ελα τωρα μην ακουω για γληγολους
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ελα τωρα μην ακουω για γληγολους
Ε αφου ξερετε που ειναι φετος,δεν υπαρχει λογος...Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
περισυ καλα περιμενες γεωργιου απο κατω,φετος που μου γινες γληγορος δεν μας καταδεχεσαι
![]()
![]()
![]()
Θα το ξανασκεφτω ομως αν ειναι να σε πατησω σε κανενα φαναρι...![]()
και σας παω μια ντριφταριστη στη γεωργιου...μπροστα απο τα μπατσικα...εμενα ετσι κι αλλιως(για ανεξηγητο λογο) με χαιρετανε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ε αφου ξερετε που ειναι φετος,δεν υπαρχει λογος...![]()
πρεπει να σε μαθω τροπους αποψε...να μου πεις αν ειναι και ωραια η ουρα του τερατος κουνιστη![]()
![]()
![]()
Μου θυμιζεις εκεινο τον αλλο που ειχε tdm και ανοιγε με παπακια...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
πρεπει να σε μαθω τροπους αποψε...να μου πεις αν ειναι και ωραια η ουρα του τερατος κουνιστη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κ χαιρονταν μετα οτι τα πατουσε κιολας...![]()
![]()
![]()
ροδα ειναι και γυριζει,κατσε να μαζεψω κανα ευρω και μεσα στο χρονο τα ξαναλεμεΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
αντε στο θεμα μας τωρα...Βασιλοπουλο(αμερικης) 9.15 οποιος θελει θα περιμενω εκει
athens.indymedia.org
Πας καλα ρε μλκ?!Θα βγω απο την Πατρα και θα ξαναμπω για να συναντησω τα μουτρα σου?!Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
ροδα ειναι και γυριζει,κατσε να μαζεψω κανα ευρω και μεσα στο χρονο τα ξαναλεμε
αντε στο θεμα μας τωρα...Βασιλοπουλο(αμερικης) 9.15 οποιος θελεια θα περιμενω εκει![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Μου θυμιζεις εκεινο τον αλλο που ειχε tdm και ανοιγε με παπακια...![]()
![]()
![]()
Κ χαιρονταν μετα οτι τα πατουσε κιολας...![]()
![]()
![]()
τι σε κανει να πιστευεις οτι ειμαι ανθρωπος που δειχνει ελεος?βαραω γυναικες και κλεβω γλειφιτζουρια απο παιδακια, γιατι να σε λυπηθω στο φαναρι?
:rotflmao::rotflmao:
εντιτ:και συνταξιουχους βαραω...και η συνταξη καλη ειναι![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
τι σε κανει να πιστευεις οτι ειμαι ανθρωπος που δειχνει ελεος?βαραω γυναικες και κλεβω γλειφιτζουρια απο παιδακια, γιατι να σε λυπηθω στο φαναρι?
:rotflmao::rotflmao:
εντιτ:και συνταξιουχους βαραω...και η συνταξη καλη ειναι![]()
Βαρα και καμια μλκια τωρα,μπας και στανιαρεις...:rotflmao::rotflmao:
ρε γαμωΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Πας καλα ρε μλκ?!Θα βγω απο την Πατρα και θα ξαναμπω για να συναντησω τα μουτρα σου?!![]()
στο σχολειο ολη την ωρα πρεπει να ελεγες ''κυριε κυριε κυριε εγω εγω ''
αλλοι 10 εχουν δηλωσει εδω μεσα,ο πανος μενει κοντα
αμα πιααα
![]()
![]()
athens.indymedia.org
Στο σχολειο ξυπνουσα μονο για να βγω διαλλειμα ή να παω να φαω ζεστη τυροπιτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
ρε γαμω
στο σχολειο ολη την ωρα πρεπει να ελεγες ''κυριε κυριε κυριε εγω εγω ''
αλλοι 10 εχουν δηλωσει εδω μεσα,ο πανος μενει κοντα
αμα πιααα
![]()
![]()
![]()
ναι ρε μαζι θα παμε...ο μπαμιας ο καμεν θα μας περιμενει την αγιας σοφιας στην πλατεια...πω πωω τρεις με εξατμισεις θα κλασουν μπαμιες ολοι τριγυρω μολις θα περναμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με εμενα θα τα πειτε στο μαγαζι...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ναι ρε μαζι θα παμε...ο μπαμιας ο καμεν θα μας περιμενει την αγιας σοφιας στην πλατεια...πω πωω τρεις με εξατμισεις θα κλασουν μπαμιες ολοι τριγυρω μολις θα περναμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
αγιας σοφιας-βασιλοπουλος ειναι τελικα ο ορισμος αυτου που λεμε ''βγαινω απο τη Πατρα και ξανα μπαινω.."
athens.indymedia.org
Δλδ αμα πηγαιναμε Ριο και εσυ εμενες στον Βασιλοπουλο και εγω ελεγα να βρεθουμε στην πλατεια Γεωργιου,θα ερχοσουν ?!Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
αγιας σοφιας-βασιλοπουλος ειναι τελικα ο ορισμος αυτου που λεμε ''βγαινω απο τη Πατρα και ξανα μπαινω.."
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()