Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 164

Θέμα: Δεν γ@μιεται ,ας σβηστει κ αυτο.

δεν χρειάζεται να καεί τίποτα...

Γιαούρτι και γιούχα είναι αρκετή...άντε και καμμιά ψιλή....

Αν γίνει συνήθεια όπου βλέπουμε πολιτικό να φέυγουν μπινελίκια,γιαούρτια,παπούτσια,καφέδες,ντομάτες θα δείτε ότι θα αλλάξουν....

Από τον φόβο τους θα αναγκαστούν να εξαφανιστούν...
    Δείτε τι έγινε με τον Κακλαμάνη,Βουλγαράκη,Μαγγίνα τις τελευταίες μέρες....

Οσο για τους γιαλατζί αναρχικούς.......υπάρχουν και άλλες περιοχές εκτός από τα εξάρχεια και την Πανεπιστημίου.....

Στό Κολωνάκι συχνάζουν όλοι...Πολιτικοί,δημοσιογράφοι,λαμόγια.......Σουπερ μάρκετ λοιπόν γιαουρτάκια και ξεφτίλισμα είναι αρκετό...Αλλωστε τί κοστίζει ένα γιαουρτάκι ???το 1/1000 από το καθημερινό χαρτζηλικάκι του μπαμπα???

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    ενα ερώτημα με απασχολούσε πάντα..... αυτοι που καλούνται να κάνουν το καθηκον τους και να τηρήσουν την τάξη, δεν έχουν νιώσει ακόμα ότι την ίδια ώρα βιάζονται και τα δικά τους δικαιώματα?
    δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι καλουνται στην ουσία να προστατέψουν αυτούς που μας έφτασαν εδώ?
    είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος ότι η αστυνομία αναλώνει τις δυνάμεις της για να προστατέψει τους έχοντες απο τους μη έχοντες?
    δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω απο που αντλούν τόσο μίσος και πάθος εναντίον ανθρώπων που ούτε καν γνωρίζουν, που είναι οι γείτονες τους, οι δάσκαλοι των παιδιών τους, οι συμφοιτητές των παιδιών τους....
    Δε μπορούν επιτέλους να χωνέψουν, ότι δεν έχουν κάτι να χωρίσουν με τον κόσμο που διαδηλώνει, αλλά μόνο με αυτούς που τους έχουν κάνει στρατιωτάκια στο παιχνίδι τους?

κι όμως, είμαι σίγουρος ότι πολλοί το γνωρίζουν, ίσως να μη θέλουν να το παραδεχτούν, ίσως να φοβούνται να το παραδεχτούν -και δε μπορώ να τους κατηγορήσω γι΄αυτό-, αλλά την έχουν μυριστεί τη δουλειά....

+πολλά!
    είμαι περίεργος να δω τι γίνει τη μέρα που θα τολμήσουν να συνταχθούν με το πλήθος και να στραφούν εναντίον όσων ασελγούν πάνω σ΄αυτή τη χώρα, εναντίον όσων κατάφεραν και μας κοίμησαν και κάνανε την ελλάδα και το μέλλον μας χωράφι τους, και το ξεπουλάνε όσο όσο ...
    Θα μπουν άλλοι στη θέση τους και τότε δε θα υπάρχει εύκολη αποκλιμάκωση.
    ελπίζω αυτή η μέρα να έρθει η σύντομα, γιατί αυτή η μέρα θα είναι και η τελευταία σας, αχόρταγα ζώα, που σας παραδώσαμε μια χώρα να κυβερνήσετε και σεις νομίζετε ότι παίζετε MONOPOLY ...

να δω που θα κρυφτείτε και πως θα ικετεύετε, όταν δε θα υπάρχει κανείς να σας προστατέψει...

για να μην παρεξηγηθώ, δεν καταφέρνομαι εναντίον των αστυνομικών, ούτε θεωρώ πως δεν έχουν έργο να προσφέρουν, ελπίζω να γίνει αντιληπτός ο προβληματισμός μου.
    Δε νομίζω οτι είναι και πολύ μακριά αυτή η μέρα!

Μα πόσο ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ????

Έχουν γεμίσει τα Blogs απο το απόγευμα με την εικόνα της νεκρής στο μπαλκόνι.

Και δεν έφτανε αυτό, έχει γεμίσει και το FB με την ίδια εικόνα.

