ρε θωμα βαριεμαι ψηνεσαι να βγουμε να δειρουμε κανεναν?
απο δω πανω περνανε συνεχεια θα μαζεψουμε μπολικους και θα κρατησουμε τα χαρχαλα οπως οι ινδιανοι τα σκαλπ:rotflmao:
ρε θωμα βαριεμαι ψηνεσαι να βγουμε να δειρουμε κανεναν?
απο δω πανω περνανε συνεχεια θα μαζεψουμε μπολικους και θα κρατησουμε τα χαρχαλα οπως οι ινδιανοι τα σκαλπ:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Εσυ μπορει ρε μλκ...![]()
Εμενα μια χαψια με εχουν...![]()
![]()
![]()
παμε ρε...παιρνω εγω 7 με απολα για αρχη και αφηνω 2 σε σενα να παιξεις
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Αμα μαζευτουν ολοι μετα ρε μλκ δεν θα βρουν τιποτα οι δικοι μας να θαψουν...![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Αμα μαζευτουν ολοι μετα ρε μλκ δεν θα βρουν τιποτα οι δικοι μας να θαψουν...![]()
![]()
![]()
![]()
bale eduro troxous sto lc4 βαραμε οσους προλαβουμε και την κανουμε απο τα χωραφια
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ελεος ρε μλκΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
bale eduro troxous sto lc4 βαραμε οσους προλαβουμε και την κανουμε απο τα χωραφια
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Μου βγηκε το σουβλακι απο την μυτη...
![]()
Καλημέρα![]()
Ρε σεις εγώ πήγα εψές με ένα φιλαράκι, αφήσαμε τη μηχανη στο παρκιν εκεί στη διασταύρωση και πήγαμε βολτιτσα μέσα και χαζεύαμε τις βάρκες.. Οταν λέτε οτι δε σας άφησαν να μπείτε τι εννοείτε?
Στο χώρο εκδηλώσεων? Εμεις φτάσαμε μεχρι την αρχή της πλαζ αλλά μετά κάτι έτυχε και φύγαμε.. δεν πήγαμε πιο μέσα..
Οταν μαζευονται 10 και 15 χιλιαδες κοσμος , σιγουρα μεταξυ τους θα υπαρχουν και καλοι και κακοι και ευγενικοι και λαλακες. Βεβαια σαν νοοτροπια οι harleαδες για να μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας δεν διεκδικουν και δαφνες καλων σαμαριτων. Δλδ drugs , αλκοολισμος , βια, ναζισμος κτλ ειναι πραγματα που τα βρισκεις εντονα αναμεσα τους απο τι σε αλλες κοινωνικες ομαδες.
Δεν ειναι τυχαιο που χθες πηγαινα γιαννενα και βρηκα καμμια 20αρια στο δρομα δε με χαιρετησε κανεις.στα παπαρια μου βεβαια αλλα ακομα και αυτο κατι δειχνει.
Τώρα κατάλαβα γιατί με αποφεύγεις μικρέ......Δεν είμαι του γούστου σου εεεεε???? Είναι ο όγκος που σου δημιουργεί αισθήματα ανασφάλειας.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Και μεταξυ μας ρε Πανο,πριν που πετυχα αρκετους δεν τους ειδα και για πολυ νορμαλ ατομα...![]()
![]()
![]()
Κατι θεριοι μουσατοι τυποι με πετσινα γιλεκα και καμια 40αρια σκουλαρικια ,που εχουν πιει καμια 50αρια μπυρες για αρχη δεν ειναι και του γουστου μου ειναι η αληθεια....![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Τώρα κατάλαβα γιατί με αποφεύγεις μικρέ......Δεν είμαι του γούστου σου εεεεε???? Είναι ο όγκος που σου δημιουργεί αισθήματα ανασφάλειας.
![]()
![]()
Λοιπόν να τι θα κάνουμε για να βγάλουμε το άχτι μας. Θα μαζευτούμε καμιά 10ριά νοματαίοι θα πάρουμε,βρούμε, δανειστούμε ΚΤΜ, θα μπούμε στον χώρο μα τις Γαΐτες και θ' αρχίσουμε 1ες 2ες συνέχεια, τα ΚΤΜ (τέρατα αξιοπιστίας) τι θα κάνουν θα σκορπίσουν , θα γιομίσει ο τόπος λάδια και άντε να φύγουν μετά τα κτήνη. Θα πάει η τούμπα γόνατο. Κι έτσι θα βοηθήσουμε και την τοπική οικονομία (σκεφτείτε τι καταβροχθίζουν όλοι αυτοί οι "αρκουδιαρέοι" σε καθημερινή βάση....
:rotflmao: :rotflmao:
Περιμένω να ξυπνήσει ο άλλος να σου απαντήσει![]()
![]()
Harley riders: http://www.youtube.com/watch?v=dKMLZXA8LJY
Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
Περιμένω να ξυπνήσει ο άλλος να σου απαντήσει![]()
![]()
Harley riders: http://www.youtube.com/watch?v=dKMLZXA8LJY
Αισθάνεται μειονεκτικά απέναντι στον όγκο μου.
![]()
![]()