Σαχλέ ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πηγαινε στα "Τεχνικα θεματα" να ρωτησεις οτι θες για τα παπια![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αφου σ' αρέσειΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Σαχλέ ....![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
GEIA ΧΑΡΑ, καλωσήλθες στον χωρο του δίκυκλου και της εξυπηρετικης και γρηγορης μετακινησης!
Αν θελεις να μεταβεις στον ενδώτερο θάλαμο όπου στα παραπάνω προστείθεται η διασκεδαση , η ποιότητα και το design , ρίξε μια ματια στις νεες ιταλιδες που έφθασαν πρόσφατα στη χώρα μας!
BETA Urban 125
μοτοσυκλέτα ιδανικη για κορίτσια
![]()
Μεγαλοκοπέλα είναι η ενδιαφερόμενη, Αρκουδάκι μας ...Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
μοτοσυκλέτα ιδανικη για κορίτσια![]()
![]()
αχου........... ΠΟΤΕ δεν λένε μια κοπέλα μεγαλοκοπέλα!!! τς τς τς....Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
Κατάλαβα... έβαλα μπελάδες, αλλά είμαι βέβαιη ότι θα το αντέξετε. Μεγάλα παιδιά είσαστε ε;;Πόσο καιρό να μείνω με το παπάκι;
μεγαλοκοπελα εισαιθα το καταλαβεις οταν ερθει η στιγμη να αλλαξεις....
αντε και καλες βολτες και με προσοχη...
![]()
![]()
![]()
Έχω ένα καλό μπουφάν και κράνος της Lazer- dayton. Το καλοκαίρι όμως δεν φοριέται (ούτε χωρίς την επένδυση) Ένα jean μπουφανάκι φοράω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
Ποτε δεν ειναι αργα...
Καλες βολτες....απο εξοπλισμο πως παμε?
![]()
![]()
Κανε ενα search στον "Προστατευτικο εξοπλισμο" στο φορουμ, θα δεις απειρα θρεντς για καλοκαιρινα μπουφαν να παρεις ιδέες.Αρχικά δημιουργήθηκε από mevi
Το καλοκαίρι όμως δεν φοριέται (ούτε χωρίς την επένδυση) Ένα jean μπουφανάκι φοράω.
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Για άκου φιλενάδα ..Αρχικά δημιουργήθηκε από mevi
αχου........... ΠΟΤΕ δεν λένε μια κοπέλα μεγαλοκοπέλα!!! τς τς τς....
![]()
Για υποδείξεις, υπάρχει χωριστό section που τιτλοφορείται "Προτάσεις και Σχόλια" ...![]()
οκ ευχαριστώΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Για άκου φιλενάδα ..
Για υποδείξεις, υπάρχει χωριστό section που τιτλοφορείται "Προτάσεις και Σχόλια" ...![]()
welcome to club Ευη:smilea: Καλοτάξιδο![]()
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από mevi
Έχω ένα καλό μπουφάν και κράνος της Lazer- dayton. Το καλοκαίρι όμως δεν φοριέται (ούτε χωρίς την επένδυση) Ένα jean μπουφανάκι φοράω.
σου ευχομαι ποτε να μην ανακαλυψεις ποσο πολυ ποναει η τριβη με την καυτη ασφαλτο!
Ειπα και αμαρτια ουκ εχω!
![]()
Pleased to meet you...Αρχικά δημιουργήθηκε από mevi
οκ ευχαριστώ
Hope you guess my name ..
![]()
Καλωσηλθες
:a07: :a07: :a07: :a07:
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω