Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 88

Θέμα: Αλλαγές στο κέντρο της Αθήνας

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ΟΚ, διοδια για το κεντρο, 2 ευρω η διελευση, σας κανει; και 2 ευρω το λιτρο η βενζινη οσονουπω...να σας δω να πηγαινετε κεντρο με το ατομικο μεταφορικο σας μεσο (γιατι καλομαθε ο κολος σας και δεν μπορειτε αλλιως βλεπεις) και να χρειαζεστε μισο μηνιατικο...πολυ θα γουσταρω!

Ελεος με τους αφορισμους, τις γενικολογιες και την μιρλα...μια χαρα ειναι τα μετρα αυτα, μακαρι να εφαρμοστουν / πραγματωθουν!

Υπαρχουν τα ποδηλατα και τα ποδια μας, μην ειμαστε καφοι οπαδοι του καβαλα παω στην εκκλησια - καβαλα προσκυναω...
    μάλιστα
    η διαφωνία =αφορισμός
    άλλη άποψη=μιρλα
    άποψη απο μη πανεπιστημιακό =γενικολογία
    πολίτες με απαιτήσεις =κάφροι
    πολίτες με πρότυπα ευρωπαϊκά=οπαδοί του καβάλα κλπ και με καλομαθημένο κώλο
    λύση= δυσκολεύουμε την ελεύθερη διακίνηση+ ακριβαίνουμε τη διακίνηση= μισό μηνιάτικο για τιμωρία

το σφάξε με αγά μου να αγιάσω, πότε είναι ? πριν ή μετά?

μην ζητάτε ελληνες δεν είσαστε άξιοι για το καλύτερο.
    βούρδουλα και πρόστιμο!!
    που μου θέλετε και καλύτερα ΜΜΜ

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    ΟΚ, διοδια για το κεντρο, 2 ευρω η διελευση, σας κανει; και 2 ευρω το λιτρο η βενζινη οσονουπω...να σας δω να πηγαινετε κεντρο με το ατομικο μεταφορικο σας μεσο (γιατι καλομαθε ο κολος σας και δεν μπορειτε αλλιως βλεπεις) και να χρειαζεστε μισο μηνιατικο...πολυ θα γουσταρω!

Ελεος με τους αφορισμους, τις γενικολογιες και την μιρλα...μια χαρα ειναι τα μετρα αυτα, μακαρι να εφαρμοστουν / πραγματωθουν!

Υπαρχουν τα ποδηλατα και τα ποδια μας, μην ειμαστε καφοι οπαδοι του καβαλα παω στην εκκλησια - καβαλα προσκυναω...
    Με τέτοια εμπεριστατωμένη άποψη και επιχειρηματολογία δεν μπορώ παρά να συμφωνίσω μαζί σου.
    Με κάτι αλήτες που μου θέλουν και αυτοκίνητο...βρε ουστ. Που μπαίνουν με το σουβ στην εκκλησιά σα δεν ντρέπονται. Ας αναφωνίσουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο ζήτω που η βενζίνη θα αγγίξει τα 2 ευρώ.

Είμαι πανευτυχής που ο κοσμάκης θα χρειάζεται μισό μηνιάτικο μόνο και μόνο για να πάει στην δουλειά του...πολύ θα γουστάρω.

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα ποδήλατα. Τα οποία είναι μία ασφαλής λύση. Έτσι να ζεις σε καμμιά Νέα Σμύρνη και να βγαίνεις στους παράδρομους της Συγγρού για να πας στο κέντρο, είναι πολύ ασφαλές. Επίσης ιδίως τέτοια περίοδο είναι και ότι πρέπει για το μαυρισματάκι σου. Μαυρίζεις επειδή ψήνεσαι όχι επειδή σε χτυπάει ο ήλιος αλλά τουλάχιστον μαυρίζεις. Επίσης ως γνωστόν άμα χρειάζεται να δουλεύεις με κανά κουστούμι είναι ότι πρέπει για ποδήλατο. Δυστυχώς όμως η πλειοψηφεία του κόσμου που δουλεύει δεν φοράει τέτοια ρούχα.
    Επίσης πάλι καλά που όλοι οι άνθρωποι είναι σε θέση να καβαλίσουν ποδήλατο. Σπασμένοι, παππούδες, γιαγιάδες, χοντροί. Ιδίως η γενιά μου, πρώτα θα βγει σε σύνταξη και μετά θα παπουδιάσει για ποδήλατο.

Ουστ που μου καλομάθατε όλοι σας. Και άμα δεν έχετε ούτε ποδήλατο...έχετε τα ποδαράκια σας.
    Problem solved.

Γαμώτο...ο hymador μου πήρε την επιταγή των 20 εκ. μέσα απο τα χέρια μου.

Πάμε όλοι μαζί να φωνάξουμε
    "40 δόσεις έδωσες και πήρες λαμαρίνα
    να κάθεσαι να πήζεις μέσα στην Αθήνα".

"Η Βενζίνη είναι μόνο για μπουκάλι
    ο μόνος δρόμος είναι, σέλα και πετάλι"

"Ντου ντου ντου
    ποδήλατα παντού."
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    μάλιστα
    η διαφωνία =αφορισμός
    άλλη άποψη=μιρλα
    άποψη απο μη πανεπιστημιακό =γενικολογία
    πολίτες με απαιτήσεις =κάφροι
    πολίτες με πρότυπα ευρωπαϊκά=οπαδοί του καβάλα κλπ και με καλομαθημένο κώλο
    λύση= δυσκολεύουμε την ελεύθερη διακίνηση+ ακριβαίνουμε τη διακίνηση= μισό μηνιάτικο για τιμωρία

το σφάξε με αγά μου να αγιάσω, πότε είναι ? πριν ή μετά?

μην ζητάτε ελληνες δεν είσαστε άξιοι για το καλύτερο.
    βούρδουλα και πρόστιμο!!
    που μου θέλετε και καλύτερα ΜΜΜ
    Μα επιτελους, τι σκατα θελουμε σαν λαος; Γκρινιαζουμε για τη πολη - χαβουζα που ζουμε ( ; ), εχει υποβαθμισετι η ποιοτητα της ζωης μας, εχουμε τη λιγοτερη αναλογια πρασινου / κατοικο απο τη συντριπτικη πλειοψηφια των μεγαλων αστικων κεντρων της Ευρωπης, η Αθηνα ειναι η πλεον εχθρικη πολη απεναντι σε πεζους και ΑΜΕΑ...

τα βιωνουμε ολοι αυτα και τα βλεπουμε γυρω μας...

και μολις εξαγγελθει κατι που θα βελτιωσει καπως τη κατασταση, αρχιζουμε τη μιρλα και τη γκρινια για το ποσο κοστισε η εκπονηση της μελετης και τι θα κανουν τα αυτοκινητα που θα πηγαινουν γυρω-γυρω απο το κεντρο και ποσα θα τσεπωσουν οι εργολαβοι κτλ-κτλ...

στα @@δια μου το τι θα κανουν τα αυτοκινητα και οι μηχανες που θα πηγαινουν γυρω-γυρω απο το κεντρο της Αθηνας ρε σεις...πραγματικα στα @@δια μου...το αν ο ελληνας πολιτης θεωρει ελευθερη διακινηση το να κατεβαινει στο κεντρο με το ΙΧ του η την μηχανη του μονος του και για ψυλλου πηδημα, φρακαροντας τις κεντρικες οδικες αρτηριες (και κατ επεκταση την απροσκοπτη κινηση των ΜΜΜ) και παρκαροντας οπου να ναι εμποδιζοντας τους πεζους, ε, ας αναθεωρησει τις αποψεις του περι ελευθεριας...

δεν μπορουμε να εχουμε μονο απαιτησεις, εχουμε και υποχρεωσεις και πρεπει να ειμαστε συγκαταβατικοι και υποχωρητικοι επιτελους, δεν γινεται να κοιταμε μοναχα τη παρτη μας σε αυτη τη χωρα ...τωρα αν πεζοδρομηθει η Πανεπιστημιου και μας ενοχλει που δεν θα μπορουμε να παμε με το μηχανακι στο υψος του Ιντεαλ και να παρκαρουμε ακριβως απ εξω, τι να πω...κουραγιο αδερφια!!! δυσκολο να το "καταπιει'' κανεις, αλλα ειναι ατιμη και αδικη η κενωνια μας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Με τέτοια εμπεριστατωμένη άποψη και επιχειρηματολογία δεν μπορώ παρά να συμφωνίσω μαζί σου.
    Με κάτι αλήτες που μου θέλουν και αυτοκίνητο...βρε ουστ. Που μπαίνουν με το σουβ στην εκκλησιά σα δεν ντρέπονται. Ας αναφωνίσουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο ζήτω που η βενζίνη θα αγγίξει τα 2 ευρώ.

