Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 54 από 54

Θέμα: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΠΟΣΤ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΙΑ

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

....
    ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΟΜΩΣ μπορεί να ζηταει ο,τι γουσταρει ο καθενας!

ας μην φωνάζουμε και εμείς λοιπόν όταν θα μας ζήτανε την βενζίνη 2 ευρώ το λίτρο , το ψωμί 1.5 ευρώ το καρβέλι και όταν κάποια στιγμή (που δεν αργεί) θα αρχίσει να παίρνει και το νερό την ανηφόρα . Οχι όμως όπου μας βολεύει η τουλάχιστον δεν μας αφορά να θέλουμε ελευθερία στις τιμές και όταν τις βρίσκουμε μπροστά μας να "ζητάμε προστασία".

Το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει τόσο με το θέμα , όσο με την επερχόμενη θύελλα που θα ξεκινήσει με τις κατάργηση κάθε λογής συλλογικής σύμβασης . Και οι βιομήχανοι άνθρωποι είναι άλλωστε , όσο ελεύθερος είναι κάποιος να πουλάει στην τιμή που επιθυμεί (π.χ ένα σταντ) , άλλο τόσο είναι και οι εργοδότες να αγοράζουν στην τιμή που επιθυμούν την εργασία μας . Οπότε κακώς και φωνάζουμε κατεβαινούμε στους δρόμους και λοιπά ...

Και λέω εγώ τώρα , μήπως τελικά αυτή την ασύδοτη και υπέρμετρη ελευθερία κάποιων κλάδων (πχ τράπεζες) καλούμαστε να πληρώσουμε σήμερα

αυτά και καλή σας ημέρα
    Modenas Kriss 125

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    ας μην φωνάζουμε και εμείς λοιπόν όταν θα μας ζήτανε την βενζίνη 2 ευρώ το λίτρο , το ψωμί 1.5 ευρώ το καρβέλι και όταν κάποια στιγμή (που δεν αργεί) θα αρχίσει να παίρνει και το νερό την ανηφόρα . Οχι όμως όπου μας βολεύει η τουλάχιστον δεν μας αφορά να θέλουμε ελευθερία στις τιμές και όταν τις βρίσκουμε μπροστά μας να "ζητάμε προστασία".

Το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει τόσο με το θέμα , όσο με την επερχόμενη θύελλα που θα ξεκινήσει με τις κατάργηση κάθε λογής συλλογικής σύμβασης . Και οι βιομήχανοι άνθρωποι είναι άλλωστε , όσο ελεύθερος είναι κάποιος να πουλάει στην τιμή που επιθυμεί (π.χ ένα σταντ) , άλλο τόσο είναι και οι εργοδότες να αγοράζουν στην τιμή που επιθυμούν την εργασία μας . Οπότε κακώς και φωνάζουμε κατεβαινούμε στους δρόμους και λοιπά ...

Και λέω εγώ τώρα , μήπως τελικά αυτή την ασύδοτη και υπέρμετρη ελευθερία κάποιων κλάδων (πχ τράπεζες) καλούμαστε να πληρώσουμε σήμερα

αυτά και καλή σας ημέρα

Παμε αλλου τωρα κι αν ειναι να γινει αυτο θα ζητησω να διαχωριστουν τα θρεντ!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ω ρε φουστη μου που ειναι οι επαναστάτες σύντροφοι που κανουν τον ανιδιοτελή αγωνα υπερ του καταπιεσμένου λαου που τον κοροϊδεύουν ολοι????

στη θεωρία πήξαμε, στη πράξη ... κοκοκο......... ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΡΟΥΛΖ....

το να υποστηρίζεις αυτα που λες με τη σταση ζωης που κρατας ειναι το δυσκολο.... ξερω, ξερω ... "αλλο εγω"... "αλλο αυτο"... "δε ξερεις"... "εσυ εισαι ετσι εισαι αλλιως"

γιαυτο ειμαι "πρώην μέλος".... ΔΗΘΕΝΙΛΙΚΙ ΣΥΝΕΦΟ.... δεν εχω κοινα με πολλους απο δω μεσα πια... ακου "ελευθερη αγορα" ....

πουτσες μπλε

Νέο μέλος
    Να κανω και εγω μια ερωτηση με την σειρα μου...ειχα βρει μια αγγελια για μια ενδοεπικοινωνια ΑΕ 500 S που εδινε ενα παιδι και ειχα κανει και ερωτηση αλλά σημερα που μπαινω μου πεταει μηνυμα οτι δεν υπαρχει αυτη η σελιδα και κατι άλλα...χαθηκε η αγγελια με την δημιουργια των νεων κατηγοριων?? Ευχαριστω!

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Eρώτηση: σχόλια του τύπου "φίλε το μηχανάκι που πουλάς είναι '96 και όχι '99 γιατί τότε είχε μαύρες ζάντες και άλλα γραφικά στα πλαστικά" κόβονται ή μένουν;
    Give me fuel, Give me fire

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos147
    Να κανω και εγω μια ερωτηση με την σειρα μου...ειχα βρει μια αγγελια για μια ενδοεπικοινωνια ΑΕ 500 S που εδινε ενα παιδι και ειχα κανει και ερωτηση αλλά σημερα που μπαινω μου πεταει μηνυμα οτι δεν υπαρχει αυτη η σελιδα και κατι άλλα...χαθηκε η αγγελια με την δημιουργια των νεων κατηγοριων?? Ευχαριστω!

πουληθηκε, γι αυτο σου βγαζει αυτα φιλε μου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Eρώτηση: σχόλια του τύπου "φίλε το μηχανάκι που πουλάς είναι '96 και όχι '99 γιατί τότε είχε μαύρες ζάντες και άλλα γραφικά στα πλαστικά" κόβονται ή μένουν;

αγαπητε Χριστοφορε, εχω την εντυπωση οτι τετοιου ειδους σχολια πρεπει να μένουν, αναλογως βεβαια και με το υφος του σχολιαστη!
    Δλδ "φιλε μου, δε θα ηθελα σε καμμια περιπτωση να χαλασω κατι στην αγγελια σου, αλλα επειδη κι εσυ ο ιδιος ισως να μη το γνωριζεις, θεωρω καλο και σωστο να ενημερωσω οτι το μηχανακι σου ειναι μοντελο 1996 και οχι 1999! Ισως βεβαια να ηθελες να πεις 1η αδεια ποτε ειναι οποτε και ολα καλα, απλως διευκρινησε το!
    Οριστε και το site για του λογου το αληθες: www.vrestimodeloeinai.com Να σαι καλα και καλοπουλητο ευχομαι!"

Αυτο, μένει!

Αν γραψει: "Μαγκα, μη μας πουλας μουφες εμας, δεν ειμαστε χτεσινοι στο κουρμπετι! το μπ00ρδ3λο σου ειναι 96 και οχι 99 που μας τσαμπουνας εδω περα! αϊ σιχτιρ με τον καθε μλκ που γραφει ο,τι του γουσταρει"!

Ε, αυτο καταλαβαινεις οτι παιρνει π00λο!

ΒΕΒΑΙΑ! Για να σου λυθει 100% η απορια σου, καλυτερα να σου απαντησει καποιος moderator!

Με εκτιμιση,

DimChios

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    πουληθηκε, γι αυτο σου βγαζει αυτα φιλε μου!

Πού είναι το 1ο μέρος της παλιάς σου υπογραφής ;

Δεν είσαι πια ;

Παλαιό μέλος
    Τι σχεση εχει απο που το πηρε πως το πηρε και ποσο το πουλαει?
    Αφου μπορεις να σχολιασεις σε αλλο ποστ για την αγγελια αυτη γιατι δε το κανεις εκει?
    Δηλαδη κι απο κει να το πηρε γιατι να μη το πουλησει οσο θελει?

Καλα αυτο με τη βενζινη δε το σχολιαζω καθολου.....

Δηλαδη εσυ οταν πας να αγορασεις ενα μηχανακι και στο δινει ο αλλος σε τιμη ξεφτιλα π.χ. αν κανει 6000ευρω στα 4.500 θα του πεις οχι φιλε εγω το θελω 6000?????

Η αγορα ειναι και πρεπει να ειναι ελευθερη, αν δε σ'αρεσει η τιμη μη το παρεις. Απλα ειναι τα πραγματα.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. ΡΑΒΑΣΑΚΙ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΡΑΝΤΑΡ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ
    από VFR62 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2018, 14:58
  2. απο αγγελια....
    από kalesin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2006, 14:33
  3. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 01:16