Ρε αυτό νταξ,βολεύεται.Κομμουνιστής μη γίνει το παιδί.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
το να γινεις πουστης δεν τους πειραζει ?![]()
![]()
Ρε αυτό νταξ,βολεύεται.Κομμουνιστής μη γίνει το παιδί.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
το να γινεις πουστης δεν τους πειραζει ?![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ρε αυτό νταξ,βολεύεται.Κομμουνιστής μη γίνει το παιδί.![]()
λοιπων θα σου πω εγω πως πηρα την πρωτη μου μηχανη (παπακια κτλ ειχα) οπως ειχα και φορολογικη δηλωση πηγα που λες να αγορασω ενα scooter επειδη μου χαν κλεψει το παπι και γυρισα στο σπιτι με ενα ktm 640 lc4 motard ενταξει φρικαρισε λιγο η μανα μου αλλα μετα τι να κανει η γυναικα καταλαβε τον ποθο μου για της μηχανες και με αφησε στο κοσμο μου![]()
καλα για το cb 400sf κανεις ετσι...?
και δεν σε αφηνουν? τους εχεις εξηγησει τη μηχανη ειναι?
Γιατι δεν πας με τον orizonta στους δικους σου να δουν απο κοντα τι καλα παιδια ειναι οι μηχανοβιοι...
εεεεε αστο καλυτερα...
πηγαινε με τον trooper να φοβηθουν...
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
καλα ε ο Οριζοντας εχει γινει celebrity εδω μεσα!:rotflmao: thanks μαγκες καπως ετσι θα το χειριστω
Η γκομενα, τι γνωμη εχει για ολα αυτα ??
![]()
δε μας ειπες....
:smilea:
--Καλο MOTO-διαβασμα: www.ebike.gr--
η γκομενα φιλε μου με λεει κανε οτι θες δεν εχει γνωμη επι του θεματος...
Αρχικά δημιουργήθηκε από stathis1302
η γκομενα φιλε μου με λεει κανε οτι θες δεν εχει γνωμη επι του θεματος...
Άλλο να σε αφήνει να κάνεις ότι νομίζεις στο συγκεκριμένο, άλλο δεν έχει γνώμη...![]()
καλα περιμενετε απο γυναικες να βοηθησουν σε αποφαση?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υπαρχουν ποιο αναποφασιστα πλασματα απο τις γυναικες?
-μωρο θες να παμε εκει?
-δεν ξερω δεν εχω προβλημα
-μωρο θες να φαμε μακαρονια?
-μωρο ποια ταινια θες να δουμε?
:rotflmao:
βεβαια, δεν πειραζει,
δεν τις πηραμε και για συμβουλους αποφασεων![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
+100000000.Σταθη τι παει να πει δεν εχει γνωμη?Αρα δεν ενδιαφετεται και πολυ για εσενα.Ακου κανε οτι θεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Άλλο να σε αφήνει να κάνεις ότι νομίζεις στο συγκεκριμένο, άλλο δεν έχει γνώμη...![]()
![]()
![]()
Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω
να υποθεσω οτι δεν εχεις γνωρισει τα διδυμακια ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
![]()
![]()
![]()
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
ρε αφηστε την κοπελια του παλικαριου υσηχη
δηθεν συμβουλες και τσουπ ...εχεις γομενα ???
ειναι καλη ???
φιλες εχει ????
και μετα τα βαζει μαζι μου ......
που του λεω γλικολογα .....
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
καλα περιμενετε απο γυναικες να βοηθησουν σε αποφαση?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-μωρο θες να παμε εκει?
-μωρο θες να φαμε μακαρονια?
βεβαια, δεν πειραζει,
δεν τις πηραμε και για συμβουλους αποφασεων![]()
οταν μπει κουλουρα ΘΑ ΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Φίλε μου,γειά σου!
για αρχη πρεπει να βρείς μια δουλιτσα να βγάζεις τα προς το ζήν και ας μένεις με τους δικούς σου!
αφού θα είσαι ανεξάρτητος οικονομικά,θα έχεις ενα + ,θα βλέπουν οτι ωρίμασες,θα πειθεις περισσότερο όταν θα μιλάς για τη μηχανή-ότι τη χρειάζεσαι για τη δουλειά,δεν καίει κ.λ.π. παπατζιλίκια!![ ενώ αν ζητάς χαρτζιλίκι ακόμη,θα ζητάς κ για βενζίνη και σερβις!οπότε κλάφτα!]
μετά αν δεν πιάσουν αυτά(τα παπατζιλίκια εννοώ-δουλειά χρειάζεσαι σίγουρα) τότε τους λες ότι έχεις δώσει ηδη προκαταβολή για τη μηχανή ,αν γλιτώσει η μάνα ή ο πατέρας σου από το σόκ και δεν σε πείσουν να την αναιρέσεις(οπως με πείσανε και εκανα εγώ!)συνεχίζεις και καλοτάξιδο!στην άλλη περίπτωση οπως η δική μου,το αφήνεις για λίγο και προσπαθείς ξάνα αργότερα(1-2 μήνες).
θέλει κόπο και τρόπο!αλλά είπαμε προπαντός να δείξεις υπευθυνοτητα σε όλα-δουλειά-στην οδήγηση της μοτο κ.λ.π. που ειπώθηκαν απο τους υπολοιπους!
και φαντασου οτι εμένα,ειχε περάσει ήδη 1 μικρη τσοπερ απο τα χέρια μου,την οποία είχα πουλήσει και νομίζαν οτι δεν θα ξαναγόραζα μηχανή!...άβυσσος η ψυχή των γονιών!!!!!!!!
Μαζευεις λεφτα πας παιρνεις το γκαζι και τελος, δε χρειαζεται να το συζητας και πολυ, μη πας ομως σπιτι μετα απο καθε βολτα και μιλας για τελικες και σουζες....
Α! Οπως λεν κι αλλοι βρες και μια δουλεια, ισα ισα για τις βενζινες, γιατι αμα περιμενεις στη βαζουνε θα πεσει πολυ αστικο.