Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 72

Θέμα: Εξουσιοδοτημένο συνεργείο SUZUKI ???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από takis1964
    Na sou po :emena to problima mou ine oti me 1000 kibika thelo na pigeno opote thelo me 5 k 3000 strofes...ante me tetarti...ala afto xamila ine san ktm(ixa k ap afta)dem boro na siniditopoiiso oti to transalp 650 pou ixa pio palia me 5 travage apo tis 2800 san hlektriko.....tapini mou apopsi ine oti mixanaki pou fimonete se ipous dini ropi xamila..pragma pou den simbeni sto dl..k ypopsin exo+4 dontia granazidiladi aporo pos vgazete telio to mixanaki pou me 3 skortsari xamiles....entaxi meta skotoni..ala an itan etsi thaperna stritadiko..!!!As min milisoume k gia brostina frena...ligo beltiothikan me metalika solinakia ala san aisthisi...akoma xilina!!
    Ειλικρινά απορώ που το μηχανάκι σου δεν τραβάει καλά στις 3.000 στροφές με 4η...
    Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει αλλά ένα ρυθμισμένο Στρόμ δεν έχει κανένα πρόβλημα να κινείται και να επιταχύνει από αυτές τις στροφές με μαμά γρανάζια, πόσο μάλλον με αρκετά πιο κοντό γρανάζωμα...Ακόμα και η πολύ οβερντράιβ 6η επιταχύνει ομαλά μετά τις 3.000...
    Δεν είναι φυσιολογική λειτουργία αυτή....Μήπως κάπου μέσα από τα ψαξίματα και τις προσπάθειες βελτίωσης (διαβάζω για φίλτρα, εξατμίσεις, χαρτογραφήσεις, αντικόφτες και εγώ δεν ξέρω τι άλλο...) κάποιος έχει κάνει καμμιά δυσδιάκριτη κουτσουκέλα ??? Εμένα ήταν απολύτως μαμά και μετά από μια ρύθμιση βαλβίδων και αλλαγή κολλάρων ψεκασμού ήταν κατά 95% άψογο...και σίγουρα ήταν 100% άψογο στις στροφές που αναφέρεις... Ψάξτο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της takis1964
    ola afta ta ekana apo tis 3000 km k otan diapistosa pleon oti to dl san kenourgio pou itan den me ikanopoiouse...diladi apo mama itan poli xirotero k egine ligo kalitero...den ipa oti itan kalo ke egine xirotero..pantos otan to dinamometrisa sta 3500 km evgale 92 hp ..3 diladi perisoterous me k&n k power commander rithmismeno stin technomoto...me ta telika pou evala aplos den ida kamia diafora..ite klista ite anikta...bebea k sto site tis acrapovich vlepontas tis metrisis den lei tipota to tromero ...2-3 alogakia dinoun k aftes!!!

Ti na sou po re mastora,gia ta frena den exeis adiko ontos xreiazete upsilis,tora gia ta alla.... p.x. eimai me 6h kai 3500 kai paei mia xara....den xero,genika exei kali leitourgeia toulaxiston to diko mou.apo alla pou exo odigisei stin lesxi...den eida kati diaforetiko pera apo ta peiragmena pou ontos skotoronoun.....pantos mexri na katalixo sto DL ekana 6 mines...test rides, forums periodika ...kai to theorisa kalutero apo ta ypoloipa tis katigorias ( sta idia xrimata panta,tdm,varadero,caponord,tiger)....kai den to exo metaniosei.....sto xoma me xalaei alla den mporo na ta exo ola dika mou....:smilea:
    alles veltioseis exeis kanei,filtra exatmiseis klp....;

power commander+antikofti+k&n+2 telika acrapovich.
    simera tha fortoso 1 xarti apo to site tis dynojet na do an veltiothi kati...isos name ego o apetitikos...ala to skotsarisma nomizo ine idio se olous..den ipa se terastio vatmo ala yparxi!!o provlimatismos mou ine oti an ypotheso oti to dl itan aristmisto apo to ergostasio...o stathis vrike ta kapelota 6-10 noumera kato ap ta oria..tote to logiko ine na rithmistike o xartis lanthasmena...ara h aposindeo to Power Com ke perimeno na do ta apotelesmata pou mou les efoson ginete mamisio h vazo ton xarti pou exi h dynojet!!

