Δεν ειπα οτι φταίει. Είπα οτι την αφορμή για τη μαλακία την εδωσε το παμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Κλασικα φταιει το ΠΑΜΕ για μια μαλακια του Φασουλα και αλλων βουλευτων
Δεν ειπα οτι φταίει. Είπα οτι την αφορμή για τη μαλακία την εδωσε το παμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Κλασικα φταιει το ΠΑΜΕ για μια μαλακια του Φασουλα και αλλων βουλευτων
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ρε σεις τα παιδακια τα πηγαν σε κρουαζιεροπλοιο στον Πειραια...δεν τα πηγαν ουτε στο Ελευθεριος Βενιζελος, ουτε στο Τελωνειακο σταθμο του Προμαχωνα...
δηλαδη εσεις πιστευετε οτι δεν υπαρχει συσχετισμος με τις μαλακιες του ΠΑΜΕ και δεν ηταν μια βλακωδης προσπαθεια να αντιστραφει το αρνητικο κλιμα που εχει δημιουργηθει;
αυτός ο Φασούλας πολύ μαλάκας...
έχει να εμφανιστεί στον Πειραιά από τότε που τον εκλέξανε και εμφανίστηκε στο ΣΕΦ στον τελευταίο αγώνα του ΟΣΦΠ-ΠΑΟ και τώρα. μπας και το έκανε μην τον βρούνε πουθενά και τον μουντάρουνε;
ρε συ
θελεις να πως σαν υποθεση εργασιας οτι οτι εγινε εγινε λογω ενεργειας παμε?
οκ
ε και?
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Απλα η μια μαλακια, οδήγησε στην άλλη, αυτό λεω.Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ρε συ
θελεις να πως σαν υποθεση εργασιας οτι οτι εγινε εγινε λογω ενεργειας παμε?
οκ
ε και?
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
απαντησα:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αυτό ειναι το θεμα μας; Ή οτι εαν δεν τον έπαιζε το παμε δε θα κατεβαζαν τα παιδάκια να μοιράζουν τσολιάδες;
λυπαμαι εαν δεν αντιλαμβανεσαι οτι με εξοργισε το γεγονος οτι χρησιμοποιησαν παιδια πολυ περισσοτερο απο την ενεργεια. αν το εκαναν λυκειοπαιδα θαλεγα "βλαμμενα" αν το εκαναν μεγαλοι θαλεγα "οι ξεφτιλες μας ντροπιαζουν" αλλα χρησιμοποιησαν αβουλα , αθωα πλασματα!
και βεβαιως ακριβως τα ιδια θαλεγα εαν το παμε ειχε χρησιμοποιησει παιδια ή ο "χωρος" εβαζε παιδια να μοιραζουν φυλλαδια
ο σκοπος δεν αγιαζει τα μεσα. τα μεσα ταυτιζονται με την ηθικη του σκοπου.
Captain δεν ειναι ετσιΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δεν ειπα οτι φταίει. Είπα οτι την αφορμή για τη μαλακία την εδωσε το παμε.
Εστω και να διαφωνεις με την ενεργεια του ΠΑΜΕ , δεν μπορεις στον αντιποδα να βαζεις παιδια
μπροστα σε κανεναν.
Στην τελικη αν το ΠΑΜΕ εδωσε μια αφορμη για σχολια , ας κατσει ο κυριος Φασουλας και οι βουλευτες να εκδοσουν μια ανακοινωση η οποια θα εξηγει τους λογους που αυτη η κινηση δεν ηταν σωστη.
Το οτι εβαλαν μικρα παιδια μπροστα στα σχεδια τους ,ειναι Εγκληματικο ...και κυριως επειδη εβαζαν
μικρες ηλικιες ...που δεν καταλαβαινουν τι παιχνιδια παιζονται οι βαρος τους...
Φωναζει ο Gandalf απο νωρις στο θρεντ το πιο σωστο κατ εμε ..."Οι ΜΑΛΑΚΕΣ οι γονεις που ειναι ρεεεεεεεεε????"
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Δε λέω το αντίθετο. Εξ' αρχής συμφωνώ οτι και ηθικά (παιδιά) αλλα και πολιτισμικά (ιθαγενεις με χαντρες), ήταν άστοχη το λιγότερο ενέργεια.Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Captain δεν ειναι ετσι
Εστω και να διαφωνεις με την ενεργεια του ΠΑΜΕ , δεν μπορεις στον αντιποδα να βαζεις παιδια
Απλά να μην ξεχνάμε απο πού δόθηκε η αφορμή για να πάμε στο άλλο άκρο.
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
el_hymador.... έχεις παιδιά;
Το παιδί είναι σαν το σφουγγάρι σε αυτή την ηλικία. Οτι δεί και κάνει, και έχει επιβράβευση απο μεγαλύτερο , το θεωρεί ώς ¨"καλώς πράττειν".
Σίγουρα με μια φορά δεν θα πάθει τίποτα , ειδικά αν οι γονείς του εξηγήσουν γιατί είναι βλακεία αυτό το πράγμα. Αλλά αντίθετα αυτό που ειπώθηκε ισχύει... κάποιοι με μέσο τα παιδιά πάνε να περάσουν δουλικές κινήσεις και πράξεις που δεν τιμούν κανέναν.
Και φίλε.. ο πρώτος που θα εκμεταλλευθεί με αυτόν τον τρόπο το παιδί μου σε αυτή την ηλικία , καλό είναι να σκεφτεί και τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν εκ μέρους μου ώς πατέρα.
Και επαναλαμβάνω... πάντα υπό την προϋπόθεση οτι στην έγγραφη άδεια δεν έγραφαν για κάτι τέτοιο ώς εκδήλωση. Αν το έγρφαν και εγώ το υπέγραψα, τότε όλη η ευθύνη είναι δική μου.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
el_hymador.... έχεις παιδιά;
Το παιδί είναι σαν το σφουγγάρι σε αυτή την ηλικία. Οτι δεί και κάνει, και έχει επιβράβευση απο μεγαλύτερο , το θεωρεί ώς ¨"καλώς πράττειν".
Σίγουρα με μια φορά δεν θα πάθει τίποτα , ειδικά αν οι γονείς του εξηγήσουν γιατί είναι βλακεία αυτό το πράγμα. Αλλά αντίθετα αυτό που ειπώθηκε ισχύει... κάποιοι με μέσο τα παιδιά πάνε να περάσουν δουλικές κινήσεις και πράξεις που δεν τιμούν κανέναν.
Και φίλε.. ο πρώτος που θα εκμεταλλευθεί με αυτόν τον τρόπο το παιδί μου σε αυτή την ηλικία , καλό είναι να σκεφτεί και τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν εκ μέρους μου ώς πατέρα.
Και επαναλαμβάνω... πάντα υπό την προϋπόθεση οτι στην έγγραφη άδεια δεν έγραφαν για κάτι τέτοιο ώς εκδήλωση. Αν το έγρφαν και εγώ το υπέγραψα, τότε όλη η ευθύνη είναι δική μου.
Gandalf
Όπως έγραψα και σε προηγούμενο μήνυμα, αν ισχύε το ότι το παιδί ρουφά σαν σφουγγάρι, τότε εγώ σήμερα θα έπρεπε να ήμουν ταλιμπάν Χριστιανορθόδοξος, χειρότερος από τους σταυροφόρους...
Τα παιδιά ειναι πολύ πιο έξυπνα από όσο πιστεύουμε και έχουν και κάτι που εμείς το έχουμε απωλέσει...διαίσθηση...είμαι 110% σίγουρος ότι την κουστωδία που τα συνόδευε στο λιμάνι την έιχαν γραμμένη στα @@δια του μπομπ του σφουγκράκη, δεν πα να τα επιβράβευσε 1000 φορές...
κάνεις λάθος.... το παιδί απορροφά τα πάντα... αλλά θέλει επανάληψη για να του μείνει όπως σωστά λες.
Το θέμα μου δεν είναι εκεί, όμως. Το θέμα μου είναι οτι κάποιοι με γνώμονα την μαλακία που τους δέρνει εκμεταλλεύονται ώς μέσο τα παιδιά για να περάσουν εκδηλώσεις που θυμίζουν ραγιάδες. Μην βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος.
Και αυτό φίλε .. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ... δεν το δέχομαι με κανένα τρόπο για μένα. Πόσο μάλλον όταν αφορά το παιδί μου και πιθανώς χωρίς την άδεια μου κιόλας. Αν εσένα δεν σε ενοχλεί για το δικό σου παιδί (αν έχεις) τότε δεν έχουμε κοινό σημείο συζήτησης.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
αρα λοιπον ας τα αφηνουμε να πηγαινουν κατηχητικο να τους κυρρησει ο καντιωτης αφου εχουν διαισθηση και θα τους γραψουν στα ππρ του μπομπ του κοζωνη
φανταζομαι οτι ακριβως το ιδιο ειπαν και αυτα τα παιδια:
http://www.protagon.gr/Default.aspx?...κοφάγου
οποτε δεν χρειαζεται να κανουμε κατι για την υπαλληλο.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=2WhKB8JHipgΑρχικά δημιουργήθηκε από the who
http://www.youtube.com/watch?v=Amq2Il2WY3w
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais