Ειλικρινά απορώ που το μηχανάκι σου δεν τραβάει καλά στις 3.000 στροφές με 4η...Αρχικά δημιουργήθηκε από takis1964
Na sou po :emena to problima mou ine oti me 1000 kibika thelo na pigeno opote thelo me 5 k 3000 strofes...ante me tetarti...ala afto xamila ine san ktm(ixa k ap afta)dem boro na siniditopoiiso oti to transalp 650 pou ixa pio palia me 5 travage apo tis 2800 san hlektriko.....tapini mou apopsi ine oti mixanaki pou fimonete se ipous dini ropi xamila..pragma pou den simbeni sto dl..k ypopsin exo+4 dontia granazidiladi aporo pos vgazete telio to mixanaki pou me 3 skortsari xamiles....entaxi meta skotoni..ala an itan etsi thaperna stritadiko..!!!As min milisoume k gia brostina frena...ligo beltiothikan me metalika solinakia ala san aisthisi...akoma xilina!!
Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει αλλά ένα ρυθμισμένο Στρόμ δεν έχει κανένα πρόβλημα να κινείται και να επιταχύνει από αυτές τις στροφές με μαμά γρανάζια, πόσο μάλλον με αρκετά πιο κοντό γρανάζωμα...Ακόμα και η πολύ οβερντράιβ 6η επιταχύνει ομαλά μετά τις 3.000...
Δεν είναι φυσιολογική λειτουργία αυτή....Μήπως κάπου μέσα από τα ψαξίματα και τις προσπάθειες βελτίωσης (διαβάζω για φίλτρα, εξατμίσεις, χαρτογραφήσεις, αντικόφτες και εγώ δεν ξέρω τι άλλο...) κάποιος έχει κάνει καμμιά δυσδιάκριτη κουτσουκέλα ??? Εμένα ήταν απολύτως μαμά και μετά από μια ρύθμιση βαλβίδων και αλλαγή κολλάρων ψεκασμού ήταν κατά 95% άψογο...και σίγουρα ήταν 100% άψογο στις στροφές που αναφέρεις... Ψάξτο...