Και μετά μας φταίνε τα ΜΜΕ που ψάχνουν για αίμα και για πόνο.

ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Σήμερα κατέβηκα στη πορεία.

Δεν έχω κατέβει σε καμία άλλη πλην αυτών για τις φωτιές (που ήταν συγκεντρώσεις και όχι πορείες) και ο λόγος που δεν είχα συμμετάσχει ποτέ, ήταν το αιώνιο φαινόμενο της καπήλευσης από τις αριστερές παρατάξεις.

Όπου πορεία - διαμαρτυρία - συγκέντρωση στη Ελλάδα η Βασίλω πρώτη. Θες να φωνάξεις για κάτι που σε ενοχλεί και σε θίγει; πρέπει να το κάνεις μαζί με το ΟΑΣΚΕ το ΠΑΜΕ το ΦΥΓΕ το ΕΛΑ το ΑΝΤΑΡΣΥΑ και όλα τα συσπειρωματικά "δεν γεμίζετε ταξι" μέτωπα...ήθελες ρε παιδί μου να εκφράσεις την αντίθεση σου για τη κατάργηση των δίχρονων κινητήρων; ε, θα σου ερχόντουσαν σφηνόπουτσ@ οι ανωτέρω συσπειρπωσεις με συνθήματα του τύπου "Εμπρός λοιπόν λαέ, μη σκύβεις το κεφάλι, Castrol και θυριδωματα στους δρόμους μας και πάλι"....anyway, άποψη μου είναι αυτή.

Γιατί λοιπόν κατέβηκα σήμερα, στη οργανωμενη απο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ πορεία;

Γιατί πιστεύω ότι επιτέλους πρέπει να δημιουργηθεί μια δυναμική αντίδρασης απο όλους μας, πρέπει να γεμίσουν οι δρόμοι
    με ανένταχτους και μη-κομματικοποιημένους ανθρώπους που απλώς διαδηλώνουν χωρίς ταυτότητα για κάτι στο οποίο αντιτίθενται. Να γίνουμε επιτέλους πολίτες και όχι υπήκοι.

Ουτε ιδεολογικο μανιφέστο παρλαπιπάρω, ούτε θέλω να επηρρεάσω κανέναν...την άποψη μου καταθέτω. Δεν πάει άλλο, έχουμε ξοφήσει πρωτίστως ως κοινωνία (και δευτερευώντως σε σημαντικότητα οικονομικά), κάτι πρέπει να γίνει!

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να κατέβω και ας με παρεξηγούσαν κάποιοι ως επιβάτη στο άρμα των αριστερόμπερδεμενοιδεολόγων...ήταν ευχάριστη έκπληξη το γεγονός ότι την ίδια παραχώρηση πρέπει να δέχτηκαν να κάνουν και άλλοι...200.000 κόσμο πότε τον είχε ξαναδεί η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ;

Εκτός απο τα κλασσικά κετευθυνόμεν ρομπότ και τα χιλιωειπωμένα και κουρασμένα συνθήματα, υπήρχε πολύς κόσμος, (πάρα πολύς κόσμος) που απλώς παρεβρισκόταν εκέι, έδινε το παρών και έστελνε ένα σιωπηλό αλλά πολύ "ηχηρό" μήνυμα...ειρηνικά και κόσμια...

...μέχρι που στη Σταδίου και αφού είχαμε περάσει το υποκατάστημα της Marfin, το τμήμα της πορειας στο οποίο βρισκόμασταν, περικυκλώθηκε απο ΜΑΤ με πλήρη -φορεμένη- εξάρτηση. Αρχίσαν οι γιούχες απο το κόσμο και φύγαν και δύο-τρία μπουκάλια νέρο προς το μέρος τους, κανένας δεν κινήθηκε απειλητικά προς το μέρο τους.

...και τότε χωρίς τίποτα να δικαιολογεί τη πράξη τους, τα ΜΑΤ εκτόξευσαν χημικά. Απρόκλητα. Και ως δια μαγείας, το τμήμα της πορείας που βρισκόταν στα 30 μέτρα μπροστά μας σκόρπισε, αποκαλύπτοντας στο πυρήνα του τα καλόπαιδα που είχαν παρυσφήσει στη πορεία ως φιλειρηνικόι διαδηλωτές...και φυσικά άρχισε ο χοντρός τσαμπουκάς με αποτέλεσμα τα θλιβερά γεγόνοτα που όλοι ξέρουμε.

