Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 53 από 53

Θέμα: ΣΤΡΩΣΙΜΟ

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Ναι, είπες οτι είσαι 17-18, πότε κλείνεις τα 18?

Μπορείς να αρχίσεις τα μαθήματα πρίν τα κλείσεις, και αμέσως αφού τα κλείσεις να πας να δώσεις...
    "Qu ils mangent de la brioche"

Μέλος χωρίς V-Strom Το avatar του/της Hiro
    Φιλαράκι 1ronMa1den πιθανώς δεν πρόσεξαν οι συνάδελφοι ότι θες το καλοκαιράκι να βολτάρεις με πάπια και ότι τα 18 θα τα κλείσεις τον ερχόμενο Γενάρη. Αυτό είναι πρόβλημα αφού δεν θα μπορείς εως τότε να κυκλοφορείς νόμιμα με 100άρι. Δεν βλέπω εύκολη λύση παρά μόνο υπομονή μέχρι τότε.
    Πάντως μπορεί μέχρι τότε να έχεις περισσότερα χρήματα να διαθέσεις για παπί και βασικό εξοπλισμό (κρανάκι, μποτάκι κτλ)και να σου βγεί σε καλό τελικά.
    Experience is something you don't get until just after you need it.
    Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Hiro
    Φιλαράκι 1ronMa1den πιθανώς δεν πρόσεξαν οι συνάδελφοι ότι θες το καλοκαιράκι να βολτάρεις με πάπια και ότι τα 18 θα τα κλείσεις τον ερχόμενο Γενάρη. Αυτό είναι πρόβλημα αφού δεν θα μπορείς εως τότε να κυκλοφορείς νόμιμα με 100άρι. Δεν βλέπω εύκολη λύση παρά μόνο υπομονή μέχρι τότε.
    Πάντως μπορεί μέχρι τότε να έχεις περισσότερα χρήματα να διαθέσεις για παπί και βασικό εξοπλισμό (κρανάκι, μποτάκι κτλ)και να σου βγεί σε καλό τελικά.
    εχω σκεφτει και κατι αλλο..γιατι το θελω περισσοτερο για το καλοκαιρι...το χειμωνα με τις βροχες ετσι και αλλιως δεν θα το πολυ κυκλοφωρω...λεω να παρω 50 να ειμαι νομιμος και να το ανεβασω μετα... αν γινετε να το ανεβασω και αμεσως γιατι μερικοι φιλοι μου το εχουν κανει αφτο και ειναι κατα καποιο τροπο νομιμοι χωρις να τους καταλαβενουν οι μπατσοι..

Αρχικά δημιουργήθηκε από 1ronMa1den
    εχω σκεφτει και κατι αλλο..γιατι το θελω περισσοτερο για το καλοκαιρι...το χειμωνα με τις βροχες ετσι και αλλιως δεν θα το πολυ κυκλοφωρω...λεω να παρω 50 να ειμαι νομιμος και να το ανεβασω μετα... αν γινετε να το ανεβασω και αμεσως γιατι μερικοι φιλοι μου το εχουν κανει αφτο και ειναι κατα καποιο τροπο νομιμοι χωρις να τους καταλαβενουν οι μπατσοι..
    Αξιζει ομως να μπεις σε αυτη τη ολη διαδικασια για καποιους μονο μηνες?Πιο πολυ θα σου κοστιζει αυτο που σκεφεσαι παρα να παρεις 125 σε λιγο καιρο.Και φυσικα δεν θα εχεις και το ιδιο αποτελεσμα με αυτο που επιθυμεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Αξιζει ομως να μπεις σε αυτη τη ολη διαδικασια για καποιους μονο μηνες?Πιο πολυ θα σου κοστιζει αυτο που σκεφεσαι παρα να παρεις 125 σε λιγο καιρο.Και φυσικα δεν θα εχεις και το ιδιο αποτελεσμα με αυτο που επιθυμεις
    να ρωτισω κατι αλλο.. αν με πιασουν τωρα ..με 125 ή τελωςπαντων πανω απο 100 ,θα φαω γερη καμπανια?

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Re: Re: ΣΤΡΩΣΙΜΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Στειλε ενα πμ στον χρηστη oldman.θα χαρει να σου εξηγησει.
    Σκατοτοψυχουλινι μου ...!!!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από 1ronMa1den
    να ρωτισω κατι αλλο.. αν με πιασουν τωρα ..με 125 ή τελωςπαντων πανω απο 100 ,θα φαω γερη καμπανια?
    Αν σε πιασουν τωρα με 125 ειναι σαν να μην εχεις βγαλει καν διπλωμα για 50.Δεν τους ενδιαφερει αυτο.Αρα εισαι εκτος νομου αμεσως με μια τετοια κινηση

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Τώρα που θα βρείς παπί;..... δυστυχώς θα πρέπει να έρθεις Αθήνα. Καταστήματα με μοτοσυκλέτες θα βρείς στην Μιχαλακοπούλου και στην θησέως στην Καλλιθέα. Γενικά θα βρείς παντού απλά εκεί είναι οι περισσότεροι.

Τι θα σου πρότεινα ώς παπί;... Καταρχάς ΙΑΠΩΝΙΚΟ (Honda, Suzuki, Kawasaki, Yamaha). Αν είσαι τυχερός και βρείς κανά astra όπως είπα πιο πάνω, πάρτο και πίστεψε με είναι άθραυστα μόλις τα περιποιηθείς λίγο. Δεν είναι τυχαίο οτι οι περισσότεροι διανομείς σε ότι είδους εταιρία και να είναι , οδηγούν τέτοια. Η τιμή τους είναι κοντά στα 400 ευρώ.

Gandalf
    μοτοσυκλετες εννοεις μεταχειρισμενες σωστα? κατι σε ιαπωνεζικα οπως λες θα εχει εκει? η τιμη δεν με ενδιαφερει αρκει να ειναι απο αφτα τα honda κτλπ που οπως λετε εσεις και οπως εχω ακουσει ειναι σκυλια...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Στρώσιμο Aprilia RS 125
    από thewhiteowl στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2007, 09:31
  2. Ξερει Κανεισ Απο Στρωσιμο???
    από tzanismille στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 20:36
  3. Οδηγίες για καλό στρώσιμο ...
    από WWW στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks