Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 62

Θέμα: Προς υποψηφίους αγοραστές...

Συμφωνώ απόλυτα με την προϊγούμενη ιστορία γιατί έχω ακούσει και εγώ ιστορίες με υποσχέσεις οι οποίες ισχύουν μέχρι να ρίξεις το χρήμα και να φύγεις. Από κει και πέρα (σύμφωνα με την εμπειρία) είσαι στο έλλεος του θεού. Και ρωτώ: Στην περίπτωση που το μηχανάκι βγει μούφα, δεν θα δώσεις την διαφορά που έχει το εισγωγής με το παραεισαγωγής (1000-1500Ε) με το παραπάνω; Γι'αυτό λοιπόν εισαγωγής και πάλυ εισαγωγής. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΝΕΙΣ! Με βάση την προσοπική μου γνώμη.(Ίσως και λάθος) Ευχαριστώ που με ακούσατε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από xtreme69
    Φιλοι sorry που επεμβαινω στην πολυ ενδιαφερουσα συζητηση αλλα γνωριζω καποια πραγματα
    και απο τις δυο πλευρες (αντ/που & εμπορου & πελατη).
    Λοιπον ειναι δυνατον να μην καταλαβαινουμε οτι η yamaha, suzuki και ολες οι αντ/ποιες εχουν
    τεραστια εξοδα διατηρησης μιας εθνικης αντ/ποιας, προσωπικο, κοστος οικονομικο για το stock
    των αντ/κων, διαφημηση, επιμορφωση μηχ/κων, στελεχων, σεμιναρια αντ/πων & μηχανικων δικτυου, κλπ, ερχεται μετα ο καθε παραεισαγωγεας και θελει να εκμεταλευτει ολα αυτα για το οποια εχει πληρωσει η αντ/ποια δισεκατομυρια κερδιζοντας απο καθε αρπαχτη που θα βρει στην υπολοιπη ευρωπη. Εμεις ολοι θελουμε να μας υποστηριξει η αντ/ποια στην καθε μας αναγκη αλλα θελουμε αυτο να γινει δωρεαν γι΄αυτην. Σκεφτειτε οτι αυτα τα 500 εως 1500
    € που ειναι η διαφορα τιμης μεταξυ τους αντιπροσωπευει και το κοστος ολων των παραπανω που εγραψα, μην μου πει καποιος για την Γερμανια η την Γαλλια γιατι εκει ο αριθμος των πωλησεων ειναι τεραστιος, ετσι μπορουν οι τιμες να ειναι χαμηλοτερες και απο τις ιδιες τις αντ/ποιες.

καθε παρατηρηση δεκτη.
    συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλα σου θέτω το εξής ερώτημα......

ας πάρουμε ένα μηχανάκι το οποίο είναι δοκιμασμένο και δεν έχει βγάλει (στην πλειονότητά του ισως) προβλήματα (ας μην κρινουμε αν είναι μπρίκι ή οχι - δεν είναι αυτό το ζητούμενο)... ποιο θες? honda transalp? honda varandero? suzuki gsxr? yamaha R1? v strom 650?

η διαφορά της τιμής μεταξύ του επίσημου και της παραεισαγωγής κυμαίνεται μεταξύ 1000 και 2000 ? χώρια τα δώρα (αμφιβόλου ποιότητας μεν, δώρα δε)

το ζουμί τώρα..... ας πούμε λοιπόν οτι θελει κάποιος να πάρει ένα απο αυτά τα φερέγγυα μηχανάκια και παίρνει και δάνειο.... λες να μην μπει στο τρυπάκι για παραεισαγωγής??? λες να μην ρισκάρει??? (σου γνωρίζω οτι η διαφορά της μηνιαίας δόσης για 2000 ?, 5 χρόνια διάρκεια, επιτόκιο 13% είναι 45 ?)

εγώ ρίσκαρα και έχασα.... c est la vie, που λένε οι φίλοι μας οι γάλλοι....

είχα μηχανάκι παραεισαγωγής το οποίο κράτησα 7 χρόνια και έκανα μαζί του 80.000 χλμ (ΑΧ-1).... δεν έδωσα μία για οτιδήποτε εκτός των προβλεπόμενων... όταν πήρα την απόφαση να αγοράσω το 1000 έλαβα υπόψη μου οτι έχω να κάνω με ένα δοκιμασμένο μοτέρ και οτι μάλλον δεν θα έχω τα προβλήματα τα οποία τελικά προέκυψαν.... αν εξαιρέσουμε τα προβλήματα του ψεκασμού, τα οποία ακόμα και σε μοντέλο 2006 υπάρχουν (!!! από το γεγονός αυτό καταλαβαίνεις οτι αυτοί οι κοντοί κιτρινοι μικροτσούτσουνοι τύποι εκεί στην ιαπωνία μας έχουν χεσμένους), η φάση με τα πηνία "μου έκατσε".... η ψυχική ταλαιπωρία είναι αυτή που δεν κοστολογείται με τιποτα....

σήμερα μπορώ να πω το εξής.... αφού η ψυχική ταλαιπωρία δεν κοστολογείται, υπομονή μέχρι να βρεθεί το επιπλέον κεφάλαιο για την διαφορά του κόστους αγοράς.... μόνο κερδισμένος θα βγει κάποιος από αυτη την επιλογή...

φιλικά

υγ: ξέχασα και το πιο σημαντικό.... Μετά από δύο χρόνια και κάτι.... η πίσω ανάρτηση έχασε τα υγρά της..... την αλλαξα με μια ohlins και ησύχασα.... ξέχασα να το αναφέρω γιατί ούτως ή αλλως θα ήταν εκτός εγγύησης αν και είναι απαράδεκτο μετά από μόλις 25.000 χλμ (τότε) να είναι άχρηστη μία ανάρτηση.
    μήπως τελικά "μου παραέκατσε"????

οι γάλλοι συμπληρώνουν: la vie est belle!!!!

Βόρειο μέλος Το avatar του/της xtreme69
    Spyrakos35 δεν καταλαβα ποιο ειναι το ερωτημα που μου εθεσες
    αλλα νομιζω οτι συμφωνουμε και να ξερεις οτι δεν υπαρχουν πλεον αξιπιστα
    μοντελα, ολα τα εργοστασια προσπαθουν να κατεβασουν το κοστος παραγωγης και το περιθωριο κερδους των dealer τους.
    Απο την αλλα θα πρεπει και εμεις να στηριξουμε την εγχωρια αγορα (γιατι την εχουμε αναγκη)
    και οχι τον καθε "αρπακολατζη" παραεισαγωγεα.
    Να ειστε σιγουροι οτι σε μερικα χρονια ολες οι αντ/πειες θα ειναι τα ιδια τα εργοστασια
    (ΚΤΜ HELLAS, APRILIA HELLAS, PIAGGIO HELLAS, BMW HELLAS κλπ) ισως τοτε καποια πραγματα φτιαξουν.

good days are Xtreme days.

Αρχικά δημιουργήθηκε από xtreme69
    Spyrakos35 δεν καταλαβα ποιο ειναι το ερωτημα που μου εθεσες
    αλλα νομιζω οτι συμφωνουμε και να ξερεις οτι δεν υπαρχουν πλεον αξιπιστα
    μοντελα, ολα τα εργοστασια προσπαθουν να κατεβασουν το κοστος παραγωγης και το περιθωριο κερδους των dealer τους.
    Απο την αλλα θα πρεπει και εμεις να στηριξουμε την εγχωρια αγορα (γιατι την εχουμε αναγκη)
    και οχι τον καθε "αρπακολατζη" παραεισαγωγεα.
    Να ειστε σιγουροι οτι σε μερικα χρονια ολες οι αντ/πειες θα ειναι τα ιδια τα εργοστασια
    (ΚΤΜ HELLAS, APRILIA HELLAS, PIAGGIO HELLAS, BMW HELLAS κλπ) ισως τοτε καποια πραγματα φτιαξουν.

το ερώτημα ή η διαπίστωση, είναι οτι ενώ όλοι μας γνωρίζουμε οτι οι παραεισαγωγείς είναι μούφα, το δέλεαρ του πιο φτηνού, σε συνάρτηση με το γεγονός οτι κάποια μηχανάκια είναι αξιόπιστα, είναι τόσο μεγάλο που σε κάνει να τό σκέφτεσαι από που να πάρεις....

