Ναι, είπες οτι είσαι 17-18, πότε κλείνεις τα 18?
Μπορείς να αρχίσεις τα μαθήματα πρίν τα κλείσεις, και αμέσως αφού τα κλείσεις να πας να δώσεις...
Ναι, είπες οτι είσαι 17-18, πότε κλείνεις τα 18?
Μπορείς να αρχίσεις τα μαθήματα πρίν τα κλείσεις, και αμέσως αφού τα κλείσεις να πας να δώσεις...
"Qu ils mangent de la brioche"
Φιλαράκι 1ronMa1den πιθανώς δεν πρόσεξαν οι συνάδελφοι ότι θες το καλοκαιράκι να βολτάρεις με πάπια και ότι τα 18 θα τα κλείσεις τον ερχόμενο Γενάρη. Αυτό είναι πρόβλημα αφού δεν θα μπορείς εως τότε να κυκλοφορείς νόμιμα με 100άρι. Δεν βλέπω εύκολη λύση παρά μόνο υπομονή μέχρι τότε.
Πάντως μπορεί μέχρι τότε να έχεις περισσότερα χρήματα να διαθέσεις για παπί και βασικό εξοπλισμό (κρανάκι, μποτάκι κτλ)και να σου βγεί σε καλό τελικά.![]()
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
εχω σκεφτει και κατι αλλο..γιατι το θελω περισσοτερο για το καλοκαιρι...το χειμωνα με τις βροχες ετσι και αλλιως δεν θα το πολυ κυκλοφωρω...λεω να παρω 50 να ειμαι νομιμος και να το ανεβασω μετα... αν γινετε να το ανεβασω και αμεσως γιατι μερικοι φιλοι μου το εχουν κανει αφτο και ειναι κατα καποιο τροπο νομιμοι χωρις να τους καταλαβενουν οι μπατσοι..Αρχικά δημιουργήθηκε από Hiro
Φιλαράκι 1ronMa1den πιθανώς δεν πρόσεξαν οι συνάδελφοι ότι θες το καλοκαιράκι να βολτάρεις με πάπια και ότι τα 18 θα τα κλείσεις τον ερχόμενο Γενάρη. Αυτό είναι πρόβλημα αφού δεν θα μπορείς εως τότε να κυκλοφορείς νόμιμα με 100άρι. Δεν βλέπω εύκολη λύση παρά μόνο υπομονή μέχρι τότε.
Πάντως μπορεί μέχρι τότε να έχεις περισσότερα χρήματα να διαθέσεις για παπί και βασικό εξοπλισμό (κρανάκι, μποτάκι κτλ)και να σου βγεί σε καλό τελικά.![]()
Αξιζει ομως να μπεις σε αυτη τη ολη διαδικασια για καποιους μονο μηνες?Πιο πολυ θα σου κοστιζει αυτο που σκεφεσαι παρα να παρεις 125 σε λιγο καιρο.Και φυσικα δεν θα εχεις και το ιδιο αποτελεσμα με αυτο που επιθυμειςΑρχικά δημιουργήθηκε από 1ronMa1den
εχω σκεφτει και κατι αλλο..γιατι το θελω περισσοτερο για το καλοκαιρι...το χειμωνα με τις βροχες ετσι και αλλιως δεν θα το πολυ κυκλοφωρω...λεω να παρω 50 να ειμαι νομιμος και να το ανεβασω μετα... αν γινετε να το ανεβασω και αμεσως γιατι μερικοι φιλοι μου το εχουν κανει αφτο και ειναι κατα καποιο τροπο νομιμοι χωρις να τους καταλαβενουν οι μπατσοι..
να ρωτισω κατι αλλο.. αν με πιασουν τωρα ..με 125 ή τελωςπαντων πανω απο 100 ,θα φαω γερη καμπανια?Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Αξιζει ομως να μπεις σε αυτη τη ολη διαδικασια για καποιους μονο μηνες?Πιο πολυ θα σου κοστιζει αυτο που σκεφεσαι παρα να παρεις 125 σε λιγο καιρο.Και φυσικα δεν θα εχεις και το ιδιο αποτελεσμα με αυτο που επιθυμεις
Σκατοτοψυχουλινι μου ...!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Στειλε ενα πμ στον χρηστη oldman.θα χαρει να σου εξηγησει.![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αν σε πιασουν τωρα με 125 ειναι σαν να μην εχεις βγαλει καν διπλωμα για 50.Δεν τους ενδιαφερει αυτο.Αρα εισαι εκτος νομου αμεσως με μια τετοια κινησηΑρχικά δημιουργήθηκε από 1ronMa1den
να ρωτισω κατι αλλο.. αν με πιασουν τωρα ..με 125 ή τελωςπαντων πανω απο 100 ,θα φαω γερη καμπανια?
μοτοσυκλετες εννοεις μεταχειρισμενες σωστα? κατι σε ιαπωνεζικα οπως λες θα εχει εκει? η τιμη δεν με ενδιαφερει αρκει να ειναι απο αφτα τα honda κτλπ που οπως λετε εσεις και οπως εχω ακουσει ειναι σκυλια...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Τώρα που θα βρείς παπί;..... δυστυχώς θα πρέπει να έρθεις Αθήνα. Καταστήματα με μοτοσυκλέτες θα βρείς στην Μιχαλακοπούλου και στην θησέως στην Καλλιθέα. Γενικά θα βρείς παντού απλά εκεί είναι οι περισσότεροι.
Τι θα σου πρότεινα ώς παπί;... Καταρχάς ΙΑΠΩΝΙΚΟ (Honda, Suzuki, Kawasaki, Yamaha). Αν είσαι τυχερός και βρείς κανά astra όπως είπα πιο πάνω, πάρτο και πίστεψε με είναι άθραυστα μόλις τα περιποιηθείς λίγο. Δεν είναι τυχαίο οτι οι περισσότεροι διανομείς σε ότι είδους εταιρία και να είναι , οδηγούν τέτοια. Η τιμή τους είναι κοντά στα 400 ευρώ.
Gandalf