Σελίδα 4 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 188

Θέμα: τι να κανω.. καποια συμβουλη?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Εσένα δε θυμάμαι να σου έστειλα από την καλή τσικουδιά...

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    απλά πες στους γονείς του ,να του πάρουν τα κλειδιά και να κλειδώσουν την μηχανή μέχρι να την πουλήσει....Αλλιώς σε λίγο θα έχεις έναν ξάδελφο λιγότερο ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ξανασπαω τη σιωπή μου

Αιθεροβατείτε (αν και με καλές προθέσεις)

18χρονος, 1000αρι, Λευκάδα.

Και μιλάτε για νομιμότητα, κράνος, πιστα.

Νομιμότητα στην επαρχία ειναι αγνωστη λέξη σχεδον στα πάντα (βαρύ αλλα έτσι ειναι) και ειναι γνωστο οτι οι τοπικοι τροχαίοι δε γράφουν για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Κράνος... Γιατί να βάλει - φοράει κανένας; Κράνος εκεί ειναι "αυτο το στρΟγγυλο πραμα που φοράνε οι τουρίστες στα σκουτερ για να μη χτυπάνε"

Πιστες. Ναι βεβαίως, μιλάμε παντα για το Νυδρί-Περιγιάλι και το Βλυχο-Βουρνικά, αντε και την Αναβαση Χαραδιάτικων

Στο μονο που να ελπίζουμε ειναι η καλή τυχη

Και το Λευκαδα-Αγιος Νικητας ειναι πολυ καλη διαδρομη.Εχει και φρεσκια ασφαλτο απο Τσουκαλαδες και μετα...Εχει και κατι αλλες ορεινες διαδρομες που για supermoto ειναι τρελα ειδικα τον χειμωνα

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    εμενα μου κανει εντυπωση οτι ενας 18χρονος βρηκε λεφτα να αγορασει με μετρητά ενα cbr1000 με οικονομιες ενος χρονου...... νταξ καταραμένη κριση και αδικημένη επαρχια.... ενας 18χρονος αποταμίευσε περισσοτερα λεφτα σε ενα χρονο απο οσα εγω αποταμιεύω σε 3-4 χρονια με σκληρη οικονομια τυπου ΔΝΤ ....

δε μιλω αλλο γιατι ολο και καποιος βολεμένος θα θιχτεί....

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    εμενα μου κανει εντυπωση οτι ενας 18χρονος βρηκε λεφτα να αγορασει με μετρητά ενα cbr1000 με οικονομιες ενος χρονου...... νταξ καταραμένη κριση και αδικημένη επαρχια.... ενας 18χρονος αποταμίευσε περισσοτερα λεφτα σε ενα χρονο απο οσα εγω αποταμιεύω σε 3-4 χρονια με σκληρη οικονομια τυπου ΔΝΤ ....

εσυ αν υποστηριζες κ τη σωστη ομαδα μπορει κ να σε εκανα παρεα λεμε

αυτο εβλεπα τωρα κ εγω..
    κ καθομαι ο μαλακας στα ξενα κ μου γινεται ο πατος να για να ζησω

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

Πως μας ξερεις,πως μας ξερεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Ρε φίλε απ' ό,τι καταλαβαίνω μόνο εσύ κόπτεσαι για τον ξάδερφο σου επειδή τον αγαπάς και καλά κάνεις. Αλλά...

ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;;;

Και μετά απορούμε για τον κάθε άλλο που μπαίνει εδώ μέσα και ρωτάει αν μπορεί να οδηγάει χωρίς δίπλωμα. Τουλάχιστον αυτός σκέφτηκε τη μαλακία του αλλά σκέφτηκε πριν την κάνει να ρωτήσει και κανέναν άλλο...

Τι διάολο, τόσο μούλικο ήμουν εγώ ή τόσο αλάνια είναι εκεί στην επαρχία; Να φέρω χιλιάρι στο σπίτι μόλις έκλεισα τα 18; Της πόρνης θα 'χε γίνει. Δεν μπορούν να κάνουν οι γονείς του τίποτα;;; Τόσον καιρό που δούλευε δεν είχαν αναρωτηθεί ποτέ πόσα βγάζει και πως τα ξοδεύει;; Ξαφνικά βρέθηκε με 7.000 και οι γονείς του δεν ήξεραν τίποτα;; Κάποιος το 'πε παραπάνω: να ποιος φταίει!

