:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
.Η ΚΤΜ πάντα είχε συγκεκριμένο target group και πολύ σπάνια το αγοράζει καποιος επειδή είναι μόδα κτλπ.
αδερφε τα πιστευεις αυτα που λες??????![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
.Η ΚΤΜ πάντα είχε συγκεκριμένο target group και πολύ σπάνια το αγοράζει καποιος επειδή είναι μόδα κτλπ.
![]()
![]()
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πες μας και καμιά άποψη να καταλάβω, τι εννοείς. Χαίρομαι που σε κάνω και γελάς όμως![]()
Me gusta la moto, me gustas tu....
Ρε Τζίμάκο κουράστικα τα ίδια και τα ίδια... ούτε καν να τσαντιστώ δεν μπορώ πλέον με κάποιον που λέει κάτι τέτοια... Συνεργείο δεν το έχω πάει το 990 για τίποτε άλλο εκτός από σέρβις (ένα μεγάλο στις 30000 και 2 λάδια στα 25 και 35) στους 15 μήνες που το έχω και τα 18000 χλμ που του έχω κάνει (το πήρα με 21 και έχει σχεδόν 39). Στο δρόμο γαμεί και δέρνει, στο χώμα καταπίνει τα πάντα και στο ταξίδι δεν με κούρασε ποτέ... Πριν το 990 είχα το μικρό 640 και οι εμπειρίες μου από συνεργεία ήταν όπως και του 990 που περιέγραψα... με 55000 χλμ δεν με άφησε ποτέ πουθενά και με έκανε πάντα να χαμογελάω... εγώ αυτά έχω ζήσει με τα Αυστριακά και έχοντας σώας τας φρένας θα ξανάπερνα ευχαρίστως...
Πες μου τώρα την δική σου τραυματική εμπειρία γιατί αυτά που μου λες μου μοιάζουν γιαπωνέζικα....
Τον Ιάπωνα δεν τον ανέφερες εσύ...εγώ τον αναφέρω αλλά εσύ κάνεις το παγώνι... (γνωστό εξωτικό πουλί που συναντάς και στην όχι και τόσο εξωτική Ελλάδα... τυχαίο; δεν νομίζω...)
Αυτό με το "πρόβλημα" δεν το έγραψα εγώ και αδυνατώ και να καταλάβω τι βλέπεις που εγώ δεν...
Τεσπά... επειδή πραγματικά κουράστηκα δεν προτείθεμε να συνεχίσω την αντιπαράθεση που έχω ξανακάνει πολλάκις εδώ μέσα...(ίσως κάποια άλλη φορά...) μπορείς να κλείσεις εσύ την κουβέντα με μένα όπως επιθυμείς.
![]()
![]()
υ.γ. Πες μας μόνο τι οδηγάς και τι θα αγόραζες άυριο αν δεν υπήρχε κανένα οικονομικό ζήτημα αλλά μια μόνο μηχανή στο γκαράζ σου... Η δική μου απάντηση στο ίδιο ερώτημα είναι ΚΤΜ 990 ADV...μόνο, και νοιώθω πολύ τυχερός για αυτό που αισθάνομαι...![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
ε οχι και δεν ειναι μοδα τα κτμ....για βγες μια βολτα μεχρι τις καφετεριες...πανε να ξεπερασουν και το vstrom εδω στη κοζανη...χωρις παρεξηγηση αλλα οι περισοτεροι που εχουν το 990 η το 950 χωμα εχουν δει μονο σε κατι γλαστρες...αντβεντουραδες της καφετεριας...γνωμη μου παντα![]()
![]()
![]()
ρε παιδιά μη το κουράζετε ,δε χρειάζεται να εξηγούμαστε και να εξηγούμε τίποτε,έχει γίνει πολλές φορές εχω μέσα και θα ξανάγίνει.ο λούκι λουκ καλά λέει.ας γράψουν εδώ όσοι έχουν ΚΤΜ,αν θα ξανάαγόραζαν ΚΤΜ πάλι...
Αν άλλαζα τον υπέρδούκα μου θα έπαιρνα έναν υπέρδούκα R ή ένα RC8(Το απλό γιατί το R είναι κομμάτι ακριβούτσικο)...
ε οχι και δεν ειναι μοδα τα κτμ....για βγες μια βολτα μεχρι τις καφετεριες...πανε να ξεπερασουν και το vstrom εδω στη κοζανη...χωρις παρεξηγηση αλλα οι περισοτεροι που εχουν το 990 η το 950 χωμα εχουν δει μονο σε κατι γλαστρες...αντβεντουραδες της καφετεριας...γνωμη μου παντα![]()
![]()
![]()
σε αυτό φιλαράκι θα συμφωνήσω απόλυτα...συμβαίνει ,όπως και σε όλα τα αλλά μηχανάκια...σε λιγότερο βαθμό βέβαια γιατί φοβούνται τίς ζοφερες τρίτες και τέταρτες που ακούν στο πεζοδρόμιο...
Μόδα φίλε εγώ ονομαζω το να παίρνω κάτι που δεν αρμόζει στην κύρια χρήση που θα κάνω. Πχ τα vstrom που έχει πήξει ο τόπος δεν τα θεωρώ μόδα. Είναι ένα μηχανάκι value for money τα κάνει όλα και συμφέρει. Μόδα ειναι τα 1000αρια με φαγωμένα μόνο τα κέντρα στο λάστιχο και τα GSakia adv Οι περισσότεροι κάτοχοι ΚΤΜ 990/950 είναι εντουραδες. Τεσπα αυτό εννοώ,και πιστεύω οτι εσύ μάλλον αναφέρεσαι στους δουκες.Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
![]()
![]()
οχι φιλε...στο 990 adventure αναφερομαι...εγω ξερω 4 ατομα τουλαχιστον που το μηχανακι το πηραν για να πηγαινουν στη δουλεια και για καφε γιατι ειναι και γαμω τις μουνοπαγιδες (οχι αδικα)....μαλιστα ο ενας απο αυτους εχει επι μονιμου βασεως και τις πλαινες βαλιτσες....χαχαχαχ...το ποιο μακρινο τους ταξιδι ειναι μεχρι τη χαλκιδικη μονο οποτε ειναι σιγουροι οτι δεν θα βρεξει....δε λεω οτι το μηχανακι δεν ειναι μαχημο.....καθε αλλο...οχι ομως οτι δεν ειναι και μοδα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχι φιλε...στο 990 adventure αναφερομαι...εγω ξερω 4 ατομα τουλαχιστον που το μηχανακι το πηραν για να πηγαινουν στη δουλεια και για καφε γιατι ειναι και γαμω τις μουνοπαγιδες (οχι αδικα)....μαλιστα ο ενας απο αυτους εχει επι μονιμου βασεως και τις πλαινες βαλιτσες....χαχαχαχ...το ποιο μακρινο τους ταξιδι ειναι μεχρι τη χαλκιδικη μονο οποτε ειναι σιγουροι οτι δεν θα βρεξει....δε λεω οτι το μηχανακι δεν ειναι μαχημο.....καθε αλλο...οχι ομως οτι δεν ειναι και μοδα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντα ησασταν τοπικιστες οι κοζανιτες, αλλα ο κοσμος εχει και αλλους νομους, χωρες και ηπειρους
![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Εμένα πάλι γιατί δεν έχει πεταχτεί καμιά γκόμενα στο δρόμο να πέσει στις ρόδες μου αφού είναι μουνοπαγιδα?Φοράω και κράνος.....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Παντα ησασταν τοπικιστες οι κοζανιτες, αλλα ο κοσμος εχει και αλλους νομους, χωρες και ηπειρους
![]()
![]()
![]()
![]()
φιλαρακι για να γαμησεις πρεπει να εχεις και λιγο τακτ....οχι μονο 990Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Εμένα πάλι γιατί δεν έχει πεταχτεί καμιά γκόμενα στο δρόμο να πέσει στις ρόδες μου αφού είναι μουνοπαγιδα?Φοράω και κράνος.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα λεγόμενα σου μετέφρασα, δεν έκανα έκκληση...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πες μας τώρα για το 1190 γιατί μου κάτι μου λέει ότι σπαρουμε![]()
Ενα εκ των 4ων (η και τα 4)Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
1) Φορας κρανος
2) Το περτικαλι σου ειναι ασπρο
3) Εχουν ακουσει κακα λογια για τα ABS των ΚΤΜ
4) δεν μενεις στη κοζανη
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Ενα εκ των 3ων (η και τα τρια)
1) Φορας κρανος
2) Το περτικαλι σου ειναι ασπρο
3) Εχουν ακουσει κακα λογια για τα ABS των ΚΤΜ
1) Δεν διορθώνεται
2) Δεν διορθώνεται
3) Δεν διορθώνεται
4) Λες?
Ρε τι έπαθα σήμερα....Πλάκα πλάκα ένα θρεντ ποιο μηχανάκι θεωρείται μουνοπαγιδα θα είχε ατελείωτα ποστ και χαβαλέ...