Τρέξαμε για να ξεφύγουμε απο το ντουμάνι των χημικών, χωρίς μεγαλή αποτελεσματικότητα είναι η αλήθεια, αφού ακόμα ένα βηχαλάκι το έχω...αποφασίασαμε να φτάσουμε στο Σύνταγμα από τα στενά στη κάτω πλευρά της Σταδιού και τελικά τα καταφέραμε, παρ΄ολο που στη λεωφόρο γινόταν χαμός και ήδη η marfin είχε παραδοθει στις φλόγες...

Στη Βουλή είχε συγκεντρωθεί πολύ κόσμος, αλλά το κύμα των δακρυγόνων μας ακολουθούσε, το ίδιο και τα ΜΑΤ. Η κατάσταση είχε πλέον ξεφύγει και ο κόσμος άρχισε να σκορπάει πάλι προς όλες τις κατευθύνσεις. Ήταν πλέον προφανές! Απλώς δεν θέλανε σε καμία περίπτωση να συγκενρωθεί το πλήθος έξω απο τη Βουλή.

Ρωτάω τώρα εγώ...

Τι δουλεία είχαν τα ΜΑΤ να έρθουν και να προκαλέσουν; Και αν η φυσική τους παρουσιά θεωρείτε δεδομένη, γιατί ήταν έτοιμοι με τις αντυασφυξιογόνες μάσκες φορεμένες και τα δακρυγόνα έτοιμα προς εκτόξευση;

Γατί τα ΜΑΤ σκάσανε ακριβώς στο τμήμα της πορείας που "έκρυβε" σαν δούρειος ίππος τα καλόπαιδα; Πως και γατί το γνωρίζανε;

Ρωτάω και τους μπαχαλάκιδες τους αποκαλούμενους και ως "αντιεξουσιαστές" ή "γνωστούς - άγνωστους"....πιο ιδεολογικό υπόβαθρο; Τι ακριβώς σας ωθεί σε αυτη τη συμπεριφορά;
    Αν δεν είστε 100% στημένοι και μιλημένοι, το παιχνίδι τους παίζετε!

Αυτό τελικά που έμεινε απο το σημερινό, είναι οι τέσσερις νεκροί. Ούτε το πλήθος του κόσμου, ούτε το απόλυτα κόσμιο και ειρηνικό της διαδήλωσης, ουτε το μήνυμα...οι τέσσερις νεκροί μονο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Αυτό τελικά που έμεινε απο το σημερινό, είναι οι τέσσερις νεκροί. Ούτε το πλήθος του κόσμου, ούτε το απόλυτα κόσμιο και ειρηνικό της διαδήλωσης, ουτε το μήνυμα...οι τέσσερις νεκροί μονο... [/B]

Μόνο η VANDA το έγραψε, και ομολογώ, με καυστικότερο τρόπο.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

...και τότε χωρίς τίποτα να δικαιολογεί τη πράξη τους, τα ΜΑΤ εκτόξευσαν χημικά. Απρόκλητα. Και ως δια μαγείας, το τμήμα της πορείας που βρισκόταν στα 30 μέτρα μπροστά μας σκόρπισε, αποκαλύπτοντας στο πυρήνα του τα καλόπαιδα που είχαν παρυσφήσει στη πορεία ως φιλειρηνικόι διαδηλωτές...και φυσικά άρχισε ο χοντρός τσαμπουκάς με αποτέλεσμα τα θλιβερά γεγόνοτα που όλοι ξέρουμε.

Οντως έτσι ξεκίνησε .... απο το πουθενά κατέβηκαν καθετα το στενό και αρχισαν να ριχνουν με τη φυσουνα για να σπάσουν τη πορεία στα 2 ...

Μεχρι εκεινη τη στιγμη δεν ειχε ακουστει τπτ δεν ειχε σπάσει τπτ.... που να δικαιολογει αυτη τους τη κινηση...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Τι δουλεία είχαν τα ΜΑΤ να έρθουν και να προκαλέσουν; Και αν η φυσική τους παρουσιά θεωρείτε δεδομένη, γιατί ήταν έτοιμοι με τις αντυασφυξιογόνες μάσκες φορεμένες και τα δακρυγόνα έτοιμα προς εκτόξευση;

Γατί τα ΜΑΤ σκάσανε ακριβώς στο τμήμα της πορείας που "έκρυβε" σαν δούρειος ίππος τα καλόπαιδα; Πως και γατί το γνωρίζανε;

Ρωτάω και τους μπαχαλάκιδες τους αποκαλούμενους και ως "αντιεξουσιαστές" ή "γνωστούς - άγνωστους"....πιο ιδεολογικό υπόβαθρο; Τι ακριβώς σας ωθεί σε αυτη τη συμπεριφορά;
    Αν δεν είστε 100% στημένοι και μιλημένοι, το παιχνίδι τους παίζετε!

Αυτό τελικά που έμεινε απο το σημερινό, είναι οι τέσσερις νεκροί. Ούτε το πλήθος του κόσμου, ούτε το απόλυτα κόσμιο και ειρηνικό της διαδήλωσης, ουτε το μήνυμα...οι τέσσερις νεκροί μονο...
    Λεω εγω τωρα.

Αν δεν γινοταν τα παραπανω γεγονος(οπως καθε φορα) , τι θα εβγαινε να πει ο εκπροσωπος τυπου στα καναλια?

Οτι η πορεια ηταν πολυ επιτυχημενη,πρωτοφανης κοσμος παρευρεθηκε και εφοσον ο λαος απαιτει καποια πραγματα τα οποια εμεις δεν μπορουμε να καλυψουμε ,παιρνουμε το πουλο.

Πλεον εχουν θεμα να διαστρεβλωσουν ολη την αληθεια ριχνοντας το βαρος στους νεκρους και την καταπατηση της Δημοκρατιας και μπλα,μπλα.

Παλαιό μέλος
    Λεω εγω τωρα. Αν δεν γινοταν τα παραπανω γεγονος(οπως καθε φορα) , τι θα εβγαινε να πει ο εκπροσωπος τυπου στα καναλια? Οτι η πορεια ηταν πολυ επιτυχημενη,πρωτοφανης κοσμος παρευρεθηκε και εφοσον ο λαος απαιτει καποια πραγματα τα οποια εμεις δεν μπορουμε να καλυψουμε ,παιρνουμε το πουλο. Πλεον εχουν θεμα να διαστρεβλωσουν ολη την αληθεια ριχνοντας το βαρος στους νεκρους και την καταπατηση της Δημοκρατιας και μπλα,μπλα.

Δεν ειναι ακριβως ετσι..

εχουμε ως χωρα την εξης απλη επιλογη η οργανωση η χρεοκοπια
    οτι και να κανει η τωρα κυβερνηση η επιλογη ειναι η ιδια.

κατα συνεπεια η επιλογη δεν ειναι η πορεια ειναι δικαιη αρα ας τους δωσουμε 1000 ευρω βασικο.

απλως δε γινεται οσο και να φωναζουμε γιατι το προβλημα τωρα πλεον δεν ειναι εσωτερικο.

Εκτος απο μεγαλη κριση ειναι παραλληλα και μεγαλη ευκαιρια να παμε μπροστα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    μην είσαι τόσο απαισιόδοξος, πλέον ο κόσμος έχει αφυπνιστεί αρκετά, μόνο το φόβο του πρέπει να ξεπεράσει ...

όπως και να χει όμως, είμαστε αδικαιολόγητοι να μένουμε άπραγοι θεατές, χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία ότι και οι επόμενοι τα ίδια θα κάνουν, δε νομίζεις?

Ο κοσμος ποτε δεν αφυπνιστηκε, γιατι ο κοσμος ειναι μαζα, ιστορικα Ποτε δεν απεδοθη ευφυια στην μαζα αντιθετως (και ετσι διοικειται) χρεωθηκε συμπεριφορες κοπαδιου και σαν κοπαδι εχει χαρακτηριστικα και ειναι προβλεψιμο.

( Ενα τετοιο manual ειναι το: "Μαζα και Εξουσια" του Ελια Κανεττι, Εκδοσεις Ηριδανος 1971.)

Και σημερα, το κοπαδι θελει να γκρεμισει τη στανη ζητωντας σανο δηλ. τροφη δηλ. χρηματα και θα ειναι ετοιμο σε λιγο για τον Μεσσια, αυτον που θα εμφανισθει με την τροφη στα χερια και θα βροντοφωναξει και κατι για σεβασμο ...

Δεν ζηταει τιποτα παραπανω γιατι αυτο σημαινει ιδεολογια και μαλιστα κοινη...