apo tin ali ine dinaton na to voltari o alos k na mou lei oti ine mia xara????ala k ego exo alaxi 25 mixanakia apo skouter motocross enduro superbike ....ti na po...oti ine h idea mou

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από takis1964
    .o stathis vrike ta kapelota 6-10 noumera kato ap ta oria..!!
    κι εμένα στα 6.000χλμ που έγινε η ρύθμιση βαλβίδων και αλλάχτηκαν τα κολλάρα ψεκασμού τα διάκενα των βαλβίδων βρέθηκαν πολύ έξω από τα σωστά όρια....Δεν ξέρω αν από την αρχή ήταν αρρύθμιστες ή ξερρυθμίστηκαν σε αυτά τα 6.000χλμ...

Ρυθμίστηκαν σωστά και από τότε σχεδόν κανένα πρόβλημα (μόνο κάτι στιγμιαίες ψιλοαρρυθμιούλες στο ρελαντί άνευ σημασίας...) μέχρι τα 10.000χλμ που έδωσα το μηχανάκι...

Πιστεύω ότι μεγάλο μέρος των προβλημάτων που αντιμετωπίζεις οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις προσπάθειες (λανθασμένης ?) επαναχαρτογράφησης ....

Taki,
    an eixe provlima tha sou to elege,
    emena o mantis to dunamometrise to evgale 102hp strofalo 93 troxo kai mou to evgale axristo.....ithele leei allagi tis antlias venzinis.....!!!!!!! diladi 600+ europoula,to michanaki esvine den kratouse relanti klp..... kai pao sto stathi ,mou allazei tps me 60e kai ........ola ok exo kanei 6000km apo tote kai den exo kanena provlima!....an ithele kai o stathis tha mou elege ta idia kai tha ta tsepone....opote pisteuo pos an evlepe kati stravo tha sou to elege.....

tha to psaxo mia k to dl ine sosto apo rithmisi pia...ala ine telios aparadekrto mia eteria san tin suzuki na vgazi stin agora dokimasmenous kinitires me tetia xazoprovlimata!!!

den ta exei mono to DL auta ta provlimata ...oloi oi V kinitires pou proerxonte apo street moto kai einai fimomenoi exoun auta ta provlimata....viximata kai skortsarismata....an to DL kai to kathe DL eixe 125 aloga....file den tha kratiotan sto dromo kai peran toutou den tha itan supertraveler!

Evala enan apo tous xartes pou teriazane me ta dika mou kaloudia...kaliterepse..tora vazo 5h me 2.500 strofes..skortsari an anixis to gazi ligo grigora ala boris ke pas aneta stathera .adianoito gia prin 5 meres..entaxi gia tin 6 theli 3.500 gia na epitaxini !!ala ok..ime efxaristimenos..to mixanaki mou xanagenithike ke fisika pire paratasi zois

ante kala skortsarismata...!!!!

Και για να ξαναερθουμε στο θεμα πηγα στο Σταθη (υστερα απο τοσα καλα που ακουσα εδω) για το πρωτο service των 1.000.

Αυτο που μου αρεσε σε αυτον ειναι οτι δεν εχει το γνωστο υφακι που εχουν κατι αλλα μαστορια Απλος φιλικος απανταει σε οτι τον ρωτησεις και απο οτι ειδα κοβει το ματι του.
    Επιασε με μια ματια δυο τρεις λαλακιες που ειχαν κανει στο προηγουμενο συνεργειο και που ηταν λεπτομερειες.

Πρωτο service αλλαγη λαδια φιλτρο και ελενχο, συν διορθωμα στις λαλακιες του αλλου συνεργειου 45 Ευρω όλα.
    Καλα πιστευω
    -Εγω σε αυτό το ΓΑΙΔΟΥΡΙ δεν ανεβαινω

getting used to pain... Το avatar του/της kakofonixx
    Φτανει και για μενα η στιγμη του δευτερου service...
    Ελεγα να την παω τη μηχανη στο συνεργειο του Σταθη, αλλα μου πεφτει κομματακι μακρια...
    Οποτε σκεφτομαι να την παω στου Σκουρτα, στον Κορυδαλλο, που ειναι αρκετα κοντα στο σπιτι μου και γενικα τον θεωρω αρκετα φιλικο και εξυπηρετικο, μιας και εχω αγορασει απο εκει 2-3 πραγματακια...

Τον γνωριζει κανεις, τι λεει σαν συνεργειο?
    Απο θεμα τιμων πως ειναι??
    wasting space via Architecture

τυχαιο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
    Φτανει και για μενα η στιγμη του δευτερου service...
    Ελεγα να την παω τη μηχανη στο συνεργειο του Σταθη, αλλα μου πεφτει κομματακι μακρια...
    Οποτε σκεφτομαι να την παω στου Σκουρτα, στον Κορυδαλλο, που ειναι αρκετα κοντα στο σπιτι μου και γενικα τον θεωρω αρκετα φιλικο και εξυπηρετικο, μιας και εχω αγορασει απο εκει 2-3 πραγματακια...

Τον γνωριζει κανεις, τι λεει σαν συνεργειο?
    Απο θεμα τιμων πως ειναι??
    είναι ανάλογα τα κέφια του....
    Από τιμές τις γνωστές, για τα 6000 είχα δώσει 120...

NEO MEΛΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΟΣ Το avatar του/της kalmisurf
    Για χρόνια έκανα service στις μηχανές μου μόνος μου αλλά τώρα με tps και εγκεφάλους χρειάσθηκα συνεργείο αλλά ποιό γνωρίζοντας την καφρίλα που υπάρχει??
    Είμαι στη λέσχη VSTROM club και τα παιδιά μου σύστησαν τον Στάθη Σταθόπουλο και όντως συννενοήσιμος και γνώστης της δουλειάς και δεν σου λέει μαλακίες και σαν άνθρωπος αμα γίνει κάτι αναλαμβάνει τις ευθύνες του, δεν προσπαθεί να σε κοροϊδέψει η να σε βγαλει τρελό και χωρίς υφάκι και τουπέ (συνήθες φαινόμενο στους μαστόρους εδώ και χρόνια).
    Έχω 43.000 km στο DL650/K5 σε λιγότερο από 2 χρόνια και είμαι ευχαριστημένος, κάθε 6.000km πάω για τα service του - σχεδόν κάθε 3.5-4 μήνες και 60 km/μέρα.
    ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ & ΤΙΜΙΟΣ τον συστήνω ανεπιφύλακτα και είναι με ΙSO της ΥΑΜΑΗΑ αλλά και της SUZUKI εξουσιοδοτημένος και ψαγμένος. Φίλου που γράφει και δω σε άλλο γνωστό συνεργείο σε πρόβλημα του βγαλε ένα κόστος ψηλό (περίπου άμα θυμάμαι καλά πάνω από 500 ευρώ) όταν πήγε Στάθη κόστος 45 ευρώ και πρόβλημα τέλος στο 1000 στις χαμηλές.
    Τιμές τίμιες και λογικές. Κάνω διαφήμιση I know αλλά συμπάσχω ως παρελθοντικός παθών με την αναζήτηση του κάθε μηχανόβιου ποιός θα προσέξει το εργαλείο του, το μωρό του, όπως το προσέχει ο αναβάτης του!!!!
    Ποσοστά δεν παίρνω σίγουρα, αλλά μηχανή αστέρι παίρνω!!
    VSTROM HELLAS CLUB
    www.vstrom.gr
    http://vstromhellas.forumotion.com/
    Creative Design Solutions
    http://users.otenet.gr/~mikals/

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •