Εεεεεπππ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
Εγω του έκανα 77.000χλμ ! Τώρα ο καινούριος ιδιοκτήτης έχει φτάσει στα 80.000!
Κοίτα τώρα πια σ'αυτη την κατηγορία των μονοκύλινδρων "travel enduto" είναι μόνο το tenere!![]()
Μην ξεχνάμε την XT660R ...![]()
![]()
Εεεεεπππ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
Εγω του έκανα 77.000χλμ ! Τώρα ο καινούριος ιδιοκτήτης έχει φτάσει στα 80.000!
Κοίτα τώρα πια σ'αυτη την κατηγορία των μονοκύλινδρων "travel enduto" είναι μόνο το tenere!![]()
Μην ξεχνάμε την XT660R ...![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
φίλε καλησπέρα! έχω το dakar από το Σεπτέμβρη, όταν κι έδωσα το CBF 600 που είχα. αν απορήσεις για το αν έπαθα σοκ από τους 4 στον 1 κύλινδρο....όχι! αν εξαιρέσεις ότι μέχρι τις 3.000 περίπου στροφές κάνει σα γκαζοτενεκές δεν υπάρχει θέμα κραδασμών. είναι περισσότερο ηχητικοί οι κραδασμοί. με τη γυναίκα μου, μία από τις πλαϊνές βαλίτσες - τόσο ηλίθιος - , το βαλιτσάκι και το tank bag, είδα στο ταχύμετρο και 150 χλμ, σημειωτέον έχω αλλάξει γρανάζι μπροστά, ένα δόντι λιγότερο. στην πόλη καίει κάτι περισσότερο από 5λ/100χλμ στην Αθήνα. θα έλεγα ότι αν καταφέρω να βρω 10 άλογα ακόμη, θα το κρατήσω χρόνια, είναι πραγματικά ευχάριστο κι άνετο. έχει μιά σχετικά ξερή αντίδραση στα σαμάρια, αλλά μάλλον δεν έχω ρυθμίσει σωστά το πίσω αμορτισέρ. να επισημάνω ότι είμαι 93- 95 κιλά και 40+, οπότε είναι σημαντικό ότι δε μου σπάει τη μέση.
κι έχω και γω μιά ερώτηση, αν ξέρει κανείς....
αν βάλω ένα μόνο τελικό, race tech για παράδειγμα, θα έχω πρόβλημα με τον εγκέφαλο της μηχανής;
και προσωπική μου άποψη.... θα το γούσταρα περισσότερο με καρμπυρατέρ κι ας έκαιγε κάτι παραπάνω, βήχει καμιά φορά και μου γυρνάν τα μάτια.....
δεν ξέρω αν βοήθησα καθόλου.....
η ζωή είναι ωραία!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ortho
κι έχω και γω μιά ερώτηση, αν ξέρει κανείς....
αν βάλω ένα μόνο τελικό, race tech για παράδειγμα, θα έχω πρόβλημα με τον εγκέφαλο της μηχανής;
Κανένα πρόβλημα. Δε χρειάζεσαι ούτε καυσανάλυση, ούτε ρύθμιση ψεκασμού και τα σχετικά. Όλα γίνονται μόνα τους από τον αισθητήρα λ σε συνδυασμό με τον εγκέφαλο και άλλους 2 αισθητήρες που διαθέτει.
Επίσης να σε ρωτήσω, έχεις link από το τελικό που λες? Ποιας εταιρείας είναι? Arrow?
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Κανένα πρόβλημα. Δε χρειάζεσαι ούτε καυσανάλυση, ούτε ρύθμιση ψεκασμού και τα σχετικά. Όλα γίνονται μόνα τους από τον αισθητήρα λ σε συνδυασμό με τον εγκέφαλο και άλλους 2 αισθητήρες που διαθέτει.
Επίσης να σε ρωτήσω, έχεις link από το τελικό που λες? Ποιας εταιρείας είναι? Arrow?
Αυτο εχει καλυφθει πολλες φορες εδω. Γενικα δεν θα υπαρχει προβλημα, αλλα δεν θα δουλευει 'σωστα', ειδικα σε μεγαλα ανοιγματα γκαζιου. Υπαρχει ομως PC3 για το ντακαρ.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
ο Παπαγιάννης φτιάχνει αυτές τις εξατμίσεις, στον Πειραιά.
Πήγα και τις είδα, καλό φινίρισμα κι οικονομική η ανοξείδωτη
η ζωή είναι ωραία!!!
Καλά αν πάρεις τελικά αυτό που είδα σήμερα καμία σχέση με αυτά που έγραψες...
Μάλλον θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις καλύτερα μέσα σου τι ακριβώς θες από το μηχανάκι που θα πάρεις εννοώντας θες να μπαίνεις περισσότερο χώμα και να παίζεις ή περισσότερη άνεση στα ταξίδια?
Επίσης με τα χρήματα που διαθέτεις θα πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις![]()
Για ποιο απ τα δυο που έγραψες είναι καλύτερο λυπάμαι δε μπορώ να βοηθήσω περαστική είμαι :rotflmao:
Καλά ψώνια, αααα τα κρόσσια μη ξεχάσεις![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Το thread το άνοιξα ενώ είχα άλλο budget στο μυαλό μου.![]()
Θα δούμε, θα δούμε...
Κρόσσια θα πάρω κι ας μην πάρω μηχανάκι.![]()
Κάνε γρήγορα όμως γιατι θα γινουν αλλα πράγματα κρόσσιαΑρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Κρόσσια θα πάρω κι ας μην πάρω μηχανάκι.![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τα δικά μου έχουν γίνει εδώ και πολύ καιρό. Τώρα όλοι εσείς που σας πρήζω δεν ξέρω πόσο θα αντέξετε...![]()
megaλες ανακαταταξεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κάνε γρήγορα όμως γιατι θα γινουν αλλα πράγματα κρόσσια![]()
![]()
![]()
QSpec σκεφτηκα κι ενα αλλο σεναριο, πρωτα ο Θεος αν παρεις το τελευταιο ατι που δοκιμασες, παιζει και μονοημερη ανταλλαγη με 2.5 διχρονο ΚΤΜ![]()
![]()
![]()
![]()
Χεχεχε,
ενδιαφέρον ακούγεται.
Για το χθεσινο, είπα να το σκεφτώ λιγάκι (κακή ιδέα ίσως γιατί το όρνιο καραδοκεί) γιατί εξετάζω το ενδεχόμενο να προβώ σε extreme measures για την ανεύρεση κεφαλαίου.
Νομίζω ότι αργείς...Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Χεχεχε,
ενδιαφέρον ακούγεται.
Για το χθεσινο, είπα να το σκεφτώ λιγάκι (κακή ιδέα ίσως γιατί το όρνιο καραδοκεί) γιατί εξετάζω το ενδεχόμενο να προβώ σε extreme measures για την ανεύρεση κεφαλαίου.![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
12ωρα δουλειάς αυτή τη βδομάδαΑρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Νομίζω ότι αργείς...![]()
![]()
Οπότε αφού έτσι κι αλλιώς πάμε απο βδομάδα, είπα να το σκεφτώ λίγο.
Το ΜΖ (Baghira & Mastiff) φοράει τον κινητήρα του πρώτου Tenere 660 του '91 (με 4βάλβιδη κεφαλή αντί για 5βάλβιδη), ο οποίος αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι Minareli.Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Τον κινητήρα της Μιναρέλλι φοράνε μέχρι στιγμής 7 μηχανές.
ΧΤ660R, XT660X, XT660Z, MT-03, PEGASO, PEGASO TRAIL, MZ660 BAGHIRA.