Ποιοι κανουν τον χαρακτηρισμο και την προβλεψη? παντως οχι οι σημερινοι πολιτικοι, αυτοι εκτελουν εντολες, ψαξτε στις αποφοιτησεις βραβευμενων απο φημισμενα παγκοσμιως κολλεγια για να γνωρισετε τα αυριανα think tanks.

Διαβασα για τους 3 νεκρους και το θεμα με τον Panoptikon και θελω να καταθεσω οτι ειδα καποιον ο οποιος ηθελε να καταθεσει συμμετοχη (οπως ολοι) με τον δικο του φυσικα τροπο κανοντας ομως ενα λαθος, προσπερασε απο αφελεια και ανωριμοτητα την απωλεια ανθρωπων.
    Αφελεια γιατι σαν νεος ζει (επιτελους) επανασταση που μαλλον ταυτιζει με την εξεγερση και την διαμαρτυρια, ανωριμοτητα γιατι νομιζει οτι ολες αυτες "οι μεγαλες στιγμες "εχουν και τους μαρτυρες τους.
    Απο την αλλη εμεις, μενουμε αναυδοι απο την ασεβεια την οποια δεν συναισθανεται και για την οποια δεν απολογειται, γιατι οι νεκροι αθωοι ειναι οι δικοι μας μαρτυρες.
    Δεν εχει παιδια, δεν γνωριζει την ιδιαιτεροτητα της "εν Δια φερουσας γυναικας" ισως να βαριεται τις κηδειες, συγχωρεστε του που δεν στεκεται σε "λεπτομερειες" και διαλαλει το μηδε θεος μηδε αφεντης, ισως η νηφαλιοτητα της χρονικης αποστασης καταδειξει το νεαρον της ηλικιας και μονον αυτο...

Το thread σωστα κλειδωθηκε.

Μην απαριθμησεις διαφορες "επαναστασεις" γιατι εαν πιστευεις σ' αυτες μπορεις να συνεχισεις και δεν το λεω ειρωνικα.
    "Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Ρωτάω τώρα εγώ...

Φαίνεται είχαν εντολή να την σπάσουν και αυτό έκαναν.

Το Σάββατο στην πορεία δεν κουνήθηκαν (τα ΜΑΤ) ακόμα κι όταν δέχθηκαν προκλήσεις. Βλέπεις οι εντολές ήταν άλλες.

Παλαιό μέλος
    Διαβασα για τους 3 νεκρους και το θεμα με τον Panoptikon και θελω να καταθεσω οτι καταλαβα καποιον ο οποιος ηθελε να καταθεσει συμμετοχη (οπως ολοι) με τον δικο του φυσικα τροπο κανοντας ομως ενα λαθος, προσπερασε απο αφελεια και ανωριμοτητα την απωλεια ανθρωπων. Αφελεια γιατι σαν νεος ζει (επιτελους) επανασταση που μαλλον ταυτιζει με την εξεγερση και την διαμαρτυρια, ανωριμοτητα γιατι νομιζει οτι ολες αυτες "οι μεγαλες στιγμες "εχουν και τους μαρτυρες τους. Απο την αλλη εμεις, μενουμε αναυδοι απο την ασεβεια την οποια δεν συναισθανεται και για την οποια δεν απολογειται, γιατι οι νεκροι αθωοι ειναι οι δικοι μας μαρτυρες. Δεν εχει παιδια, δεν γνωριζει την ιδιαιτεροτητα της "εν Δια φερουσας γυναικας" ισως να βαριεται τις κηδειες, συγχωρεστε του που δεν στεκεται σε "λεπτομερειες" και διαλαλει το μηδε θεος μηδε αφεντης, ισως η νηφαλιοτητα της χρονικης αποστασης καταδειξει το νεαρον της ηλικιας και μονον αυτο...

Απλως συμφωνουμε!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Δεν ειναι ακριβως ετσι..

εχουμε ως χωρα την εξης απλη επιλογη η οργανωση η χρεοκοπια
    οτι και να κανει η τωρα κυβερνηση η επιλογη ειναι η ιδια.

κατα συνεπεια η επιλογη δεν ειναι η πορεια ειναι δικαιη αρα ας τους δωσουμε 1000 ευρω βασικο.

απλως δε γινεται οσο και να φωναζουμε γιατι το προβλημα τωρα πλεον δεν ειναι εσωτερικο.

