Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 52 από 52

Θέμα: Η σημασία του εξοπλισμού!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ...ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΒΗ...

Την έχουμε. Αλλού.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Ντισκλεημερ!

Θελω να συμπληρωσω οτι παρ'οτι ο ντιμχιος συμφωνει μαζι μου τοσο που με εκανε και κουοτ, εμενα τα αλτρουστικα συναισθηματα μου με παρετρυναν να ειμαι τοσο καυστικος και μαλιστα την ωρα που πληκτρολογουσα ετρεχαν δακρυα αγαπης, σε αντιθεση με τον ντιμχιο που τα γραφει επειδη του εληξε το τονερ και του μπαγιατισαν τα μελανια.
    καλα κανεις κ εισαι καυστικος και δεν ειπα πουθενα πως κανω κατι καλο.....εν γνωση μου το κανω και ξερω κ τα αποτελεσματα!

καλα ειναι να ήμαστε κ σε αλλα πραγματα καυστική και οχι μονο στην παντόφλα......αλλα πολλες φωρες ασχολούμαστε πιο πολυ με μικρα πραγματα παρα με αλλα πιο σοβαρα......

η γνωμη μου απο την αρχη δεν ητανε να υποστηρηξω την παντοφλα αλλα εγω εξω βλεπω το 80% να οδηγάει χωρης κράνος.... να τρεχει ανάμεσα σε σχολεία για να το παίξει μαγκια στα πιτσιρίκια και αλλα πολλα!!!!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS

καλα ειναι να ήμαστε κ σε αλλα πραγματα καυστική
    Καυστικη εισαι και φαινεσαι μωρη....

Μην παρεξηγηθεις.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Καλα....

Το τι φορουμε δεν εχει καμια σημασια με το πως οδηγουμε.
    Εχει να κανει με το ΤΙ οδηγουμε (μοτοσυκλετα στην προκειμενη περιπτωση)

Ο καθενας ειναι ελευθερος να κυκλοφορει οπως γουσταρει αρκει να εχει επιγνωση των πραξεων του, αλλα τα παιρνω κρανιο οταν ψαχνετε απεγνωσμενα τροπους να δικαιολογησετεε την μαλακια που σας βαραει στο κεφαλι.

Αγαπητε μπορει πραγματι η μαλακια να με βαρεσε στο κεφαλι και να λεω βλακειες αλλα τελικα αυτο που ηθελα να πω και μαλλον δε το καταλαβες, ισως κι εγω στα πλαισια της μαλακιας που με εχει βαρεσει, λογω ζεστης ισως, να μην καταφερα να το εκφρασω σωστα.

Λεω λοιπον οτι βλεπω καθημερινα διαφορους τυπους να το παιζουν correct με στολη μεσ' το κατακαλοκαιρο και να πηγαινουν με 'ατελειωτα' στο μποτιλιαρισμα κι αν τολμησεις να βρεθεις μπροστα τους και πας πιο αργα παιρνεις και παρασημο - ξερεις, αυτο με το μεσαιο δακτυλο σηκωμενο- να παραβιαζουν κοκκινα και STOP 'για πλακα', και αλλες τετοιες ωραιες ζωγραφιες, και κατα αλλα το μπουφαν και γαντια μας μαρανανε!

Δηλαδη οδηγουν οπως γουσταρουν αδιαφοροντας για οτι αλλο συμβαινει γυρο τους και στ' @ρχιδι@ τους ολοι μας, αφου αυτοι τον κωλο τους τον εχουν καλυμενο με μπουφαν , γαντια μποτες, πανωπλια, και οτι αλλο υπαρχει !

Γιατι καποιος τους ειπε οτι αν ντυθεις οπως πρεπει, εισαι αυτοματα και σωστος.

Οσο για τους τυπους με τη σαγιοναρα και το αμανικο μπλουζακι δε θα μπω καν στο κοπο να το σχολιασω.

Κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου οτι ολοι μεγαλα παιδια ειμαστε και ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του, αμα θες σαγιοναρα, φορα σαγιοναρα. Το δικο μου ποδι θα τραυματιστε η το δικο σου?

Τωρα ισως να καταλαβες τι εννοω, οταν λεω οτι το ΠΩΣ οδηγεις ειναι πιο σημαντικο απο το ΤΙ φορας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
    Αγαπητε μπορει πραγματι η μαλακια να με βαρεσε στο κεφαλι και να λεω βλακειες αλλα τελικα αυτο που ηθελα να πω και μαλλον δε το καταλαβες, ισως κι εγω στα πλαισια της μαλακιας που με εχει βαρεσει, λογω ζεστης ισως, να μην καταφερα να το εκφρασω σωστα.

Λεω λοιπον οτι βλεπω καθημερινα διαφορους τυπους να το παιζουν correct με στολη μεσ' το κατακαλοκαιρο και να πηγαινουν με 'ατελειωτα' στο μποτιλιαρισμα κι αν τολμησεις να βρεθεις μπροστα τους και πας πιο αργα παιρνεις και παρασημο - ξερεις, αυτο με το μεσαιο δακτυλο σηκωμενο- να παραβιαζουν κοκκινα και STOP 'για πλακα', και αλλες τετοιες ωραιες ζωγραφιες, και κατα αλλα το μπουφαν και γαντια μας μαρανανε!

Δηλαδη οδηγουν οπως γουσταρουν αδιαφοροντας για οτι αλλο συμβαινει γυρο τους και στ' @ρχιδι@ τους ολοι μας, αφου αυτοι τον κωλο τους τον εχουν καλυμενο με μπουφαν , γαντια μποτες, πανωπλια, και οτι αλλο υπαρχει !

Γιατι καποιος τους ειπε οτι αν ντυθεις οπως πρεπει, εισαι αυτοματα και σωστος.

Οσο για τους τυπους με τη σαγιοναρα και το αμανικο μπλουζακι δε θα μπω καν στο κοπο να το σχολιασω.

Κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου οτι ολοι μεγαλα παιδια ειμαστε και ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του, αμα θες σαγιοναρα, φορα σαγιοναρα. Το δικο μου ποδι θα τραυματιστε η το δικο σου?

Τωρα ισως να καταλαβες τι εννοω, οταν λεω οτι το ΠΩΣ οδηγεις ειναι πιο σημαντικο απο το ΤΙ φορας.

Ε καλα χαιρω πολυ, ειναι αυτονοητο οτι το να εισαι τουμπανος απο την κορφη μεχρι τα νυχια και να συμπεριφερεσαι σαν τον μαντ μαξ στον δρομο ειναι μαλακια,αλλα αυτο ειναι θεμα για αλλη συζητηση.Το να δικαιολογεις τις πραξεις σου βασιζομενος σε τετοιους τυπους ειναι βεβαια εξ'ισου μαλακια.

Και μην ανησυχεις για μενα μια χαρα καταλαβαινω τι διαβαζω.
    Cheers.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    τα βιντεακια ειναι φανταστικα.

λαρισεος συνελθε πριν να ναι αργα !!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    τα βιντεακια ειναι φανταστικα.

λαρισεος συνελθε πριν να ναι αργα !!!
    ΠΡΕ -ΠΕΙ ΝΑ ΠΙΩ ΤΣΊΠΟΥΡΟ ΤΩ-ΡΑ!

:smilea:
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Οι 6 πόλεις σταθμοί στην ζωή του άντρα .
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2024, 09:27
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  3. Προέλευση του... fuck!
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 16:46
  4. Δημοσιογραφοι του κωλου!!!
    από AFTER στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8