Τώρα που ξαναγυρνάμε στα κάρα να σε δω..!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ι Know...![]()
:rotflmao:
Τώρα που ξαναγυρνάμε στα κάρα να σε δω..!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ι Know...![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
…and unassertive to…
…but I know….you know it….
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a44:
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Παλι θα πεταει ο Σναϊπερ...
Καλυτερα από κάρο![]()
![]()
Μη χαίρεσαι, νηστικό μουλάρι δεν θα σαλεύει εξάλλου..Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Καλυτερα από κάρο![]()
![]()
![]()
Άσε που θα τα επιστρατεύσουμε για την επιστροφή των μαρμάρων αφού τα κούρριερ δεν μας παίρνουν οικονομικώς..:rotflmao:
Για τους φιλους που λενε καλα να παθουμε να βαλουμε μυαλο και τα λοιπα, αν ειδατε την εκπομπη του Τσιμα που εδειχνε τις χωρες που εμπλεξαν σε αυτον τον φαυλο κυκλο ,αλλα και χωρις να ειδατε την εκπομπη ειναι πολυ ευκολο να καταλαβουμε οτι την στιγμη που θα ερθει το μεγαλο ζορι για να κυνηγαμε το ψωμι στην κυριολεξια εμεις που τα λεμε εδω θα ειμαστε που θα πλακωνομαστε στα μπουκετα εκει εξω απο το σπασμενο Super market για το ποιος θα παρει κατι φαγωσιμο..![]()
Επισης για την μεταναστευση εκτος αυτης τον χρηματων που ηδη εχουν ταξιδεψει και εγκατασταθει στο εξωτερικο,ξερω πολυ κοσμο που εφυγε φευγει ή ειναι στο να φυγει,αν και εγω με τα σημερινα δεδομενα που εχουμε δεν βλεπω μελλον ουτε στο εξωτερικο(και δεν ειμαι καθολου χαρακηρας πεσιμιστη)απλα λογο δουλειας συνομιλω με ανθρωπους που βρισκονται σε διαφορες χωρες.Η μονες επιλογες κατα την δικη μου αποψη ειναι η πας Αυστραλια οπως τοτε παλια ,αυτη ακομα δεν προβλημα,ή πας στην κουβα που αμα εχεις ενα κομποδεμα θα την βγαλεις μπεικα για αρκετο καιρο,ή για οσους καταγονται απο χωρια και δεν τα πουλησαν ολα τα χωραφακια η δικη τους για το διαμερισμα στην πολιτεια ή το ταξι που αγορασαν και επιστροφη στην βαση για να δυναμωση ο πραγματικος χειροπιαστος πλουτος αυτης της χωρας![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
και ομως Χρηστο, παραδοξως πως, οι πιο ξιπασμενοι, μεγαλομανεις και χαίχλιδογλου αυνανιζομενοι με τα "καλα" του καπιταλισμου ειναι αυτοι που εχουν βιωσει στερησεις...αυτοι που ακουγα τοσα χρονια να μου λενε "δεν εχεις ζησει φτωχια και δεν εχει ζησει ανεχεια"....η μάλον, θα πρέπει απλώς να μάθουμε να ζούμε...
να μάθετε, να μάθετε παιδιά να μας παίζετε και εμάς,
γιατι εμείς ξέρουμε απο πρίν
κοιτα, γενικα αν πιστευεις οτι δεν θα μας βγει σε καλο, ειναι αισιοδοξη θεση!!! Οξυμωρο; μαλλον οχι, αφου εμμεσως πλην σαφως θεωρεις οτι εχει και αλλη κατρακυλα, δηλαδη δεν εχουμε φταει ακομη στο πατο...εγω πιστευω οτι σαν κοινωνια εχουμε ξοφλησει! καπουτ!...οδευουμε προς το μπαμ που νομοτελειακα παντα συμβαινει σε τετοιες περιπτωσεις...χειροτερα να γινουν τα πραγματα αποκλειεται, οποτε αισιοδοξω! :wacko:σε καλό θα μας βγει
στο να μας βγει σε καλό, εντάξει!.αλλα στο να μας μπεί έχουμε καμιά συμβουλή ή θα πονεσουμε παραδοσιακά και
ραγιάδικα??
Καλά η υπερβολή και η ανοησία πάει σύννεφο εδώ μέσα.
Φταίμε και μας αξίζει τιμωρία. Καλά να πάθουμε. Φταίει η εκκλησία. Φταίνε οι οφ σορ. Να σφίξουμε το ζωνάρι για να περάσουν καλύτερα τα παιδιά μας. Να μεταναστεύσουμε. Φταίνε οι δήμόσιοι. Τι είναι αυτά ρε?
Εγώ ένα ξέρω ότι αν φταίμε κάπου είναι στο ότι δεν έχουμε τη νοημοσύνη να σκεφτόμαστε λίγο περισσότερο πριν πιστέψουμε τέτοιες μπαρούφες σαν τις παραπάνω.
Θεωρώ τους Έλληνες εντελώς ακαλλιέργητους, κομπλεξικούς, ημιμαθείς και φυσικά ραγιάδες (αυτό δεν άλλαξε ποτέ). Αλλά μην τρελαθούμε. Φταίει δηλαδή ο μέσος Έλληνας για την κατάσταση που βρισκόμαστε ή αυτή στην οποία θα περιέλθουμε (γιατί ακόμα καλά είμαστε)? Είστε με τα καλά σας?
Δεν φταίει δηλαδή η κλίκα των ΜΜΕ, των πάμπλουτων και των πολιτικών? Μιά χαρά τα είπε ένα παλικάρι παραπάνω. Τα άνωθεν κοράκια τρέχουν να αγοράσουν σπίτια στο Λονδίνο όταν εμείς σφίγγουμε το ζωνάρι. Κατα τ΄αλλα φταίμε εμεις και πρέπει να πληρώσουμε.
Τέλος πάντων δεν αξίζει να ασχοληθώ άλλο.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
επειδή συνεχώς μιλάμε για τις αλλες χωρες, Αργεντινή κλπ, σας αφήνω να σκεφτείτε ποιά ειναι η μεγάλη διαφορά που έχουμε εμείς με αυτέςΑρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Για τους φιλους που λενε καλα να παθουμε να βαλουμε μυαλο και τα λοιπα, αν ειδατε την εκπομπη του Τσιμα που εδειχνε τις χωρες που εμπλεξαν σε αυτον τον φαυλο κυκλο [...]![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
...Φταίει δηλαδή ο μέσος Έλληνας για την κατάσταση που βρισκόμαστε ή αυτή στην οποία θα περιέλθουμε (γιατί ακόμα καλά είμαστε)? Είστε με τα καλά σας?
....
Ναι φταίει.... αφου τό 80%+ τόσα χρόνια πάει και ψηφίζει τους ίδιους...
Ψηφίστε εμάς, Διαφάνεια...
Όχι ψηφίστε εμάς, Ανατροπή....
Ιστορία που έγινε μπροστά μου (1996): κ. Βουλευτα, λέει ο 60χρονος στον 35ρη βουλευτή, μπορούμε να κάνουμε κάτι για τον γιο μου; Φυσικά, πάρε με τηλεφωνο να το τακτοποιήσουμε! Σας ευχαριστώ πολύ κ. Ταδε....
Ο 60ρης συνταξιούχος μόνο που δεν τον πήρε στο στόμα για να τον ευχαριστήσει...
Υπουργοί που δεν έχουν κάνει κανένα επάγγελμα για να ζήσουν... από την νεολαία του κόμματος, βουλευτές και μετά υπουργοί.... και τους ψηφίζουν και είναι και πρώτοι σε ψήφους.
Ναι, Φταίει ο μέσος Ελληνας.
Εγω εκανα κουμαντο εδω και τρια χρονια στο χωριο της γυναικας μου.
Αρνακια, προβατα, κοτες, κουνελια, γουρουνακια και φυσικα ολα τα πρασινα.
Εβαλα και κανα δυο λεμονιες διπλα στην κερασια και την κορομηλια.
Φετος παιζουν και καρπουζια, πεπονια και πειραματικες φραουλες.
Ο πεθερος μου ειναι νοικοκυρης και τα φροντιζει ολα οπως πρεπει.
Αν βρειτε τα σκουρα, Αμπελεια Φαρσαλων (νομος Λαρισας).
Θα ειμαι εκει και θα σκαλιζω μαλλον, ή θα φτιαχνω την κοπρια.
Σας συνιστω το ιδιο παιδες, τουλαχιστον οσοι μπορειτε.
Ολα τα υπολοιπα δεν αξιζουν καμμιας σημασιας πλεον.
![]()
![]()
![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Καλά η υπερβολή και η ανοησία πάει σύννεφο εδώ μέσα.
Φταίμε και μας αξίζει τιμωρία. Καλά να πάθουμε. Φταίει η εκκλησία. Φταίνε οι οφ σορ. Να σφίξουμε το ζωνάρι για να περάσουν καλύτερα τα παιδιά μας. Να μεταναστεύσουμε. Φταίνε οι δήμόσιοι. Τι είναι αυτά ρε?
Εγώ ένα ξέρω ότι αν φταίμε κάπου είναι στο ότι δεν έχουμε τη νοημοσύνη να σκεφτόμαστε λίγο περισσότερο πριν πιστέψουμε τέτοιες μπαρούφες σαν τις παραπάνω.
Θεωρώ τους Έλληνες εντελώς ακαλλιέργητους, κομπλεξικούς, ημιμαθείς και φυσικά ραγιάδες (αυτό δεν άλλαξε ποτέ). Αλλά μην τρελαθούμε. Φταίει δηλαδή ο μέσος Έλληνας για την κατάσταση που βρισκόμαστε ή αυτή στην οποία θα περιέλθουμε (γιατί ακόμα καλά είμαστε)? Είστε με τα καλά σας?
Δεν φταίει δηλαδή η κλίκα των ΜΜΕ, των πάμπλουτων και των πολιτικών? Μιά χαρά τα είπε ένα παλικάρι παραπάνω. Τα άνωθεν κοράκια τρέχουν να αγοράσουν σπίτια στο Λονδίνο όταν εμείς σφίγγουμε το ζωνάρι. Κατα τ΄αλλα φταίμε εμεις και πρέπει να πληρώσουμε.
Τέλος πάντων δεν αξίζει να ασχοληθώ άλλο.![]()
Ο μεσος Ελληνας δεχθηκε να ξεπουλησε πολλα πραγματα με ανταλλαγμα λιγη εφημερη χαρα και μοστρα...
το πιο δυσκολο δεν θα ειναι να ξεπληρωσει ο μεσος Ελληνας αυτα που φαγανε οι προυχοντες στους οποιους ο ιδιος εδινε εξουσια και στους οποιους εν γνωση του επετρεπε να κλεβουν...το πιο δυσκολο θα ειναι να διαχειριστει το κενο που θα αποκαλυφθει οταν το γλεντι τελειωσει...
ειναι κοινωνικο το θεμα και οχι οικονομικο!
Εγώ προβλέποντας άσχημες καταστάσεις θα έστηνα ορισμένες claymore τριγύρω... για τον φόβο των πεινασμένων...Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Εγω εκανα κουμαντο εδω και τρια χρονια στο χωριο της γυναικας μου.
Αρνακια, προβατα, κοτες, κουνελια, γουρουνακια και φυσικα ολα τα πρασινα.
Εβαλα και κανα δυο λεμονιες διπλα στην κερασια και την κορομηλια.
Φετος παιζουν και καρπουζια, πεπονια και πειραματικες φραουλες.
Ο πεθερος μου ειναι νοικοκυρης και τα φροντιζει ολα οπως πρεπει.
Αν βρειτε τα σκουρα, Αμπελεια Φαρσαλων (νομος Λαρισας).
Θα ειμαι εκει και θα σκαλιζω μαλλον, ή θα φτιαχνω την κοπρια.
Σας συνιστω το ιδιο παιδες, τουλαχιστον οσοι μπορειτε.
Ολα τα υπολοιπα δεν αξιζουν καμμιας σημασιας πλεον.
![]()
![]()
![]()
![]()
super_toto..
Ο μέσος Έλληνας φταίει γιατί στήριξε και στηρίζει (:hypnotize
![]()
) κυβερνήσεις που του λένε πως φταίει εκείνος για ότι έχει γίνει μέχρι στιγμής. Δηλαδή έχεις ενα βιαστή και σου λέει πως φταίνε τα θύματα βιασμού σε ενα σύλλογο υποστήριξης.
Ο μέσος Έλληνας φταίει γιατί όταν είχε την τύχη να πάρει επιδοτήσεις τις έκανε Cayenne + Merc + πιπίνια και γαρδένιες στα σκυλάδικα, αντί να κοιτάξει να αναπτύξει επιχείρηση (βλ, αγρότες, ελαιοπαραγωγούς, επιχειρηματίες σε εταιρίες φαντάσματα κοκ).
Ο μέσος Έλληνας φταίει γιατί ακόμα και τώρα που μιλάμε θεωρεί πως το δημόσιο είναι ο χώρος να εξασφαλίσει το παιδί του με ενα μισθό χωρίς βάσανα και προβλήματα, άγχος, ... να τον βολέψει με λίγα λόγια.
Ο μέσος Έλληνας έχει μάθει να είναι ρουφιάνος, δουλοπρεπής, καρμοίρης, ζηλόφθονος (εκεί να δείς... οτι δεν φτάνουμε ... δεν αγωνιζόμαστε.. το γκρεμίζουμε στα μέτρα μας), ΕΓΩ... ΕΓΩ... ΕΓΩ... κτλ
Ο μέσος Έλληνας νομίζει οτι είναι δίκαιος εισοδηματίας των χρημάτων του κόσμου γιατί μερικές χιλιάδες χρόνια πριν κάποιοι άνθρωποι που μιλούσαν Ελληνικά και ελάχιστα έχουν να κάνουν με τους σημερινούς , φρόντισαν να δώσουν βάσεις στην ανθρωπότητα. Πολιτισμός και παιδεία βέβαια σήμερα είναι λέξεις άγνωστες. Αντίθετα "Τζούλια, Μπουζούκια, Αυτοκίνητο/μοτο, κότερο, ΔΑΝΕΙΑ" ήταν μέχρι πολύ πρόσφατα λέξεις πασίγνωστες στους απανταχού βλαχοραγιάδες.
Ημιμαθείς παντογνώστες με τάση προς Νεο-Ελληνικές εγκεφαλικές κλανιές περί που θα πάμε , τι θα βάλουμε, τι κινητό και Ι.Χ. θα πάρουμε κτλ... με την ομαδάρα να κερδίζει, να γαμούμε κανένα πιπίνι, κτλ...
Όταν τους ζητείται να συμμετέχουν σε δράση να βοηθήσουν ακόμα και τον εαυτό τους , δεν τους καίγεται καρφί και περιμένουν άλλους να το κάνουν για αυτούς.
Όταν τους ζητείται να εκ-παιδεύσουν τα παιδιά τους, εκείνοι κοιτάνε πως θα τα στριμώξουν μπροστά στο χαζοκούτι, πως θα βολέψουν να μην ζοριστούν μπας και τους πέσει ο κώλος.
ΟΤΑΝ Ο ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑΣ... ή καλύτερα Βαλκάνιος Ραγιάς κατά πλειοψηφία, θεωρεί πως... ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΣΥΝΟΛΟΥ ΩΣ ΘΕΪΚΗ ΜΟΝΑΔΑ, τότε μην ρωτάς τι φταίει ο μέσος Έλληνας.
Γιατί ακόμα και αυτοί επονομαζόμενοι ώς λαμόγια, βρίσκουν και τα κάνουν. Επειδή ακριβώς είναι ώς μέρος του λαού στην ίδια νοοτροπία.
Και όποιος νομίζει οτι δεν ανήκει στους παραπάνω , γελιέται.. όλοι εκεί είμαστε ή ήμασταν κάποια στιγμή που μας βόλευε.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Μην ανησυχειτεΑπ' την ομαδα Εψιλον εχουν συστηση υπομονη.Το 2012 ειναι κοντα και ακομα πιο κοντα το 2011.Η χρονια που θα ξεκινιση το γκρεμισμα του σημερινου παγκοσμιου συστηματος (βλεπε ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ).Μιλω σοβαρα για λεπτομεριες αν θελετε να ανοιξω νεο thread.
screw the limits
FREE 2 RIDE
roadbook holders