Εκτος απο μεγαλη κριση ειναι παραλληλα και μεγαλη ευκαιρια να παμε μπροστα.

Η κυβέρνηση φίλε μου ΟΦΕΙΛΕ από τη στιγμή που έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο να κάνει ένα δημοψήφισμα σχετικά με το αν θέλουμε ή όχι οι Έλληνες την "αρωγή και βοήθεια" του ΔΝΤ...

...δεν πρόκειται απλώς για έγκριση ενός κονδυλίου για τη δημιουργία του λαογραφικού μουσείου στα Δριμίκλανα Κολοπετινίτσας...

...πρόκειται για τρελό κόλοχερο που όμοιο του δεν θα έχουμε ξαναβιώσει, πρόκειται για αποφάσεις που θα λαμβάνονται σε 9.000 μίλια μακρυά και θα αφορούν στη καθημερινότητα όλων μας...

αυτό εγώ το όνομαζω υποτέλεια και ξεπούλημα της χώρας και αν μη τι άλλο θα έπρεπε να ερωτηθούμε αν το θέλουμε ή όχι!

Έχω μπει στο σπίτι μου εδώ και 4 ώρες και ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει σήμερα …..
    Συμμετείχα σε ένα ποτάμι οργής και διαμαρτυρίας ….

Πραγματικά σήμερα φαινόταν στα μάτια του κόσμου ότι κάτι έχει αλλάξει ….

Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ήταν εκτός κομμάτων και προβατοποιημένων μπλοκ…
    Άνθρωποι της διπλανής πόρτας ….με μίσος ….με οργή…. με αλληλεγγύη….
    Μεχρι τις 14:30 ήμουν σίγουρος ότι όλος αυτός ο κόσμος θα έμενε ακλόνητος στο Σύνταγμα και θα υπερασπιζόταν ότι του έχει απομείνει…
    Μέχρι τότε είχε αντιμετωπίσει με επιτυχία και θάρρος την όποια μορφή καταστολής…

Οι τέσσερις νεκροί όμως ……

Παγωμάρα….
    Ο δολοφόνος με την βενζίνα…
    Ο δολοφόνος με την υπογραφή στον θετικό έλεγχο πυρασφάλειας…
    Ο δολοφόνος εργοδότης…

Ποιος φταίει ? όλοι ? κανένας ? εγώ ? οι 150.000?οι 300?

Πένθος …..εκμετάλλευση των νεκρών …υποκρισία ….. μίσος …. Οργή ….Αλληλεγγύη

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Απλως συμφωνουμε!
    Για τα αλλα θελω, οχι γι αυτο! :wacko:
    "Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

Παλαιό μέλος
    Η κυβέρνηση φίλε μου ΟΦΕΙΛΕ από τη στιγμή που έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο να κάνει ένα δημοψήφισμα σχετικά με το αν θέλουμε ή όχι οι Έλληνες την "αρωγή και βοήθεια" του ΔΝΤ... ...δεν πρόκειται απλώς για έγκριση ενός κονδυλίου για τη δημιουργία του λαογραφικού μουσείου στα Δριμίκλανα Κολοπετινίτσας... ...πρόκειται για τρελό κόλοχερο που όμοιο του δεν θα έχουμε ξαναβιώσει, πρόκειται για αποφάσεις που θα λαμβάνονται σε 9.000 μίλια μακρυά και θα αφορούν στη καθημερινότητα όλων μας... αυτό εγώ το όνομαζω υποτέλεια και ξεπούλημα της χώρας και αν μη τι άλλο θα έπρεπε να ερωτηθούμε αν το θέλουμε ή όχι!

Το αν θα ηταν καλυτερο να γινει δημοψηφισμα δε το ξερω οπως επισης δε ξερω τις επιπτωσεις του να μη παρουμε "βοηθεια" απο το ΔΝΤ. Φανταζομαι ουτε κι εσυ ουτε το 99% του κοσμου οποτε περισσοτερο τυφλη αποφαση μου κανει.
    Κολοχερο οντως αλλα ερωτηθηκαμε αρκετες φορες απο το 74 και υστερα...

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σιγά που δεν θα τό'κανα κι αυτό !
    από makis206 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 259
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2006, 09:51
  2. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί! τι είναι;
    από michalispap στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2005, 09:27
  3. δεν είναι νέο πια αλλά ας το γράψω
    από NLS στο forum Ιστορίες του δρόμου