Πάντως εγώ το πιο φτηνό vstrom παραεισαγωγής που βρήκα, ήτανε στα 7400. Νομίζω η διαφορά είναι μικρή για να μην το πάρεις απο εισαγωγέα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από CONAN_
    Πάντως εγώ το πιο φτηνό vstrom παραεισαγωγής που βρήκα, ήτανε στα 7400. Νομίζω η διαφορά είναι μικρή για να μην το πάρεις απο εισαγωγέα.
    σήμερα ενδεχομένως η ψαλίδα να έχει μειωθεί, ειδικά στα μοντέλα μικρού κυβισμού.... η δική μου ιστορία χρονολογείται από τον Φεβρουάριο του 2004 οπου η διαφορά στην αγορά ήταν πιο μεγάλη (1200 €)

Βόρειο μέλος Το avatar του/της xtreme69
    σιγουρα εχει μειωθει γιατι και οι επισημοι αντ/ποι αναγκαζονται να συμπιεσουν τα ετσι κι αλλιως
    χαμηλα ποσοστα τους για να ανταγωνιστουν τους εμπορους παραεισαγωγεις.
    good days are Xtreme days.

Αναποφάσιστος.Να αγορασω? Το avatar του/της leonidasm
    Θελω να αγορασω ενα v-strom650 αλλα θα ηθελα να δω πρωτα την εκθεση που γινεται στο αν.αεροδρομιο νομιζω στον φεβρουαριο ξερει κανεις τηλεφωνα και ποτε ;

Νέο μέλος
    παντως στα περιοδικα ενα καταστημα, global λεγεται, αναφερει ως τιμη πωλησης για το μοντελο 2007 με ABS 6870 Ε...1100 Ε φθηνοτερα απ την τιμη του Σφακιανακη.

Μηπως μας κοροιδευουν οι αντιπροσωπειες στην Ελλαδα..?

Χαιρετώ και εγώ με τη σειρά μου.

Σύντομα θα προχωρήσω και εγω στην αγορά ενος καινούριου DL650, οπότε θα μπω και εγω στη λίστα...

Πολυ καλο το θρεντ! Να προσθέσω και εγω τη δικη μου ερευνα αγορας:

1) Χαβέλας: Τιμη η μηχανη σκέτη 7400€ και από εκει και περα οτι προσθέσω

2) Suzuki Moto Center Περιστερι: 7960€+58€ τελη, με δώρα:
    α) συναγερμο Suzuki
    β) κάγκελα 'Zuki
    γ) Βαλίτσα GIVI 46L
    δ) χούφτες 'Zuki

Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
    Χαιρετώ και εγώ με τη σειρά μου.

Σύντομα θα προχωρήσω και εγω στην αγορά ενος καινούριου DL650, οπότε θα μπω και εγω στη λίστα...

Πολυ καλο το θρεντ! Να προσθέσω και εγω τη δικη μου ερευνα αγορας:

1) Χαβέλας: Τιμη η μηχανη σκέτη 7400€ και από εκει και περα οτι προσθέσω

2) Suzuki Moto Center Περιστερι: 7960€+58€ τελη, με δώρα:
    α) συναγερμο Suzuki
    β) κάγκελα 'Zuki
    γ) Βαλίτσα GIVI 46L
    δ) χούφτες 'Zuki
    η τιμή αυτη ειναι μετρητοις?

Νέο μέλος
    ναι ρε παιδια βλεπω κι εγω κατα καιρους σε περιοδικα κατι τρελες τιμες.
    Με abs 6900 ισχυει?
    αποκλειεται λεω εγω,καποιο λακο εχει η φαβα............................................................

Αρχικά δημιουργήθηκε από tanouki2
    η τιμή αυτη ειναι μετρητοις?
    Ειναι με χρηματοδοτηση. Μετρητοις κοβουν γυρω στα 200€ (και αν) και δε δινουν τα "δωρα".

Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
    Ειναι με χρηματοδοτηση. Μετρητοις κοβουν γυρω στα 200€ (και αν) και δε δινουν τα "δωρα".

τα 200 απο ποια τιμή τα κοβουν? απο 7400? δηλαδή μιλάμε για 7200 γυμνό?
    μιλάς παντα για μηχανή αντιπροσωπειας οχι παραεισαγωγής ετσι?
    και σε πόσες μέρες το έχεις στα χερια σου απο την στιγμή που θα το παραγείλεις?

πολλά ρωτάω ε?

Μιλαω για αντιπροσωπειας, και τα -200 ειναι απο τα 7960.

Εγω το ειχα σε 2 μερες στα χερια μου.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