Δηλαδή αν θέλω να πηγαίνω στην δουλειά μου με το ποδηλατο θα πρέπει να ειναι μετά τις 9.30... Άσε θα πάρω το αμάξι..![]()
Δηλαδή αν θέλω να πηγαίνω στην δουλειά μου με το ποδηλατο θα πρέπει να ειναι μετά τις 9.30... Άσε θα πάρω το αμάξι..![]()
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
Αυτά παλιά.... Πλέον ΕΔΩΑρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
.... http://www.isap.gr/page.asp?id=55![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Tα είπα εγώ..![]()
"θα επιτρέπεται η είσοδος μέχρι 2 ποδήλατα ανά συρμό"
Προσέξτε, όχι 2 ανά βαγόνι! 2 ανά συρμό! Δηλαδή επί της ουσίας επιτρέπονται 2 ποδήλατα μονάχα στο τελευταίο βαγόνι όλου του τρένου.
Προφανώς απλά δουλεύουν τον κόσμο...
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Φαντασου και να στηθει καποια επιχειρησημε ενοικιαζομενα. Ακομα και αυτα τα δυο θα κοπουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
"θα επιτρέπεται η είσοδος μέχρι 2 ποδήλατα ανά συρμό"
Προσέξτε, όχι 2 ανά βαγόνι! 2 ανά συρμό! Δηλαδή επί της ουσίας επιτρέπονται 2 ποδήλατα μονάχα στο τελευταίο βαγόνι όλου του τρένου.
Προφανώς απλά δουλεύουν τον κόσμο...
![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Εχετλαίος...
Στο μεσοδιάστημα που δεν είχα μηχανή (μετά DR650 και προ ΧΤ660Χ) είχα ενα IDEAL και με αυτό πηγαινοερχόμουνα απο Κηφησιά - Νερατζιώτισα και τούμπαλιν. Κανείς και ποτέ δεν μου είπε τίποτα για το ποδήλατο όταν έμπαινα μέσα στις 09.00 το πρωί. Βέβαια πάντα έμπαινα στο τελευταίο βαγόνι.
Μάλιστα δεν ήταν λίγες εκείνες οι φορές που υπήρχαν εώς και 6 ποδήλατα εκεί και μάλιστα είχαμε μάθει ο ένας τον άλλον κάθε πρωί που πηγαίναμε δουλειά.
Το καλύτερο θα ήταν να υπήρχε το τελευταίο βαγόνι ΜΟΝΟ για ποδήλατα και αναβάτες (και φυσικά όποιον άλλον ήθελε να μπει... αλλά ο σκοπός του θα ήταν το παραπάνω). Όταν προωθείς και θες να διαφημίσεις ενα τέτοιο πρόγραμμα κίνησης με ποδήλατα κάποια πράγματα θα πρέπει να θεωρούνται αυτονόητα.
Απο εκεί και πέρα όσον αφορά την κίνηση με ποδήλατο στους δρόμους της πόλης... μην το πιάσουμε καλύτερα ... ούτε σε βλέπουν , ούτε σε σέβονται... είσαι πάντα μέσα στο καυσαέριο (ειδικά με το "άνοιγμα" των πνευμονιών απο το πετάλι, είναι λες και έβαλες το μπουρί της σόμπας μέσα σου)...Ξεχάστε το, μέχρι να αλλάξει κάτι ριζικά. Καλύτερα σε κανά δασάκι ή πέριξ της Αττικής (Πεντέλη Διόνυσσο Υμμητό).
Για να μην πιάσουμε το θέμα ζέστης όπως είπε κάποιος πριν, ... με 35° να προσπαθείς να κάνεις ποδήλατο στις ανηφόρες της Αθήνας και μετά να πηγαίνεις δουλειά... άστο καλύτερα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αυτού του είδους οι παροχές από τις εταιρείες ΜΜΜ είναι για να φέρουν τον κόσμο στα μέσα και όχι για ουσιαστικό κέρδος, ειδικά αν αναλογιστείς την υποδομή σε σταθμούς για αποθήκευση-ασφάλιση ποδηλάτων, συστήματα καταγραφής και χρέωσης του χρήστη μέσω ηλεκτρονικής κάρτας, αποθήκευση δεδομένων τους και αγορά συντήρηση ποδηλάτων εξοπλίσμού.Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Φαντασου και να στηθει καποια επιχειρησημε ενοικιαζομενα. Ακομα και αυτα τα δυο θα κοπουν.
κατι τετοιο δηλαδη? http://www.youtube.com/watch?v=OcSD5...eature=relatedΑρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Αυτού του είδους οι παροχές από τις εταιρείες ΜΜΜ είναι για να φέρουν τον κόσμο στα μέσα και όχι για ουσιαστικό κέρδος, ειδικά αν αναλογιστείς την υποδομή σε σταθμούς για αποθήκευση-ασφάλιση ποδηλάτων, συστήματα καταγραφής και χρέωσης του χρήστη μέσω ηλεκτρονικής κάρταςτο πιο πιθανο ειναι να βλεπουμε τετοιες εικονες http://www.youtube.com/watch?v=oCu6O...eature=related
Αυτο ηθελα να το ρωτησω απο παλια...Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Με τον ίδιο τρόπο που σου απαγορεύουν μιά τυρόπιτα.
Γιατι να απαγορευεται η τυροπιτα , τα πατατακια κ.α. ;
Δεν ειπα να πας με 3 διπιττα γυρο απ ολα , αλλα ενα κρουασαν γιατι να απαγορευεται ;
Υπάρχει νομος ;
Μπηκα πριν χρονια στην Ομονοια με ενα παγωτο και μου την ειπανε......
Πανε καλα ;
Keep on rocking in a free world !!!
κατι αναλογο πηγε να κανει ο δημος λαρισαιων με τα ποδηλατα.
ειχε σε κομβικα σημεια ποδηλατα που τα επαιρνες και πηγαινες οπου ηθελες..
φυσικα τα ποδηλατα ηταν της πλακας υπερτιμολογημενα κατα πολυ. νομιζω κανενα 400αρι το ενα ειχα ακουσει (η αξια τους ηταν 50 ευρω)
το ποδηλατο θελει μεγαλη συντηρηση ομως και τα λαστιχα τους τρυπανε για πλακα. δεν κρατησανε ουτε 3 μηνες. τωρα ειδα νεα γενια κουκουλωμενα της πλακας και αυτα
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Εχουμε ηδη ζησει στην πολη μας ενα παρομοιο συστημα πιλοτικα. Υπηρχαν ποδηλατα εξω απο καποια παρκινγκ τα οποια θα επρεπε να εξυπηρετουν πολιτες αφου αφησουν το αυτοκινητο τους. Τα ποδηλατα εγιναν σαραβαλα και τα μισα δεν τα βλεπω πια. Σαν ιδεα καλη αλλα αν σε αυτη τη χωρα καποιος δεν καρδιζει λ7 απο αυτο, απλως μενει η ιδεα..Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Αυτού του είδους οι παροχές από τις εταιρείες ΜΜΜ είναι για να φέρουν τον κόσμο στα μέσα και όχι για ουσιαστικό κέρδος, ειδικά αν αναλογιστείς την υποδομή σε σταθμούς για αποθήκευση-ασφάλιση ποδηλάτων, συστήματα καταγραφής και χρέωσης του χρήστη μέσω ηλεκτρονικής κάρτας, αποθήκευση δεδομένων τους και αγορά συντήρηση ποδηλάτων εξοπλίσμού.
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Γιατί μερικοί είναι γυφταριά!!! Και πετάνε τα πάντα, οπουδήποτε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Αυτο ηθελα να το ρωτησω απο παλια...
Δεν ειπα να πας με 3 διπιττα γυρο απ ολα , αλλα ενα κρουασαν γιατι να απαγορευεται ;
Υπάρχει νομος ;
Πανε καλα ;
Εδώ ένα τσιγάρο κάνει στο αμάξι, και αντί να το αδειάσει το τασάκι
το πετάει εξω!!!![]()
![]()
![]()
Για να μην τα μαζεύουν από τους συρμούς κάθε μέρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Αυτο ηθελα να το ρωτησω απο παλια...
Υπάρχει νομος ;
Πανε καλα ;
Νόμος δεν ξέρω αλλά ο κανονισμός λειτουργίας τους εγκρίνεται από την βουλή και δημοσιεύεται σε ΦΕΚ.
Παντως ταμπελα δεν εχουν οπως εχουν για το τσιγαρο π.χ.Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Για να μην τα μαζεύουν από τους συρμούς κάθε μέρα.
Νόμος δεν ξέρω αλλά ο κανονισμός λειτουργίας τους εγκρίνεται από την βουλή και δημοσιεύεται σε ΦΕΚ.
Keep on rocking in a free world !!!
To λένε κάθε τρεις και λίγο από τα ηχεία...Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Παντως ταμπελα δεν εχουν οπως εχουν για το τσιγαρο π.χ.
Τώρα που θα παει 2 ευρώ η βενζίνη, θα το χρειαστούμε το τραινάκι..![]()