο να βάλω δάνειο για σπίτι στην κεφάλα μου πριν 3-4 χρόνια, σήμερα θα μπορούσα να ήμουν παντρεμένος με παιδί.. και δεν λέω όχι στην ομορφιά του πράγματος ούτε θεωρώ ότι η οικογένεια δεν είναι το παν, είναι όμως μια τεράστια ευθύνη κι όσο πατώνει το πράγμα.. ούτε να το συζητήσω δεν θέλω αυτή τη στιγμή. Έχω κάνει στο παρελθόν μίνι κουβέντα και με τον Εχετλαίο γι'αυτό το θέμα.

Προσωπικά θα ζήσω και με μια ντομάτα την ημέρα, λίγο ψωμί και νερό. Και το τσιγάρο το κόβω και τις ρακές μαζί, και τις μηχανές αλλά και κάθε είδους μαλακίας που μας λανσάρανε σαν "πρώτης ανάγκης", μωρέ και στις χαρτόκουτες ακόμα βγαίνω και κοιμάμαι τη νύχτα αν χρειαστεί. Απ'την Ελλάδα δεν θα με διώξουν όμως γιατί εδώ γουστάρω να τυραννιέμαι μόνος μου και μακρυά απ'τις τηλεοράσεις, τα παράθυρά τους και το κάθε πορνοπούτανο που 'κονομάει με τα σαμπανομπούκαλα στο μπλίκι μπλίκι και το παίζει κι αθώα περιστερά από πάνω στον χαζό τον κόσμο που της δίνει μάλιστα αξία και πρόσθετο χρήμα.. όξω ρε!

Xωρίς το spam δεν ξέρω αν θα την αντέξω..

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas

Re: τι μελλον εχω εγω??

Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
    Η ηλικια μου 23.. πτυχιουχος ψυχολογιας. μολις τελειωσα και με τον στρατο..καιρο τωρα σκεφτομουν το μελλον μου..το τι θα κανω μετα που θα απολυθω.. λογω μιας υποτροφιας πριν 2 χρονια καταφερα και πηγα στην αγγλια για 6 μηνες στο sheffield university. εκει τα πραγματα ηταν διαφορετικα. θαμπωθηκα στην κυριολεξια απο τις εγκαταστασεις τα εργαστηρια το ποσο κοντα σου ειναι ολοι μα ολοι οι καθηγητες.. οι γονεις μου μου λενε να να κανω οτι μου αρεσει.. ψαχνομαι για δευτερο πτυχιο νομικη..εκει εξω.. γιατι εδω δεν με βλεπω να τελειωνω ποτε αν μπω με κατατακτηριες.. και αν ηταν κατι που μπορει να με κρατουσε εδω ηταν η σχεση μου 2 χρονια τωρα και ισως ενα καλο μεταπτυχιακο σε τομεα που να με ενδιαφερει. για δουλεια εδω? τωρα που εχω αρχισει να ψαχνομαι για κατι προσωρινο βρηκα μια θεση συμβουλευτικου ψυχολογου σε ενα ιδρυμα.. μισθος? 600. χωρις ασφαλιση..
    Εγω θα μιλησω για το πρωτο κομματι του ποστ σου.
    Μην νομιζεις πως στην Αγγλια τα πραγματα ειναι ευκολα, ειδικα στον τομεα αυτο.Ειναι ενας κλαδος ευρυτατος και αναπτυσεται συνεχως απο την μια αλλα απο την αλλη μετραει παρα πολυ το τι θες εσυ να κανεις και οχι αποκλειστικα τι προοπτικες εχει το εξωτερικο.Εχεις προοπτικη να συνεχισεις ακαδημαικα ,εφοσον ομως εχεις αποφασισει πως θες να κανεις διδακτορικο(=εξειδικευση+3-4 χρονια δουλειας για να το αποκτησεις,χωρις υποτροφια θες περιπου 15000 ευρω τον χρονο.Οι υποτροφιες εχουν μειωθει αρκετα τα τελευταια 2 χρονια).Την νομικη ξεχνα την αν σκεφτεσαι να γυρισεις Ελλαδα.Η Αγγλια εχει διαφορετικο νομικο συστημα και γενικα τα νομικα ειναι πιο περιπλοκα(σκεψου πως η εννοια δικηγορος οπως την ξερουμε στην Ελλαδα υπαρχει μονο στο Λονδινο και αυτο απο αναγκη,οι υπολοιποι ειναι νομικοι συμβουλοι εξωδικαστικοι η δικηγοροι υπερασπισης) και θας φας αρκετα χρονια σε σπουδες που κατα πασα πιθανοτητα θα σε κρατησουν πισω απο το να κανεις ακαδημαικη καριερα(που ηδη παιρνει αρκετα χρονια να φτιαχτει).Ψυχολογια+νομικη υφιστανται μαζι μονο στην δικανικη ψυχολογια και ισως λιγο στην εγκληματολογια αλλα ξεφευγουμε καπως.Επισης,αν σκεφτεσαι για ψυχοθεραπεια,να ξερεις πως θα ειναι δυσκολο και λογω γλωσσας(οσο καλα αγγλικα και να ξερεις,περνας σε αλλο επιπεδο οταν κανεις ψυχοθεραπεια) αλλα και λογω των ανθρωπων.Δυσκολα θα ερθουν σε ξενο ψυχοθεραπευτη.Για το δημοσιο τομεα υπαρχουν επιλογες αλλα ειναι δεσμευτικες,ειδικα αν σκεφτεσαι κλινικη ψυχολογια.Σου πληρωνει το κρατος τις σπουδες αλλα σε δεσμευει να δουλεψεις στο εθνικο συστημα υγειας για καποια χρονια.Γενικοτερα,στα αγγλικα πανεπιστημια στην ψυχολογια δουλευουν λιγοι εως ελαχιστοι ελληνες σε αντιθεση με αλλους κλαδους.Αυτο για μενα δειχνει την διαφορετικοτητα του κλαδου.
    Συμφωνω πως η ψυχολογια στην Ελλαδα ειναι σε πρωτογονο σταδιο.Σε αυτο φταινε παρα πολλα και δεν ειναι της παρουσης.Αν θελεις στειλε μου πμ με το τι θες να κανεις απο σπουδες και τι εχεις γενικα στο μυαλο σου.

Βρε μη βιάζεστε ...
    Οπου νάναι φτάνει....
    Η .. υποσχεθείσα .. πράσινη ανάπτυξη... (ελπίζω να μην εννοούσε τον Παναθηναικό).

Πολλές ..... βάζω , επηρεασμένος ίσως απο τον αγαπητό μου Ορίζοντα.... (Νέος Μποστ).

Παίδες.
    Αν δεν πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας.... μη περιμένετε απο μάς ....
    (γενιά του Πολυτεχνείου Χα....)

Εντούτοις μεταξύ σας .. έχετε και σεις κάτι "νομοταγείς" κάτι ξερόλες παπαρολόγους...που απορώ πως δεν εμφανίστηκαν μέχρι στιγμής , να σας καταχεριάσουν....

Πίκρα ρε γαμώτο .. και τι να πει κανείς . Ο καθένας δικαιούται να έχει ένα όραμα...
    Ας το ακολουθήσει.... Αν το πιστέψει... Δεν θα χαθεί....

Στέλιο κρύψε ρακή (όσο είναι αφορολόγητη)

Tai Ακόμη τις φωτογραφίες απ'τη Ρώμη κοιτάς? Τι θα πούμε στους πιτσιρικάδες?
    Μήπως πρέπει να κρυφτούμε παρέα?

Υγεία να έχετε... (κανόνας Νο1 στην θεωρία αντιμετώπισης κρίσεων).

Καλή νύχτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

Τις επιδοτήσεις αντι να τις επενδύσουν τις έκαναν 4χ4 και πουτάνες.
    Παντού το ίδιο γινότανε ρε Mike κι εδώ οι αγρότες της Θεσσαλίας παίρνανε τις επιδοτήσεις και
    αντί να πάρουν σωστά αγροτικά μηχανήματα και να κάνουν κάτι καλό στα χωράφια τους
    τα τρώγανε σε πολυτελή πανάκριβα αυτοκίνητα και στις πουτάνες.....όχι όλοι αλλά η συντριπτική
    πλειοψηφία αυτό έκανε!

Είναι κι άλλα πολλά αλλά δεν είναι του παρόντος θρεντ.....spam off!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5

Σε κανα 2 χρονια θα την φτασουν 2 ευρω/λιτρο
    Κάνα δυο βδομάδες ήθελες να γράψεις αλλά μπερδεύτηκες ε?

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Παιδιά να σας πω κάτι, χωρίς όμως να το πάρετε στραβά.

Προσωπικά στα @@ μου η Ελλάδα, και η Κρήτη και όλα. Επειδή τα έκαναν πουτάνα οι σημερινοί μεσήλικες, που είναι οι ίδιοι που θέλουν να μας βγάλουν από τα σκατά, που είναι οι ίδιοι που έχουν βολευτεί & το πίνω εγώ 28 χρονών και όλοι η γενιά μου και οι επόμενες, δε θα κάτσω εγώ να φάω τα σκ@τ@ τους.

Όπου Γης και πατρίς φίλοι μου.
    Καλά τα λες φίλε μου mike και συμφωνώ απόλυτα....αλλά πες μου...έχω 2 παιδιά και ένα ακόμα που είναι "on the way"τι επιλογές έχω εγώ,και ο καθένας που βρίσκετε στην ίδια θέση με εμένα?
    Αν ήμουν μόνος θα την είχα κάνει προ πολλού.Να πάνε να μαμηθουν όλα και η Ελλαδα και η Κρήτη και οτιδήποτε έχει σχέση.
    Αλλά σε αυτήν την κατάσταση έχουμε φτάσει από κάτι γρόθους μεσήλικες(και όχι μόνο) όπως είπες,που επί χρόνια ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ η ΝΔ η οτιδήποτε άλλο,ουσιαστικά χωρίς να ξέρουν γιατί,απλά επειδή ψήφιζαν ο μπαμπάς ,ο παππούς και προπάππους το ίδιο!!!
    Σαν το έργο με τους φουρτουνακιδες και βροντακιδες που είχαν ξεχάσει τον λόγο της βεντέτας!!!!
    Φίλε μου Παπανδρέου η Μητσοτάκη δεν μου κάνεις? σε αλλάζω ...άλλος....δεν μου κάνεις και εσύ?...άλλος.Να δεις πως θα ήταν και οι πολιτικοί διαφορετικοί,αλλά εφόσον μας τον χώνουν πιο βαθιά και αντί να πονάμε το ευχαριστιόμαστε....καλά να πάθουμε που μας τον βάζουν πιο βαθιά και λέμε και ευχαριστώ!!!
    Ας το κλείσω εδώ το θέμα γιατί το βλέπω να γίνεται ακατάλληλο

:rotflmao: :rotflmao:

Καλημέρα και από εμένα

Φτάνει ρε παίδες η γκρίνια και η κλάψα ...Κάποια στιγμή πρέπει να το ξεπεράσουμε και να σταματήσουμε να μιλάμε για προβλήματα... Ας μιλήσουμε καλύτερα για λύσεις ...

Παρεπιπτόντως αν υπήρχε ένας μαγικός τρόπος να ξεχρεώσουμε αύριο από τα χρέη που μας άφησαν οι "μεσήλικες" ... Αν υπήρχε ένας τρόπος να ξανανοίξουν οι "κάνουλες" του δημοσίου... Αμφιβάλλει κανείς ότι σε 10 χρόνια η γενιά μας θα τα έκανε περισσότερο πουτάνα ??

Ποιος φταίει ? Ο Έλληνας που είναι παρτάκιας ? Ή οι ανύπαρκτες δομές που το επιτρέπουν - προωθούν ? Ή μήπως και τα 2 ?

Μήπως κοιτώντας γύρω σου, βλέπεις παντού περιθώρια για τεράστιες βελτιώσεις ? Στη δουλειά μας (είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό τομέα), στην κοινωνική μας ζωή, στον λιγοστό πλέον προσωπικό μας χρόνο, στην ποιότητα ζωής μας ...

Και πράγματι αυτό που λέμε "σύστημα" δεν ευνοεί-ενθαρρύνει πάντα κάποιες από αυτές τις βελτιώσεις... Αλλά εγώ ρε παίδες δε μπορώ να δεχτώ ότι το μόνο που μπορεί να αντιπαρατάξει το δυναμικό αυτής της χώρας είναι φραπεδοσυζήτηση για την κρίση..

Για να μην παρεξηγηθώ, η συζήτηση είναι ένα πολύ εποικοδομητικό ξεκίνημα. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas

οσο αναφορα την ψυχολογια το οτι ειναι πεθαμενη μαλλον δεν εισαι καλα πληροφορημενος.. η ψυχολογια ανθει απλα και μονο γιατι ο συγχρονος τροπος ζωης την κανει αναγκαια οχι μονο για τον καθημερινο ανθρωπο αλλα και για τον ανθρωπο του μελλοντος.
    χωρις παρεξηγηση ε?
    αφου λοιπον ανθει η ψυχολογια γιατι δεν βγαινεις στο ελευθερο επαγγελμα και γκρινιαζεις?
    αλλωστε ενα γραφειο και επιπλα δεν εχουν κοστος πανω απο 5000.
    πουλας το μηχανακι σου και εξασκεις το επαγγελμα σου
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Εγώ θα κάνω μια παρομοίωση και τα συμπεράσματα δικά σας.
    Τι περιμένεις από ένα εκκολαπτόμενο ελληνόπουλο όταν το βάζεις τρικαβαλο στην πάπια με το αδερφάκι του?Είναι οι πολιτικοί αλλά και εμείς δεν πάμε πίσω.Όταν ξεκινήσει η σωστή παιδεία(από εμάς) στα βασικά,τότε θα έρθουν και τα άλλα.Με τις επόμενες γενιές.Εμείς δεν θα δούμε άσπρη μέρα,αλλά αξίζει να παλέψουμε.Οι παππούδες σας στον πόλεμο την κάνανε?Θέλω να πω καμιά φορά πρέπει επιτελούς να σκεφτούμε ομαδικά και όχι, ο σώζων ευατον σωθειτω.

Όταν από μικρός μαθαίνεις στο τρικαβαλα ακρανοτος μην περιμένεις πολλά μετά....
    Me gusta la moto, me gustas tu....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
    Εδω δεν εχει μελλον.
    Δεν θα δουλέψω εγω για να πληρώσω τα δικά τους.

Εχω ξυπνήσει πολλές φορές λεγοντας, τι θα κανω ρε πο*στη?

Τι στο διαλο θα κανω?

γαμησε τα
    και αυξανόμαστε πολύ με τον καιρό....

και πόσοι να πάμε έξω....
    φίλοι που είναι 'εξω τα ίδια σκατα λένε είναι και κάποιοι ετοιμάζονται να γυρίσουν πίσω....

φαύλος κύκλος
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Φιλε μαλλον τα πραγματα δε τα ξερεις καλα.Η ψυχολογια που λες πως ανθει,η συμβουλευτικη ψυχολογια δλδ,δεχεται δριμυτατη κριτικη σε ολο τον κοσμο(ασε τι σου λεγανε στο πανεπιστημιο) και θα το διαπιστωσεις απο τα ποσα λιγα μεταπτυχιακα υπαρχουν.Ειναι ενας κλαδος που καποτε ειχε βρει βημα και ανεβαινε αλλα τωρα ειναι σε αδιεξοδο.

Το να γυρίσει κανείς στο περισσότερο ανθρώπινο χωριό του ή σε κάποια άλλη μικρότερη περισσοτερο ανθρώπινη πόλη και να στραφεί σε κάτι άλλο δεν παίζει;
    Γιατί η φυγή προς τα έξω πρέπει να είναι η μόνη λύση; Πουθενά δεν ανοίγουνε (εργασιακά, κοινωνικά) τα πόδια, παιδιά...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα εχω σε 2 μηνες ???
    από EKEINOS στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2007, 13:38
  2. Gixxxerpap κοίτα τί σου έχω...
    από project.breeze στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2007, 10:27
  3. Τι τις ήθελα εγώ σήμερα τις καλημέρες;
    από Respect στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2007, 17:09
  4. αν τις τρωγατε, τι θα κανατε? εγω τις εφαγα παντως
    από konnos01 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 23:24
  5. Τι σας εχω εγώ
    από SpyrosTDM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2005, 17:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα