Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 91

Θέμα: Πόσο εύκολο ή δύσκολο....

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από benny
    Dimchio δεν σε ξερω, αλλα μια συμβουλη που λειτουργει σ εμενα, εκτονωνει το σωμα μου και με ισορροπει γενικα( λεμε τωρα) ειναι η γυμναστικη. ειλικρινα οποιος αθλειται πιστευω μπορει να στο επιβεβαιωσει. δεν κανω πρωταθλητισμο αλλα δεν εχω σταματησει ποτε να αθλουμαι για μεγαλο χρονικο διαστημα.οχι τοσο για την φυσικη κατασταση αλλα γιατι καθε φορα που σταματαω αποδιοργανωνομαι.το σωμα πρεπει να εκτονωνεται και ο καλυτερος τροπος ειναι ενα αθλημα.οπως τα λες προτιμησε ατομικο.κολυμβηση,τρεξιμο ειναι ιδανικα.και επισης πιο ευκολα και ευελικτα στο να τα ενταξεις στην καθημερινοτητα σου, που απ οτι καταλαβαινω ειναι απαιτητικη, οπως των πεισσοτερων .μετα απο ενα σημειο η αθληση ειναι τροπος ζωης.θα δεις οτι θα βρισκεις χρονο .οχι υπερβολικα πραγματα.δεν χρειαζεται.
    να αθλεισαι οσο νομιζεις οτι σου χρειαζεται.

καλη τυχη!

υ.γ1 οι ιστοριες με περιμετεια και ξυλικι δεν εχουν τελειωμο.εννοειται οτι παντα καποιος τις δινει και καποιος τις τρωει.απλα πραγματα.

υ.γ2 κανα μπουνιδι ελεγχομενο με κανα φιλαρακι δεν ειναι κακη ιδεα.να βλεπετε και τι ψαρια πιανεται ρε σπουργιταμπουρες!κι αυτο γυμναστικη ειναι

Η γυμναστικη δεν κανει για τον Χιο.Σεξ πρεπει να κανει αλλα στην ηλικια του... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Μητσο στο εχω ξαναπει ρε φιλε...

Χ
    Α
    Λ
    Α
    Ρ
    Ω
    Σ
    Ε

...
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    αν και μαλλον spam δεν κρατιεμαι θα το ψραψω
    στις αντροπαρεες οταν ερθει η κουβεντα για καυγα ολοι εχουμε ριξει ξυλο αλλα δεν εχει φαει κανεις :rotflmao:
    επισης ολοι πηδανε παρανομα αλλα κερατας δεν ειναι κανεις :rotflmao:
    ειμαστε απιστευτοι λεμε

ενας ενας να βαρατε να τις μετραω
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Νομίζω πως τα πάντα θα ήταν καλύτερα αν αντί για το απέναντι όχημα βλέπαμε τον απέναντι άνθρωπο, ο οποίος αν βλέπει και αυτός με τα ίδια μάτια, μάλλον συγνώμη θα ζητήσει για τη μλκια του ή αν αυτή είναι δικιά σου/μου, θα είναι έτοιμος να τη δεχθεί και να βοηθήσει στην εύρεση της λύσης.

Θεωρώ πως αν αντιμετωπίζαμε τις καταστάσεις με αυτό τον τρόπο όλα θα ήταν καλύτερα εκεί έξω.

Αυτεξούσιο μέλος Το avatar του/της Αμφίσημος

Αντίστροφα;

Για χαραντάν.
    Στον αντίποδα τώρα κατεβαίναμε με το scooter ενος φίλου (εγώ συνοδηγός) την Πανεπιστημίου όταν μαύρο Golf ψιλοσφηνιάζει οχι κάτι ακραίο βέβαια. Ο Τάσος (ο φίλος μου) κατευθείαν χριστοκάντηλα, κωλοδάχτυλα κτλ. Ξεκινάνε ψιλομανούρα καθ'οδόν, ξεκόλλα ρε συ Τασούλη εγω, με τα πολλά ανοίγουμε και χανόμαστε προς Ομόνοια.
    Τσακ όμως μιας και δεν είχε κίνηση μας πλευρίζει το Golf στα φανάρια (κόκκινο) και κατεβαίνει ντουλαπάτος και κατακόκκινος απο τα νεύρα ενα γομάρι άλλο πράμα. (άλλος ενας λόγος που χρειάζεται το κρανάκι) Να βλέπατε τον Τασούλη πως μαράζωσε..Είμαι σίγουρος πως αν δε με ντρεπότανε θα εξαφανιζότανε εν ψυχρώ.
    Με τα πολλά πλησιάζει ο Conan και αρχίζει με μπουνίδια στο μηχανάκι να ζητάει το λόγο απο τον Τάσο. (δεν έσπασε τίποτα). Ο Τάσος αμίλητος, ακίνητος και όλα τα 'α' τα στερητικά. Εγω τον απωθούσα γλυκά και πολιτισμένα περιμένοντας το πράσινο φανάρι το οποίο αργούσε χαρακτηριστικά.
    Μαζεύεται λαός, το φανάρι πράσινο ο Τάσος κόκκαλο. Με τα πολλά ξεκινάμε αμίλητοι και μετά απο κανά χιλιόμετρο μου λέει: Καλά ε; Έχε χάρη που πάμε αεροδρόμιο και βιάζομαι αλλιώς...
    Τράβα ρε Τάσο παίξε παραπέρα...
    Η βία ανακυκλώνεται...

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo

Re: Αντίστροφα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
    .... Ο Τάσος αμίλητος, ακίνητος και όλα τα 'α' τα στερητικά... πράσινο φανάρι το οποίο αργούσε χαρακτηριστικά.
    ....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

Παλαιό μέλος
    Ρε παιδια εγω ειμαι πολυ ηρεμος γενικα.
    Τα διαβαζω ολα αυτα που γραφετε και συνειδητοποιω οτι ως τα 26 μου τωρα δεν εχω τσακωθει με κανεναν στο δρομο ποτε...
    Μηπως να το κοιταξω???

Τις προαλες ημουν στο παγκρατι σε ενα στενο και στριβω σε αλλο... απο το οποιο βγαινει αναποδα μηχανακι, εγω κοιταγα απο την αλλη οπως ειναι φυσικο και πεφτω απο μπροστινο με το παπι.
    Μου λεει ο τυπος -εγω φταιω ε??
    Του λεω -ναι εσυ φταις...
    Μαζευω το παπι και φευγω...

Εχω πατησει μπινελικια μεσα μου αλλα ως εκει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Τσαντίζομε, Βρίζω, Κορνάρω, Φωνάζω :a017:

Όταν ο άλλος βάζει σε κίνδυνο την ζωή μου.

Αλλά ως εκεί, δεν είναι αρκετός λόγος για να κάνω κακό σε κάποιον.

Στα 22 χρόνια που είμαι στο δρόμο (με πάρα πολλα χλμ) μόνο μια φορά

χρειάστηκα βία για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου
    Travel, Grow, Share

Οι παλιοι λενε : Αν κανεις φασαρια στον δρομο ετοιμασε δυο γουρνες.

Oλοι μας εκνευριζομαστε.
    Τελευταιο μου ''κατορθωμα'' ηταν να κατεβασω το τζαμι της πορτας του οδηγου για να βουτηξω τον μπαρμπα που απλα με εγραψε στα @@ και αποφασισε οτι πρεπει ή να τεσταρω τα brembo ή να μου κανει συντροφια - στην καλυτερη - η Φωτεινη μου στην εντατικη.
    Το μετανιωσα μετα απο μισο πακετο lucky strike...δεν αξιζε τοσο αγχος.Τα φρενα δουλεψαν.

Υπαρχουν κακες μερες για ολους μας, που οταν μας τυχει κατι τετοιο τοτε η σταγονα ξεχυλιζει το ποτηρι.Δεν μπορεις να προβλεψεις τι θα κανεις σε εκεινη την δεδομενη στιγμη.Γι'αυτο και τα δικαστηρια αναγνωριζουν τον ''εν βρασμω ψυχης''.

Καλο ειμαι να εφαρμοζουμε εναν κανονα σταρχιδισμου, εφοσον γλιτωσουμε βεβαια απο την στουκα.Αυτο ομως θελει πολλες βαθιες ανασες, και καποια χαλαρωτικη σκεψη...ενα ''ουφ γλιτωσαμε και σημερα..παω να κανω μια αγκαλια το μωρο μου..''

Παιδια ψυχραιμια, αλλα επειδη ειμαστε ανθρωποι και εχουμε αδυναμιες ας προσπαθησουμε τουλαχιστον μην κανουμε μεγαλυτερη ζημια απο αυτη που αποφυγαμε....γιατι τοτε θα χασουμε και το δικιο μας.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να προσπαθησεις να αποφυγεις το ατυχημα...
    Αν βγεις ακεραιος απο μια παραλιγο συγκρουση, πες μια χαρα ειμαι και φυγε...

Εκει πρεπει να εισαι συγκεντρωμενος...ριξε καμια μουτζα, βρισε αλλα οχι και να πιαστεις στα χερια....

Δεν ειμαστε αγριανθρωποι....ουτε πεφτουμε στο επιπεδο των αλλων.....μεχρι βρισιμο και φευγεις...

Προσωπικα δεν εχω μαλλωσει με κανεναν ποτε...και δεν ξερω αν θα μπορεσω να ριξω ή αν θα τις φαω....αλλα δεν το ψαχνω κιολας...

Εχω βρισει, εχω μουτζωσει....πειτε με και φλωρο, δεν ειναι στο αιμα μου να πλακωθω στις μαπες..

Αλλοι ψαχνονται και οσο περνανε τα χρονια πολυ φοβαμαι οτι οι ανθρωποι θα θελουν καπου να ξεσπασουν (ηδη ομαδες δινουν ραντεβου για ξυλο στα παρκα)...
    Ποτε δεν ξερεις ποιον εχεις μπροστα σου..οι ιστοριες που αναφερθηκαν το αποδυκνειουν

Σε παραλιακο δρομο βρεθηκα μπροστα σε συρματοσχοινο απο βαρκα....ο τυπος το τεντωσε οταν περνουσα...σταματησα μισο μετρο πριν την τουμπα...διαμαρτυρομαι και ο μαγκας ο Ελλην προτασει το στηθος και λεει " τι θες ρε"? Αληθεια σας λεω, αν ηξερα καποια πολεμικη τεχνη και οι πιθανοτητες ηταν υπερ μου, θα τον πλακωνα.....Βεβαια θα μπορουσα να τον κουτουλησω, αλλα ηταν καινουργιο το NOLAN...300 euro ειναι αυτα...

Τον γραφω στα ............. μου τον κωλοχωριατη.....

Δημητρη....φυγε και αν θες να ξεσπασεις πηγαινε και παιξε drums.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ...
    χερια ρε πστ μου, χερια δεν εχετε?
    Δεν έχουν Μήτσο μου, δεν έχουν.....

Μόνο εγώ σε καταλαβαίνω.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dvd.02539.jpg 
Προβολές:	258 
Μέγεθος:	10,6 KB 
ID:	202490

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
    Τ....

Δημητρη....φυγε και αν θες να ξεσπασεις πηγαινε και παιξε drums.....
    Φίλε αυτό το λες γιατί μάλλον δεν έχεις φάει μπαγκέτα στο μάτι από παρακουρδισμένο τομ.....

You BETA believe...

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Θα ξαναπώ μια ιστορία από τα παλιά και θα την ενώσω με το σήμερα για να δείτε πόσο αλλού είναι το θέμα.
    Όταν πρωτομάθαινα τη ζωή σε 4κύλινδρο γνωρίστηκα με μια παρέα όπου πήγαιναν "τάπα" πάντα και παντού μέχρι να μάθω να τους ακολουθώ έκανα διάφορες μαλακίες με αποτέλεσμα να γλυτώνω στο παρά τσακ, σε μια από της συζήτησης που έκανα ήταν παρόν και ο πατέρας ενός από τη παρέα μου είπε την εξής κουβέντα "Παλικάρι μου όταν καβαλάς, ότι και να καβαλάς, θα τα παίρνεις όλα μαζί σου πλην ενός, του εγωισμού σου αυτό θα σε κάνει να επιβιώσεις". Σημειωτέων είναι πως ο Παππούς αυτός ήταν 40 χρόνια στο τιμόνι, σε κάτι μαγκίρια από αυτά με το μηχανικό τιμόνι και το μοτέρ μέσα στη καμπίνα (όσοι είσαστε κάποιας ηλικίας φαντάζομαι θα τα θυμόσαστε) και πως σε ένα ατύχημα δεν φταίει μόνο ο ένας έχει και το "θύμα" την ευθύνη του, λίγο αλλά την έχει, (μόνο στο ηθικό κομμάτι όχι στο ποινικό)
    Πέρασε ο καιρός, και όπως κάθε άνθρωπος, έπιασα δουλειά οδηγός και εγώ, τον πρώτο καιρό τσακωνόμουν κάθε μέρα πήγαινα στην οικογένεια με τα νεύρα τεντωμένα, δεν μιλιόμουν,
    Ώσπου το φιλοσόφησα, και "είπα" αν κάθε μέρα είσαι έτσι στο τέλος θα είσαι στο Δαφνί και άνεργος, η στη φυλακή για κάποιον μαλάκα που, χώρισε -απολύθηκε - κερατώθηκε- δεν το κάθισε- δεν πέτυχε δεν -δεν δεν.Μετά είπα τόσοι και τόσοι ταρίφες κάθε μέρα γράφουν από 200 έως 500 κλμ την ημέρα τι κάνουν για να είναι ήρεμοι ? η απάντηση ήρθε από έναν παλιό ταρίφα ..."κοιτάμε να μην παίσει κανένας πάνω μας και βρισκόμαστε σε "νιρβάνα" κάθε μέρα.
    Έτσι όταν κοίταγα τον "κώλο" μου δεν με ένοιαζε τίποτε άλλο δεν πά να έβγαινε από στοπ ? του έδινα προτεραιότητα και ας μην είχε. ήθελε να τρέξει του έδινα χώρο , τι ήθελε ο κάθε ένας του το "έδινα".
    Κρατούσα αποστάσεις αρκετά μεγάλες ενώ πριν αν κοιτούσα θα έβλεπα το βρακί του μπροστινού.
    Οδηγούσα πολύ ποιο ήρεμα και με ασφάλεια,
    ώσπου, ξαφνικά και ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν. όλοι οι μαλάκες του δρόμου δεν τους ξαναείδα ποτέ, μόνο όταν με έπιανε για λίγο το εγωιστικό μου τους ξαναέβλεπα, και αυτό για λίγο.

Μετά από όλα αυτά που σας "είπα" φαντάζομαι θα δόθηκαν οι απαντήσεις στο αν μπορείς να συγκρατηθείς και να μην γίνει το κακό. η για σένα η για τον άλλο που έχεις μπροστά σου.
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    @soter3gm........................ +1000000000000000000000000000... ειδικά στο θέμα οδηγικός εγωισμός που είναι το 90% των αιτιών ατυχήματος.

Καλο ειμαι να εφαρμοζουμε εναν κανονα σταρχιδισμου, εφοσον γλιτωσουμε βεβαια απο την στουκα.Αυτο ομως θελει πολλες βαθιες ανασες, και καποια χαλαρωτικη σκεψη...ενα ''ουφ γλιτωσαμε και σημερα..παω να κανω μια αγκαλια το μωρο μου..''
    konsttanttinos .........+100000000000000000000..... αυτό κάνω προσωπικά. Σκέψη της κόρης μου και φύγαμε αφού ειμαστε ακέραιοι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ο πατέρας μου λέει''δεν τελειώνουν, παρακάτω έχει άλλον''. Οπότε και εγώ πλέον συνεχίζω ήρεμα, άντε κάνα κωλοχερο, αν και είναι ευχή για μερικούς ψυχραιμία μάγκες
    Me gusta la moto, me gustas tu....

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πόσο ευκολο ειναι να γινεις Moto GP star?
    από sapila racing στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2012, 18:44
  2. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2010, 23:11
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2004, 14:30
  4. Ποσο Ποναει.........
    από niko13g στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 16:17
  5. Πόσο έχει το Ducati