oxi alla apilisa kapoion mprosta se polu kosmo prin kairo les?to skeutika alla den xserei apo mhxanaki ektos ean evale allon h ean kapoios fovotan na mhn tou faw thn gkomena? ti na pw
oxi alla apilisa kapoion mprosta se polu kosmo prin kairo les?to skeutika alla den xserei apo mhxanaki ektos ean evale allon h ean kapoios fovotan na mhn tou faw thn gkomena? ti na pw
Το θρεντάκι αρχίζει και βρίσκει το δρόμο του.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
ενω εμεις ε....!Αρχικά δημιουργήθηκε από delosmp
oxi alla apilisa kapoion mprosta se polu kosmo prin kairo les?to skeutika alla den xserei apo mhxanaki
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
oxi re den nomizw me plaisio kainourgio mhxanaki polla thetika sxolia kai kales anafores apo olous sto thema plaisiou.... ti na pw den eimai kai mhxanikos sta motogp gia na xserw toso vathia!!!
σου ξαναλεω..οτικαι να εκαναν στις γαμωαναρτησεις σου δε παιζει να γινοταν κατι απο αυτα που λες αν δεν επεμενες να το οδηγεις και να τα χωνεις ενω ενιωθες οτι κατι δε παει καλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από delosmp
σα να μπω εγω εδω και να πω ..παιδια παταγα τα φρενα με 100 χιλ και δε πιανανε καθολου αλλα εγω δε ειχα σιγουρευτει και το πηγα μια 250 χιλ να δω αν και εκει δε πιανουν ..
και σκοτωθηκα το μηχανακι ειναι ολικη και ψαχνω να δω ...
παιζει κανα αλλος μαλακας σα και εμένα η παω φουλ για νομπελ?
υπαρχουν αυτοι που πεφτουν απο ατυχια (λαδια) , αυτοι που πεφτουν απο κουλαδίαση , αυτοί που πέφτουν απο απειρία και αυτοι που πεφτουν απο σαμποταζ!
γύρνα ολα τα κλικ στις ρυθμίσεις συμπιεσης και επαναφορας δεξιόστροφα μεχρι το τερμα. αν μετρήσεις τον ίδιο αριθμό κλίκ ανήκεις σε μια απο τις πρωτες 3 κατηγοριες... αν μετρησεις διαφορετικο αριθμο κλικ στις δυο μπουκαλες μπορεις να μπείς στη τεταΡΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ.
αν κι εγω νομίζω πως εισαι ενας συνδιασμός πρώτης με τρίτη, εισαι απειρος δηλαδη και βρέθηκες πανω σε ενα γλιστερο κομμάτι ασφαλτου βλέπωντας ξαφνικα την ουρα μπροστά σου!
μπορείς να τα ρίξει σε όποιον θές, στον γείτονα, στην άσφαλτο, στον Θεό
ο καλός οδηγός πάντως δεν οδηγει παντου γρηγορα αλλα παντού όσο του επιτρέπεται απο τις συνθήκες.
και σίγουρα στην ευθεία δεν σε προσπερναει ο κωλος επειδή έχεις άλλες ρυθμίσεις στην δεξια και αλλες στην αριστερη μπουκάλα...
επειδή τυχαίνει να τον ξέρω και εγώ, λέω δε μπορεί να κάνω λάθος? τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ότι έχει γραφτεί εδώ... μου το επιβεβαίωσε είναι η αλήθεια ...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
λοιπον σοβαρα τωρα
μιλησα με φιλο για το προβλημα σου ο οποιος ειναι ειδικος αναρτησιολογος-μπιστολογος και μου ειπε οτι μαλλον καποιος σου πειραξε τις ρυθμισεις και σου εβαλε αλλη ρυθμιση στο αριστερο καλαμι και αλλη στο δεξι!!!
τα μοονοπανα!!!
![]()
τι γίνεται ρε παιδάκι μου?![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
paidia euxaristw gia to mexri stigmis endiaferwn sas kai tis plirofories sas mexri stigmhs katana suzukovios kai su?
Αρχικά δημιουργήθηκε από delosmp
paidia euxaristw gia to mexri stigmis endiaferwn sas kai tis plirofories sas mexri stigmhs katana suzukovios kai su?
ναι... εχω μια γρια που με ταλαιπωρει και την ταλαιπωρω...
παντως φιλε, Υγεια να χουμε και χεστα ολα τα αλλα....
αφου δε χτυπησες απο την πτωση, οταν ξαναπαρεις μηχανακι, παρε κρανος μποτες και δερματα και μπες πιστα να δεις την πραγματικη χαρα των SS !
![]()
![]()
τι? πες μου τώρα ότι και το δικό σου τζίξερ κάνει τα ίδια... μη μου πεις ρε!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
μλκ εμενα μου το εδωσε με τετοιου ειδους ρυθμισεις ο προηγουμενος κατοχος!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τι? πες μου τώρα ότι και το δικό σου τζίξερ κάνει τα ίδια... μη μου πεις ρε!![]()
σημερα το καταλαβα.
ευτυχως προλαβα και το εφτιαξα!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τι? πες μου τώρα ότι και το δικό σου τζίξερ κάνει τα ίδια... μη μου πεις ρε!![]()
οχι ρε Γιαννη, κλαίει που θα μοιραζεται την πιστα στο session των Gixxer newbies!![]()
![]()
katana exeis dikio alla poios tha xsanaeperne daneio na parei pali ola auta pou eipes me ena pou eidei ekremei!!!!!oso kai na goustareis mia mhxanh einai kai thema xrhmatwn......