Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Σε τιμη μυστικο και αυτο φανταζομαι :rotflmao:
Εννοειται φιλε!
...και ενας φιλος απο το μοτο πηρε ενα ολοκληρο ohlins , σε απιστευτη τιμη!
...ποτε δεν ξερεις!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Σε τιμη μυστικο και αυτο φανταζομαι :rotflmao:
Εννοειται φιλε!
...και ενας φιλος απο το μοτο πηρε ενα ολοκληρο ohlins , σε απιστευτη τιμη!
...ποτε δεν ξερεις!
πετσα μη συμβατη , bye bye love
Aν κατάλαβα καλά, έχεις σχέση με τον μηχανικό που ΔΕΝ πήγε ο zefos?Αρχικά δημιουργήθηκε από sabayam
επειδη χαρακτηρισες πολλα πραγματα.....
οσο οτι σου ειπα οτι θελει λυσιμο το μοτερ....![]()
ρε ο Ζέφος είναι ο ιδιοκτήτης της μηχανής ΔΕΝ είναι ο μηχανικός!
τι πέσατε να τονε φάτε? έλεος πια ώρες-ώρες, από γνώστες καταντάτε ξερόλες...![]()
Τέσπα,φίλε μου εγώ ο άσχετος με τα μηχανολογικά σου εύχομαι να το χαίρεσαι το μοτόρι
σου όσο δεν πάει και με το καλό να έρθουν και τα ΩΧλινς.
τσίμπα μία![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ρε ο Ζέφος είναι ο ιδιοκτήτης της μηχανής ΔΕΝ είναι ο μηχανικός!
τι πέσατε να τονε φάτε? έλεος πια ώρες-ώρες, από γνώστες καταντάτε ξερόλες...![]()
Τέσπα,φίλε μου εγώ ο άσχετος με τα μηχανολογικά σου εύχομαι να το χαίρεσαι το μοτόρι
σου όσο δεν πάει και με το καλό να έρθουν και τα ΩΧλινς.
τσίμπα μία![]()
![]()
....ελα μου ντε!...εγω αφηγηση κανω! (σε μια δικη μου φαση που θεωρησα καλο να την μοιραστω με μοτσυκλετιστες που πανω κατω εχουμε περασει ολοι τα ιδια....)
τεσπα...αστο να παει αστο!
...και εγω ασχετος ειμαι Ζευκα!...να οδηγαω μονο ξερω! (η τουλαχιστον το παλευω!)![]()
thanx για τις ευχες!...καλα να 'μαστε να καβαλαμε!
Ασχετα με τον τροπο που βγηκαν οι πεταλουδες πρεπει να τις ξαναβαλεις εφοσον χανεις σημαντικα απο την χρηστικοτητα και αποκριση στις χαμηλες/μεσαιες για να κερδισεις λιγο στην αποκριση ψηλά με καποια υστερηση. Οι πεταλουδες καλυτερα να αφαιρουνται μονο για χρηση πιστας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από G M
Ασχετα με τον τροπο που βγηκαν οι πεταλουδες πρεπει να τις ξαναβαλεις εφοσον χανεις σημαντικα απο την χρηστικοτητα και αποκριση στις χαμηλες/μεσαιες για να κερδισεις λιγο στην αποκριση ψηλά με καποια υστερηση. Οι πεταλουδες καλυτερα να αφαιρουνται μονο για χρηση πιστας.
.....ετσι οπως τα λες ειναι φιλε , αλλα το αποτελεσμα απο τις δοκιμες με αφησε ικανοποιημενο μεχρι στιγμης.
Εχω σαν μετρο συγκρισης δυο φιλους με busa (οι οποιοι τα ''πανε''-βασικο) και απο την στιγμη που το R1 στα ψηλα παει μαζι τους μεχρι τα τερματα δεν νομιζω να χρειαζεται κατι αλλο να πουμε.
Επισης σε ανοιγματα με ενα R1 με ολοσωμη/commander/knn σεταρισμενο σε δυναμομετρο εχανα λιγο μεχρι τις 6000 στροφες , αλλα μετα καλυπτα την διαφορα και πηγαινα μαζι ή και μπροστα.
...εχει δημιουργηθει ενα ''χασιμο'' μεχρι τις 6000 στροφες , αλλα η οδηγηση μου ειναι τετοια που σε βολτα δεν τις βλεπω σχεδον καθολου (ουτε καν σε κλειστο στροφιλικι) , και απο τις 6500 και μετα αρχιζει το γλεντι , οποτε προς το παρον θα το αφησω ετσι....μιλαμε και για ενα μηχανακι που στοφαρει στις 14000+.......
Αυτο που σκεφτομαι να κανω (και βεβαια θα το κανω) , ειναι να βαλω λαιμους στις termignoni ή καποιο αλλο ολοκληρο συστημα εξατμισεων και να το χαρτογραφησω σε δυναμομετρο.
