Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 63

Θέμα: Ανεργία, και τα cafe γεμάτα!

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Όλο στη γκρίνια είστε, αλλά πάτε μακριά και αυτό που
    είναι μπροστά στη μύτη σας δεν το βλέπετε

Γεια τσεκάρετε λίγο κάθε πόσες μέρες έχουμε
    ποστάκι "Την πήρα-Νέα κούκλα-Πείτε μεγειά" κτλ...

Τι διακοποδάνεια και εορτοδάνεια..
    Εδώ οι χρήστες του moto.gr αλλάζουν μηχανή
    κάθε μέρα ρε....

Δεν έχουν ανάγκη αυτοί..
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

afto pali pu to pas???

olo me gies-pada orthios kai anekdota einai auto forum...

ade kai kamia kalimera... se diaforetiko panta post kathe mera!!

kai mia alli aporia pu exv... giati lete ws euxi to panta orthios??

einai san na les ston papou sou "ade... kai tou xronou zvntanos"...

i stous goneis enos neogenitou "ade kai na min pathei pote kardia"

xerete oi normal euxes akoma pernane...

:rotflmao: :rotflmao:

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22

kai mia alli aporia pu exv... giati lete ws euxi to panta orthios??

einai san na les ston papou sou "ade... kai tou xronou zvntanos"...

i stous goneis enos neogenitou "ade kai na min pathei pote kardia"
    + 1
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Παλαιοτερα οταν ειχα το φωτογραφειο με παιρνει ενας φιλος μου τηλεφωνο και με ρωταει εαν ξερω κανενα που να καθαριζει τζαμια , γιατι ειχε μπαρ με κατι τζαμια αρκετα ψηλα και δυσκολα στο να καθαριστουν.

Του λεω οτι εχω ενα πολωνο ο οποιος περναει απο το μαγαζι καθε Σαββατο και μου τα καθαριζει , και οτι θα του το πω.

Οντως ο πολωνος περναει και του το λεω.
    Παιρνω το φιλο μου και του λεω οτι θα περασει ο πολωνος να μιλησετε. Μου λεει "νταξει ρε , τι να πουμε, οτι ζητησει θα του το δωσω να καθαρισει τα τζαμια"

Δεν καταλαβες καλα του λεω.Θα ερθει να δει το μαγαζι για να σου πει εαν θα το αναλαβει.

ΚΑΓΚΕΛΟ ο φιλος μου.

Και τελικα ΔΕΝ το ανελαβε.

Διοτι ο πολωνος ηρθε στην Ελλαδα και πειναγε.Και αρχισε να κανει μια δουλεια που εσυ και εγω και ο αλλος δεν την κανει.Καθαριζε τζαμια. Και σιγα σιγα εχει μια περιοχη αρκετα μεγαλη και να μην τα πολυλογω με καποιους προχειρους υπολογισμους που εκανα πρεπει να καθαριζει κανενα εκατομυριακι το μηνα tax free.

Και εχει τη δυνατοτητα να επιλεγει και τις δουλειες.
    Και εχει παρει και ενα αλβανακι για οσες δεν προλαβαινει.

Και μετα ...................μιλαμε.
    Keep on rocking in a free world !!!

Αν εχεις παρατηρησει οι καφετεριες ειναι γεματες κυριως απο νεολαια ===== η κατηγορια του ανθρωπου ,χργματοδοτουμαι για να καθομαι .

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι που πηγαν οι ανθρωποι με φιλοδοξιες ,με ονειρα , με προσδοκιες απο την ζωη.

Ολοι προσδοκουν να ειναι μισθωτοι με 600 € και να καθωνται ?

Υπαρχουν ελευθερα επαγγελματα που μπορουν να επιτυχουν τριπλασια και τετραπλασιο εισοδημα εφορου ζωης και κανεις δεν τα επιλεγει επιδει δεν ειναι μισθωτοι.

Τι να πω ο κοσμος δεν ξερει τι του γινεται ,απο την μια δεν του φτανουν και απο την αλλη τα θελουν καθιστικα να τα βγαζουν.

Και ποιος φταιει για ολα αυτα , ΕΣΕΙΣ οι γονεις που μοναδικο σας ονειρο ειναι τα παιδια σας να ειναι μισθωτοι και διευθυνταδες.

Αν δεν υπαρξουν και ανθρωποι που θα δημιουργησουν επιχειρησεις που θα βρεθουν θεσεις για μισθωτους και διευθυνταδες.

Ξυπνηστε βρε .......... η Ελλαδα μας δεν παραγει κατι ,αν δεν ξεκινησουμε να δημιουργουμε επιχειρησεις συντομα η ανεργια θα παει πολυ ποιο ψηλα.
    Υπαρχουν ενα σωρο δουλειες που αμοιβουν πλουσιοπαροχα επιδει δεν εισαι μισθωτος ....... ξυπνηστε.

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    AN KAI ΞΕΦΥΓΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ, ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ Ο Ή Η, ΒΡΗΚΕ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ.

ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ, ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΣΑ..................ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ, ΜΕ "ΣΤΟΧΟ" ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ, ΜΕ 3 ΛΑΠΤΟΠΣ, ΜΕ ΨΗΛΗ ΞΑΝΘΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ, ΚΑΙ LEASING ΠΟΡΣΙΚΟ.

ΤΟΤΕ.....................................

ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΝΗΚΩ, ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ........ΣΤΗΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    οταν τελειωσουν τα οικοπεδακια απο παππου,προππαπου

και δεν υπαρχει τιποτα να πουληθει, και οι δημοσιοι δεν ειναι

ανεξελεγκτοι

τοτε θα αρχισουν και τα δυσκολα,που λεει και ενα ασμα!

δεν ειναι μακρια ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ

κατι που ειχα ακουσει παλιοτερα..

οι κατοικοι των μεγαλουπολεων εχουν τοσο χασει την επαφη με υπεθριες δραστηριοτητες που δεν αντιλαμβανοτναι πια την επικινδυνοτητα τησ φωτιας και του ποσο γρυγορα αυτη μπορει να εξαπλωθει...(εχουν ηλεκτικες συσκευες πλεων και καμια αιστεια φωτια)

ετσι π.χ. οταν βρεθουν σε μια πυρκαγια στην υπεθρο νομιζουν πως δεν θα παθουν τιποτα αν μεινουν μεσα στο αυτοκινητο ή αν παρασουν γρυγορα μεσα απο τις φλωγες...

το αποτελεσμα ειναι να καιγονται...

κατι παρομοιο βλεπω να συμβενει και στην εργασεια...

δεν ξερουμε πως να ξεκινησουμε μια επιχηρηση...
    τρομαζουμε στην ιδεα των αρχικων δυσκολειων μιας επηχειρησης

σε αυτο παντος φταιει και η γραφειοκρατεια, η ρουσφετοεφορια και τα αλλα τρελα της γραφειοκρατειας...

χανουμε την βαση λεμε!!!
    ειμαστε στον αεραααααααα!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Παιδιά να πιάσουμε και την άλλη άκρη;...

Μιλάω για τον εαυτό μου καθαρά...

Εμπειρία στον χώρο πάνω απο 10 έτη , αρκετά χαρτιά για να ενδυκνείουν του λόγου το αληθές και αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις να με ακολουθούν.

Τα 600-700euro ούτε για πλάκα δεν φτάνουν σαν μισθωτός.
    Προσπάθησα κάποια στιγμή να το παίξω "ελεύθερος επαγγελματίας του χώρου" και έφαγα τα μούτρα μου , παρόλο που και τρέξιμο έκανα και χωρίς περιορισμούς σε ωράριο... Και οι υποχρεώσεις έτρεχαν.

Βοηθός σιδερά και τα λοιπά , απλα΄δεν κάνουν για τους εξής λόγους.
    Αβεβαιότητα για το μέλλον καθώς μεγαλώνουμε και δεν μικραίνουμε , άρα και είμαστε αναλώσιμοι γαι τον εργοδότη.

Απόφαση..

Μισθωτός για ένα διάστημα , έτσι ώστε να μπορέσω να μαζευτώ οικονομικά και να ανοίξω κάτι δικό μου για να εργάζομαι συνέχεια μιας και όποιος ονειρεύεται σύνταξη είναι χαμένος απο χέρι.

