Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
δεν είναι έτσι ρε Λιάκο..μην ισοπεδώνεις![]()
Δεν ξέρω για σάς αλλά ο Ντέρμπης μΕ αρέσει...και νιάτο ΚΑΙ με αρκετό χιούμορ και δεν τσιμπάει.
Ε, τσίμπα τότε μερικές κρύες, ρε ...![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχα /... ευχαριστωωω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
δεν είναι έτσι ρε Λιάκο..μην ισοπεδώνεις![]()
Δεν ξέρω για σάς αλλά ο Ντέρμπης μΕ αρέσει...και νιάτο ΚΑΙ με αρκετό χιούμορ και δεν τσιμπάει.
Ε, τσίμπα τότε μερικές κρύες, ρε ...![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχα /... ευχαριστωωω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ???
ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
1. ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ.
2. ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΦΤΥΝΕΙ.
3. ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΧΙΔΙΑ.
ΘΕΤΙΚΟ:
ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ.
(sory gia tin orthografia...)
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
[B]οχι... και μεγαλος να ησουνα τα ίδια θα σου λέγαμε...
για να φτιαξει μια εταιρία ενα μηχανάκι με 10 άλογα, του εχει βάλει ολα τα περιφερειακά με βαση τις δυνατότητες των 10 ίππων και τον αντιστοιχο σκελετο, φρενα, ηλεκτρικα, αμορτισερ κλπ.
εδώ καμιά φορά υπάρχουν περιπτωσεις με υποδεεστερα περιφερειακά (πλην κινητηρα εννοώ) από τη δυναμη του μοτερ π.χ. τα φρενα του στροματος 1000
οι αλλαγες που λες θα σου κοστισουν πιο πολυ σε βαθος χρονου αφου μεχρι και οταν τις κανεις το μηχανακι σου δεν θα εχει μεταπωλητικη αξια και ήδη οι ανάγκες σου θα ειναι περισσοτερες.
ΑΡΑ
αυτο που σου λενε σεχδον ολοι οι αποπανω ειναι σωστό... ΠΟΥΛΑ ΤΟ και παρε κατι που να εχει οσο χρειαζεσαι ή μαζεψε λεφτά και παρε κατι πιο μεγαλο για να οδηγας με ασφαλεια στους δρομους και κρατα το μικρό μετά να το κανεις φρανκεστάιν αμα αντεχει η τσεπη σου,...
δεν εχεις καθουλου αδικο φιλε μ... το μηχανακι το εχουν φτιαξει συμφωνα με αυτεσ τισ δυνατοτητεσ.... με εχεται προβληματισει πολυ ομως γτι το μηχανακι εχει ενα σκελετο ο οποιοσ ειναι πανομοιοτιποσ με μεγαλα μηχανακια που βλεπω στο δρομο... ειναι στριτακι το μηχανακι μ και εχει πολυ κλα φρενα και λαστιχα σε διαστασεισ... φοραει τα ιδια λαστιχα με την gs 500 f του πατερα μ και εχει ακριβωσ τισ ιδιεσ διαστασεισ στα δισκοφρανα με τη διαφορα οτι το δικο μου φοραει επωνμα φρενα και εχει και σωληνακια υψηλης πιεσησ ( λεπτομερεια αλλαα του πατερα μου ειναι 500 κυβικα και το δικο μου εχει λεπτομερεισ η οποιεσ κανουν την διαφορα γ αυτο και το αναφερω)... δε ξερω θα πεσουν πολλεσ ερωτησεισ πριν κανω κατι... ευχαριστω παντοσ
....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ???
ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
1. ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ.
2. ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΦΤΥΝΕΙ.
3. ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΧΙΔΙΑ.
ΘΕΤΙΚΟ:
ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ.
(sory gia tin orthografia...)
οποιος αναρτησει τον μεγαλυτερο κινητηρα, κερδιζει!Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
... Διχρονη , οπως τη θες ( και πετρελαιο για οικονομια)
![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.