Είμαι πανευτυχής που ο κοσμάκης θα χρειάζεται μισό μηνιάτικο μόνο και μόνο για να πάει στην δουλειά του...πολύ θα γουστάρω.

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα ποδήλατα. Τα οποία είναι μία ασφαλής λύση. Έτσι να ζεις σε καμμιά Νέα Σμύρνη και να βγαίνεις στους παράδρομους της Συγγρού για να πας στο κέντρο, είναι πολύ ασφαλές. Επίσης ιδίως τέτοια περίοδο είναι και ότι πρέπει για το μαυρισματάκι σου. Μαυρίζεις επειδή ψήνεσαι όχι επειδή σε χτυπάει ο ήλιος αλλά τουλάχιστον μαυρίζεις. Επίσης ως γνωστόν άμα χρειάζεται να δουλεύεις με κανά κουστούμι είναι ότι πρέπει για ποδήλατο. Δυστυχώς όμως η πλειοψηφεία του κόσμου που δουλεύει δεν φοράει τέτοια ρούχα.
    Επίσης πάλι καλά που όλοι οι άνθρωποι είναι σε θέση να καβαλίσουν ποδήλατο. Σπασμένοι, παππούδες, γιαγιάδες, χοντροί. Ιδίως η γενιά μου, πρώτα θα βγει σε σύνταξη και μετά θα παπουδιάσει για ποδήλατο.

Ουστ που μου καλομάθατε όλοι σας. Και άμα δεν έχετε ούτε ποδήλατο...έχετε τα ποδαράκια σας.
    Problem solved.

Γαμώτο...ο hymador μου πήρε την επιταγή των 20 εκ. μέσα απο τα χέρια μου.

Πάμε όλοι μαζί να φωνάξουμε
    "40 δόσεις έδωσες και πήρες λαμαρίνα
    να κάθεσαι να πήζεις μέσα στην Αθήνα".

"Η Βενζίνη είναι μόνο για μπουκάλι
    ο μόνος δρόμος είναι, σέλα και πετάλι"

"Ντου ντου ντου
    ποδήλατα παντού."
    Υπαρχει και κοσμακης που κυκλοφορει αποκλειστικα με τα ΜΜΜ καικμε ποδηλατο και με τα ποδια ξερεις...τους προσπερνας καθε μερα με τη μοτοσικλετα σου, ενω σιχτηριζεις για τη κινηση και για τα κολοκουτα που σου κλεινουν το δρομο...τραβα πες τις εξυπναδες σου σε αυτους...

Κανετε λες και σας στερησανε το δικαιωμα του να καβαλατε μοτοσικλετα...ημαρτον, δεν χαθηκε ο κοσμος!

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Ενδιαφέρουσες απόψεις. Δεν θα εκφέρω την δικιά μου γιατί δεν έχω. Δεν με νοιάζει. Η Αθήνα όπως είναι μου αρέσει, και όπως και να γίνει πάλι θα μου αρέσει. Θέλω όμως να σταθώ σε κάτι άλλο που περνάει έτσι απλά.

20.000.000?
    Χίλιοι Κεραυνοί!

Δέχομαι την επιστημονική προσέγγιση, το γεγονός οτι υπάρχουν εταιρείες που κάνουν αυτή και μόνο την δουλειά και πρέπει να πληρώσουν υπαλλήλους κτλ κτλ κτλ....

αλλά διάολε, όχι και τόσα λεφτά για μια μελέτη...

Θα μου πεις όταν υπουργός για να δώσει έργο θέλει μίζα 1.000.000? ίσως και να ακούγεται λογικό.

Καλή συνέχεια.

ΥΓ: Να κάνουμε όλη την Αθήνα κανάλια και να πηγαίνουμε στο κέντρο κολυμπώντας. Βενετία και μαλακίες...
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Καλά χαλαρώστε, τα 20.000.000 είναι τα πρώτα που δέσμευσαν απο το ΕΣΠΑ για τις μελέτες και την εκκίνηση του έργου. Και καλά ότι έχει μπει στο αυλάκι και θα ξεκινήσει σύντομα.

Δεν εννοεί την μελέτη της πανεπιστημίου.... Σοβαρευτείτε, η πεζοδρόμηση της Β.Όλγας θα κοστίσει ΣΥΝΟΛΙΚΑ 4.000.000

Μιλάνε για τις μελέτες ΟΛΩΝ των έργων, περίπου 200...
    http://www.tovima.gr/default.asp?pid...&dt=15/06/2010

Και σωστά σημειώσατε. Το θέμα δεν είναι η εκτροπή της κυκλοφορίας αλλού, αλλά η γενικά η μείωση της χρήσης του ΙΧ.

Και όπως βλέπουμε απο τις αντιδράσεις αυτό είναι το δυσκολότερο όλων...
    Μετα την αφαίρεση του πέους απο τον εγκέφαλο της γυναίκας, η επόμενη δυσκολία έγκειται στην αφαίρεση της δυνατότητας του Έλληνα να μετακινείται έστω και για 200 μέτρα με το αμάξι του...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss

Μετα την αφαίρεση του πέους απο τον εγκέφαλο της γυναίκας, η επόμενη δυσκολία έγκειται στην αφαίρεση της δυνατότητας του Έλληνα να μετακινείται έστω και για 200 μέτρα με το αμάξι του...
    και της μηχανης δυστυχως...και της μηχανης...

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Ερωτηση που εσκασε μολις τωρα στο καμμενο μου μυαλο

αν μειωθει η κινηση τροχοφορων (2-3-4-200 ροδες) στο κεντρο, υπαρχει καπου καμια μελετη ποσο κ αν θα μειωθει η μεση θερμοκρασια στην αθηνα;
    Θελω να πιστευω αρκετα. Και αν συνδυαστει με την ταυτοχρονη υπαρξη πρασινου, φανταζομαι αλλο λιγο

Οσο για το μετρο.. κ μενα με προβληματιζει η περιοδος μπαχαλου αν κ οταν γινουν τα εργα. Αλλα θα προτιμουσα ολα τα εργα στο συνολο τους, και οχι αποσπασματικα γιατι δε θελουμε να τσαντισουμε μερικα συμφεροντα..

Πιστευω πως μεσομακροπροθεσμα θα εχουν αποτελεσμα.
    Εκτος αν μας νοιαζει τι θα φαμε τι θα πιουμε κ τι θα αρπαξει ο κωλος μας τις αμεσως επομενες μερες
    Γιατι στομελλον δεν εχουμε μαθει να κοιταζουμε.

Ειπε καποιος πριν οτι στο εξωτερικο κανανε μελετες κ σκεφτηκαν 50 χρονια μπροστα. Οταν παμε να τοκανουμε εμεις ομως.. βαστατε τουρκοι τ' αλογα.

μπυρες στη σκια των μελλοντικων δεντρων.

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Μα επιτελους, τι σκατα θελουμε σαν λαος; Γκρινιαζουμε για τη πολη - χαβουζα που ζουμε ( ; ), εχει υποβαθμισετι η ποιοτητα της ζωης μας, εχουμε τη λιγοτερη αναλογια πρασινου / κατοικο απο τη συντριπτικη πλειοψηφια των μεγαλων αστικων κεντρων της Ευρωπης, η Αθηνα ειναι η πλεον εχθρικη πολη απεναντι σε πεζους και ΑΜΕΑ...

τα βιωνουμε ολοι αυτα και τα βλεπουμε γυρω μας...

και μολις εξαγγελθει κατι που θα βελτιωσει καπως τη κατασταση, αρχιζουμε τη μιρλα και τη γκρινια για το ποσο κοστισε η εκπονηση της μελετης και τι θα κανουν τα αυτοκινητα που θα πηγαινουν γυρω-γυρω απο το κεντρο και ποσα θα τσεπωσουν οι εργολαβοι κτλ-κτλ...

στα @@δια μου το τι θα κανουν τα αυτοκινητα και οι μηχανες που θα πηγαινουν γυρω-γυρω απο το κεντρο της Αθηνας ρε σεις...πραγματικα στα @@δια μου...το αν ο ελληνας πολιτης θεωρει ελευθερη διακινηση το να κατεβαινει στο κεντρο με το ΙΧ του η την μηχανη του μονος του και για ψυλλου πηδημα, φρακαροντας τις κεντρικες οδικες αρτηριες (και κατ επεκταση την απροσκοπτη κινηση των ΜΜΜ) και παρκαροντας οπου να ναι εμποδιζοντας τους πεζους, ε, ας αναθεωρησει τις αποψεις του περι ελευθεριας...

δεν μπορουμε να εχουμε μονο απαιτησεις, εχουμε και υποχρεωσεις και πρεπει να ειμαστε συγκαταβατικοι και υποχωρητικοι επιτελους, δεν γινεται να κοιταμε μοναχα τη παρτη μας σε αυτη τη χωρα ...τωρα αν πεζοδρομηθει η Πανεπιστημιου και μας ενοχλει που δεν θα μπορουμε να παμε με το μηχανακι στο υψος του Ιντεαλ και να παρκαρουμε ακριβως απ εξω, τι να πω...κουραγιο αδερφια!!! δυσκολο να το "καταπιει'' κανεις, αλλα ειναι ατιμη και αδικη η κενωνια μας...

+675

Τα ειπες ολα

ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    Ερωτηση που εσκασε μολις τωρα στο καμμενο μου μυαλο

αν μειωθει η κινηση τροχοφορων (2-3-4-200 ροδες) στο κεντρο, υπαρχει καπου καμια μελετη ποσο κ αν θα μειωθει η μεση θερμοκρασια στην αθηνα;
    Θελω να πιστευω αρκετα. Και αν συνδυαστει με την ταυτοχρονη υπαρξη πρασινου, φανταζομαι αλλο λιγο

Οσο για το μετρο.. κ μενα με προβληματιζει η περιοδος μπαχαλου αν κ οταν γινουν τα εργα. Αλλα θα προτιμουσα ολα τα εργα στο συνολο τους, και οχι αποσπασματικα γιατι δε θελουμε να τσαντισουμε μερικα συμφεροντα..

Πιστευω πως μεσομακροπροθεσμα θα εχουν αποτελεσμα.
    Εκτος αν μας νοιαζει τι θα φαμε τι θα πιουμε κ τι θα αρπαξει ο κωλος μας τις αμεσως επομενες μερες
    Γιατι στομελλον δεν εχουμε μαθει να κοιταζουμε.

Ειπε καποιος πριν οτι στο εξωτερικο κανανε μελετες κ σκεφτηκαν 50 χρονια μπροστα. Οταν παμε να τοκανουμε εμεις ομως.. βαστατε τουρκοι τ' αλογα.

μπυρες στη σκια των μελλοντικων δεντρων.

Δουλεύω σε επαρχιακή πόλη (Κόρινθος) και σε απόσταση 500 μέτρων απο το κέντρο, η διαφορά θερμοκρασίας το καλοκαίρι παίζει να φτάνει 4-5 μονάδες. Μιλάμε για ίδιου ύψους κτήρια τριγύρω και την ίδια (ανύπαρκτη) βλάστηση...

Για τους πεζόδρομους-κυκλοφορία, υπάρχουν αρκετές επαρχιακές πόλεις που πέρασαν απο αυτό το στάδιο, σίγουρα άλλα τα μεγέθη, αλλά παιδιά όταν πόλη 50-60κ κατοίκων έχει το 90% της κυκλοφορίας της μέσα απο 2 κεντρικούς δρόμους και ο ένας γίνεται πεζόδρομος, ε πιστέψτε με δεν έχει και μεγάλη διαφορά. Και μιλάμε για πόλεις με σχεδόν ανύπαρκτα ΜΜΜ. Η αλλαγές όμως έγιναν και άλλαξε κατά πολύ η φυσιογνωμία της πόλης και κυρίως η ποιότητα ζωής των κατοίκων. Ενδεικτικά αναφέρω, Κόρινθος-Καλαμάτα-Ηράκλειο-Λάρισα-Λαμία και αρκετές άλλες. Σε μερικές που είδα σαν επισκέπτης ΚΑΙ τις δυο καταστάσεις ( με και χωρίς πεζόδρομο) η αλλαγή είναι τρομερή...

Οι αντιδράσεις του κόσμου κλασικές, γκρίνια, μανούρα, φασαρία, απειλές, μέχρι και ασφαλιστικά μέτρα απο τους απίθανους εμπορικούς συλλόγους ότι η πεζοδρόμηση θα τους μειώσει την κίνηση

Και μετά απο λίγο συνηθίζουν, περπατάνε πιο πολύ και ομορφαίνει η πόλη απο την μια στιγμή στην άλλη...

Και μετά απο λίγο συνηθίζουν, περπατάνε πιο πολύ και ομορφαίνει η πόλη απο την μια στιγμή στην άλλη... [/B]
    + 1

Ο Έλληνας (και γενικά ο άνθρωπος-μην γινόμαστε και ρατσιστές) έχει την τάση να καταλαμβάνει όλο τον χώρο που του δίνεται και να τον βρωμίζει (σαν την κλανιά ένα πράγμα ) χωρίς να σέβεται το περιβάλλον, τους πόρους, τη χλωριδοπανίδα, τον συνανθρωπό του και προπάντων χωρίς να ενδιαφέρεται για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες.

Μόνη λύση γι' αυτή την τάση είναι (όπως είπε και ενας φίλος παραπάνω) είναι να ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ χώρο από τα αυτοκίνητα όχι να φτιαξεις υποδομές για την κυκλοφορία περισσότερων (κάτι που θα δώσει προσωρινή λύση αλλά θα επιδεινώσει το πρόβλημα).

Ούτε διόδια, ούτε πρόστιμα, ούτε δακτύλιοι δεν σώζουν ούτε έσωσαν την κατάσταση.

Ας δοκιμάσουμε και μια ριζική αλλαγή...

Τέλος, για μένα η λύση του κυκλοφοριακού σε μεγλουπόυλεις είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα δίτροχα (Είτε αυτα είναι παπάκια, ηλεκτροκίνητα, ποδήλατα, εντουρο, πατινια, παπουτσια με ρουλεμαν και οτι αλλο κατεβάσει...).

Φαινεται αυτό καποιοι πανεπιστημιούχοι δεν το έχουν καταλάβει ή δεν θέλουν να το καταλάβουν

Όσο για τα χρήματα, θα είναι από ΕΣΠΑ παίδες μη φρικάρετε (Είναι αυτα τα χρήματα που ΤΟΣΟ γεναιόδωρα μας "χορηγούν" οι ευρωπαίοι φίλοι μας - για να μας τα πάρουν υπεραξιακά αργότερα με άλλους τρόπους ....).

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Με 10 λωρίδες κυκλοφορίες ανα κατευθυνση και πεζοδρόμια που παρκάρουν μηχανάκια, ποδήλατα κόβουν βόλτες άνετα και ο χώρος περισσεύει για να παίξεις ποδόσφαιρο.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι άλλο θα διαβασουμε...

Αν και απο τον Νικκερ δεν περιμένω κατι άλλο, ο ανθρωπος ειναι επαγγελματίας γκρινιαρης, εδω του τη σπαει που αφαιρούνται οι διαφημιστικές πινακίδες

Είμαι σιγουρος οτι εαν αλλαχτεί ολη η ασφαλτος με καινουρια σουπερ αντιολισθητική, εσυ θα γκρινιαζεις γιατι σου τρώει τα λαστιχα.

Λυπάμαι που στο λέω αλλα δειχνεις να μην εχεις αντιληθφει το αδιέξοδο του μοντέλου μετακινήσεων που έχουμε και το οτι θελει αλλαγή.

Χυμαδορ, όπως τα λες ειναι.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Το θεμα είναι οτι δεν έχετε καταλάβει συμφορουμίτες μηχανόβιοι οτι σε ολα τα κέντρα πόλεων κυκλοφορούν μόνο μοτοσυκλέτες και ποδηλατα... άρα γιατί γκρινιάζετε δε θέλετε να γίνει κάτι αντίστοιχο και στην Αθήνα?? Σας ενοχλει το ποσο ,...η μελέτη αλλα η ουσία ειναι μια αυτη τη στιγμή η ΑΘήνα ειναι μια πόλη σίχαμα ...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Δεντράκια, πεζόδρομοι , ποδήλατα και ΜΜΜ σε όλο το κέντρο. Σούπερ μου ακούγεται!
    safety doesn't happen by accident

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Δεντράκια, πεζόδρομοι , ποδήλατα και ΜΜΜ σε όλο το κέντρο. Σούπερ μου ακούγεται!
    ναι αμα δεις και τη χαιντι πουθενα σφυρα θελω και εγω..απο τι πηρες.. :rotflmao:

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 201
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2010, 15:03
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2009, 09:42
  3. Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας...
    από vas_sia στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 127
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2008, 13:47
  4. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2006, 12:28