Aμην και ποτε.Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Ακουγεται για 2 ευρω το λιτρο
![]()
![]()
Εχω ζαλιστει με αυτα τα 1.452 ,1.519 , 1,494 ..... μεχρι να διαβασω ολα τα δεκαδικα ψηφια ,κινουμενος.....εχω προσπερασει το βενζιναδικο.
2 ευρω.
Ετσι μαλιστα.
![]()
Aμην και ποτε.Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Ακουγεται για 2 ευρω το λιτρο
![]()
![]()
Εχω ζαλιστει με αυτα τα 1.452 ,1.519 , 1,494 ..... μεχρι να διαβασω ολα τα δεκαδικα ψηφια ,κινουμενος.....εχω προσπερασει το βενζιναδικο.
2 ευρω.
Ετσι μαλιστα.
![]()
Τα 2 ευρώ το λίτρο είναι ΠΟΛΛΑ, και δεν διαφωνεί κανείς σε αυτό. Το γεγονός όμως ότι μειώθηκε η κατανάλωση 40% απο την αρχή του έτους λόγο αύξησης της τιμής, μήπως λέει κάτι? Μήπως τελικά καταναλώνουμε πολύ, κάνοντας ουσιαστικά "άχρηστα" χιλιόμετρα?
Ειδικά στα μηχανάκια νομίζω ότι τα πολλά κυβικά στο κέντρο μάλλον δεν είναι ότι καλύτερο, από όποια πλευρά και να το δoύμε. (κατανάλωση, κόστος συντήρησης κλπ κλπ) Σίγουρα το να καβαλάς την αγάπη σου κάθε πρωί και να τραβάς και κανένα άνοιγμα σε κάποιο φανάρι, είναι κ@βλα και σε ΞΥΠΝΆΕΙ. Από την άλλη όμως είτε μας αρέσει είτε όχι και μολυνουμε και καταναλώνουμε ΠΟΛΥ.
Το kawa ήθελε 12-13 ευρώ την εβδομάδα για τα ¨καθημερινά" χιλιόμετρα. Με 2€ το λίτρο πάμε περίπου στα 20+. Μάλλον ήρθε η ώρα για ένα παπί λοιπόν. Το οποίο θα αποσβεστεί σε λιγότερο από χρόνο με αυτές τις τιμές..... Βέβαια "φανάρια" και καγκουριές τέλος, αλλά στο long run μάλλον κερδισμένος οικονομικά είμαι.
PS: Σήμερα το ποδήλατο πέρασε τα 1.000 χιλιόμετρα, εκτελώντας "υποχρεωτικές" μόνο μετακινήσεις. Σε 2 μήνες.
PS II: Τα FCR 850$ + μεταφορικά. Μήπως να το πάμε και στα 810cc μιάς που θα κυκλοφορεί μόνο για ΒΟΛΤΕΣ? (και να έχουμε και κάτι R6 για brekfast)
PS III: Το κουτί έχει να φάει ταριφάδικο κιτάκι γκαζιού΄και μοτερ πολλών κυβικών. Επίσης![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Aμην και ποτε.
2 ευρω.
Ετσι μαλιστα.
![]()
![]()
Παπάρια θα έχεις R6 για breakfast!Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
PS II: Τα FCR 850$ + μεταφορικά. Μήπως να το πάμε και στα 810cc μιάς που θα κυκλοφορεί μόνο για ΒΟΛΤΕΣ? (και να έχουμε και κάτι R6 για brekfast)
Καλά τα FCR σίγουρα αν εχεις τα φράγκα.
Πάντως το σημαντικό είναι να βάλεις πιο μεγάλα καρμπ, εστω και απο ZR7 η GPz, και εκκεντροφόρους GPz.
To παλιό μου ΖR7 με εκκεντροφορους GPz και κατι μπλιμπλίκια στο ρεύμα, πήγε 80 τροχό απο 70 που ηταν πριν.
Οι εκκεντροφόροι θέλουν πατεντούλα για να μπούν, τους έβαλε ο Μουτσό.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Παντως εαν γινει αυτο, το κλεψιμο στις αντλιες και η νοθεια θα παει συννεφο.
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Εγω την έχω πάρει την απόφασή μου, φεύγω απο Ελλάδα το συντομότερο και δεν ξαναγυρνάω. Μόλις βρώ δουλειά έξω έφυγα.
Ρε είμαστε τόσο μαλάκες ως λαός που ο μόνος λόγος που μπορεί να βγούμε στο δρόμο είναι για να διαμαρτηρυθούμε για την ομάδα μας. βλ Ηρακλής. Αν είναι δυνατόν, βγήκαν στο δρόμο λέει για να διαμρτυρηθούν γιατί υποβιβάστηκε η ομάδα τους. Εδώ υποβιβάστηκε η χώρα όλη στην Δ εθνική και δεν άνοιξε μύτη.
Όχι 2 αλλά και 3 και 4 θα μας τη πάνε και τίποτε δεν θα πούμε και θα συνεχίσουμε να είμαστε γκιαούρηδες και τσανακογλύφτες κυνηγόντας ακόμα μια θεσούλα στο δημόσιο...
Έχουμε οριστικά ξοφλήσει ιστορικά ως λαός...
2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...
Ενω αυτους που πηραν μια 5ετία δωρο-πληρωμένα τα τέλη.... :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το μέτρο αυτο (εαν εφαρμοστει) δε συμφέρει καθόλου εμάς που έχουμε μηχανάκι απο απόσυρση με τέλη κυκλοφορίας 3 ευρω![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Εγώ πάντως μέχρι να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες δεν το βλέπω με "κακό μάτι" το μέτρο αυτό.
Σίγουρα επηρεάζει σημαντικά όσους χρησιμοποιούν όχημα για τη δουλεία τους, όπως διανομείς (διαφόρων επαγγελμάτων), αλλά από την άλλη, είναι ευνοικό για όσους δεν χρησιμοποιούν και πολύ τα οχήματα τους, ή τα χρησιμοπούν, αλλά κάνουν λίγα χλμ το χρόνο.
Για παράδειγμα εγώ δεν κάνω πάνω από 8.000 χλμ τον χρόνο με τη μηχανή, και λιγότερο από 2-3 χιλιάδες με το αυτοκίνητο, μιας και το έχω κυριώς για ταξίδια, Super Market, και γενικά για δουλειές που δεν βολεύει η μηχανή μου (για αυτό και παρέδωσα τις πινακίδες).
Έτσι και αλλιώς, όλα τα μέτρα δεν μπορεί να είναι ευνοικά για όλους.
Θα δείξει.
ONLY THE GOOD DIE YOUNG
+1000000000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
Ρε είμαστε τόσο μαλάκες ως λαός που ο μόνος λόγος που μπορεί να βγούμε στο δρόμο είναι για να διαμαρτηρυθούμε για την ομάδα μας. βλ Ηρακλής. Αν είναι δυνατόν, βγήκαν στο δρόμο λέει για να διαμρτυρηθούν γιατί υποβιβάστηκε η ομάδα τους. Εδώ υποβιβάστηκε η χώρα όλη στην Δ εθνική και δεν άνοιξε μύτη.
Όχι 2 αλλά και 3 και 4 θα μας τη πάνε και τίποτε δεν θα πούμε και θα συνεχίσουμε να είμαστε γκιαούρηδες και τσανακογλύφτες κυνηγόντας ακόμα μια θεσούλα στο δημόσιο...
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Μια εκδρομούλα που θέλω να πάω το σαββατοκύριακό μου μετά απο μιά βδομάδα ξεπάτωμα στη δουλειά μέσα στη ζούγκλα (Αθήνα)Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Τα 2 ευρώ το λίτρο είναι ΠΟΛΛΑ, και δεν διαφωνεί κανείς σε αυτό. Το γεγονός όμως ότι μειώθηκε η κατανάλωση 40% απο την αρχή του έτους λόγο αύξησης της τιμής, μήπως λέει κάτι? Μήπως τελικά καταναλώνουμε πολύ, κάνοντας ουσιαστικά "άχρηστα" χιλιόμετρα?
σορυ κιόλας αλλά δεν είναι άχρηστα χιλιόμετρα περισσότερο ανάγκη είναι παρά σπατάλη.
Από αυτά τα χιλιόμετρα πιστεύω προκύπτει το 40%![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το μέτρο αυτο (εαν εφαρμοστει) δε συμφέρει καθόλου εμάς που έχουμε μηχανάκι απο απόσυρση με τέλη κυκλοφορίας 3 ευρω![]()
ενώ εμάς τους υπόλοιπους μας συμφέρει τρελά !!! Χοροπηδάμε με ανυπομονησία ....
:rotflmao:
![]()
Τα ειπες ΟΛΑ!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
Εγω την έχω πάρει την απόφασή μου, φεύγω απο Ελλάδα το συντομότερο και δεν ξαναγυρνάω. Μόλις βρώ δουλειά έξω έφυγα.
Γυρισα τη Κυριακη απο εξωτερικο,απεφευγα να δειχνω απο που καταγομαι,η εικονα της Ελλαδος ειναι πολυ ασχημη,μας θεωρουν ¨κλεφτες,ευκαιριακους,πονηρους,καιροσκοπους¨,λεξεις που ακουσα αρκετες φορες!!!
Αιτια?
Βλεπε Βατοπεδια,Μαντεληδες,Τσοχατζοπουλους,Σημιτες,Καραμαν ληδες,Μαγγινες,Ζαχοπουλους,Παυλιδιδες,Ζημενς,Αλογοσκ υφηδες,Σουφλιαδες,Χρηματιστηρια,Ρουσσοπουλους,Βουλγ ρακηδες,και καμια 280αρια ακομη βουτηγμενους,αλλος πολυ,αλλος λιγοτερο στο μελι...
Ο αλλος του Λαος...¨εχω πισινα σπιτι μου λεει γιατι μου ειπε ο γιατρος να κανω μπανια για το λουμπαγκο και δε μπορω να τρεχω στους δρομους¨...
Απ΄ευθυνεται σε καθυστερημενους προφανως ο λογος του...και υπαρχουν αρκετοι απ΄οτι φαινεται!!!
Και τωρα μιλαμε για 2 ευρω βενζινη,600 βασικο μισθο,500 συνταξη και ελαστικα ωραρια για να βγαλουμε τη χωρα απ΄τη ¨κριση¨...![]()
...cause the place seems still alive...
Εγω τοσα χρονια οταν ηθελα να "ξεσκασω" μονος, επαιρνα την μηχανη και εκανα βολτες στιβοντας την... Για εμενα η καλυτερη διασκεδαση...
Τωρα πλεον εχω αρχισει και σκεφτομαι να την χρησιμοποιω μονο για τις απαραιτητες διαδρομες.
Πριν απο 5 χρονια με 1 ευρω εκανες 10 χιλιομετρα με το αμαξι, τωρα με 1 ευρω 10 χιλιομετρα με μηχανη.
Και οι βολτες θα γινουν ειδος πολυτελειας.
Κολοσσιαία αλήθεια.Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Παντως αυτο αν ισχυει, δε νομιζω να συμφερει τελικα το κρατος. Δηλαδη αν η αυξηση στην τιμη της βενζινης ηταν καθαρα εισπρακτικου χαρακτηρα , και ηταν πχ 20% (ποσο ηταν τελος παντων), και η μειωση στη συνολικη καταναλωση ηταν 40% (ή ακομα και 30% λεω εγω), τοτε και ζημιωμενο βγαινει το κρατος οικονομικα, αλλα (το κυριοτερο) και δυσαρεστημενοι ειναι οι πολιτες.Σωστα?Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
οι βενζιναδες παντως λενε οτι η πτωση στην καταναλωση εινια στο 40%...δεν ξερω αν ειανι τοσο πολυ, αλλα σιγουρα ειναι σημαντικη...πολυς κοσμος πλεον ζοριζεται πολυ με την βενζινη...
Οτι ολοι εχουν μειωσει τις μετακινησεις παντως το βλεπω σε καθε φιλο/γνωστο και στον εαυτο μου (ή οτι προσπαθουν να ταξιδευουν με πιο γεματα αμαξια) . Πχ πηγα το προηγουμενο σκ 1 βολτα, ε δεν γινεται να παω και αυτο, μην το γαμησουμε ...