κρίμα ρε γαμώτο στα καλά καθούμενα με τον κάθε παπάρα![]()
![]()
ποτέ ξανά θα σου ευχηθώ φίλε, και να αποζημιωθείς χοντρά
το μόνο καλό μέσα στην ατυχία που σου έτυχε είναι ότι ο παράμεσος δεν είναι τόσο σημαντικός όσο τα υπόλοιπα δάχτυλα.![]()
κρίμα ρε γαμώτο στα καλά καθούμενα με τον κάθε παπάρα![]()
![]()
ποτέ ξανά θα σου ευχηθώ φίλε, και να αποζημιωθείς χοντρά
το μόνο καλό μέσα στην ατυχία που σου έτυχε είναι ότι ο παράμεσος δεν είναι τόσο σημαντικός όσο τα υπόλοιπα δάχτυλα.![]()
τι λες ρε μλκ !!!!
μητσακο περαστικα ρε φιλε !!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
φιλαρακι τι να πω, περαστικα, και σε αναλογη εμπειρια απο τον πεθερο μου (ισωσ λιγο χειροτερη εχει χασει τον μισο δεικτη) θα σου πω οτι μου ειπε, όλα μια ιδεα είναι.
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Περαστικα ρε φιλε
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
περαστικά..![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
![]()
Να είναι το τελευταίο ρε Μήτσε!!!
![]()
![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
λόγω της μετεγγραφής μας όχι πιά Δυναμό Μόσχας αλλά ΦενέρΜπαχτσέ, κι όπως έμαθα από 2012 Ζενίτ Καζάν κι ας με μισήσουν Παπαθεμελής και Ψωμιάδης και Καρατζαφέρης
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας!![]()
...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...
Περαστικά και από εμένα φιλαράκι.
Ακόμα δεν το χωράει ο νους μου, πως έπαθες τέτοια ζημιά ενώ φόραγες γάντια...
Το συγκεκριμένο φανάρι, το πέρνάω πολύ συχνά. Εξακολουθώ να θεωρώ περισσότερο επικύνδινο το να το περάσω και να σταθώ στο διάζωμα. Είσαι εκτεθειμένος σε περισσότερους και μεγαλύτερους κινδύνους από το να κάτσεις πίσω από αυτοκίνητο (για το συγκεκριμένο φαναρι επαναλαμβάνω)Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
κοιτα ρε πουστη μου που την πατας επειδή δεν την κάνεις πούστικα (σφηνα προσπέραση στο φαναρι και καθεσαι μπροστα απο όλους)![]()
Δεν περίμενα ποτέ ότι σε ώρα αιχμής με μαγαζία ανοικτά, πεζους στο δρόμο, διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα και γενικά κίνηση όσο δεν πάει ...θα κοιμόταν ο άλλος στο αυτοκίνητο για να πέσει χωρίς φρένα σε ουρά 4 οχημάτων που περιμένουν στο φαναρι. Θα μπορούσε κάλλιστα να είχε θερίσει πεζο!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από drspeed
Στο δικαστήριο να πεις ότι η δουλειά σου έχει να κάνει με H/Y και ότι όλη την μέρα γράφεις εκεί(αν δεν κάνεις κάτι άλλο που είναι εξίσου χρήσιμος ο παράμεσος).
Αυτή είναι μία από της δουλειές που ο παράμεσος είναι 100% χρηστικό δάκτυλο.
Δικηγόρο έχω βάλλει.
Προγραμματιστής είμαι, οπότε θεωρώ οτι σαφώς επηρεάζει τη δουλειά μου.
Το πόσο την επηρεάζει, ώστε να καθοριστει το ύψος της αποζημίωσης, δεν ξέρω πως αποδεικνύεται.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Τα γαντια ηταν κουμπωμενα δεμενα οπως τα φορουσες ?
ή ηταν απλα φορεμενα με τα Velcro ανοιχτα... ρωταω γιατι επρεπε να σου προσφερουν προστασια κι οχι να λειτουργησουν σαν παγιδα....
Φορουσα δερμάτινα γάντια (όχι εντουράδικα) με προστασίες κέβλαρ στην πάνω μεριά του χεριού και στα δάκτυλα.
Ήταν δεμένα κανονικά, (ενα μικρό velcro στον καρπό και ένα μεγαλύτερο velcro στο τέλος του γαντιού)
Το αρίστερο γάντι (που έμεινε στη μανέτα με το δάκτυλο μέσα) δεν σκίστηκε!!!
ουτε εγω καταλαβαινω πως έγινε, και αν τελικά με προστάτεψε από μεγαλύτερη ζημιά!
Μ΄αυτά που βλέπω στις ταινίες περίμενα κανα πίδακα αίματος και απιστευτό πόνο, αλλά δεν...Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Τωρα σοβαρα οταν σου κοπησε το δαχτυλο,πονεσες?Επισης στο νοσοκομειο προσπαθησαν να στο βαλουν?![]()
Δεν πονούσε ιδιαίτερα (περισσότερο από ένα απλό χτύπημα - στουμπηγμα) , και ο λόγος όπως μου εξήγησε ο γιατρός, είναι οτι κόπηκε το νέυρο. Κόβεται το νεύρο, σταματας να πονας!
Πήγα αμέσως στο νοσοκομείο, και οι γιατροι μου είπαν κατευθείαν ότι δεν κολλάει, χωρίς να δουν σε τι κατάσταση ήταν το κομμένο.