Εγω παντως αμα πηγαινα το μηχανακι μου στο μαστορα και με ελεγε "Φιλαρακι το εργαλειο δεν τραβαει γιατι η συμπιεση εχει πεσει στο 2:1" θα το επαιρνα και θα εφευγα τρεχοντας (οσο πηγαινε δηλαδη...)Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
....περασαν ποσες εργατοωρες με κατσαβιδια και συμπιεσομετρα και εχετε βγει δυο τρεις και το παιζετε εμπειρογνωμονες......
Δεν ειμαι εμπειρογνωμων, αλλα ειναι γνωστο οτι η σχεση συμπιεσης ειναι ο λογος του αρχικου ογκου (οταν το πιστονι ειναι κατω) προς τον τελικο (οταν το πιστονι ειναι πανω). Για να αλλαξει πρεπει να μεταβληθει ο ογκος του κυλινδρου η του θαλαμου καυσης.
Δεν λεω κατι κακο για τον μηχανικο σου, απλα ειμαι πολυ περιεργος για το πως προεκυψαν αυτες οι σχεσεις αφου, η πιεση συμπιεσης (που μετραει το συμπιεσομετρο) εξαρταται μεν απο τη σχεση συμπιεσης, αλλα και απο χιλιους αλλους παραγοντες και δεν υπαρχει καποια σταθερη σχεση μεταξυ τους.......
Ρε ποδηλατά, μην μαλώνεις τον κόσμο ..!!
(σε προλάβανε άλλοι...)![]()
Το "κλασικό" λάθος που γίνεται όταν μετράμε την συμπίεση είναι να διαβάζουμε την ένδειξη και να θεωρούμε ότι είναι ο βαθμός της συμπίεσης...
(ίσως γιατί τα νούμερα είναι παραπλήσια... - ίσως γιατί δεν μπήκαμε ποτέ στον κόπο να καταλάβουμε τι κάνουμε...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Δεν είναι πιθανό να αδικείς κάποιους με το παραπάνω...? Τι λές εσύ...?Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
....περασαν ποσες εργατοωρες με κατσαβιδια και συμπιεσομετρα και εχετε βγει δυο τρεις και το παιζετε εμπειρογνωμονες......
Αν θές να ακούς μόνο ''ΟΥΑΟΥ'' για δεν το γράφεις εξ'αρχής...?
To φρεντάκι σου δεν καταντάει χιροσίμα, φίλε. Ίσα-ίσα διαφαίνεται η καλή δουλειά του παλλικαριού.Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
...εχω ζητησει απο την διαχειρηση να μου καθαρισει το ποστ , αλλιως δεν βλεπω να αποφευγω να σας απανταω εναν εναν......και πραγματικα δεν θελω , αλλα πιο πολυ δεν θελω να κατανταει το θρεντακι μου χιροσιμα (οχι παλι ρε π@υστh μου).....
Και το να ακουστούν 5 απόψεις, δεν θα έπρεπε να σε ενοχλεί. Κάποιος μπορεί να μάθει κάτι.
Ίσως και εσύ ακόμη.![]()
![]()
αν ηθελες να κανεις τον χαβαλε σου και να ακουσεις μονο χαρουλες,ας το εβαζες γενικες...
απ την στιγμη που επιλεγεις τα τεχνικα θεματα και γραφεις-δειχνεις λαθη θα διορθωθεις...
κανονας ειναι αυτο,που διεπει τους παντες που γραφουν στην συγκεκριμενη κατηγορια...
κι ενα τιπ...οταν γραφεις για δουλεια καποιου μηχανικου,τον οποιο διαφημιζεις τοσο,φροντισε να ξερεις πολυ καλα τις διαδικασιες που περιγραφεις,μια και τα οποια λαθη σου θα κανουν ρομπα αυτον κι οχι εσενα...κι αν δεν ειναι λαθη δικα του,αλλα λανθασμενη μεταφορα-περιγραφη απο σενα,ειναι κριμα για τον μηχανικο...
την δουλεια που εγινε στο μηχανακι σου,θα μου επιτρεψεις να μην την σχολιασω...
καλες βολτες και να το χαρεις οσο δεν παει...
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Ψιτ φίλος ...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
την δουλεια που εγινε στο μηχανακι σου,θα μου επιτρεψεις να μην την σχολιασω...
Εδώ μιλάμε καθαρά και σταράτα ..!!!![]()
(κάτι "σαν άντρες", ένα πράγμα ..)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
για να σχολιασω,θα πρεπει πρωτα να απαντηθουν οι ερωτησεις που προεκυψαν απο αυτα που ειδα...και μια και μονο ο μηχανικος μπορει να απαντησει,λεω να τις ξεχασω...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ψιτ φίλος ...
Εδώ μιλάμε καθαρά και σταράτα ..!!!![]()
(κάτι "σαν άντρες", ένα πράγμα ..)![]()
οποτε αστο να παει ρε μαστορα...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ μου αρέσεις, είναι normal αυτό άραγες???Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
για να σχολιασω,θα πρεπει πρωτα να απαντηθουν οι ερωτησεις που προεκυψαν απο αυτα που ειδα...και μια και μονο ο μηχανικος μπορει να απαντησει,λεω να τις ξεχασω...
οποτε αστο να παει ρε μαστορα...![]()
Ν' αρχίσω ν' ανησυχώ γιατρέ μου?
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).