Για τα τυπικά είναι 18 και ενήλικος κλπ. Χέστηκα! Κάψτε του τη, σπάστε τη, καλούπωστε την και τσιμέντωστε την! Και μετά άμα θέλει ας πάει να κάνει μήνυση στο πατέρα του...

Δηλαδή μέχρι τα χριστούγεννα ήταν παιδάκι και μπορεί να 'τρωγε και καμιά σφαλιάρα και τώρα είναι άντρας πολλά βαρύς και άμα γουστάρουμε; Πώς δεν τον έχουνε πετάξει έξω από το σπίτι ακόμα; Άλλοι παίρνουν ένα 125 ή 250 και σκάνε με κράνος και μπουφάν (εννοείται δίπλωμα) και γίνεται φασαρία στο σπίτι και έφερε 1000 και το κουβεντιάζουμε;;; Πραγματικά ώρες-ώρες απορώ πως σκέφτονται ορισμένοι άνθρωποι (στους γονείς του κυρίως αναφέρομαι) αν σκέφτονται δηλαδή...

Αν αποτύχουν όλα τα άλλα υπάρχει πάντα και η λύση της ζάχαρης. No Questions Asked 100% Money Back Guarantee. Λογικά τώρα δεν θα ξέρει και τίποτα, θα φτύνει ζάχαρη η εξάτμιση και δεν θα έχει πάρει πρέφα, ούτε το καπάκι των βαλβίδων δεν θα μείνει...
    Όλα αυτά αν θέλετε να ζήσει ε; Αν σκέφτεστε τον κόπο που έκανε και κρίμα τα λεφτά κλπ πρέπει να το δείτε λίγο αλλιώς. Το μηχανάκι αργά ή γρήγορα θα το κλαίνε η ρέγγες. Το θέμα είναι να το κλαίει και ο ξάδερφος σου και να μην το κλαίτε μαζί με τον ξάδερφο σου...

Υ.Γ.: για μένα φταίει η πολιτεία, αφού δεν μου δίνεις δίπλωμα για αυτό το όχημα τότε δεν πρέπει να με αφήνεις να το έχω και στην κατοχή μου. Φταίει και αυτός που πούλησε το χιλιάρι σε 18χρονο παιδί. Πόσοι από εδώ μέσα θα το κάνατε; Πρέπει να υπάρχει και μια κοινωνική συνείδηση στον καθένα σαν άτομο, δεν είναι μόνο τα φράγκα. Ο πρώτος που θα έρθει με τόσα το πήρε. Εγώ δεν θα του το πούλαγα, θα έβρισκα δικαιολογία, οτιδήποτε, άλλαξα γνώμη ή θα το δώσω σε ένα φιλαράκι, οτιδήποτε.

Η μηχανή είναι δική του και δεν μπορεί να γίνει τίποτα γι'αυτό, δείξτε του ότι ενδιαφέρεστε για τη σωματική του ακεραιότητα και πάρτε τον με το μαλακό, δικοί του άνθρωποι είστε. Οι περισσότεροι σ'αυτή την ηλικία αντιδρούν περισσότερο όταν προσπαθούν να στους συνετήσουν με λάθος τρόπο. Πάρτε τον από κοντά, δείξτε του το ενδιαφέρον και την αγάπη σας γι'αυτόν, δείξτε του άσχημες εικόνες και βίντεο, σίγουρα θα τον βάλουν σε σκέψεις.. μιλήστε του για τον προστατευτικό εξοπλισμό και την ασφάλεια που προσφέρει.. δώστε του να καταλάβει ότι καβαλάει δύο ρόδες επικίνδυνες γι'αυτόν που μπορεί πολύ εύκολα να γίνουν θανατηφόρες.. δίπλωμα.. ασφάλεια.. απαραίτητα.

Δεν έχει σημασία να γράψω άλλα, πάρτε τον από κοντά με αγάπη κι όχι με τσαμπουκάδες, τρομάξτε τον όσο χρειάζεται για να καταλάβει, η κόντρα θα τον στείλει κατ'ευθείαν στη 1000άρα για να ξεχαστεί..

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Η μηχανή είναι δική του και δεν μπορεί να γίνει τίποτα γι'αυτό, δείξτε του ότι ενδιαφέρεστε για τη σωματική του ακεραιότητα και πάρτε τον με το μαλακό, δικοί του άνθρωποι είστε. Οι περισσότεροι σ'αυτή την ηλικία αντιδρούν περισσότερο όταν προσπαθούν να στους συνετήσουν με λάθος τρόπο. Πάρτε τον από κοντά, δείξτε του το ενδιαφέρον και την αγάπη σας γι'αυτόν, δείξτε του άσχημες εικόνες και βίντεο, σίγουρα θα τον βάλουν σε σκέψεις.. μιλήστε του για τον προστατευτικό εξοπλισμό και την ασφάλεια που προσφέρει.. δώστε του να καταλάβει ότι καβαλάει δύο ρόδες επικίνδυνες γι'αυτόν που μπορεί πολύ εύκολα να γίνουν θανατηφόρες.. δίπλωμα.. ασφάλεια.. απαραίτητα.

Δεν έχει σημασία να γράψω άλλα, πάρτε τον από κοντά με αγάπη κι όχι με τσαμπουκάδες, τρομάξτε τον όσο χρειάζεται για να καταλάβει, η κόντρα θα τον στείλει κατ'ευθείαν στη 1000άρα για να ξεχαστεί..

Μακη μου στο τσακ προλαβαινεις.. ζητανε ειρηνιστες πυροσβεστες, δινουν κ μηχανακι

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    Μακη μου στο τσακ προλαβαινεις.. ζητανε ειρηνιστες πυροσβεστες, δινουν κ μηχανακι
    Κάτσε γιατί μου φαίνεται πως άναψα άλλες εστίες εγώ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Δύσκολα τα πράματα
    Στα 18 η κόντρα και ο τσαμπουκάς δεν αποδίδουν γιατί προκαλούν μεγαλύτερη αντίδραση
    Ο πιτσιρίκος είναι στραβά μαθημένος και αν του το κάψεις σε 6 μήνες θα έχει άλλο
    Μόνο με μπαλαμούτι μπορεί να γίνει κάτι και με τη βοήθεια της αστυνομίας. Ζητήστε από τον τοπικό διοικητή να τον καλέσει στο τμήμα να του πει για ανώνυμες καταγγελίες και να τον ενημερώσει για πιθανά πρόστιμα, δίωξη των γονιών του ή ακόμα και κατάσχεση, πάντα με ωραίο τρόπο
    Πάντως για μένα οι γονείς είναι ηθικοί αυτουργοί

Scooteroμέλος Το avatar του/της Dimos35
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Θα συμφωνήσω 100% με τον Μάκη, αλλά .... δε νομίζω ότι θα έχει κάποιο αποτέλεσμα.
    Αυτό που είναι σημαντικό όμως να ειπωθεί (ή και να διαβάσει εδώ το παλικάρι αν μπει) είναι ότι ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, ΜΗ ΒΑΛΕΙ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗ ΕΠΑΝΩ.

Η δική μου απορία αφορά όσους πρότειναν ως λύση τις απειλές , βρισιές , κλειδώματα , σπασίματα της μηχανής κολλήματα και άλλες παπάτζες ....

και η ερωτησή πολύ απλή .

ήσασταν ποτέ 18 ετών η κατευθείαν γίνατε -άντα ;;;

σε τέτοια ηλικία δεν κάνατε ποτέ μαλακίες εσείς ;;;

είχατε ποτέ καβαλήσει μηχανάκι δανεικό πιτσιρικάδες , να νιώσετε τη δύναμη που έχετε στο χέρι σας οι φλέβες σας να χτυπούν και το αίμα σας να βράζει ;; να καβαλήσετε δικάβαλο με μια κοπελίτσα που γουστάρατε και να πάτε βόλτα ;;;

είχατε μετά δουλέψει μια δυο και τρείς δουλειές και οικονομία πείνας με σκοπό να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα ;;;

και το πιο βασικό

έχετε καθίσει με σοβαρότητα να μιλήσετε σε ένα παιδί ;;; έχετε δοκιμάσει να του πάτε κόντρα δείχνοντάς του το δάχτυλο με το ύφος ξερόλα μεγάλου να δείτε άρνηση που θα φάτε ;;;

απορώ με το ύφος μερικών εδω μέσα .... ειλικρινά απορώ ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Ήμουν και τώρα είμαι 24, αλλά δόξα το θεό το χρησιμοποιώ το ρετιρέ.

Έχω κάνει μαλακίες αλλά με 50άρι φίλου, αν ήμουν με τη cbr400rr του ίδιου φίλου τώρα μάλλον δεν θα ήταν ίδια τα πράγματα. Πρώτη φορά που με πήγε ένα πάνω-κάτω τάπα την κατεχάκη με τη cbr είχα κλάσει μέντες. Δεν τόλμησα να του τη ζητήσω γιατί ήξερα ότι δεν μπορώ να την πάω. Αλλά και να του τη ζήταγα δεν θα μου την έδινε γιατί επίσης ήξερε ότι δεν την έχω.

Τη μηχανή μου μόνος μου την πήρα, όπως και τον εξοπλισμό, όπως και το δίπλωμα και έτσι έσκασα και το είπα στους δικούς μου. Εννοείται ότι έγινε η σχετική κουβέντα.

Ή είναι παιδί ή είναι ενήλικος, πρέπει να αποφασίσουμε. Και τα πεντάχρονα παιδιά είναι και δεν δέχονται την άρνηση αλλά πρέπει να μάθουν ότι υπάρχει και το όχι...

Την ιστορία την βλέπω σαν το κόκκινο: πρέπει να υπάρχει παιδεία για να καταλάβει ο καθένας ότι δεν πρέπει να το περνάει για τους προφανείς λόγους. Αφού όμως δεν το έχει μάθει αυτό πρέπει με κάποιον τρόπο να αναγκαστεί να μην το περνάει, επίσης για τους προφανείς λόγους...

Άμα γράψει κάποιος εδώ μέσα το καλοκαίρι ότι του ήρθε ο τυπάς αγκαλιά σε μια στροφή και φύγανε μαζί στο γκρεμό μόνο αυτόν θα κατηγορήσετε; Κανένας δεν θα πει: "και οι γονείς του τι έκαναν;"

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    έχετε καθίσει με σοβαρότητα να μιλήσετε σε ένα παιδί ;;; έχετε δοκιμάσει να του πάτε κόντρα δείχνοντάς του το δάχτυλο με το ύφος ξερόλα μεγάλου να δείτε άρνηση που θα φάτε ;;;
    Άκη, αν έχεις καθίσει να μιλήσεις με 18χρονο σήμερα, θα έχεις διαπιστώσει φυσικά ότι τα ξέρει όλα.

Υπακοή, πειθαρχία, σεβασμός στους μεγαλλίτερους και κατανόηση είναι άγνωστες λέξεις.

Έμείς δεν είμασταν έτσι...ούτε οι φίλοι μου/συμμαθητές...όταν μίλαγαν οι μεγαλλίτεροι έκανες τουμπεκί ψιλοκομμένο, κοκκίνιζες και ΔΕΝ τολμούσες να αντιμιλήσεις.

Οι δάσκαλοι δέρναν άγρια και οι περισσότεροι γονείς το ίδιο.

''πηρα μηχανάκι και σας το έφερα,γουστάρετε ή όχι στα φρύδια μου''
    και μετά θα ήσουν κρεμασμένος ανάποδα και θα δοκίμαζες κληματόβεργες στην πλάτη και ας ήσουν κοτζάμου μαντράχαλος και πιθανόν δυνατότερος και από τον Πατέρα σου.

Και εγώ απορώ με μερικούς γονείς, Άκη...δεν φταίνε τα παιδιά. Ποτέ δεν φταίξαν.

Σελίδα 4 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μου χάλασε!!! τι να κάνω ? που να παω ?
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2015, 20:56
  2. τι να κανω?
    από jek στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2005, 19:01
  3. Τι να κάνω;
    από toyota στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2005, 11:39
  4. CBR 125 R: Πινακίδα...Τι να κάνω;;
    από georgep800 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 23:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα