δε σου λεωΑρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
αλήθεια;;;
τελικά όμως, από ποιό είσαι;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:το νου σου
:rotflmao:
δε σου λεωΑρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
αλήθεια;;;
τελικά όμως, από ποιό είσαι;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:το νου σου
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
δε σου λεωτο νου σου
:a015::a015:
:a015:
![]()
![]()
![]()
![]()
Οταν μπλεκεσαι με τα "πιτουρα" σε τρωνε.........οι κοτες!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
μαζευουνε κοσμο με ρουχα αναρχικων...
αντε τωρα να ξεχωρισεις ποιος κ τι..
ο καλυτερος τροπος να κρατας
το λογο σου ειναι
να μην το δινεις
Βασικά η φωτό αυτη ειναι παλιά από το 2008Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
μαζευουνε κοσμο με ρουχα αναρχικων...
αντε τωρα να ξεχωρισεις ποιος κ τι..![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
ma kala tetoio uema kai kaneις δεν τρωει .......
![]()
![]()
:a014
γαμω τις σαπουνοπππερες μου
(η φωτο πραγματι ειναι πολύ παλιά, οπότε παρτε μια προσφατη.)
Ρε συ gandalf, ΤΙ ΛΕΣ?
σε ρωτησω κατι, κι αυτος εδώ μετά απο τη δουλειά θα παει στη βιβλιοθήκη για διαβασμα; Ή μηπως το σακίδιο έχει μπουκάλια - πετρες και θα το κανουν δώρο με το ζόρι στο πρώτο που θα μαζεψουν;
Α, και κάτι ακόμα , που πηγαν αραγε τα διακριτικά τους;
Στις 5 μαη, η νόμιμη συμμορία έδεσε κι ενα προσωπικο μου φίλο και του φορτώσαν πέτρες...
![]()
κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.
για να μηνξεχσασουμε και τον Μαριο Ζ. που ενω η τσαντα του ειχε μεσα σαμπουαν,μπουρνουζι,γυαλια κολυμβησης,σαγιοναρες του φορτωσανε μολοτωφ και ηταν μεσα 2 μηνες.ευτυχως αποφυλακιστηκε εστω και με περιοριστικους ορους!Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
Ρε συ gandalf, ΤΙ ΛΕΣ?
να σε ρωτησω κατι, κι αυτος εδώ μετά απο τη δουλειά θα παει στη βιβλιοθήκη για διαβασμα; Ή μηπως το σακίδιο έχει μπουκάλια - πετρες και θα το κανουν δώρο με το ζόρι στο πρώτο που θα μαζεψουν;
Στις 5 μαη, η νόμιμη συμμορία έδεσε κι ενα προσωπικο μου φίλο και του φορτώσαν πέτρες...
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Καλα του κανανε... Ξερεις ποσο τσουζει το σαμπουαν στα ματια; Αν το πετουσε; Αν πετουσε τη σαγιοναρα και αυτη μυριζε, τι θα γινοταν; ΜΕΣΑ, που μου εβαλε και γυαλια κολυμβησης για τα δακρυγονα...Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
για να μηνξεχσασουμε και τον Μαριο Ζ. που ενω η τσαντα του ειχε μεσα σαμπουαν,μπουρνουζι,γυαλια κολυμβησης,σαγιοναρες του φορτωσανε μολοτωφ και ηταν μεσα 2 μηνες.ευτυχως αποφυλακιστηκε εστω και με περιοριστικους ορους!![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Ρε να δω μια φορά τους ασφαλίτες , ΕΚΑΜιτες ,ΜΑΤ,ΜΕΑ,ΔΙΑΣ,κ.λ.π «δημοκρατικές» δυνάμεις να έχουν βουτήξει από τους κολλαριστούς γιακάδες και να τους σέρνουν όπως στην φωτο τους Ψωμιαδηδες , Χριστοφορακους , Βουλγαρακηδες , Σεραφημιδες κ.λ.π.
Και τι στο κόσμο….. μέχρι και …ημερολόγιο της αστυνομίας θα αγόραζα (λέμε τώρα…)
Σ' ένα διεθνή διαγωνισμό αστυνομικών υπηρεσιών, προκρίνονται για την τελική φάση η Scotland Yard, το FBI και η ΕΛ.ΑΣ. Φτάνει, λοιπόν, η ώρα της πρακτικής δοκιμασίας, που θα κρίνει ποια αστυνομία θα είναι η νικήτρια.
Τελική αποστολή: «Έχουμε αφήσει ένα κουνέλι στη δασική έκταση που βλέπετε μπροστά σας. Η αστυνομία που θα ανακαλύψει και θα συλλάβει αυτό το κουνέλι, θα είναι η νικήτρια».
Ξεκινάει πρώτη η βρετανική Scotland Yard, ψάχνει μεθοδικά όλο το δάσος, χτενίζει κάθε πιθανή κρυψώνα και μετά από 3 ημέρες αναλύοντας όλα τα στοιχεία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι: ΚΟΥΝΕΛΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Σειρά έχει το FBI. Ξεκινάει την έρευνα με ειδικούς θερμικούς ανιχνευτές προηγμένης τεχνολογίας, στοιχεία και πληροφορίες από κατασκοπευτικούς δορυφόρους, τοποθετεί κάμερες, μικρόφωνα, παγίδες, αλλά μετά από 3 ημέρες κι αυτή τίποτα. Γυρνάει στην επιτροπή παραδίδοντας το πόρισμα: ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ!
Έρχεται τέλος κι η σειρά της ΕΛ. ΑΣ. Οι πράκτορές της εφορμούν στο πυκνό δάσος, με γκλομπς, ασπίδες, χειροπέδες και ορειβατικούς κρίκους. Περνάει μια ώρα κι εμφανίζονται σέρνοντας πίσω τους καταχτυπημένη, καταματωμένη και αλυσοδεμένη μιαν αρκούδα. Με το που τη φέρνουν μπροστά στην επιτροπή η αρκούδα πέφτει γονατιστή και φωνάζει: ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ!!! ΕΛΕΟΣ!!!
Το παραπάνω δεν είναι καθόλου ανέκδοτο. Το κουνέλι είμαστε εμείς, είτε φοράμε τζην, είτε κουστουμάκι. Οταν θα "χρειαστεί" κάποιος να γίνει κουνέλι, θα γίνει.
Και πιστεύω πως 99% αυτοί του Ε.Α. όπως και αυτοί της 17Ν, όπως και πάρα πολλοί άλλοι κατα καιρούς, ήταν κουνέλια. Το έχω ζήσει λάιβ το έργο!
Πέρναγες έξω από καμμιά γιάφκα και σε μπουζουριάσανε?Αρχικά δημιουργήθηκε από nassie
Και πιστεύω πως 99% αυτοί του Ε.Α. όπως και αυτοί της 17Ν, όπως και πάρα πολλοί άλλοι κατα καιρούς, ήταν κουνέλια. Το έχω ζήσει λάιβ το έργο!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Ρε να δω μια φορά τους ασφαλίτες , ΕΚΑΜιτες ,ΜΑΤ,ΜΕΑ,ΔΙΑΣ,κ.λ.π «δημοκρατικές» δυνάμεις να έχουν βουτήξει από τους κολλαριστούς γιακάδες και να τους σέρνουν όπως στην φωτο τους Ψωμιαδηδες , Χριστοφορακους , Βουλγαρακηδες , Σεραφημιδες κ.λ.π.
Και τι στο κόσμο….. μέχρι και …ημερολόγιο της αστυνομίας θα αγόραζα (λέμε τώρα…)
+100000000000000000000000
![]()
![]()
![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Πάντα το κάνω στους φίλους όταν αντιληφθώ φακόΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Sorry ρε Μάκη....κερατάκια του κάνει του διαλογιζόμενου ο θεριστής?:rotflmao: