@Klepstrat:
Ρε, άσε τον καταλύτη ήσυχο και απάντα στο πμ που σου έχω στείλει από εψές...![]()
@Klepstrat:
Ρε, άσε τον καταλύτη ήσυχο και απάντα στο πμ που σου έχω στείλει από εψές...![]()
![]()
Άμα 'νοχλάμε να μας το πείτε, κορίτσια...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ψτ σπαμάρεις κύριος ...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
Άμα 'νοχλάμε να μας το πείτε, κορίτσια...![]()
![]()
Ρε κοιτα αναπτυξη (ξεχειλωμα θα ελεγα) θεματος για ενα καταλυτη.
Τωρα καταλαβα γιατι με κοιτανε περιεργα καποιοι γυρω μου οταν βγαινω βολτα....
...εχω βαρεθει να βουλωνω τρυπες...
...δεν πληρωνω διοδια
αν τον βγαλεις χωρις καμια αλλαγη στο χαρτη καυσιμου, τοτε το πιθανοτερο ειναι να εχεις μεγαλυτερη καταναλωση σε χαμηλες/μεσαιες στροφες και λιγο μικροτερη ψηλα. Αν παραλληλα ομως φτιαξεις και χαρτη, τοτε μπορει να εχεις και μικροτερη καταναλωση παντου (αν φτιαχτει σωστα ο χαρτης).Αρχικά δημιουργήθηκε από klepstrat
ερωτηση.
παιζει ρολο στην καταναλωση ο καταλητης...
προσεχτε τι θα πειτε αμα πειτε οτι θα καιω λιγοτερο σορρυ αλλα θα τον βγαλω...
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
αν τον βγαλεις χωρις καμια αλλαγη στο χαρτη καυσιμου, τοτε το πιθανοτερο ειναι να εχεις μεγαλυτερη καταναλωση σε χαμηλες/μεσαιες στροφες και λιγο μικροτερη ψηλα. Αν παραλληλα ομως φτιαξεις και χαρτη, τοτε μπορει να εχεις και μικροτερη καταναλωση παντου (αν φτιαχτει σωστα ο χαρτης).Τι πιθανοτερο μεγαλητερη καταναλωση??? Ισως!!!
Πιθανος και μικροτερη
Πιθανος και το ιδιο
Ο χαρτης φτιαχνετε παντα με συμφωνα με με τα δεδομενα του καυσαναλητη που θα κουμπωσεις πανω,συν τις καιρικες συνθηκες (αν ειναι καλοκαιρι ξηρο κλημα-ζεστες κτλ η απαιτησης σε καυσιμο ειναι παντα μικροτερες σε σχεση με το χειμωνα) και αλλα πολλα.
Οταν φτιαχνεις χαρτη και ειναι σωστος δεν ειναι δεδομενο οτι θα καιει λιγοτερο..παντα αυτο εξαρταται.
Παντως υπαρχει τροπος να φτιαξεις χαρτη το μιχανακι να ξυριζει και να καιει λιγοτερο απο τη οταν ηταν μαμα.
...δεν πληρωνω διοδια
αυτο μπορει να γινει και ασχετα απο τον καταλητη ετσι δεν ειναι?
δηλαδη να ρυθμισεις τον χαρτη καλυτερα απο οτι εχει κανει η μαμα Yamaha.
ποσο πιθανο ειναι αυτο?
δηλαδη ενας μηχανικος να κανει καλυτερη χαρτογραφιση απο την Yamaha??
Φυσικά και ειναι και το κλασσικό κόλπο που κάνουν διάφοροι άσχετοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από libali10
Παντως υπαρχει τροπος να φτιαξεις χαρτη το μιχανακι να ξυριζει και να καιει λιγοτερο απο τη οταν ηταν μαμα.
Με λίγο φτωχό μίγμα ψηλά το μηχανάκι θα ξυρίζει, μεχρι να το παρεις στο χέρι φυσικά.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Βρε προσπαθω να δω που στο καλο εγραψα για φτωχο μειγμα...
Τι να πω...:a24:
καποιοι (μαλλον ενας) εχει ακουσει κατι ξοφατσα και μπερδευτηκε.
Προς klepstrat.
Αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα...Για μενα φυσικα και μπορει ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ διοτι αυτην την δουλεια μπορει να την κανει και ο λαβδα.
Δηλαδη, αναλυει την καυσης (καυσαερια) και στελνει τα δεδομενα στοιχεια στον εγκεφαλο και αναλογος διωρθωνει (αυξανει-μειωνει) το καυσιμο αναλογα με της συνθηκες που απαιτουνται.
Διοτι (χονδρικα) αλλο μειγμα χρειαζεται ενα μηχανακι στο πχ Καρπενησι και αλλο στην Ροδο.
ΥΣ. Το ξαναγραφω ΔΕΝ ειμαι εδω για ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΑΣΕΙΣ.
...δεν πληρωνω διοδια
Στο ξαναέγραψα, ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΑΣΕΙΣ δεν υφίστανται. Μην στεναχωριέσαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από libali10
ΥΣ. Το ξαναγραφω ΔΕΝ ειμαι εδω για ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΑΣΕΙΣ.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
λες να το εγραψα για σενα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Στο ξαναέγραψα, ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΑΣΕΙΣ δεν υφίστανται. Μην στεναχωριέσαι.
![]()
![]()
Για κοιτα....
![]()
...δεν πληρωνω διοδια
To κατέω, γενικά ομιλώ σουΑρχικά δημιουργήθηκε από libali10
λες να το εγραψα για σενα?![]()
Για κοιτα....
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Πας λιγο γυρευοντας όμως...Αρχικά δημιουργήθηκε από libali10
Βρε προσπαθω να δω που στο καλο εγραψα για φτωχο μειγμα...
Τι να πω...:a24:
καποιοι (μαλλον ενας) εχει ακουσει κατι ξοφατσα και μπερδευτηκε.
ΥΣ. Το ξαναγραφω ΔΕΝ ειμαι εδω για ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΑΣΕΙΣ.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αφού τΟΝ είπες ότι άμα ξυρίζει το μηχανάκι του θα είναι μιας χρήσης, για ...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Πας λιγο γυρευοντας όμως...![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...