Δουλειές του ποδαριού έχω κάνει ... απο αποθήκη super market μέχρι και σερβιτόρος... καμία δεν προσφέρει κάτι σίγουρο , τόσο μισθολογικά όσο και μελλοντικά...
    όταν τώρα έχεις οικογένεια και ευθύνες , ούτε το σκέφτεσαι να κάνεις κάτι τέτοιο.

Για τους νεαρούς και την νοοτροπία τους , δεν μπορώ να πώ γιατί πλέον δεν είμαι. Εκείνο όμως που γνωρίζω είναι οτι υπάρχουν και παιδιά με 14-15 χρόνια στην πλάτη εκπαίδευσης που θέλουν να τα εφαρμόσουν και δεν μπορούν . Κάνουν κάτι άλλο αλλά και πάλι δεν είναι αυτό που ζητούν.

όλοι θέλουμε το καλύτερο και φυσικά αυτό είναι για λίγους.

όποιος προλάβει λοιπόν.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Νέο μέλος
    Νομιζω οτι ολες οι αποψεις που γραφτηκαν ειναι λιγο πολυ σωστες η αληθεια ειναι παντα καπου στη μεση. Θελω μονο να αναφερθω σε κατι που διαβασα προσφατα. Ειναι ισως η πρωτη χρονικη περιοδος που η μεταπολεμικη οικονομικη αναπτυξη της ευρωπης εχει παρει την κατιουσα ,ενω λεγεται οτι η τωρα ενεργη παραγωγικα γεννια θα ειναι η πρωτη που θα βρισκεται σε χειροτερη
    οικονομικη κατασταση απο τους γονεις της. Ξερετε κατι , στη δικη μου περιπτωση ετσι ειναι. Ειμαι 30 στην ηλικια μου οι γονεις μου ηταν ηδη 8 χρονια στην αγορα εργασιας στο τομεα που ειχαν εξειδικευτει και τηρουμενων των αναλογιων της εποχης ειχαν μεγαλυτερη οικονομικη ευχερεια αλλα και καταφεραν να δημιουργησουν περισσοτερα απο οσα ισως καταφερω εγω. Ειμαι στην αγορα εργασιας (με ασφαληστικες εισφορες) για τρια χρονια σε τομεα ασχετο με την ειδικοτητα μου, ευτυχως που βρεθηκε και αυτο. Εχω κανει και προσωρινες δουλειες παλιοτερα. Ενω ασχολουμαι και με τη γεωργικη παραγωγη (ελαιοκαλλιεργεια, ζω στη Κρητη). Η κυρια μου δουλεια δεν μου παρεχει τη σιγουρια της μονιμοτητας ενω η γεωργια ειναι μονο συμπληρωματικη για να μπαλωνει τρυπες και καθε χρονο χειροτερευει, αυτοι που ασχολουνται ξερουν για τι λεω. Με ολα αυτα πρεπει να λεω και παλι καλα ειμαι σε σχεση με αρκετους αλλους, ποιος ξερει ισως του χρονου να καταφερω να αλλαξω μηχανη

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Μια και σοβάρεψε το τοπικ ας ακολουθήσω κι εγώ το ρυθμό..

Τελικά είναι σίγουρο ότι η Ελλαδίτσα θα μετασχηματιστεί στον εφιάλτη της...κοινωνίας τριών ταχυτήτων.
    Το βλέπετε το νιώθετε όλοι σας καθημερινά. Αρπαχτές παίζουν ακόμα και για μερικους θα υπάρχουν αλλά το για πόσο ...αυτό με ανησυχεί. Κάποια στιγμή που το χρήμα θα εξαφανιστεί και θα μετατραπεί σε πλαστικό μόνο θα σταματήσει να υπάρχει το "μαύρο" ...
    Τότε μποξεράκο θα πεθάνει ο πολωνάκος σου αλλά θα έχεις κλίσει κι εσύ κι εγώ και όλοι μας γιατί ως γνωστόν δεν χρειάζεται υγιείς ανταγωνισμός χρειάζονται δύο τράπεζες δύο σουπερ μάρκετ δυο ζευγάρια παπούτσια ...
    Και οι κορώνες για μηχανάκια καινούργια δεν μου λένε τίποτα γιατί δεν ακούω να λέει κανένας πήρα ένα σπίτι 100 τ.μ στον πέμπτο όροφο στη πολιτεία που κάνει 400 χιλιάρικα...

για να το συνεχίσω και λίγο παραπέρα,
    γιατί νομίζετε βλέπεις το φαινόμενο τα καλοκαίρια να γεμίζουν ασφυκτικά με πολλές χιλιάδες κόσμο οι πέριξ παραλίες? ή γιατί το βράδυ γίνεται της καρ@ολ@ς στην παραλιακή??
    γιατί με τον παχυλό μισθό των εξακοσίων ή χιλίων ευρώ στο κακόμοιρο τριαντάρη της εποχής μας μένει να πάρει ένα τουτου για να πουλήσει την μούρη του και να το πάρει να πάει στη βανδή ή στη λούτσα να ζήσει το μικροαστικό όνειρό του..

και βεβαία το όνειρο του φτηνού αυτοκινήτου είναι απάτη ...δεν είπε κανένας οτι "μόνο" το αυτοκίνητο θα γίνει φτηνό για να μπορεί ο φουκαράς των τριάντα να πραγματοποιήσει το κομμάτι του και να φιγουράρει στην παρέα του ..έκανα αυτο έκανα εκείνο...

όμως μένει με τους γονείς του και δεν πληρώνει νοίκι δεν πληρώνει κοινόχρηστα δεν πληρώνει σουπερ μαρκετ...γιατί αν ναι τότε έλα να σε δω βανδή αν θα πάταγε κανείς στα χαμετυπία που τα κονομάς..

Και μετά , γιατί να κάνει οικογένεια ? με τι χρήμα? να τρώνε τους σοβάδες??
    ένα νέο ζευγάρι για τριαντάρηδες μιλάω αν λέμε αν το προσπαθήσει θα ζει με δύο μισθούς πάνω κάτω 2000 ευρα..
    λέμε τώρα...στο περίπου μη βαράτε..
    ωραία και με τα δυο χιλιάρικα τι θα προτωκάνει αν δεν έχει σπίτι?
    θα πληρώσει το νοίκι τα έξοδα?
    ή θα σχεδιάσει παιδι..
    κολοκύθια ...
    για αυτό ΔΕΝ έχουμε γεννήσεις γι αυτό ΔΕΝ παντρεύονται ή έχουμε πάρα πολλά διαζύγια..
    Γιατί φθίνει η βάση της κοινωνίας ..η μεσαία αστική τάξη

αντε παρα πήρα φόρα...
    πάω να ρίξω κανα μπινελίκι στο σόνικ να ξεσκάσω...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    και η ζωή συνεχίζεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider

αντε παρα πήρα φόρα...
    πάω να ρίξω κανα μπινελίκι στο σόνικ να ξεσκάσω...
    ts ts ts... mikroaste oniropole forumiti....

ts ts ts... mikroaste oniropole forumiti....

τωρα με βρίσκεις σε κακη διάθεση ,,,μόλις διάβασα για το ποστ του τροπέα που έσπασε το μοτέρ του και την γλυτωσε έτσι..

ο χαβαλές αναβάλεται..
    και η ζωή συνεχίζεται...

to ida kai egw...

ti trelo pragma itan auto????

kai mono pu skeutomai ta posa borousan na tu simvoun anatrixiazw (kai milaw sobara giati exw pathei paromia zimia 2 fores... mia me kolima kinitira kai mia me spasimo karter)

asta na pane... pali kala pu einai kala to palikari...

to ida kai egw...

ti trelo pragma itan auto????

kai mono pu skeutomai ta posa borousan na tu simvoun anatrixiazw (kai milaw sobara giati exw pathei paromia zimia 2 fores... mia me kolima kinitira kai mia me spasimo karter)

asta na pane... pali kala pu einai kala to palikari...

δεν το συζητάω...
    θρίλερ τωρα στην αττική οδο λέμε...
    πάνε ολοι τάπα με τα κουτιά και να σερνεις τη μηχανη και να μην τσουλαει...

τυχερός ο Λάμπρος..
    τουλάχιστον σημερα
    μας σάλταρε μονο με την ιστορία του..
    και η ζωή συνεχίζεται...

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