Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ψαξτο γιατι εμείς
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ !
ωχου....
Ε ΤΟΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ! ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ! ΓΕΙΑ ΣΟΥΥΥ!
Ψαξτο γιατι εμείς
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ !
ωχου....
Ε ΤΟΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ! ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ! ΓΕΙΑ ΣΟΥΥΥ!
Όλους τους ξέμπαρκους τους τρώει το σαράκι και όσοι ταξίδεψαν ζηλεύουν την Ιθάκη...
Δεν καταλαβαινω αν κανετε πλακα η οχι παντως αν προκεται περι σοβαρου, δε σας πιεζει κανεις να απαντησετε.Ουτε σας περνει τηλ το παλικαρι και σας ρωταει.Οποτε οποιον δεν τον νοιαζει,ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ.
ναι, περίμενε :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από erstyle
[...] ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ! ΓΕΙΑ ΣΟΥΥΥ!
Αγορινα, αν δεν ασχοληθείς εσυ που σ' ενδιαφέρει γιατι ν' ασχοληθεί άλλος;
Άντε γεια και καλη υπομονη![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
πές τα ρε συ ευχαριστώ...κάποιοι έχουν σοβαρά κόμπλεξ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Δεν καταλαβαινω αν κανετε πλακα η οχι παντως αν προκεται περι σοβαρου, δε σας πιεζει κανεις να απαντησετε.Ουτε σας περνει τηλ το παλικαρι και σας ρωταει.Οποτε οποιον δεν τον νοιαζει,ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ.
Όλους τους ξέμπαρκους τους τρώει το σαράκι και όσοι ταξίδεψαν ζηλεύουν την Ιθάκη...
Εσένα ποιος σου μιλησε;Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Δεν καταλαβαινω αν κανετε πλακα η οχι παντως αν προκεται περι σοβαρου, δε σας πιεζει κανεις να απαντησετε.Ουτε σας περνει τηλ το παλικαρι και σας ρωταει.Οποτε οποιον δεν τον νοιαζει,ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
εμένα ??Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εσένα ποιος σου μιλησε;![]()
![]()
![]()
ασχολήθηκα καλέ μου φίλε δν βρήκα άκρη και πωτάω στο μότο που είσται πιο ψαγμένοι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ναι, περίμενε :rotflmao:
Αγορινα, αν δεν ασχοληθείς εσυ που σ' ενδιαφέρει γιατι ν' ασχοληθεί άλλος;
Άντε γεια και καλη υπομονη![]()
αλλά από ότι φένεται κάποιοι είσται....
εγώ χιούμορ κάνω ,
καλή επιτυχία με το project σου και με το thread ,
πάω να ασχοληθώ με το κουτσό μου πόδι ,
και το τυφλό μου μάτι ...
![]()
![]()
έχεις σοβαρό πρόβλημα!δν κάνω πλάκα ! το λέω για το καλό σου!είμαι καλοπροαίρετος βλέπεις!ψάξτο!μπορεί να είναι αάσχημο!
Η συνειδηση μου?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κοιτα το όχημα που θες ειναι 4τροχο...Αρχικά δημιουργήθηκε από erstyle
ασχολήθηκα καλέ μου φίλε δν βρήκα άκρη και πωτάω στο μότο που είσται πιο ψαγμένοι!
Εαν θεωρείς αυτο το site (moto.gr) ψαγμενο σε οτι αφορα τα καρτ και τα μπαγκι, καλη τυχη![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
\Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κοιτα το όχημα που θες ειναι 4τροχο...
Εαν θεωρείς αυτο το site (moto.gr) ψαγμενο σε οτι αφορα τα καρτ και τα μπαγκι, καλη τυχη![]()
![]()
ευχαριστώ και επανέρχομαι όποιος γνωρίζει για το σχετικό θέμα ας με κατατοπίσει!
Αρχικά δημιουργήθηκε από erstyle
\
ευχαριστώ και επανέρχομαι όποιος γνωρίζει για το σχετικό θέμα ας με κατατοπίσει!
αντε παλι.....
ρε φιλε δεν παλεύεσαι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
πλίζ ρε συ κάντην από δω σε παρακαλώ δλδ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
αντε παλι.....
ρε φιλε δεν παλεύεσαι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι σε έπιασε τρ και μας πρίζεις?
ρε Λιάκο την παλεύεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
αντε παλι.....
ρε φιλε δεν παλεύεσαι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
αφού δεν γουστάρεις το θέμα, τι μπαίνεις κάθε λίγο και λιγάκι και γίνεσαι εριστικός?![]()